-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παππούς με νισσαν σανυ βολος τετραγωνο edition σταματάει για βενζίνη,ο αριστερός και μοναδικός καθρέπτης κλειστός.Του βάζω και ενώ μου δίνει τα χρήματα τον ρωτάω αν θέλει να ανοίξω τον καθρέπτη.Με τρόμο στην φωνή μου απαντάει σαν τον συνομήλικό του Ιωάννη Μεταξά!!!ΟΧΙ ,ΟΧΙ!!!!καλα δε ξερεις οτι χαλαει τον συντελεστη αεροδυναμικης?
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Καλα σου ειπε, θες να σκορπισει ο καθρεπτης ???
Να χαλασει μετα μισο κιλο σιλικονη και 10 μετρα χαρτοταινια να τον σιαξει ???Ένας γείτονας τον έχει έτσι στερεωμένο στο αμάξι του. Τώρα δεν ξέρω αν πηγαίνει με καμιά 140 αν ο καθρέπτης θα είναι σταθερός.
Θυμήθηκα και ένα άλλο. Όταν είχα την Ascona 1.2 μοντέλο του 78 μετά τα 100 ο καθρέπτης του οδηγού (συνοδηγού δεν είχε από το εργοστάσιο) από τον αέρα! έκλεινε λίγο αλλά εγώ δε μπορούσα να δω τι γινόταν αριστερά μου. Το αμάξι για την ιστορία σε καθαρή ευθεία έπιανε 120, άντε αν ήταν μεγάλη η ευθεία 130 -
Εφηβα ζωακια μαυροφορεμενα, χθες το βραδυ, κατα τις 12 ,στην παραλιακη ,στο υψος του αγιου κοσμα (ναι ναι στα σκοταδια) διεσχιζαν με το πασο τους το δρομο.(οχι απο διαβαση βεβαια) οταν τους επαιξα τα φωτα,απαντησαν με χειρονομια
Οταν εκανα οβερμπουστ βεβαια τρεχανε σαν τον μπολτ.
Υγ.ειχα και τις 3 λωριδες και φυσικα δεν θα τους εκανα τιποτα,απλα να χεστουν λιγο. -
ΙΕΚ KACEY εχεις σπουδασει κ εσυ;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ΙΕΚ KACEY εχεις σπουδασει κ εσυ;Αποφοιτησε summa cum laude
Χωρις να θελω να φανω δυσπιστος, και ομολογωντας οτι διασκεδαζω με τετοιες αφηγησεις, ας μου εξηγησει καποιος που ξερει να κανει τις πραξεις και δε βαριεται/ειναι αγραμματος οπως εγω...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ
Εστω συγχρονο αυτοκινητο που κινειται κατα μηκος της παραλιακης με σταθερη ταχυτητα Χ χλμ/ωρα.
Εστω παρεα κωλοπαιδων με ρουχα χαμηλης ορατοτητας, εντος οδοστρωματος, σε αποσταση Ψ μέτρα απο τον οδηγο.
Υπολογιστε/εξηγηστε ποια ειναι η ελαχιστη αποσταση Ψ που απαιτειται ωστε οι εμπλεκομενοι να εχουν αρκετο χρόνο να κανουν τις εξης ενεργειες:- Ο οδηγος να καταλαβει τι ειδε
- ο οδηγος να παιξει φωτα
- τα κωλοπαιδα να καταλαβουν τα φωτα
- τα κωλοπαιδα να κανουν κωλοδαχτυλο/α στον οδηγο
- ο οδηγος να το δει και να τσαντιστει
- ο οδηγος να αποφασισει αλλο τροπο δρασης/τιμωριας
- ο οδηγος να μπει στο οβερμπουστ
- τα κωλοπαιδα να καταλαβουν την απειλη και να σκορπίσουν σαν τρομαγμενα κοτοπουλα
Η ταχυτητα Χ οριζεται ως μεγαλυτερη των 50 χλμ/ώρα δεδομενης της ώρας του συμβάντος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
Το παραδεχομαι!με ξεμπροστιασατε!ειμαι μεγαλος φιδεμπορας και αποφοιτος με αριστα του ιεκ kacey!
-
trident1971
Αλλο οριακη φαση, αλλο φαση με ανεση χρονου και αλλο φαση που δε προλαβαινεις να πεις κυμινο.. επειδη εχεις τη τελευταια περιπτωση στο μυαλο σου δε σημαινει οτι ετσι εγινε... -
Για κάτι τέτοιες στιγμές, πρέπει να έχεις εξάρτημα που να βγάζει οξύ, δυνατό θόρυβο (αεροτενόρους φορτηγού π.χ).
