-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως κάποιος άλλαξε αυτοκίνητο ?Απο την περλα το συμπερανες αυτο?
Εκφραση ηταν. -
Ρε μανία με τα smartάκια και τους οδηγούς τους
Τώρα η μπάλα πήρε και τους κατόχους a-c-e klass. Ευτυχώς για τους κατόχους Β δεν ακούστηκε τίποτα -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τώρα η μπάλα πήρε και τους κατόχους a-c-e klass. Ευτυχώς για τους κατόχους Β δεν ακούστηκε τίποταΠας γυρευοντας να σε παρει η μπαλα
-
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τώρα η μπάλα πήρε και τους κατόχους a-c-e klass. Ευτυχώς για τους κατόχους Β δεν ακούστηκε τίποταΕ, καλά... οτι παίζει αρκετή αμπαλοσύνη και 'δε-νιώθω-τίποτα'-σύνη (sic) σε σοβαρό ποσοστό κατόχων Smart, δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις βρε συ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τώρα η μπάλα πήρε και τους κατόχους a-c-e klass. Ευτυχώς για τους κατόχους Β δεν ακούστηκε τίποταΕ, καλά... οτι παίζει αρκετή αμπαλοσύνη και 'δε-νιώθω-τίποτα'-σύνη (sic) σε σοβαρό ποσοστό κατόχων Smart, δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις βρε συ.
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, όπως και πολλοί άλλοι που δεν οδηγούν smart. Πιστεύω πως αν ο άλλος είναι κάφρος θα εκδηλώσει την καφρίλα του ό,τι κι αν οδηγεί. Το smart, λόγω της ιδιαιτερότητας του σχήματός του, 'χτυπάει' εύκολα στο μάτι και ένας κάφρος με smart στιγματίζει όλους τους άλλους (όπως γίνεται και με τους ταρίφες π.χ.). Προσωπικά δεν τους ξεχωρίζω από όλα τα υπόλοιπα ζώα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας καθημερινά και δε θυμάμαι κάποια περίπτωση να με έχει ενοχλήσει.
Αυτούς αντιθέτως που ξεχωρίζω πιο εύκολα είναι κάποιους άλλους χρήστες του δρόμου που δεν υπολογίζουν τα smart (αυτά που κινούνται αξιοπρεπώς και με σεβασμό προς τους άλλους οδηγούς).
Όποιος έχει οδηγήσει smart καταλαβαίνει τι εννοώ. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζωο η μαυρη a-class που χθες βραδυ ενω πηγαινα κατι παραπανω απο σβελτα στη Κατεχακη με καμποση κινηση επεμενε να μη ξεκολλαει απο πανω μου..Στα διαλα πουστη..Η Κατεχάκη είναι ωραίος δρόμος για σκηνές Bullitt...
ή χώνονται δεξια και αριστερα σαν σφηνοπουτσ@ες στα ορια του να προκαλεσουν ατυχημα
+1. Δεν είναι όλοι οι οδηγοί Smart έτσι, προς θεού, αλλά αυτό το σύμπτωμα* 'οδηγώ το αμάξι λες και είναι σκούτερ'* μόνο σε οδηγούς Smart το συναντάς σε τέτοιο βαθμό.
Απ'ότι βλέπω kacey και taurus έχουν την ίδια άποψη. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σα τις τις merc δεν εχει..Το τι μαλακια εχω δει απο a-c-e class δε περιγραφεται..Ειναι και η γενικοτερη οδηγηση τους, ο τροπος που στεκονται στο δρομο, ο τροπος που οδηγανε και φυσικα οι παπαριες που κανουν..τουλαχιστον σε οτι μου εχει τυχει..
+1 και για τα σμαρτακια..πολυ θρασσος και κομπλεξ..Δε θελω να προκαλεσω κανεναν πολεμο..Οποιος εχει merc μεγεια του με χαρα του..
