-
πωλείται μεταχειρισμένη tbi? δεν έχω βρει πουθενά
άσε φιλε μου κόλαση είναι η άτιμη, την βλέπω στον δρόμο και παθαίνω chocobloko
realzeus αν ήταν στο χέρι μου (πιθανότατα) θα είχα κλείσει ήδη μιa, δυστυχώς άλλος είναι ο χρηματοδότης
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
αν ψαχνεις για καινουργιο, δεν εχεις κανενα προβλημα.παραγαγεται ακομα. στις μεταχειρισμενες brera και συγκεκριμενα στις 1750 tbi υπαρχει θεμα γιατι παρατηρω οτι φευγουν ευκολα! κ εγω ειμαι υποψηφιος αγοραστης μιας tbi ti! εχω φαει τρομερο κολλημα με αυτο το exotic car!
Δυστυχως δεν ισχυει αυτο που λες. Οι κωδικοι της Brera εχουν κλεισει. Καινουρια αμαξια υπαρχουν μεν, παραγγελια στο εργοστασιο δεν μπορει να γινει ομως!
προσφατα ειχα ρωτησει σε αντιπροσωπεια κ μου ειχαν πει πως παραγεται ακομα, μεχρι το τελος του 2010. τωρα αν μου μιλουσε για stock δεν ξερω.
παντως μικρος ο κυκλος ζωης της! ηθελε 1-2 χρονια ακομα με αυτο το μοτερ -
Και άλλα δυο με τον 1,75 ανεβασμένο στα 250 άλογα και τετρακίνηση και μια ακόμα πιο ελαφρωμένη έκδοση ...και τη Scarlet Johanson γυμνή μέσα κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι κρίμα πάντως που ο καινούριος κινητήρας έχει ακουστική VAG. Πολύ κρίμα.Mετα τα 10000 χλμ το μοτερ ακουγεται πλεον σαν αλφα..οχι οπως οι ts η ο busso ( ) αλλα οκ η αληθεια ειναι καπου στη μεση..
-
είχα διαβάσει στο alfisti (αλήθεια τι έπαθε το site τους?)ότι η αντιπροσωπεία μπορεί να ανεβάσει την απόδοση του tbi σε 230ps με εγγύηση, ισχύει κάτι τέτοιο?
-
Υπάρχουν τέτοια αυτοκίνητα και ο κόσμος αγοράζει Audi ΤΤ .Τι να πεις -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είναι κρίμα πάντως που ο καινούριος κινητήρας έχει ακουστική VAG. Πολύ κρίμα.
Mετα τα 10000 χλμ το μοτερ ακουγεται πλεον σαν αλφα..οχι οπως οι ts η ο busso ( ) αλλα οκ η αληθεια ειναι καπου στη μεση..
-
Στον παζαροπουλο στην πειραιως,στον ρωσο κοινως.. Οχι επισημη εγγυηση,εγγυηση του παζαροπουλου.
-
το μωρο μου
δυστηχως δεν φαινονται οι λεπτομερειες αλλα ποτε δεν ειπα οτι πηρα προφυλακτηρα brera και το κολλησα εκει ο συγκεκριμενος υπαρχει μονο στην ιταλια και κοστιζει 1100 ευρω για οσους ενδιαφερονται κ το παρηγγειλα μεσω του θειου μου ο οποιος ειναι μηχανικος ιταλικων αυτοκινητων και κανει τετοιυ ειδους βελτιωσεις.η συγκεκριμενη ηταν 2λιτρη απο μαμα,στη συνεχεια με κιτ απο την σπικαρ μετατραπηκε σε 2,2 με προγραμμα κ αποδοση 225 ΗΡ.τωρα σκεφτομαι να την κανω 3,2 αλλα το κιτ κοστιζει μεταχειρισμενο 8-9 κ ευρω.ο Shelby ξερει γτ την εχει οδηγισει φυσικα λογω του οτι ειναι ξαδερφος μου.οσο για την φςτο δεν φαινονται πολλα,αλλα επειδη πηγαινς σινεχεια σε φεστιβαλ αλφα ρομεο,ακομα δεν εχω δει GT με τον σιγκεκριμενο προφ.υπαρχοθν κ αλλα πλαινα αλλα ακομα δεν εχω φωτο. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Υπάρχουν τέτοια αυτοκίνητα και ο κόσμος αγοράζει Audi ΤΤ .Τι να πειςΗ ανάποδη μπανιέρα μπορεί να μην έχει τα looks της 946 αλλά ικανοποιεί οδηγικά...
Για την 946 παραδείγματος χάρη έχω πει παλαιότερα ότι θεωρώ epic fail τα 185 άλογα του entry level μοντέλου. Το αμάξι αυτό έπρεπε να έχει βασικό τον 3.2 και να ανεβαίνει στα 400+ άλογα....
Για αυτό και ένα ΤΤ είναι πιο fun to drive...Γιατί έχει 300 κιλά λιγότερα....και η 946 100 άλογα λιγότερα από αυτό που θα έπρεπε....
Παρόλαυτα κουκλάρα ειδικά η Spider -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Υπάρχουν τέτοια αυτοκίνητα και ο κόσμος αγοράζει Audi ΤΤ .Τι να πεις
Η ανάποδη μπανιέρα μπορεί να μην έχει τα looks της 946 αλλά ικανοποιεί οδηγικά...
Για την 946 παραδείγματος χάρη έχω πει παλαιότερα ότι θεωρώ epic fail τα 185 άλογα του entry level μοντέλου. Το αμάξι αυτό έπρεπε να έχει βασικό τον 3.2 και να ανεβαίνει στα 400+ άλογα....