Καμιά πατέντα στην εξάτμιση μήπως.... -
Γυριζω απο Ωρωπο προς Αθηνα και αρχιζει να ριχνει χαλαζι.
Στην ΕΟ, λιγο πριν τα διοδια Αφιδνων εχει μια γεφυρα, και τα ΖΩΑ πανε και σταματανε απο κατω και στα τρια ρευματα! Στην αρχη νομιζα οτι ειχε γινει ατυχημα, ομως μετα καταλαβα οτι σταματησαν εκει για το χαλαζι.Μετα απο κανα 3λεπτο και πολλες κορνες αναγκαστηκανε να φυγουνε τα ζωα και συνεχισαμε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γυριζω απο Ωρωπο προς Αθηνα και αρχιζει να ριχνει χαλαζι.
Στην ΕΟ, λιγο πριν τα διοδια Αφιδνων εχει μια γεφυρα, και τα ΖΩΑ πανε και σταματανε απο κατω και στα τρια ρευματα! Στην αρχη νομιζα οτι ειχε γινει ατυχημα, ομως μετα καταλαβα οτι σταματησαν εκει για το χαλαζι.Μετα απο κανα 3λεπτο και πολλες κορνες αναγκαστηκανε να φυγουνε τα ζωα και συνεχισαμε.
Άπειρες φορές μου έχει συμβεί στην Αττική Οδό ακόμα και τέρατα τύπου Cayenne, Toyota 4L+ , Range Rover, Merc ML κλπ μαστόδοντα με ανόητους ιδιοκτήτες οδηγούς που έχουν αυτοκίνητα για...πόλεμο και στη δυνατή βροχή ή στο χαλάζι σταματάνε κάτω από τις γέφυρες της Α.Ο.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Το παραδεχομαι!με ξεμπροστιασατε!ειμαι μεγαλος φιδεμπορας και αποφοιτος με αριστα του ιεκ kacey!Καθε αλλο. Δεν εχω λογους να μη σε πιστεψω, εχει και πλακα οπως το εγραψες, αλλα με ποσα πηγαινες ?
Αν ηταν κανα στενο και οχι η παραλιακη, δε θα ρωτουσα καν.trident1971
Αλλο οριακη φαση, αλλο φαση με ανεση χρονου και αλλο φαση που δε προλαβαινεις να πεις κυμινο.. επειδη εχεις τη τελευταια περιπτωση στο μυαλο σου δε σημαινει οτι ετσι εγινε...Αυτο θελω να δω, τι φαση ηταν αυτη.
-
-
Τα κλασσικά 4ποδα της Παρασκευής... Καβατζώνουν όλο το μήκος της οδού, ποδηλατούν με το πάσο τους και προφανώς δεν σταματάνε ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ γ@μημένο κόκκινο ή στοπ... 100% εξοργιστική συμπεριφορά...
-
θα ακολουθεις με 15χλμ απο πισω.
Ειναι νομιμοτατοι,και λυνουν το κυκλοφοριακο προβλημα. -
τους προσπερνας και πας με 1χλμ/ω
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
θα ακολουθεις με 15χλμ απο πισω.
Ειναι νομιμοτατοι,και λυνουν το κυκλοφοριακο προβλημα.η μπαρ είναι νομιμότατη
τα άνωθεν παιδοβούβαλα που τους ήρθε να το παίξουν οικολογοικαιαθλητες παρασκευή βράδυ... τσου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα κλασσικά 4ποδα της Παρασκευής... Καβατζώνουν όλο το μήκος της οδού, ποδηλατούν με το πάσο τους και προφανώς δεν σταματάνε ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ γ@μημένο κόκκινο ή στοπ... 100% εξοργιστική συμπεριφορά...Αν είναι κάπου στην Πεύκη ή πέριξ, πρέπει να είναι οι ίδιοι που σταμάτησαν για πιτόγυρα στο Ηλιακό Χωριό μετά.
-
ΑΝ γινοταν να την βρω μπροστα μου στη παραλιακη καθομαι να με παει καροτσακι και μεχρι το Σουνιο να'ουμ....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΑΝ γινοταν να την βρω μπροστα μου στη παραλιακη καθομαι να με παει καροτσακι και μεχρι τις Καρρουτες να'ουμ....
-
Η αλλη ειναι μεχρι Σουνιο, αυτη ειναι για Καρρουτες
[spoiler:2t5xr5rb][/spoiler:2t5xr5rb]
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]