-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βασικα δε νομιζω..
Δεν σας καταλαβαίνω. Διαφωνείτε ειρωνευόμενοι ή συμφωνείτε;
-
Δεν ειρωνευομαι Sargus. Λογικη η απορια γιατι δεν εξηγησα. Χρονια τωρα ακουμε και διαβαζουμε για τα 'μεγαλεπηβολα' σχεδια για την alfa romeo... εδω μια giuletta την πηγαιναν απο χρονια σε χρονια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν ειρωνευομαι Sargus. Λογικη η απορια γιατι δεν εξηγησα. Χρονια τωρα ακουμε και διαβαζουμε για τα 'μεγαλεπηβολα' σχεδια για την alfa romeo... εδω μια giuletta την πηγαιναν απο χρονια σε χρονια...Ε ναι βέβαια, έχεις δίκιο. Για αυτό και εγώ έβαλα το 'Εάν' σε αυτό που έγραψα.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Οκ εφαγε κολημα το φορουμ και η απαντηση μου δεν περασε ποτε η καποιος την εσβυσε ?Μάλλον έφαγες όλες σου τις ζωές...
-
-
Εντάξει, το γερμανικό είναι σταθερή αξία. Η συγκεκριμένη ιταλιδα ομως απλά δεν παίζεται.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εντάξει, το γερμανικό είναι σταθερή αξία. Η συγκεκριμένη ιταλιδα ομως απλά δεν παίζεται.Στα κυβικά που είναι δεν το συζητάμε!
-
-
Καλησπερα σε ολους τους φιλους των αλφα. Το πληρωμα του χρονου εφθασε για την αγορα της πρωτης μου. Ειμαι αναμεσα σε brera tbi ή 3.2 και giullieta qv. Θα ηθελα αποψεις για το αν πρεπει να κοιταξω εγχωρια αγορα η εξωτερικο και μια γνωμη για τα δυο αυτα μοντελα{υπερ κ κατα} Ευχαριστω
-
Καλύτερα από Ελλάδα. Στην Β. Ευρώπη τα τρώει το αλάτι και λόγω μεγάλων αποστάσεων τα χιλιόμετρα είναι πολλά και πολλές φορές πειραγμένα όταν τα στέλνουν έξω προς πώληση. Επίσης οι Ιταλοί είναι γκαζοφωνιάδες και τα λιώνουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης οι Ιταλοί είναι γκαζοφωνιάδες και τα λιώνουν.καλό......!!!!!
-
-
Alfisti θέλω τη βοήθεια σας.Συγγενικό μου πρόσωπο,στην 147 του,είναι να αλλάξει ιμάντες,να φτιάξει το μεταβλητό χρονισμό που ακούγεται τα πρωινά σαν τρακτέρ και τέλος να αλλάξει τα σινεμπλόκ γιατί κοπανάει και τρίζει με το παραμικρό.Οι τιμές που έχει πάρει είναι γύρω στα 400-500ευρώ
Γνωρίζετε κάποιον μάστορα που να μη γδέρνει;;;για τις παραπάνω εργασίες;;;;ευχαριστώ..... -
Μεταξύ 400 και 500 καλά είναι για Alfa... Το ζήτημα δεν είναι το κόστος αλλά ποιος θα βάλει χέρι στην πριγκίπισσα!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μεταξύ 400 και 500 καλά είναι για Alfa... Το ζήτημα δεν είναι το κόστος αλλά ποιος θα βάλει χέρι στην πριγκίπισσα!Αμα ειναι ετσι η πριγκιπισσες.........προτιμω την παραδουλευτρα!
-
Δεν σε αδικώ που το βλέπεις έτσι. Φαντάσου όμως τι κόλπα ... κάνει στο δρόμο που πραγματικά είναι αυτοκίνητο που ή το λατρεύεις ή το μισείς! Πάντως εγώ την πρώην μου την λάτρεψα! Αντίθετα κάτι πραγματικά σκυλιά και απόλυτα αξιόπιστα απλά τα βαρέθηκα. Με την ιταλιδα η οδήγηση αποκτά άλλο νόημα. Όπως έλεγε ένας γνωστός παλιός οδηγός και εξειδικευμένος στα αυτοκίνητα αυτά, «όλα τα αυτοκίνητα μπαίνουν στα στροφιλικια... κανένα δεν βγαίνει σαν την Άλφα»...
-
Δεν την εχω οδηγησει,εχω ομως αποψη ως συνοδηγος.Καλο γκαζι,μαλλον λογο πολυ κοντων σχεσεων.Παταει καλα και δεν μεταφερει στην καμπινα θορυβο απο της ανωμαλιες του δρομου,μεχρι βεβαια να βγουν εκτος τα σινεμπλοκ! Τελος,πινει πολλη βενζινη ακομη και χωρις πιεση και το σερβις τσουζει,οπου και αν πας.Δηλ το 500€ δεν το γλυτωνει απ'οσο καταλαβα
-
Ας ψαξει να βρει τ ανταλλακτικα μονος του και να παει σ ενα καλο συνεργειο που τα ξερουν.. κλασσικα θα γλιτωσει πολλα.. Το alfist team στο Γερακα τις ξερει καλα και ο top technician στο Γαλατσι..
Ε αμα εχεις διπλα ψαλιδια...θα πληρωσεις και κανα σινεμπλοκ. Γκαζι εχει παντα και παντου δεν ειναι λογω κιβωτιου.. οτι πηγαινε εκαιγε τοτε.. Και η ποιοτητα κατασκευης της καμπινας ηταν εξαιρετικη για την εποχη της. overall το καλυτερο αμαξι της κατηγοριας ηταν μ εξαιρεση τους χωρους και την καταναλωση. -
Το να βρει τα αναλλακτικα μονος του......χλωμο!!!
Οποτε ξεκιναμε με τηλ απο το Γαλατσι,thanks! -
Φίλε GGAB καλή χρονιά. Τι έγινε τελικά με το θεματάκι αυτό;
ΑLFA ROMEO FORUM