-
2 ζωα σημερα με αυτοκτονικες τασεις.
- Οδος Βενιζελου Λάρισα.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Οι οποιες μεταξυ τους, πιστευω δεν εχουν αποσταση μεγαλυτερη απο 40 μετρα.
Πεταγεται η βλαμμενη 40-45 χρονων ... φρεναρω ευθεια απο τα 40χλμ/ω και κορναρω.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ να τιναχτει να συνεχισει την πορεια της. Το μονο που εκανε ηταν να κοκκαλωσει, να μην ξερω κατα που να γειρω μην χασω και το μπροστινο και να ξεστομισει 'εσυ φταις'Σταματαω εν τελει 2 - 3 μετρα πιο κατω ανοιγω σταντ σβηνω και παω προς το μερος της.
Φταις, τρεχεις, αφου με ειδες και κατι αλλα κουλα.
Το τι μπινελικι ακουσε δεν περιγραφεται.Αυτο το ζωο λοιπον, εαν το χτυπουσα, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.
Το μονο για το οποιο θα λυπομουν θα ηταν η ακεραιοτητα μου, τα πλαστικα και τα νομικα προβληματα.
Ειχε διαβαση στην οποια 1 λεπτο μετα το σκηνικο, αναψε κοκκινο για τα οχηματα οπου καλλιστα θα μπορουσε να περασει.
Ειχε και διαβαση πιο πανω απ'οπου περασα χωρις φαναρια στην οποια καλλιστα θα μπορουσα να σταματησω και θα ειχε καθε δικιο να περασει, ακομα και σαν καμικαζι αν τραβαει ο οργανισμος της.Καταλαβαινομαστε τωρα Λαππα;
Θες κι αλλο; Επισης σημερινο.
Νεαρος σχετικα, καμια 30αρια που περναει το δρομο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ.
Με ειδε τελευταια στιγμη οταν εγω ειχα τερματισει το μπροστινο, δεν του κορναρα ειχα πλησιασει ηδη στα 5 μετρα για να τον τρομαξω αφου ειδα οτι ειχα ακομα περιθωρια. Ζητησε συγνωμη ομως του ειπα να 'σαι καλα, να προσεχεις και ολα ενταξει.
Ηταν αφηρημενος μαλλον; Εκεινον ΝΑΙ θα λυπομουν αν τον χτυπαγα...Μισω οπως καταλαβες εκεινους που περνανε επιδεικτικα, εκεινους που χρησιμοποιουν ηλιθιες δικαιολογιες 'ετρεχες' 'ειμαι πεζος θα περασω' 'κανει θορυβο η εξατμιση' 'θες 3psi στο πισω δεξι τροχο' κτλ ... και ακομα περισσοτερο εκεινους που αν γινει η στραβη και φταινε, ειτε την κοπανησουν ειτε σου τα χωσουν κι απο πανω.
-
Αυτό σου προτείνω να το πεις στο δικαστήριο αν γίνει ποτέ η στραβή. Ντόμπρα και σταράτα.
-
Για το απο πανω: εχει καταδικαστει πεζος που περασε το δρομο απο σημειο που δεν επρεπε, σε χρονικη στιγμη που δεν επρεπε, με αποτελεσμα να πεσει μηχανη στη προσπαθεια της να τον αποφυγει και τελικα να χτυπησουν και οι δυο. 100% ευθυνη στο ποινικο και αξιωσεις για αποζημιωση. Και μαλιστα το ειχαν δειξει και στις ειδησεις και ειχαν βγαλει και τον πεζο ο οποιος με ενα βλεμμα αγελαδας υπο κωλοβυθοσκοπηση ελεγε στη καμερα 'δεν παμε καλα, ειμαι πεζος και με χτυπησε ο αλλος με τη μηχανη και μου ειπαν οτι φταιω κιολας'.
Δεν καταλαβαινω το ταμπου περι του να διεκδικησεις το δικιο σου οταν εχει κανει ο αλλος τη μαλακια, ουτε γιατι πρεπει ντε και καλα να ζητησεις συγνωμη ενω δεν φταις σε κατι και να στεναχωρηθεις για το οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ (και οχι το απλο ειλικρινες λαθος) του αλλου σε εβαλε σε κινδυνο και μπλεξιματα.
