-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Καλώς ήρθες στις ώρες αιχμής στο οδικο (λέμε τώρα) δίκτυο της Αθήνας. Κουράγιο, θα το χρειαστείς.ρε συ σοβαρα ομως... τι ειναι αυτο το πραγμα ? δουλευα 10- 8 μεχρι προσφατως και ολα ηταν πιο κουλ....
-
Προ λιγο σε κεντρικό σημείο στην νικαια,που και να θέλεις δεν γινεται να τρέχεις, είδα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Πραγματικά απορώ.
-
Ειμαστε και εμεις κανιβαλοι,ξερουμε και οτι δεν υπαρχει αστυνομευση.......ηρθε και εδεσε η μαγιονεζα!
-
10 λεπτα αναμονης εξω απο ενα σουπερ μαρκετ κ καταλαβαινεις γιατι εχουμε πιασει πατο σε ολα.
9 στους 10 θα παρκαρουν στη θεση των αναπηρων η διπλα στην εισοδο για να μην περπατησουν 20 μετρα.
Μικροι μεγαλοι κ αν τους πεις κατι στην καλυτερη λενε δεν το ειδα στη χειροτερη πουλανε κ τσαμπουκα.
Ενας αθιγγανος μονο μου εκανε εντυπωση που του το ειπα κ εφυγε τρεχοντας να το παρει λεγοντας ναι φιλε εχεις δικιο. -
Οπου δω μαλακα σταθμευμενο και ειμαι πεζος, σηκωνω υαλοκαθαριστηρες πια. Ο αλλος προχθες πηγε παρκαρε καθετα πανω στο ποδηλατοδρομο που αν εκανε τη μουρη 1,5 μετρο εμπρος (ειχε απλετο χωρο εμπρος) δε θα εμποδιζε
-
Ο χρήστης Vasilis Type R έγραψε:
10 λεπτα αναμονης εξω απο ενα σουπερ μαρκετ κ καταλαβαινεις γιατι εχουμε πιασει πατο σε ολα.
9 στους 10 θα παρκαρουν στη θεση των αναπηρων η διπλα στην εισοδο για να μην περπατησουν 20 μετρα.
Μικροι μεγαλοι κ αν τους πεις κατι στην καλυτερη λενε δεν το ειδα στη χειροτερη πουλανε κ τσαμπουκα.
Ενας αθιγγανος μονο μου εκανε εντυπωση που του το ειπα κ εφυγε τρεχοντας να το παρει λεγοντας ναι φιλε εχεις δικιο.Στην προκείμενη περίπτωση φταίνε και τα σουπερ-μαρκετ που δεν βάζουν ενα υπάλληλο να διώχνει όσους καταλαμβάνουν παράνομα τις θέσεις αναπήρων...αλλα είπαμε μην στενοχωρήσουν των πελάτη και δεν ξαναπάει στο κατάστημα τους.
-
^^^^
Θελεις να πεις δυο υπαλληλους μιας και υπαρχουν δυο βαρδιες αν δεν κανω λαθος...Και δυο υπαλληλοι που την περισσοτερη ωρα θα ειναι ανενεργοι δεν ειναι και κατι που το θελει ο καθε μαγαζατορας.......Θεωρω σαν καλυτερη λυση ενα λουκετακι σε μια αλυσιδα που να ανοιγει απο καποιον οποιονδηποτε υπαλληλο...... -
Πάντως απο την άλλη να υπαρχουν και 20 θέσεις αναπήρων σε σουπερμάρκετ με 100 θέσεις δεν ειναι και απολύτως λογικό και μάλιστα συμβαίνει κατα κόρον εδώ. Να πουμε βέβαια οτι στην Ελλαδα δεν είθιστε οι ανάπηροι να κυκλοφορούν όλη μέρα στον κόσμο και να κανουν ψώνια (πολύ κακώς βέβαια) μιας και οι υπόλοιπες υποδομές της χώρας ειναι κάκιστες για αυτούς τους ανθρώπους. Άρα λογικότερο ειναι να έχουν αυτες οι θέσεις καποιου είδους μετακινούμενα εμπόδια με κάποιο ηλεκτρονικό η άλλο κλειδί και ο υπάλληλος απλά να ξεκλειδώνει κάθε φορα που κάποιος εχει πραγματική ανάγκη. Με αυτο τον τροπο οι θέσεις θα μπορούσαν να ειναι τρεις αντί για είκοσι και όλοι να ειναι ευχάριστημενοι.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ενω αν οι θεσεις αμεα ηταν 3 στις 100 δεν θα παρκαρε κανεις....Ελλειψη παιδειας λεγεται...Παντως αν ειχα λεφτα θα ανοιγα super market ωστε οι ελληναραδες να μπαινουν με το αμαξι μεσα,λεμε για χοντρη κονομα...