Ντεμεκ αρχοντες των δρομων.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειμαι στη Κατεχακη με 100 και μπροστα εχω αποσταση ασφαλειας ,οχι ενα χιλιομετρο αποσταση, αποσταση ιση με 3-4 αμαξια..Ολοι πανε 100 στην αριστερη και ολοι προσπερνσνε αυτους που ειναι στη μεσαια. Η κινηση ειναι πυκνοτατη..Δεξια δε μπορω να μπω λογω της προηγουμενης προτασης και ενω δε γινεται να πας παραπανω επιμενει να με καβαλησει..Μου έτυχε ακριβώς ίδιο σκηνικό στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης σήμερα. Αριστερή εγώ καθώς είχα βγει για προσπέραση και μου κολλάει astra. Ανεβάζω ταχύτητα μέχρι να βρω κάποιο άνοιγμα ασφαλές στην μεσαία και να μπω, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει. Δεν μπορούσα να μπω διότι θα πραγματοποιούσα σφήνα. Φτάνουμε λοιπόν στα 140km/h και ο άλλος συνεχίζει κολλημένος. Βρίσκω άνοιγμα στην δεξιά, μπαίνω και τον παρακολουθώ την επόμενη μλκί@ που θα κάνει. Δεν χρειάστηκε πολύ, μετά από λίγο έκοψε 3 λωρίδες για να βγει στην επόμενη έξοδο .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ειμαι στη Κατεχακη με 100 και μπροστα εχω αποσταση ασφαλειας ,οχι ενα χιλιομετρο αποσταση, αποσταση ιση με 3-4 αμαξια..Ολοι πανε 100 στην αριστερη και ολοι προσπερνσνε αυτους που ειναι στη μεσαια. Η κινηση ειναι πυκνοτατη..Δεξια δε μπορω να μπω λογω της προηγουμενης προτασης και ενω δε γινεται να πας παραπανω επιμενει να με καβαλησει..
Μου έτυχε ακριβώς ίδιο σκηνικό στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης σήμερα. Αριστερή εγώ καθώς είχα βγει για προσπέραση και μου κολλάει astra. Ανεβάζω ταχύτητα μέχρι να βρω κάποιο άνοιγμα ασφαλές στην μεσαία και να μπω, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει. Δεν μπορούσα να μπω διότι θα πραγματοποιούσα σφήνα. Φτάνουμε λοιπόν στα 140km/h και ο άλλος συνεχίζει κολλημένος. Βρίσκω άνοιγμα στην δεξιά, μπαίνω και τον παρακολουθώ την επόμενη μλκί@ που θα κάνει. Δεν χρειάστηκε πολύ, μετά από λίγο έκοψε 3 λωρίδες για να βγει στην επόμενη έξοδο .
Δεν μπορω να πω οτι ισχυει με βεβαιοτητα αλλα θα αρχισω οντως να πιστευω οτι μας ψεκαζουν και μας αλλαζουν το mood! Υπαρχουν μερες πχ κατι σαββατα μεσιμερι προς απογευματακι μετα το φαγητο που ολοι πηγαινουν σαν σκνιπες στον περιφερειακο κανενας δε προσπερναει κανενα, τηρουνται το οριο ταχυτητας και οι αποστασεις ασφαλειας, και αλλες φορες οπως η σημερινη που 'the masturbation goes cloud'. Σημερα λοιπον μπαινω απο τον Κ12 στη περιφερειακη και βλεπω το εξης. Μπροστα μου στα 50μ 2 αυτοκινητα (δε συγκρατησα μαρκες) το πισω πιο γρηγορο απο το μπροστα. Μπροστα απ αυτα τα 2 ειναι ενας αλλος που παει ηρεμα, οποτε και οι 2 σουμαχερ βγαζουν φλας να προσπερασουν. Ο πισω γνωριζει οτι εχει καλυτερη επιταχυνση οποτε με το που βγαζει το φλας μπαινει αριστερα να προσπερασει τον μπροστα του και τον πιο μπροστα. Ναι αλλα ο μπροστα του βγαζει κ αυτος φλας κ μπαινει στην αριστερα! Φρενα ο πισω, κορνες, χειρονομιες κλπ κλπ κλπ Τελικα ο πισω εστριψε για πανοραμα απο τη 1η εξοδο (πριν τη κατηφορα...δλδ 500-600μ μετα )
Μεχρι την ανηφορα του Αγ. Παυλου πετυχα αλλους 3-4 σουμαχερ, αλλα πτεσματα... Φτανω στη γεφυρα Τουμπας-Τριανδριας, βλεπω την ανηφορα αδεια! Λεω μπραβω...δεν εχει κινηση περιεργο! Ε τι το ειπα, στα φρενα ολοι! Φορτηγο πολλων τονων στην αριστερη λωριδα, προσπεραση σε φορτηγο λιγοτερων τονων που εκινειτω στη μεσαια λωριδα και εκανε προσπεραση ενα ακομη πιο μικρο (αλλα και πιο παλιο) φορτηγο στη δεξια λωριδα! Αν πουμε οτι ο δεξια πηγαινε με 60, ο μεσαιος πηγαινε με 65 και ο τερμα αριστερα με 66....Η προσπεραση ολοκληρωθηκε προς το τελος της ανηφορας! Δεν αντεξα, μολις εφτασα στον φορτηγατζη της αριστερης του κορναρα! Ελεος ρε παιδια δλδ!