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το ερώτημα δεν είναι 'ποιος φταίει' στην συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά το πως θα νιώθεις μετά από ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή.
Ίσως πάλι να είμαι εγώ ο περίεργος καθώς πραγματικά στεναχωριέμαι ακόμα και όταν σκοτώνονται πουλιά στο αυτοκίνητο μου όταν άλλοι γράφουν ότι θα σκοτωθεί άνθρωπος πάνω τους και θα ξύνουν τα @@ τους μετά.
θα στεναχωριεσαι που ενας νοημων ενηλικος σε εβαλε σε κινδυνο οταν εκανε ενσυνειδητα μαλακια επειδη εχει μαθει να κυκλοφορει σαν γιδι, γιατι το αποτελεσμα της δικης του μαλακιας ηταν να φαει τα μουτρα του?
ΝΑΙ ρε kacey γιατι ανθρωπο σκοτωσες δεν πατησες ενα κλαρι απο δεντρο....μπορει να'χει μανα/πατερα /γυιο που τους το στερησες.....
Αυτο ειναι το θεμα ρε παλικαρε: δεν τον σκοτωσα εγω. Εκεινος σκοτωθηκε, απο τη μαλακια του (δεν μιλαμε για ΛΑΘΟΣ, μιλαμε για gross negligence και πανω) και στη πορεια πηγε να σκοτωσει/τραυματισει και εμενα. Εγω εκανα αυτο που επρεπε και μπορουσα, χωρις να βγω χαμενος, απο κει και περα shit happens και οι μαλακιες πληρωνονται. Δεν το προκαλεσα εγω, εκανα οτι μπορουσα για να μη γινει, απο εκει και περα τελος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό σου προτείνω να το πεις στο δικαστήριο αν γίνει ποτέ η στραβή. Ντόμπρα και σταράτα.ελα να σε πατησω με το αμαξι και θα το πω στο δικαστηριο.
-
Αυτό σου προτείνω να το πεις στο δικαστήριο αν γίνει ποτέ η στραβή. Ντόμπρα και σταράτα.Διεγράφη προσβλητική-προκλητική επί προσωπικού απάντηση. Δεν είναι ανάγκη! [Mod] Ας το παμε με αλλη προσεγγιση.
ΛΑΠΠΑ ... ΟΔΗΓΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΟΚ?
ΟΚ...
Πεταγομαι εγω στο δρομο, αναμεσα απο δυο διαβασεις πεζων, η μια με φαναρι, η αλλη ανευ που μεταξυ τους εχουν δεν εχουν αποσταση 40 μετρα. Πεταγομαι με το ετσι θελω, σε εχω δει, παιρνω υφακι ζμπουτσα μου ολα, να φρεναρει ο καριολης, ειμαι πεζος εχω 1000 δικια, το νομο με το μερος μου, κλαιν μαιν ωωωωπ ρουφαω και μια γουλια φρεντοκαπουτσινο MIKEL.
Σεναριο 1) Οδηγεις δικυκλο - 4τροχο οτι θες, νομιμα, σεμνα ταπεινα με 40χλμω/. Φρεναρεις πανικοβλητος να με αποφυγεις, εγω κοκκαλωνω τεντωνω χερια και σε μπινελικωνω καθως ερχεσαι κατα πανω μου συνεχιζοντας το παραλληρημα λεγοντας 'φταις' 'τρεχεις' 'αλητη' κτλ ...
Σεναριο 2) Με το παραπανω στυλ οδηγησης εσυ, ολα καλα, ακους Vanessa Mae και παιζεις το πουλι σου στο αμαξι απολαμβανοντας μια ομορφη λιακαδα. Φρεναρεις πανικοβλητος, αυτη τη φορα πεταχτηκα μπροστα σου τελευταια στιγμη.
Με κουβαλας στο καπω και στο παρμπριζ και με ξεφορτωνεις λιγα μετρα πιο κατω.