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Ενω αν οι θεσεις αμεα ηταν 3 στις 100 δεν θα παρκαρε κανεις....Ελλειψη παιδειας λεγεται...Παντως αν ειχα λεφτα θα ανοιγα super market ωστε οι ελληναραδες να μπαινουν με το αμαξι μεσα,λεμε για χοντρη κονομα...+1
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Ενας αθιγγανος μονο μου εκανε εντυπωση που του το ειπα κ εφυγε τρεχοντας να το παρει λεγοντας ναι φιλε εχεις δικιο.Στην προκείμενη περίπτωση φταίνε και τα σουπερ-μαρκετ που δεν βάζουν ενα υπάλληλο να διώχνει όσους καταλαμβάνουν παράνομα τις θέσεις αναπήρων...αλλα είπαμε μην στενοχωρήσουν των πελάτη και δεν ξαναπάει στο κατάστημα τους.
Το πρόβλημα ειναι οτι τα περιμένουμε ολα απο κάποιον άλλο που θα δώσει την λύση ενώ εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα. Τηλέφωνο στην αστυνομία για κλήση,αυτή ειναι η λύση. Είχε και ομοιοκαταληξία
-
Χαχαχα σωστος ο φιλος.
Το θεμα ειναι οτι θα βρεις κ τον μπελα σου μετα,ο ηλιθιος ειναι ανικητος.
Δυσκολα βρισκεις συμπαραστατες εκεινη την στιγμη,γιατι με το που φυγει η αστυνομια ειναι σχεδον σιγουρο οτι αυτοι οι 3-4 θα σου την πεσουν. -
Ποιος λέει οτι πρεπει να περιμένεις;
-
Golf3 cabrio το πρωϊ στην εθνική. Λεπτομέρεια: αλλαγμένη κουκούλα. Τι ξέχασε; Να της βάλει πίσω παρμπρίζ!!! Ηταν όλη ύφασμα...
-
Ο χρήστης Vasilis Type R έγραψε:
Ενας αθιγγανος μονο μου εκανε εντυπωση που του το ειπα κ εφυγε τρεχοντας να το παρει λεγοντας ναι φιλε εχεις δικιο.Χθες το απογευμα μου'τυχε και μενα ο λαχνος......Το παρκινγκ σχεδον αδειο.....Υπαρχουν δυο θεσεις αναξαρτητες για ΑΜΕΑ και αλλη μια για ΑΜΕΑ στην προεκταση της οποιας ειναι και μια για τους υπολοιπους εμας......Εεεεε ερχεται μια και παρκαρει σε αυτη των ΑΜΕΑ ...Λιγο να αφηνε να κυλισει θα ηταν στην κανονικη....ΟΧΙ....Εκει .....Στις φωνες μου δηλωσε χειρουργημενη και αλλες τετοιες μπιπ αλλα ηρθε σαν αρωγος μου και ο σεκιουρητας και αναγκαστηκε μετα απο βασανα να το παρει απο κει.....Την ωρα που ειχα τελειωσει και εφευγα ηρθε στην ιδια θεση των ΑΜΕΑ μια κυρια με ενα πιτσιρικα...Δεν υπαρχει σωτηρια,ειμαστε αξιοι της τυχης μας.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενας αθιγγανος μονο μου εκανε εντυπωση που του το ειπα κ εφυγε τρεχοντας να το παρει λεγοντας ναι φιλε εχεις δικιο.Χθες το απογευμα μου'τυχε και μενα ο λαχνος......Το παρκινγκ σχεδον αδειο.....Υπαρχουν δυο θεσεις αναξαρτητες για ΑΜΕΑ και αλλη μια για ΑΜΕΑ στην προεκταση της οποιας ειναι και μια για τους υπολοιπους εμας......Εεεεε ερχεται μια και παρκαρει σε αυτη των ΑΜΕΑ ...Λιγο να αφηνε να κυλισει θα ηταν στην κανονικη....ΟΧΙ....Εκει .....Στις φωνες μου δηλωσε χειρουργημενη και αλλες τετοιες μπιπ αλλα ηρθε σαν αρωγος μου και ο σεκιουρητας και αναγκαστηκε μετα απο βασανα να το παρει απο κει.....Την ωρα που ειχα τελειωσει και εφευγα ηρθε στην ιδια θεση των ΑΜΕΑ μια κυρια με ενα πιτσιρικα...Δεν υπαρχει σωτηρια,ειμαστε αξιοι της τυχης μας.....