PS : Αυτος ο Στρουμσας τι σκ@τ@ οδηγιες δινει στους οδηγους του και παραβιαζουν καθε ΚΟΚ????
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την απάντηση στη λύση την έχω ξαναδώσει και είναι κάτι που κάνω συχνά. Με το αριστερό ίσα που ακουμπάς το πετάλ του φρένου, τόσο όσο να ανάψουν τα στοπ σου.
Αν βέβαια έχεις vw με ηλεκτρόγκαζο, που δεν επιτρέπει το left foot braking, την πάτησες.+1
Πάντως, ως παθών: μην παρακινήσετε φίλο σας να το κάνει πρώτη φορά μέσα στην κίνηση. Και δη, όταν οδηγάει το δικό σας αυτοκίνητο!
Το κοκκάλωσε ο χάπας
Ο πίσω, πάντως τα χρειάστηκε. Άφησε να τον προσπεράσει άλλος μετά. -
Μου το ματιάσατε Βρήκα κάτι περιποιημένες γρατζουνιές και κόκκινο χρώμα στο φτερό...
Λογικά με αλοιφή φεύγουν οπότε, στα πρότυπα του sv2, δε θα εκνευριστώ καθόλου (απλά να ευχηθώ σ' αυτόν που το έκανε να ψοφήσει το συντομότερο) -
Ζωάρες όσοι στην καραμπλοκαρισμένη έξοδο της Αττικής για την Λαμία δεν αρκούνται στο να πάνε να χωθούν ανάγωγα από το πλάι αριστερά, αλλά κλείνουν και την λωρίδα εξόδου προς τον Πειραιά. Θεωρώ το ίδιο ζώα όσους συνειδητά τους το επιτρέπουν. Καραζωάρες όσοι μπλοκάρουν την διείσδυση (Η διήθηση σημαίνει πολλά άλλα, αλλά όχι αυτό) οταν ολα ειναι ακινητοποιημένα και ακόμα μεγαλύτερα ζώα οι αναβάτες που σε κίνηση με 80-100+ συνεχίζουν να κινούνται χωρίς να επιτρέπουν την αλλαγή λωρίδας στ αυτοκίνητα (των οποίων οι οδηγοί δεν θέλουν να γίνουν δολοφόνοι) . Τέλος πόσο σκατά δύσκολο είναι να σκεφτεί κάποιος κάποτε ότι αν αστυνομευθεί σοβαρά η ΛΕΑ στο ποτάμι αυτό θα μποτιλιάρει ελάχιστα. Μια φορά μόνο είχα δει τροχονόμο στην έξοδο της Αχαρνών στο ρεύμα ανόδου να υποχρεώνει όσους ήταν στην αντίστοιχη λωρίδα να στρίψουν δεξιά
-
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ανάποδα? Ωραίο...!!!
-
Μα καλα πως??
Αγγλος??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αγγλος??
Μ@λάκ@ς.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αγγλος??
Μ@λάκ@ς.
Ελιωσα..
Μου το ματιάσατε Βρήκα κάτι περιποιημένες γρατζουνιές και κόκκινο χρώμα στο φτερό...
Λογικά με αλοιφή φεύγουν οπότε, στα πρότυπα του sv2, δε θα εκνευριστώ καθόλου (απλά να ευχηθώ σ' αυτόν που το έκανε να ψοφήσει το συντομότερο)Περαστικα.. Πραγματικα κρυο πραγμα.. Περαστικα και στον kotetsi..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]