Σπαω πλευρα, βγαζω ωμο, καταγμα στο ποδι, μελανιες, κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις κτλ.ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΡΕ ???
ΙΣΩΣ ...
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ???
Διεγράφη προσβλητική-προκλητική επί προσωπικού απάντηση. Δεν είναι ανάγκη! [Mod]
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για το απο πανω: εχει καταδικαστει πεζος που περασε το δρομο απο σημειο που δεν επρεπε, σε χρονικη στιγμη που δεν επρεπε, με αποτελεσμα να πεσει μηχανη στη προσπαθεια της να τον αποφυγει και τελικα να χτυπησουν και οι δυο. 100% ευθυνη στο ποινικο και αξιωσεις για αποζημιωση. Και μαλιστα το ειχαν δειξει και στις ειδησεις και ειχαν βγαλει και τον πεζο ο οποιος με ενα βλεμμα αγελαδας υπο κωλοβυθοσκοπηση ελεγε στη καμερα 'δεν παμε καλα, ειμαι πεζος και με χτυπησε ο αλλος με τη μηχανη και μου ειπαν οτι φταιω κιολας'. Σου'τυχε να ξερεις αυτη τη περιπτωση και τη κοπανας καθε τρεις και λιγο.Οτι ειναι σπανια περιπτωση το αποδεικνυει και η αναφορα της στη τηλεοραση...Δεν καταλαβαινω το ταμπου περι του να διεκδικησεις το δικιο σου οταν εχει κανει ο αλλος τη μαλακια, ουτε γιατι πρεπει ντε και καλα να ζητησεις συγνωμη ενω δεν φταις σε κατι και να στεναχωρηθεις για το οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ (και οχι το απλο ειλικρινες λαθος) του αλλου σε εβαλε σε κινδυνο και μπλεξιματα.
Το ερώτημα δεν είναι 'ποιος φταίει' στην συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά το πως θα νιώθεις μετά από ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή.
Ίσως πάλι να είμαι εγώ ο περίεργος καθώς πραγματικά στεναχωριέμαι ακόμα και όταν σκοτώνονται πουλιά στο αυτοκίνητο μου όταν άλλοι γράφουν ότι θα σκοτωθεί άνθρωπος πάνω τους και θα ξύνουν τα @@ τους μετά.
θα στεναχωριεσαι που ενας νοημων ενηλικος σε εβαλε σε κινδυνο οταν εκανε ενσυνειδητα μαλακια επειδη εχει μαθει να κυκλοφορει σαν γιδι, γιατι το αποτελεσμα της δικης του μαλακιας ηταν να φαει τα μουτρα του?
ΝΑΙ ρε kacey γιατι ανθρωπο σκοτωσες δεν πατησες ενα κλαρι απο δεντρο....μπορει να'χει μανα/πατερα /γυιο που τους το στερησες.....
Αυτο ειναι το θεμα ρε παλικαρε: δεν τον σκοτωσα εγω. Εκεινος σκοτωθηκε, απο τη μαλακια του (δεν μιλαμε για ΛΑΘΟΣ, μιλαμε για gross negligence και πανω) και στη πορεια πηγε να σκοτωσει/τραυματισει και εμενα. Εγω εκανα αυτο που επρεπε και μπορουσα, χωρις να βγω χαμενος, απο κει και περα shit happens και οι μαλακιες πληρωνονται. Δεν το προκαλεσα εγω, εκανα οτι μπορουσα για να μη γινει, απο εκει και περα τελος.
Μα δεν λεμε τι θα πεις στο δικαστηριο αλλα και εκει αν στη θεση του πεζου ηταν μια νταλικα ολα αυτα θα τα'λεγε ο νταλικιερης και συ θα'σουν πολυ πολυ μακρυα για να τα αντικρουσεις.Οπως και ο πεζος του παραδειγματος σου....
-
Morx, δεν ξέρω πως να το πω πιο απλά, ίσως το καταλάβεις, ίσως όχι (αν δεν το καταλάβεις και τώρα, πραγματικά δεν έχει και πολύ σημασία).
