-
Κωλοζωα ποδηλατες εξω απο τον Πυργο στην εθνικη πανω και βγαινει ο παπαρας με navara να τους προσπερασει και τους δινει αερα κατι μετρα.... και βλεπω το navara να ερχεται κατα πανω μου.. κοβω εγω δεξιοτερα ,φρεναρω ενστικτωδως, πλακωνεται και αυτος τους προσπερναει.. τι να πω.. παπαριά πανω στη παπαριά των ποδηλατων.. οτι να ναι πια..
Λιγο πιο κατω χαροντικη προσπεραση polo tsi.. με περασε μαζι με 3 απο πισω και 2 μπροστα και ερχοτανε στροφη.. εμφανιζεται ενα a class.. τα δε ολα ο ανθρωπος..οριακα προλαβε.. και μετα 'πως εγινε το κακο?' και 'χαθηκε το παλικαρι απο τον Πυργο'
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ε ναι,ειναι γνωστο οτι οι κρητικοι ειναι οι πιο πολιτισμενοι ελληνες και δε κανουν τετοια πραγματα.Ότι πιο απίστευτο έχω δεί: Στα Χανιά χθές το βράδυ περιπου 23:00 είδα στο roundabout στο Πυθάρι αυτοκίνητο με Χανιώτικες πινακίδες(όχι ενοικιαστικό ),με πολύ κίνηση να μπαίνει ανάποδα στον κύκλο και να τον διαγράφει με την φορά του ρολογιού!!Φυσικά κόντεψε να τρακάρει.
ρεθυμνο ειναι οι χειροτεροι που εχω δει.
Ότι πιο απίστευτο έχω δεί: Στα Χανιά χθές το βράδυ περιπου 23:00 είδα στο roundabout στο Πυθάρι αυτοκίνητο με Χανιώτικες πινακίδες(όχι ενοικιαστικό ),με πολύ κίνηση να μπαίνει ανάποδα στον κύκλο και να τον διαγράφει με την φορά του ρολογιού!!Φυσικά κόντεψε να τρακάρει.
Πιθάρι αρωνι κόμβος παζινου για αεροδρόμιο έχουν κλείσει πολλά σπίτια απο προκατακλυσμιαιες εποχές , πιθανολογω οτι μόνο στη Νάπολη οδηγούν χειρότερα
Παιδιά μαζί σας είμαι κι εγώ σ αυτά. Δεν είπα το αντίθετο από αυτό που λέτε! Αρκετοί οδηγούν τουλάχιστον τραγικά γενικά στην επαρχία. Κανείς δεν σέβεται τίποτα, ούτε υπάρχει η παραμικρή παιδεία στον δρόμο. Ξέρω επίσης και δέχομαι ότι κάποιος οδηγός στην Αθήνα/Θεσνικη κλπ άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι μαθημένος σε δυσκολότερες καταστάσεις. Αλλά αυτό είναι άσχετο με εκείνο που έθιξα.
Εγώ δε μίλησα για συμπεριφορά στον δρόμο. Μίλησα για τον σεβασμό μας απέναντι στην φύση και στο περιβάλλον. Αξίες ανθρώπινες, που δεν χρειάζεται να έχεις οδηγική παιδεία για να τις εφαρμόζεις. Δεν μπορείς να πηγαίνεις ανάμεσα σε δάσος και να πετάς έτσι το τσιγάρο. Πού είμαστε; Παιδεία μηδέν λοιπόν. Την επόμενη φορά που θα το δω, ίσως καλέσω και την αστυνομία. Απλά ξέρω ότι δύσκολα θα επέμβουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Μα είναι δυνατόν να παραξενεύεσαι ? Πιστεύεις δηλαδή ότι αυτός που έχει μάθει να πετάει οτιδήποτε από το αυτοκίνητο (χαρτιά, τσιγάρα, αποδείξεις διοδίων κ.λπ.), θα διστάσει να το κάνει όταν θα βρεθεί στη φύση ?
-
μεγαλος σεβασμος στη φυση, καθε μηνα ακουμε και για κανα βασανισμο σκυλου εκει στη κρητη.
-
Και φυσικά οι πινακίδες δεν λένε απολύτως τίποτα για την καταγωγή του/της οδηγού και των επιβατών.
Sent from Corsair's brick
-
Το περίγραμμα της νήσου σε αυτοκόλλητο όμως;
-
Τωρα που λες για αυτοκόλλητο νήσου, άσχετο με το θεμα αλλα θέλω να το αναφέρω...μια φορά είχα το gtc του αδερφού μου για ενα απόγευμα ο οποίος εχει κολλημένο ενα αυτοκόλλητο με το περίγραμμα του nordschliefe.
Όταν σταμάτησα για βενζίνη με ρωτάει ένας...αυτο ποιο νησί είναι;;;
Sent from a mobile device
-
φυσιολογικό.
ο άνθρωπος ηξερε ενδεχομένως μονάχα το Nordschleife.
-
Θα τα στρίψουμε; Τι θα γίνει;
Sent from my SM-N9005
-
Θεός. Να πω την αμαρτία μου, έχω μία προκατάληψη με το αυτοκόλλητο αυτό (όχι του GTC!), αλλά προφανώς είμαι άδικος.
