-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω ότι η GT 6.3 με τον V12 της FXX και προφυλακτήρα από Panda ήταν καλύτερη επιλογή πάντως...+1...
Aλλα γενικα ειναι ωραιο γιατι ειναι το μονο αυτοκινητο μεταβαλομενου κυβισμου(3.2 σε 2.2) και ημερομηνιας παραγωγης(07 σε 06)..
-
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
.αλλωστε τα ιταλικα αυτοκινητα,αντιπροσςπευουν αλλου ειδους κοσμο.διχως καγκουριες και επιδειξεις με μπρικια -
Αλφίστι... Μπράβο φίλε μου έτσι είναι.
Βαγγέλη η Brera που έδειξες είναι πανέμορφη.Απλά μην την πάρεις και κάνεις έχθρούς όλα τα υπόλοιπα μπρίκια που αναφέρθηκαν πιο πάνω και σε πάρει η γκαντεμιά.
Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο απο τα vag να παρκάρει δίπλα σου.
Πρόσεχε φίλε.Το νού σου. ................... -
>Θα έχουμε ωραίο θρεντ!Ποιά GT έχεις φιλαράκο;
Εxω μια GT του 06 με φεισλιφτ προφυλακτηρα απο Βrera της autodelta. 3,2 cc 225 Ηp
με κομπρσέσορ κίτ?
-
Παιδες επειδη τον εχω δει το συγκεκριμενο προφυλακτηρα...ειναι αλλου απλα! Ιδιως με της Brera! Εχετε δει ποτε?
-
-
Ο χρήστης Shelby έγραψε:
Παιδες επειδη τον εχω δει το συγκεκριμενο προφυλακτηρα...ειναι αλλου απλα! Ιδιως με της Brera! Εχετε δει ποτε?Φωτο παιζει;
-
-
>Θα έχουμε ωραίο θρεντ!Ποιά GT έχεις φιλαράκο;
Εxω μια GT του 06 με φεισλιφτ προφυλακτηρα απο Βrera της autodelta. 3,2 cc 225 Ηp
Μπαίνει ο προφυλακτήρας της Brera στη GT?
Πως? Με Greek patenta?
-
-
θα παιξει συντομα.ειναι look brera.δεν πηρε και την κολλησε απο brera.ειναι autodelta body part 2.
-
Ο χρήστης Shelby έγραψε:
θα παιξει συντομα.ειναι look brera.δεν πηρε και την κολλησε απο brera.ειναι autodelta body part 2.Μπερδεύτηκα
Χριστιανέ μου είναι της Brera (όπως λέει παραπάνω) ή look brera όπως λες εσύ?
Καμιά φώτο έχεις για το 'autodelta body part 2'?
-
χαιρετώ το forum μετά από αρκετό καιρό
επειδή σκέφτομαι την αγορά καινούργιο αυτοκινητου και η brera είναι από τις πρώτες επιλογές μου, τι παίζει με την διαθεσιμότητα της?
-
Πλεον ειναι διαθεσιμη με τον καινουριο κινητηρα της Alfa : 1.75 TBi. Αυτον δηλαδη που θα επρεπε να ειχε εξαρχης. 200 ιταλικα αλογα που δεν θα σε απογοητευσουν σε ολο το φασμα των στροφων. 36000 ευρω.
-
i know φιλε shelby, για τον συγκεκριμένο κινητήρα θα κινηθώ εξάλλου
εγώ θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας στις αγορές γιατί απ'ότι διάβασα σταμάτησε η παραγωγή της
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
i know φιλε shelby, για τον συγκεκριμένο κινητήρα θα κινηθώ εξάλλουεγώ θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας στις αγορές γιατί απ'ότι διάβασα σταμάτησε η παραγωγή της
Καινούριες παραγγελίες από ότι ξέρω δεν δέχονται πια. Υπάρχουν όμως αρκετά διαθέσιμα κομμάτια οπότε κάτι θα σου ταιριάξει. Μόνο βιάσου για να προλάβεις!
Νικο120, τί ρωτάς τώρα κι εσύ φίλε μου;
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
χαιρετώ το forum μετά από αρκετό καιρόεπειδή σκέφτομαι την αγορά καινούργιο αυτοκινητου και η brera είναι από τις πρώτες επιλογές μου, τι παίζει με την διαθεσιμότητα της?
αν ψαχνεις για καινουργιο, δεν εχεις κανενα προβλημα.παραγαγεται ακομα. στις μεταχειρισμενες brera και συγκεκριμενα στις 1750 tbi υπαρχει θεμα γιατι παρατηρω οτι φευγουν ευκολα! κ εγω ειμαι υποψηφιος αγοραστης μιας tbi ti! εχω φαει τρομερο κολλημα με αυτο το exotic car!
-
Ένα brazilian λείπει από αυτόν τον κ*λο
-
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
αν ψαχνεις για καινουργιο, δεν εχεις κανενα προβλημα.παραγαγεται ακομα. στις μεταχειρισμενες brera και συγκεκριμενα στις 1750 tbi υπαρχει θεμα γιατι παρατηρω οτι φευγουν ευκολα! κ εγω ειμαι υποψηφιος αγοραστης μιας tbi ti! εχω φαει τρομερο κολλημα με αυτο το exotic car!
Δυστυχως δεν ισχυει αυτο που λες. Οι κωδικοι της Brera εχουν κλεισει. Καινουρια αμαξια υπαρχουν μεν, παραγγελια στο εργοστασιο δεν μπορει να γινει ομως!
-
Υπήρξε GT 2,2; Μήπως 2,0 εννοείς και έχεις βάλει το πακέτο της Autodelta που φόραγε και ο Μάγος στη δικιά του;
Περί Brera...
Χτες πέρναγα το φανάρι στη Φιλελλήνων στην πλατεία Συντάγματος και πέτυχα μια ανθρακί. Περιττό να πω ότι πέρασα όλο το φανάρι και κοίταγα πίσω...
Ωραίο αυτοκίνητο και ένα σχήμα που θα μείνει αποτυπωμένο στο σκληρό δίσκο πολλών αυτοκινητόφιλων. Είναι περιττό να αναφέρω για μια ακόμα φορά το πόσο βλακώδης είναι η όποια σύγκριση με το Scirroco επειδή και τα δυο είναι hatch...
H Brera είναι πραγματικά ψαρωτικό σχήμα και τώρα με τον 1,75 απέκτησε και τις ανάσες που έπρεπε εξ' αρχής. Τι κρίμα που το βάρος τη χαντακώνει τόσο αυτή όσο και τη Spider...
Είναι κρίμα πάντως που ο καινούριος κινητήρας έχει ακουστική VAG. Πολύ κρίμα.
36.000 βγαίνει με το πακέτο ti ή αρχική τιμή;
Ξέρει κανείς αν υπάρχει υποψία έκπτωσης;
ΑLFA ROMEO FORUM