Στους δρόμους κυκλοφορούν άνθρωποι ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άνθρωποι θολωμένοι από τα προβλήματα, άνθρωποι ενθουσιασμένοι που έχουν άλλα στο μυαλό τους, ΑΝ-ΘΡΩ-ΠΟΙ.
Οι περισσότεροι στεναχωριόμαστε αν σκοτώσουμε μια γάτα, ή ένα πουλάκι, ακόμα και αν δεν φταίγαμε, ακόμα και αν κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να το αποφύγουμε. Αν σε αντίθεση με αυτό, κάποιος νιώθει τόσο σίγουρος ότι μπορεί να εμπλακεί σε ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκε ανθρώπινη ζωή χωρίς να ιδρώσει τ' αυτί του, χωρίς να τον νοιάξει μια στάλα για την ζωή που χάθηκε, με τόση αδιαφορία για αυτόν που σκοτώθηκε ώστε να δηλώνει ότι έχει γραμμένο το θύμα στα @@ του, ας περιγράψει το τι έγινε στο δικαστήριο, ακριβώς όπως το περιγράφει και στο forum. Με την ίδια ειλικρίνεια και την ίδια σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Ντόμπρα και αντρίκεια.
Έχω την υποψία ότι το 'αυτός έφταιγε και στα @@ μου που σκοτώθηκε' θα μετατραπεί σε χρόνο dt σε υποκριτικές (και αγχωμένες) δηλώσεις θλίψης και οδύνης μέχρι να ακουστεί το 'αθώος', αλλά δεν βαριέσαι.
-
α) Στους δρόμους κυκλοφορούν άνθρωποι ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άνθρωποι θολωμένοι από τα προβλήματα, άνθρωποι ενθουσιασμένοι που έχουν άλλα στο μυαλό τους, ΑΝ-ΘΡΩ-ΠΟΙ.
β) Οι περισσότεροι στεναχωριόμαστε αν σκοτώσουμε μια γάτα, ή ένα πουλάκι, ακόμα και αν δεν φταίγαμε, ακόμα και αν κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να το αποφύγουμε.
α) η κυκλοφορια στους δρομους μπορει να αποβει μοιραια αν δεν την κανεις σωστα/ακολουθεις τους κανονες πρωτα της λογικης και υστερα του ΚΟΚ. Το οτι ο τυχαιος πεζος μπορει να ειναι 'άνθρωποι ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άνθρωποι θολωμένοι από τα προβλήματα, άνθρωποι ενθουσιασμένοι που έχουν άλλα στο μυαλό τους', δεν αλλαζει το παραπανω. Δεν σου δινει αφεση, δεν σου δινει κανονακι/εξτρα ζωη/προστατη αγγελο, δεν αλλαζει το αποτελεσμα του ατυχηματος vs μηχανοκινητου που θα προκληθει απο τη μαλακια του πεζου, οποιος και οτι και αν ειναι ο πεζος.
Αν προκειται για παιδακι, θα στεναχωρεθω για το παιδακι αλλα θα τσαντιστω απιστευτα με αυτους που το αφησαν να κυκλοφορει στους δρομους. Και σε καμμια περιπτωση δεν θα ζητησω συγνωμη αν δεν εφταιγα σε τιποτα. Αν ειναι γερος, τα ιδια για αυτους που τον αφηνουν να κυκλοφορει βαζοντας σε κινδυνο τη ζωη του και αλλους (και οπως εχουμε πει εχω και συγγενη που πηγε ετσι...). Θολωμενοι κλπ δεν με αγγιζουν, οταν κυκλοφορεις στο δρομο πρεπει να εχεις το μυαλο σου στο δρομο. Οπως δεν θα συγχωρουσες εναν ΙΧ που περναει κοκκινο επειδη τον κερατωσε η γυναικα του και σκεφτοταν αυτο, ετσι δεν μπορεις να συγχωρεις ενα πεζο που πεταγεται στο δρομο απο το πουθενα επειδη τον κερατωσε η γυναικα του και σκεφτοταν αυτο. Και οι δυο κανουν κατι πολυ επικινδυνο για τους ιδιους και για τους αλλους. Γιατι ο πεζος να εχει αλλοθι τον α,β,γ λογο?