-
δεν ήξερα οτι στρίβανε και τα μερσεντέ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
φυσιολογικό.ο άνθρωπος ηξερε ενδεχομένως μονάχα το Nordschleife.
Δε το πιασα το αστείο
Πάντως τωρα που το βλέπω, μοιάζει λίγο με τη Νάξο.
-
Θα έρθω με το μίκρα
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Το περίγραμμα της νήσου σε αυτοκόλλητο όμως;ειναι το ελληνικο nurburgring
'I have been there' -
Εχθες Θεσσαλονικη βραδακι προσπαθωντας να περασω μπροστα απο γειτονικη πολυκατοικια ακουω εναν δυνατο θορυβο.Καποιο ΖΩΟ πεταξε κατι απο το μπαλκονι του επανω στο αμαξι μου.Παρκαρω το αμαξι και βλεπω δυο χτυπηματα πανω στο δεξι φτερο...παω κατω απο το μπαλκονι βρισκω μια μπαταρια ΑΑΑ και τους ρωταω ευγενικα αν τους επεσε.Η ηλιθια απαντηση εμεις δεν εχουμε μικρα παιδια να πετανε πραγματα...καλα τους λεω μονο τα μικρα παιδια κανουν τετοια εμεις οι μεγαλοι οχι....τι να πω αν μπορει κανεις να δωσει καμμια ιδεα εχω σπαστει με τον μαλακα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
φυσιολογικό.
ο άνθρωπος ηξερε ενδεχομένως μονάχα το Nordschleife.
Δε το πιασα το αστείο
Πάντως τωρα που το βλέπω, μοιάζει λίγο με τη Νάξο.
Χα χα κοιτα τη μου θυμισες...
Ειχε παρει ενας ΩΡΛ μια 147 και κολλησε το τρφυλλι στα φτερα .Οποτε του λεει ο παρκαδορος :Βαζελος και εσυ γιατρε ε?' -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Εχθες Θεσσαλονικη βραδακι προσπαθωντας να περασω μπροστα απο γειτονικη πολυκατοικια ακουω εναν δυνατο θορυβο.Καποιο ΖΩΟ πεταξε κατι απο το μπαλκονι του επανω στο αμαξι μου.Παρκαρω το αμαξι και βλεπω δυο χτυπηματα πανω στο δεξι φτερο...παω κατω απο το μπαλκονι βρισκω μια μπαταρια ΑΑΑ και τους ρωταω ευγενικα αν τους επεσε.Η ηλιθια απαντηση εμεις δεν εχουμε μικρα παιδια να πετανε πραγματα...καλα τους λεω μονο τα μικρα παιδια κανουν τετοια εμεις οι μεγαλοι οχι....τι να πω αν μπορει κανεις να δωσει καμμια ιδεα εχω σπαστει με τον μαλακα...Το πρώτο βήμα είναι να βρεις το αυτοκίνητο τους...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα τα στρίψουμε; Τι θα γίνει; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Εχθες Θεσσαλονικη βραδακι προσπαθωντας να περασω μπροστα απο γειτονικη πολυκατοικια ακουω εναν δυνατο θορυβο.Καποιο ΖΩΟ πεταξε κατι απο το μπαλκονι του επανω στο αμαξι μου.Παρκαρω το αμαξι και βλεπω δυο χτυπηματα πανω στο δεξι φτερο...παω κατω απο το μπαλκονι βρισκω μια μπαταρια ΑΑΑ και τους ρωταω ευγενικα αν τους επεσε.Η ηλιθια απαντηση εμεις δεν εχουμε μικρα παιδια να πετανε πραγματα...καλα τους λεω μονο τα μικρα παιδια κανουν τετοια εμεις οι μεγαλοι οχι....τι να πω αν μπορει κανεις να δωσει καμμια ιδεα εχω σπαστει με τον μαλακα...
Το πρώτο βήμα είναι να βρεις το αυτοκίνητο τους...
Αν ειναι γειτονες και μπορεις να συνεννοηθεις, μιλησε τους με ωραιο τροπο και ζητα τους να σου πληρωσουν τη ζημια. Τα παιδια μεγαλωνουν υπ'ευθυνη των γονεων οποτε και οι ζημιες που προκαλουν τους βαρυνουν τι να κανουμε Αν δε βγει κατι, πας με το δικηγορο σου για εξωδικο- αγωγη διεκδικωντας αποζημιωση, αλλα χωρις μαρτυρες δυσκολα τα πραγματα...
-
Τους μιλάς ευγενικά και αν δε δεις ανταπόκριση έχεις τις εξής επιλογές:
- Το ξεχνάς (γνωρίζοντας ότι δεν είναι ούτε το 1ο ούτε το τελευταίο ζώο γύρω σου και δε θα φθαρείς για τον καθένα)
- Πας σε δικηγόρο (χρόνος, χρήμα, ψυχική φθορά και εξαιρετικά αβέβαιο αποτέλεσμα ακόμη και με μάρτυρα το ίδιο τον Πάπα)
- Το τακτοποιείς μόνος σου βρε μάστορα
Η πικρή μου πείρα μου λέει να μην πας για τη λύση #2. Η τσάπα 2u.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]