-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Από τις καλύτερες GT κατά την άποψη μου. Την έχει ακριβώς όπως μ'αρέσει..Τα 15 παραπάνω άλογα είναι απο την σημαία;
-
Λέει για πρόγραμμα Αutodelta..
-
Παιδια χτες τσεκαρα ενα μεταχειρισμενο αλφα ρομεο 146 ts με εναν φιλο μου μηχανικο και του εκανε εντυπωση οτι ειχε συστημα comfort στην πλευρα του οδηγου για το παραθυρο μονο του οδηγου. Πατουσε δηλαδη μια φορα το κουμπι και το ανοιγε. Ενω για να ανοιξει το παραθυρο του συνοδηγου επρεπε να εχει το κουμπι πατημενο! Ο ιδιοκτητης ισχυριστηκε οτι ετσι ηταν απ οτασν το πηρε και δεν εχει αλλαξει τιποτα, αλλα το παιδι υποπτευτηκε διαφορα. Γνωριζει κανεις για την αλφα ρομεο 146 Ts σχετικα με τα παραθυρα τι ισχυει? Ετσι εβγαινε τοτε;; Μιλαμε για μοντελο του 98...
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Παιδια χτες τσεκαρα ενα μεταχειρισμενο αλφα ρομεο 146 ts με εναν φιλο μου μηχανικο και του εκανε εντυπωση οτι ειχε συστημα comfort στην πλευρα του οδηγου για το παραθυρο μονο του οδηγου. Πατουσε δηλαδη μια φορα το κουμπι και το ανοιγε. Ενω για να ανοιξει το παραθυρο του συνοδηγου επρεπε να εχει το κουμπι πατημενο! Ο ιδιοκτητης ισχυριστηκε οτι ετσι ηταν απ οτασν το πηρε και δεν εχει αλλαξει τιποτα, αλλα το παιδι υποπτευτηκε διαφορα. Γνωριζει κανεις για την αλφα ρομεο 146 Ts σχετικα με τα παραθυρα τι ισχυει? Ετσι εβγαινε τοτε;; Μιλαμε για μοντελο του 98...Σε παρα πολλα αμαξια ειναι ετσι.Συνεχομενη κινηση να εχει μονο του οδηγου.Δεν εχουν πειραξει κατι.
-
Ετσι ακριβώς είναι. Συνήθως δεν είχαν αυτόματο δεξί, μόνο το αριστερό. Το 'παιδί' μάλλον δεν ξέρει απο Αλφα. Δεν αμφισβητώ τις γενικές του γνώσεις, παρά μόνο τις ειδικές, γιατί μπορώ να θυμηθώ αρκετά Ιταλικά μοντέλα που κάνουν το ίδιο (punto, brabo, 145, 146, 155, Lancia dedra, delta, Y....κλπ κλπ κλπ)
-
Mαλιστα. Και αυτος δεν ηταν σιγουρος, απλα του εκανε εντυπωση γιατι απο γερμανικα αμαξια που γνωριζει κυριως, δεν ειναι ετσι τα παραθυρα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
-
Σε πολλά γερμανικά είναι μόνο του οδηγού αυτόματο και μάλιστα μόνο στο κατέβασμα και όχι στο ανέβασμα.
-
Μηπως να αλλαζες ''παιδι''?Σου πε χαζομαρα μετα συγχωρησεως
-
Και στην 147 έτσι είναι. Ούτε με τον συναγερμό κλείνουν αυτόματα...
-
Στην δική μου 147 ήταν αυτόματα και το αριστερό και το δεξί. Μάλιστα με το τηλεκοντρόλ του κλειδιού (κρατώντας το κάποια δλπτα πατημένο) άνοιγαν και έκλειναν και τα 4 (εμπρός πίσω πόρτες) αυτόματα.