**
Αν ως πεζος κανεις μαλακια, χτυπησες/πεθανες. Αυτη ειναι η απολυτη πραγματικοτητα**. Αν λοιπον κανεις μαλακια και βαλεις και μενα σε κινδυνο, τα μοναδικα προβληματα μου θα ειναι 1ον οτι κινδυνεψα (ή ακομα και τα αποτελεσματα αυτου του κινδυνου, αν τελικα γινει το μπαμ) και 2ον να μην μπλεξω απο τη δικια σου μαλακια επειδη υπαρχουν μυαλα (συγγενων, δικηγορων, δικαστων) που σκεφτονται οτι ο πεζος εχει παντα δικιο ή ακομα χειροτερα οτι ο πεζος επειδη ειναι πιο ευαλωτος παιρνει αφεση αμαρτιων (αντι να λεμε οτι εχει και αυξημενες ευθυνες για το κακο που θα τον βρει, αμα γινει εξ'αιτιας του, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι ευαλωτος = θα επρεπε να προσεχει 10 φορες περισσοτερο).β) οι γατες τα πουλακια και τα σκυλακια δεν εχουν το μυαλο και τις γνωσεις να ΜΗΝ κανουν τα παραπανω και να αποφυγουν το μοιραιο. Ακριβως εκει ειναι η διαφορα.
-
Για ποιο λογο να νοιωσω θλιμμενος οταν ο φταιχτης μπορει θα μπορουσε καλλιστα να χρεωσει (και) τη δικη μου ακεραιοτητα;
Για ποιο λογο να νοιωσω θλιμμενος οταν ο φταιχτης μπορει πολυ ευκολα να βαλει σε κινδυνο και αλλους;
Αποφυγη και τρακαρισμα με αλλον ανυποψιαστο, μητερες-ραμπο με καροτσακια, γιαγιαδες που κρατανε απο το χερι το εγγονακι τους κτλ κτλ ...Δεν εχω αναμειχθει ποτε σε θανατηφορο τροχαιο (μονο ως 'θεατης') .. και δε θα ηθελα, ομως θλιψη σε περιπτωση που σκοτωσω πεζο δεν ξερω αν θα νοιωσω. Σιγουρα θα νοιωσω ομως θυμο, πρωτον επειδη εβαλε σε κινδυνο και ζωη αλλων με τη δικη του απροσεξια και δευτερον επειδη ειναι ΤΟΣΟ ευκολο και απλο, να προσεξεις τον εαυτο σου διασχιζοντας το δρομο με ασφαλεια και οχι σαν κατσικι, πραγμα που ελαχιστοι το κανουν.
Το να μη νοιαζεται για τη δικη του ακεραιοτητα ο καθενας και να διασχιζει το δρομο σαν δημοσιος κινδυνος εαν βρεθει κατω απο τις ροδες μου χωρις να ειμαι σε θεση να το αποφυγω.. οταν θα με φερει ενωπιον του δικαστηριου μη νομιζεις θα με κανει να πω αυτο που εβαλες σε εισαγωγικα πιο πανω. Δεν ειμαι ηλιθιος ουτε εχω τασεις να αυτοτιμωρουμαι, ο kacey ειπε περι καταδικης πεζου πιο πανω. Ξερω πολυ καλα πως θα το χειριστω.
Καμια δεκαρια μετρα πριν απο διαβαση σημερα στη Λάρισα, αυτοκινητο παρεσυρε ποδηλατη. Η ζαντα του εγινε σαν κλειδι του σολ. Οδος Ηρωων Πολυτεχνειου. Ναι, εχει διαχωριστικη νησιδα... που σε μεγαλο σημειο της εχει θαμνακια και ψηλο κρασπεδο για να μην περνανε πεζοι. Εαν εκεινο το αυτοκινητο στην προσπαθεια του να αποφυγει τον ποδηλατη επεφτε επανω σε παρκαρισμενα; Εν εκανε ενστικτωδη ελιγμο αποφυγης και εστελνε κανενα μηχανακι στου διαολου τη μανα; Ολα καλα!
Να τον λυπηθεις... οκ. Μετα τι κανεις; -
Εν ταξει βρε παιδια!