Για αυτό και ένα ΤΤ είναι πιο fun to drive...Γιατί έχει 300 κιλά λιγότερα....και η 946 100 άλογα λιγότερα από αυτό που θα έπρεπε....
Παρόλαυτα κουκλάρα ειδικά η SpiderΜπα φεύγει η Vago-ίωση που είχες πάθει.
Κοίτα πάντως στα ίδια λεφτά πάνω κάτω είναι και τα δύο κατ' επέκταση αν έβλεπα αυτή την κούκλα κάθε μέρα πίστεψέ με δεν θα με ένοιζε πόσο Fun to drive είναι σε σχέση με την (sorry ) μαλακία το TT. -
αυτός δεν βάρεσε διάλυση? όσο για τον ήχο του tbi μια ragazzon θα ελένε το πρόβλημα. πέτυχα μια brera στην κηφισιaς με ragazzon (φαντάζομαι)και είχε φοβερό ήχο, καθόλου καγkουρικο ταίριαζε απόλυτα με το στυλ του αυτοκινητου
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα φεύγει η Vago-ίωση που είχες πάθει.
Κοίτα πάντως στα ίδια λεφτά πάνω κάτω είναι και τα δύο κατ' επέκταση αν έβλεπα αυτή την κούκλα κάθε μέρα πίστεψέ με δεν θα με ένοιζε πόσο Fun to drive είναι σε σχέση με την (sorry ) μαλακία το TT.Αυτό το λες γιατί μάλλον δεν έχει μπει ποτέ σε μια 105 series veloce....
Αυτό το αμάξι που θεωρητικά είναι πρόγονος της Brera ήταν και fun to drive και αντρικό στην οδήγηση, και ποιοτικό και εύηχο και πανέμορφο και κυρίως πισωκίνητο....αχ αυτή η μυρωδιά της βενζίνης στην καμπίναΚαι εμένα μου αρέσει αλλά για πείσε κάποιον κάτοχο GiuliaGT ότι η Brera είναι ο απόγονος αυτής....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είναι κρίμα πάντως που ο καινούριος κινητήρας έχει ακουστική VAG. Πολύ κρίμα.
Mετα τα 10000 χλμ το μοτερ ακουγεται πλεον σαν αλφα..οχι οπως οι ts η ο busso ( ) αλλα οκ η αληθεια ειναι καπου στη μεση..
Σε βίντεο που έχω ακούσει, ειλικρινά δεν άκουγα τίποτα. Μπορεί να ήταν και θέμα λήψης βέβαια. Οι JTS που είχαν φάει πολύ κράξιμο δεν ήταν δα και τόσο χάλια...
Για την τιμή-έκπτωση κάποιος ξέρει;Πάρτε κι ένα κώλο από μένα...
-
Μπα φεύγει η Vago-ίωση που είχες πάθει.
Κοίτα πάντως στα ίδια λεφτά πάνω κάτω είναι και τα δύο κατ' επέκταση αν έβλεπα αυτή την κούκλα κάθε μέρα πίστεψέ με δεν θα με ένοιζε πόσο Fun to drive είναι σε σχέση με την (sorry ) μαλακία το TT.Αυτό το λες γιατί μάλλον δεν έχει μπει ποτέ σε μια 105 series veloce....
Αυτό το αμάξι που θεωρητικά είναι πρόγονος της Brera ήταν και fun to drive και αντρικό στην οδήγηση, και ποιοτικό και εύηχο και πανέμορφο και κυρίως πισωκίνητο....αχ αυτή η μυρωδιά της βενζίνης στην καμπίναΚαι εμένα μου αρέσει αλλά για πείσε κάποιον κάτοχο GiuliaGT ότι η Brera είναι ο απόγονος αυτής....
Μάλλον (τι μάλλον,σίγουρα δηλαδή) έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
αυτός δεν βάρεσε διάλυση? όσο για τον ήχο του tbi μια ragazzon θα ελένε το πρόβλημα. πέτυχα μια brera στην κηφισιaς με ragazzon (φαντάζομαι)και είχε φοβερό ήχο, καθόλου καγkουρικο ταίριαζε απόλυτα με το στυλ του αυτοκινητουΤο πρόβλημα του ήχου στις 939/946 δεν είναι πρόβλημα αλλά επιλογή στα ποσά του ήχου που θα περνούν την καμπίνα επιβατών...ηχομόνωση κοινώς....
Και είναι λογικό ο 1750 που περιστρέφεται στις 4-5.000σαλ να παράγει λιγότερο ήχο από ένα ατμοσφαιρικό που περιστρέφεται κατά 1-2.000σαλ περισσότερο -
Ααααααααα και το πλέον σημαντικό δεν ρώτησα τον pasxo. Με θέμα βελτίωσης έχεις ψάξει τίποτα; Δεν έχει βγάλει καμμιά autodelta κανά προγραμματάκι να φέρνει τον κόφτη στις 7.000 τουλάχιστον;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
\ Δεν έχει βγάλει καμμιά autodelta κανά προγραμματάκι να φέρνει τον κόφτη στις 7.000 τουλάχιστον;Να τον κάνεις τι εκεί?
-
Και εμένα μου αρέσει αλλά για πείσε κάποιον κάτοχο GiuliaGT ότι η Brera είναι ο απόγονος αυτής....έχω πετύχει μια στον δρόμο για Επίδαυρο
-
Ασχετο...Νικο...με τρελαινει το avatar σου φιλε!!!
ΑLFA ROMEO FORUM