-
Με τον συναγερμό (εργοστασιακό) μόνο ανοίγει (κρατώντας πατημένο το κουμπί για κάποια δευτερόλεπτα) τα παράθυρα και την ηλιοροφή. Όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει για θέμα ασφαλείας, να μην πιάσει κάνα χέρι με το αυτόματο. Πάντως το άνοιγμα έχει αποδειχτεί σωτήριο σε κάποιες φάσεις που το βαράει ο ήλιος το αυτοκίνητο και ειδικά επάνω στο μαύρο δέρμα μπορείς άνετα να ψήσεις μπριζόλα
-
Η δική μου ήταν 5πορτη του 10/01, 1,6 Distinctive, 120, δεν είχε συναγερμό, ούτε ηλιοροφή
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Με τον συναγερμό (εργοστασιακό) μόνο ανοίγει (κρατώντας πατημένο το κουμπί για κάποια δευτερόλεπτα) τα παράθυρα και την ηλιοροφή. Όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει για θέμα ασφαλείας, να μην πιάσει κάνα χέρι με το αυτόματο. Πάντως το άνοιγμα έχει αποδειχτεί σωτήριο σε κάποιες φάσεις που το βαράει ο ήλιος το αυτοκίνητο και ειδικά επάνω στο μαύρο δέρμα μπορείς άνετα να ψήσεις μπριζόλαΓια χερι υποτιθεται οτι σταματαει μονο του το παραθυρο οταν βρει αντισταση .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τον συναγερμό (εργοστασιακό) μόνο ανοίγει (κρατώντας πατημένο το κουμπί για κάποια δευτερόλεπτα) τα παράθυρα και την ηλιοροφή. Όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει για θέμα ασφαλείας, να μην πιάσει κάνα χέρι με το αυτόματο. Πάντως το άνοιγμα έχει αποδειχτεί σωτήριο σε κάποιες φάσεις που το βαράει ο ήλιος το αυτοκίνητο και ειδικά επάνω στο μαύρο δέρμα μπορείς άνετα να ψήσεις μπριζόλα
Για χερι υποτιθεται οτι σταματαει μονο του το παραθυρο οταν βρει αντισταση .
Ή και αλλάζει κατεύθυνση (κατεβαίνει) σε αυτή την περιπτωση.
-
Στις 147 δεν υπάρχει κάποια στάνταρ εκδοχή για τα παράθυρα. Ότι έχει βάλει ο Λουίτζι στην κάθε μια ισχύει. Η πρώτη μου του 2003 ανοιγοκλείνει κανονικά με το κλειδί και έχει αυτόματο ανέβα-κατέβα και στα 2 παράθυρα από το κουμπί μέσα. Η fl μου κατέβαζε μόνο από το κλειδί και είχε αυτόματο μόνο το κατέβασμα και στα 2 παράθυρα και το ανέβασμα στον οδηγό.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Στις 147 δεν υπάρχει κάποια στάνταρ εκδοχή για τα παράθυρα. Ότι έχει βάλει ο Λουίτζι στην κάθε μια ισχύει. Η πρώτη μου του 2003 ανοιγοκλείνει κανονικά με το κλειδί και έχει αυτόματο ανέβα-κατέβα και στα 2 παράθυρα από το κουμπί μέσα. Η fl μου κατέβαζε μόνο από το κλειδί και είχε αυτόματο μόνο το κατέβασμα και στα 2 παράθυρα και το ανέβασμα στον οδηγό.Τι θα γίνει πια μ' αυτόν τον Λουίτζι
Θα καταστρέψει το Gruppo όπως πάει
Μια τα αυτοκίνητα μετά το διάλειμμα,μια τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται Παρασκευή,μια εκέινα που κατασκευάζονται την προηγούμενη του ρεπό ε μα πάει πολύ αυτή η κατάσταση -
Αυτό δεν είναι τίποτα! Κάνει κι άλλα κόλπα ο κερατούκλης. Βάζει σήματα που κρύβουν κλειδαριές, βάζει τουίτερ σε θήκες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και τα ξεχνάει σε άλλες κτλ κτλ.
Αλλά that's what makes them special!
-
Σ' αυτό δεν διαφωνώ καθόλου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε πολλά γερμανικά είναι μόνο του οδηγού αυτόματο και μάλιστα μόνο στο κατέβασμα και όχι στο ανέβασμα.και σε γαλλικά... δεν έχει εθνικότητα η γυφτιά
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε πολλά γερμανικά είναι μόνο του οδηγού αυτόματο και μάλιστα μόνο στο κατέβασμα και όχι στο ανέβασμα.
και σε γαλλικά... δεν έχει εθνικότητα η γυφτιά
Ναι ρε γαμώτο. Και στο δικό μου έχουν βάλει στάνταρ αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες και δε μπορούσαν να βάλουν αυτόματο παράθυρο συνοδηγού? Έλεος.. Σιγά τη μούφα πια..
ΑLFA ROMEO FORUM