-
Γιατι οι περισσοτεροι οδηγοι με Smart οδηγανε σαν μαλακοπιτουρες ?
Εχω βαρεθει να βλεπω '' φτιαγμενα '' καγκουρεμενα smart με κινεζικα μουφοξενον , τιγκα μαυρα τζαμια , σποϊλερ , μαρσπιε και φαρδια χαμηλοπροφιλα ελαστικα τα οποια δειχνουν την '' γληγοραδα '' και τις ανησυχίες του ιδιοκτητη και οι οποιοι ή σέρνονται σαν συνταξιουχοι 80ετων που μολις περασανε εγκεφαλικο ή χώνονται δεξια και αριστερα σαν σφηνοπουτσ@ες στα ορια του να προκαλεσουν ατυχημα -
Συμφωνώ. Κατά κάποιον περίεργο λόγο οι οδηγοί smart είναι από τους χειρότερους.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Συμφωνώ. Κατά κάποιον περίεργο λόγο οι οδηγοί smart είναι από τους χειρότερους.Μαζι με τους παπακουλες
-
Να μπεί να τα δεί αυτά που γράφετε για τους σμαρτάκηδες ο Wagner και θα έχουμε νέο epico thread...
-
Όποιος έχει την μύγα...
-
α) ο Wagner ειναι ο πρωτος που τους βριζει. Ειναι τραγικοι οι τυποι, νομιζουν οτι εχουν 1ον αυτοκινητο που στριβει, κ 2ον νομιζουν οτι εχουν μηχανακι.
β)
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζωο η μαυρη a-class που χθες βραδυ ενω πηγαινα κατι παραπανω απο σβελτα στη Κατεχακη με καμποση κινηση επεμενε να μη ξεκολλαει απο πανω μου..Στα διαλα πουστη..Για να καταλαβω, πηγαινες εσυ σβελτα κ τσαντιστηκες με αυτον που πηγαινε σβελτα?
-
Μόνο εγώ καταλαβαίνω οτι τον ενόχλησε που ο άλλος ήταν κολλημένος στον κώλο του, ενώ πήγαιναν σβέλτα?
Όσο για τους οδηγούς Smart, αυτό που έχω καταλάβει ειναι οτι όταν τα αγόραζαν πίστευαν ορισμένοι οτι πήραν μια μοτοσυκλέτα με 4 τροχούς και οτι θα μπορούν να ελιχθούν ανάλογα στην κίνηση. Έκατσαν στον άξονα όμως, καθώς ούτε καν με γουρούνα δεν μπορείς να ελιχθείς σε πηγμένη Κηφησίας και τους βγήκε σε τετοιες αντιδράσεις.
-
Και 200 να πηγαιναμε ας μου πεταξει φωτα αν θελει κι αλλο.. Αντε με το καθε τριμαλακα που κανει slipstreaming..
Οτι ειπε ο Ταυρος..
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Συμφωνώ. Κατά κάποιον περίεργο λόγο οι οδηγοί smart είναι από τους χειρότερους.+00 κι εγω το ιδιο διαπιστωνω κανουν ο,τι να ναι
Αν και εχω δει και τρελα χερια με σμαρτ
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Σα τις τις merc δεν εχει..Το τι μαλακια εχω δει απο a-c-e class δε περιγραφεται..Ειναι και η γενικοτερη οδηγηση τους, ο τροπος που στεκονται στο δρομο, ο τροπος που οδηγανε και φυσικα οι παπαριες που κανουν..τουλαχιστον σε οτι μου εχει τυχει..
+1 και για τα σμαρτακια..πολυ θρασσος και κομπλεξ..Δε θελω να προκαλεσω κανεναν πολεμο..Οποιος εχει merc μεγεια του με χαρα του..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και 200 να πηγαιναμε ας μου πεταξει φωτα αν θελει κι αλλο.. Αντε με το καθε τριμαλακα που κανει slipstreaming..Οτι ειπε ο Ταυρος..
Ελαφρυ τσαρουχακι για να στρωσει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και 200 να πηγαιναμε ας μου πεταξει φωτα αν θελει κι αλλο.. Αντε με το καθε τριμαλακα που κανει slipstreaming..
Οτι ειπε ο Ταυρος..
Ελαφρυ τσαρουχακι για να στρωσει
Τι ελαφρυ τσαρουχι σπεσιαλ και αμα θελει αλλαγη ο προφυλακτηρας ερχεται ταμαμ
-
Ήσουν στην αριστερή και η merc ήταν κολλημένη πίσω σου ή αλλάζοντας λωρίδα ότι έκανες εσύ έκανε κι εκείνος παραμένοντας σταθερά πίσω σου;
-
Σιγα μην ασχοληθω με το καθε χαρο..να μου χαραξουν και τη περλα?
-
Την απάντηση στη λύση την έχω ξαναδώσει και είναι κάτι που κάνω συχνά. Με το αριστερό ίσα που ακουμπάς το πετάλ του φρένου, τόσο όσο να ανάψουν τα στοπ σου.
Αν βέβαια έχεις vw με ηλεκτρόγκαζο, που δεν επιτρέπει το left foot braking, την πάτησες. -
Μήπως κάποιος άλλαξε αυτοκίνητο ?
-
Και εσυ ομως δνε πηγαινες πισω με καμποση κινηση ετρεχες στην Κατεχακη
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ήσουν στην αριστερή και η merc ήταν κολλημένη πίσω σου ή αλλάζοντας λωρίδα ότι έκανες εσύ έκανε κι εκείνος παραμένοντας σταθερά πίσω σου;Ειμαι στη Κατεχακη με 100 και μπροστα εχω αποσταση ασφαλειας ,οχι ενα χιλιομετρο αποσταση, αποσταση ιση με 3-4 αμαξια..Ολοι πανε 100 στην αριστερη και ολοι προσπερνσνε αυτους που ειναι στη μεσαια. Η κινηση ειναι πυκνοτατη..Δεξια δε μπορω να μπω λογω της προηγουμενης προτασης και ενω δε γινεται να πας παραπανω επιμενει να με καβαλησει..
Αμα εκανε το δευτερο θα μιλαγαμε για επικο ταλακα..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την απάντηση στη λύση την έχω ξαναδώσει και είναι κάτι που κάνω συχνά. Με το αριστερό ίσα που ακουμπάς το πετάλ του φρένου, τόσο όσο να ανάψουν τα στοπ σου.
Αν βέβαια έχεις vw με ηλεκτρόγκαζο, που δεν επιτρέπει το left foot braking, την πάτησες.επιτρεπει για πολυ λιγο, δεν κλεινει αμεσως το γκαζι
-
Επρεπε να πατησεις λιγο το φρενο
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]