Καταλαβαινω το πνευμα (και αν ειναι ετσι οπως το καταλαβαινω συμφωνω)
Ομως οπως εκφραζονται γραπτως, εμενα μου φαινονται ενοχλητικα, για να μην πω εξοργιστικα!
Εκτος αν πραγματι δεν καταλαβα το πνευμα... -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
[...]
Σταματαω εν τελει 2 - 3 μετρα πιο κατω ανοιγω σταντ σβηνω και παω προς το μερος της.
Φταις, τρεχεις, αφου με ειδες και κατι αλλα κουλα.
Το τι μπινελικι ακουσε δεν περιγραφεται.Αυτο το ζωο λοιπον, εαν το χτυπουσα, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.
[...]
Νεαρος σχετικα, καμια 30αρια που περναει το δρομο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ.
Με ειδε τελευταια στιγμη οταν εγω ειχα τερματισει το μπροστινο, δεν του κορναρα ειχα πλησιασει ηδη στα 5 μετρα για να τον τρομαξω αφου ειδα οτι ειχα ακομα περιθωρια. Ζητησε συγνωμη ομως του ειπα να 'σαι καλα, να προσεχεις και ολα ενταξει.
Ηταν αφηρημενος μαλλον; Εκεινον ΝΑΙ θα λυπομουν αν τον χτυπαγα...
[...]Αν στο μεταξύ τον έχεις σκοτώσει, πως θα ξέρεις αν 'ήταν αφηρημένος και θα ζητούσε συγγνώμη' ή ήταν 'ζώο που θα σε μπινελίκωνε';
-
Πέθανε ο Αρης Σταθακης Το γραφω εδω γιατι ηταν ενας απο τους λιγους που έκανε σοβαρή προσπάθεια να μας μάθει οδηγική παιδεία και να φοράμε πάντα ζώνη και κράνος
-
Χαρη σ'αυτον φοραω ζωνη και κρανος !!
-
RIP
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Χαρη σ'αυτον φοραω ζωνη και κρανος !!Μία απο τα ίδια. Και λόγω αυτού επέβαλα και στα παιδιά μου να φοράνε ζώνες, κάτι που το κάνουν πλέον χωρίς να
πω κιχ...
Να' ναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Χαρη σ'αυτον φοραω ζωνη και κρανος !!
Μία απο τα ίδια. Και λόγω αυτού επέβαλα και στα παιδιά μου να φοράνε ζώνες, κάτι που το κάνουν πλέον χωρίς να
πω κιχ...
Να' ναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι.Για τη δικη μου περιπτωση το λεω ειρωνικα.
Αλιμονο αν δε μπορουμε να εκτιμησουμε τη ζωη μας προσεχοντας για τη σωματικη μας ακεραιοτητα απο μονοι μας. -
Σημερινη απάντηση απο ζωο με μηχανακι το οποιο ενω στρίβω αριστερά σε φανάρι με περνάει στο πόντο από δεξιά στρίβοντας και αυτος αριστερά αδιαφορώντας παντελώς για τη παρουσία μου.
'που νομίζεις οτι βρίσκεσαι ρε φίλε στην Αμερική?'
Αμα τον έβαζα απο κάτω εκείνος που θα βρισκόταν δε σκέφτηκε προφανώς... -
Παππούς με νισσαν σανυ βολος τετραγωνο edition σταματάει για βενζίνη,ο αριστερός και μοναδικός καθρέπτης κλειστός.Του βάζω και ενώ μου δίνει τα χρήματα τον ρωτάω αν θέλει να ανοίξω τον καθρέπτη.Με τρόμο στην φωνή μου απαντάει σαν τον συνομήλικό του Ιωάννη Μεταξά!!!ΟΧΙ ,ΟΧΙ!!!!
-
Καλα σου ειπε, θες να σκορπισει ο καθρεπτης ???
Να χαλασει μετα μισο κιλο σιλικονη και 10 μετρα χαρτοταινια να τον σιαξει ??? -
Δεν ειναι ο αριστερος....
Αλλα μηπως φοβοταν για κατι τετοιο???
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]