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αστυνομια δεν κανει κατι γιαυτο... αφου υπαρχει προστιμο για παρκάρισμα σε θεση ΑΜΕΑ (και μαλιστα τσουχτερο αποτι εψαξα.. 150 Ευρω) για ποιο λογο δεν παει σε καμερες ασφαλειας ή ακομα και δικες της καμερες να βαλει.. να φανε μερικοι τα προστιμα, να γινει λιγος ντορος να σου πω εγω μετα αν ξαναπαει κανεις να παρκαρει εκει παλι....
-
Τα περισσότερα που γράφετε τα έχω δει και εγώ και ορισμένα τα έχω κάνει ο ίδιος, την πρώτη ιδίως δεκαετία οδήγησης. Ο δρόμος είναι ένα πολύπλοκο σύστημα με πολλές παραμέτρους και μεταβλητές, εξαρτημένες η μία από την άλλη. Υπό δεδομένες συνθήκες όλοι μπορεί να εκθέσουμε τους άλλους σε εμποδισμό, εκνευρισμό ή κίνδυνο, αν και ορισμένοι το κάνουν κατά κανόνα (μεθυσμένοι, τραγιασκοφόροι υπερήλικες, μεγαλοκυράδες, πρωτάρηδες, ταξιτζήδες, άφωτοι αντιθετοκατευθυντικοί ντελιβεράδες, νεοσσοί GTiάδες κλπ). Υπό δεδομένες συνθήκες όμως όλοι μπορεί να αντιδράσουμε σαν 'ζώα' και εξάλλου ζώα είμαστε, έλλογα υπό ΚΣ αλλά άλογα υπό stress ή χαμηλή εγρήγορση. Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για όλα στον δρόμο, ψύχραιμοι και αμυντικοί.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αστυνομια δεν κανει κατι γιαυτο... αφου υπαρχει προστιμο για παρκάρισμα σε θεση ΑΜΕΑ (και μαλιστα τσουχτερο αποτι εψαξα.. 150 Ευρω) για ποιο λογο δεν παει σε καμερες ασφαλειας ή ακομα και δικες της καμερες να βαλει.. να φανε μερικοι τα προστιμα, να γινει λιγος ντορος να σου πω εγω μετα αν ξαναπαει κανεις να παρκαρει εκει παλι....
Εφτιαξε ολα τα αλλα η αστυνομια και τωρα θα ασχοληθει με το ιδιωτικο παρκινγκ των Σ/Μ......ας γελασω!!!
-
Το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, το πρόβλημα με την στάθμευση σε θέσεις ΑΜΕΑ λύνεται εύκολα με την άμεση απομάκρυνση του ζώου από το πάρκινγκ και κατ επέκταση και απο το κατάστημα που ανήκει το παρκινγκ, με λιγα λογια 'δεν θέλουμε τα λεφτά σας γιατί είστε ζώο'. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί σε κατάστημα στην Αμερική οπού Έλληνες πάρκαραν άθελά τους πραγματικά σε θέση για ΑΜΕΑ και αμέσως βγήκαν υπάλληλοι του καταστήματος και τους ζήτησαν ευγενικά να φύγουν, τελικά αφού πίστεψαν ότι δεν το έκαναν επίτηδες τους άφησαν να μπουν στο κατάστημα αφού βέβαια μετακίνησαν το αυτοκίνητο από την θέση και με μια παρατήρηση να μην το κάνουν ξανά αυτό. Λύσεις υπάρχουν για όλα τα θέματα φτάνει κάποιος να μπει στην διαδικασία να τις εφαρμόσει.
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]