-
Αυτο αποδυκνυει αυτο που λεω απο οταν βγηκε το νεο καντρυμαν , οτι ειναι πανασχημο, τραγικο σχεδιο, χειροτερο και απο τις νεες bmw. Τουλαχιστον ειναι καλο αυτοκινητο.
-
Απλά δείχνει ποιοί πάνε μπροστά και ποιοί ακολουθούν ασθμαίνοντας...
-
-
Που είσαι γάτε ?
Πες μας και δυο λογια για τη διαδρομη ! -
Με τα πόδια γύρισε;
-
πάνε τα αυτοκίνητα πόλης στο βουνό? γιατί αυτά εδώ υπάρχουν κατά δεκάδες στην Αθήνα που το πιο ψηλό σκαλοπάτι που καβαλάνε είναι (κακώς) το πεζοδρόμιο.
-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που είσαι γάτε ?
Πες μας και δυο λογια για τη διαδρομη !Παρατηρητηριο λιμνης πλαστηρα
Ευκολακι, πολυ γρηγορος χωματοδρομος απο μπελοκομιτη
Ειχε πιτα το βιταρακλαμπ, οι τζιβαιοι πηγανε στις λασπες, εγω με το αδερφιστικο μπορουσα νοτ.
ΑΛΛΑ κατεβηκα απο μουχα προς νεράιδα απο χωμα, το καταφχαριστηθηκα, οκ ,μια μικρουλα πληγουλα εμεινε... τιποτε αξιο λογου, ενα πισω ημιαξονιο
το ξεκουμπωσα, εχω μεταφερει τα εργαλεια απο το τζιβι στο μπαγκαζ αυτουνου και σνεχισα
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισω -
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που είσαι γάτε ?
Πες μας και δυο λογια για τη διαδρομη !Παρατηρητηριο λιμνης πλαστηρα
Ευκολακι, πολυ γρηγορος χωματοδρομος απο μπελοκομιτη
Ειχε πιτα το βιταρακλαμπ, οι τζιβαιοι πηγανε στις λασπες, εγω με το αδερφιστικο μπορουσα νοτ.
ΑΛΛΑ κατεβηκα απο μουχα προς νεράιδα απο χωμα, το καταφχαριστηθηκα, οκ ,μια μικρουλα πληγουλα εμεινε... τιποτε αξιο λογου, ενα πισω ημιαξονιο
το ξεκουμπωσα, εχω μεταφερει τα εργαλεια απο το τζιβι στο μπαγκαζ αυτουνου και σνεχισα
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισωΚαταπληκτικό σημείο το παρατηρητήριο, μοναδική θέα, σαν φιορδ φαίνονται οι πτυχώσεις μέσα στη λίμνη και φυσικά ελάχιστος κόσμος, διότι λόγω χωματόδρομου κανείς δεν ανεβαίνει ή ελάχιστοι. Tην πρώτη εβδομάδα που είχα αγοράσει το cc ήταν η πρώτη εκδρομή εκτός Αθήνας σε χωμα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!