-
Κανα λαστιχο δεν ειχε η αυλη να ριξεις λιγο νερακι
α) να φυγει ο σκυλος τρεχοντας
β) να καθαρισει το φρεσκο κατουρο -
Ο χρήστης pipinos έγραψε:
Κινούμαι στη Λ. Σαλαμίνος (προέκταση της Πέτρου Ράλλη) προς Λ. Σχιστού. Βλέπω μία ηλικιωμένη γυναίκα να διασχίζει το δρόμο σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών (βλ. υπερυψωμένη νησίδα και ανυπαρξία χώρου για πεζούς). Αποφασίζω να ακολουθήσω τις συμβουλές που δίνονται από διάφορους χρήστες (π.χ. kacey, Morx, screwdriver κλπ) στο 4tforum.gr και επιταχύνω για να μην χαλάσω την ΜΩΤ μου τιμωρώντας τον πεζό για το λάθος του να βρεθεί μπροστά μου. Προσέξτε το τρέξιμο της κυρίας και την αγωνία της (βλέμμα όταν περνάω δίπλα της) όταν βλέπει ένα αυτοκίνητο ~1.400kg (Astra G Elegance ~1200kg + 90kg οδηγός + αποσκευές) να κινείται κατά πάνω της (κρατάω σταθερή θέση στη λωρίδα) με ταχύτητα 70km/h (ίσως και λιγότερο).Η συγκεκριμένη συμπεριφορά απλά παρουσιάζεται για να δείξει πόσο εγκληματικό είναι να 'κυνηγάς' πεζούς, όπως συμβουλεύουν οι συγκεκριμένοι χρήστες. Δε με χαρακτηρίζει και δεν την χρησιμοποιώ. Έπρεπε, όμως, να τη δοκιμάσω ως εξομοίωση αυτού που εφαρμόζουν και συμβουλεύουν διάφοροι τιμωροί της ασφάλτου. -
Ωραιος!
Τωρα δειξε μου σε ποιο σημειο του ποστ μου προετρεψα να επιταχυνει καποιος και να κρατησει σταθερη πορεια παιζοντας chicken με τον πεζο ...
-
Τον εχει τσουξει πολυ που πηρε τ @@ του δω μεσα με τις παρανοιες του (οσοι δεν ησασταν τοτε δε ξερετε τι εχετε χασει και τι απειλες εχω φαει ) ωστε να συνεχιζει να διαβαζει και να σχολιαζει-ασχολειται εκτος φορουμ..
Morx ο Bayern απλα εβαλε το video.. δεν ειναι ο δημιουργος!
-
Ποσο καθυστερημενος πρεπει να εισαι φιλε πιπινε;
Ας μιλησω προσωπικα,απο αυτο που εγραψα,εσυ καταλαβες αυτο και εκανες την τελεια αναπαράσταση;
Πραγματικα,εχεις θεματα αντιληψης.
Εβαλες μια καμερα στο αμαξι και απεκτησε νοημα η ζωη σου...φουσκωσε και την κοπελα σου τωρα...
Και εστω ρε κουραμπιε οτι σου περιεγραψα ακριβως αυτο που εκανες.αν σκονταφτε η γυναίκα και την παταγες,τι θα έλεγες βρε γκασμα;ετσι με συμβουλευσαν;
Πρεπει να έχεις μπει και σε φορουμ λοβοτομης,μιας και η δικη σου δοκιμη-αναπαρασταση πετυχε! -
Μπειτε κραξτε τον στο youtube.. χαρη θα μου κανετε γιατι ειχε πειστει οτι τον κυνηγαγα στο youtube στα βιντεο του ,ενω δεν εχω καν λογαριασμο στο youtube
-
Sorry τοτε Bayern7. Νομιζα το βινδεο ηταν δικο του.
-
M' αρέσει που ο αγάμητος κάνει αναφορά σε εμένα στα σχόλια του βίδεο επειδή πήρα κλήση για ταχύτητα...
43 σε όριο 30...
'με το που πήγα στη αγγλία', 4 χρόνια μετά...
Αγάμητε ΣΤΟΥΡΝΕ!
Πιο λυπηρό βέβαια είναι ότι κάθεται και διαβάζει το φόρουμ ενώ έχει πάει για μπάνιο. Πόσο κατεστραμμένη ζωή γμτ;
VASTA pipinos!
-
Μόλις είδα ότι ανέφερε και μένα
pipinos εγώ στην Αγγλία δεν είχα φάει κλήση για ταχύτητα, αλλά για παρκάρισμα σε μη επιτρεπόμενη θέση, έξω από kebabτζίδικο στις 12 το βράδυ Ναι, εκεί γράφουν
-
Δεν ξέρω ποιος του απάντησε αλλά καλύτερα να προσπαθήσει να μαθει ενα πιγκουίνο να χορεύει macarena παρά να ανοίξει διάλογο μαζί του.Ο πιγκουίνος δεν θα του σπάσει τόσο άσχημα τα νευρα!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξέρω ποιος του απάντησε αλλά καλύτερα να προσπαθήσει να μαθει ενα πιγκουίνο να χορεύει macarena παρά να ανοίξει διάλογο μαζί του.Ο πιγκουίνος δεν θα του σπάσει τόσο άσχημα τα νευρα!!!- χαλάρα ο πιγκουίνος είναι νομπελίστας μπροστά στον ΣΤΟΥΡΝΟ
#vastapipinos
-
............
-
............
-
Αυτο σε πείραξε;εδω σε αλλο βίντεο του, μπαινει καποιος και τον βριζει και απανταει σε ευχαριστώ για την κριτική,κανε subscribe στο καναλι μου
Γκαου μπιου! Ζουν αναμεσα μας!
Και μιλαει ποιος;αυτος που με αστρα τζι ελεγκανς προσπερναει δολοφονικα και ανεβαζει και το κατορθωμα του...
Το οβερ σαινι με τα αυτοκόλλητα απομίμησης ξύλου ,ξερεις τι ειναι και ποσο κραταει με τεταρτη;
-
-
Στο συγκεκριμένο βίντεο νομίζω ο μέγιστος βλαξ είναι ο οδηγός της bmw. Το σφάλμα του πιπίνου είναι το ότι ασχολήθηκε μαζί του και έπεσε τελικά στο επίπεδο του (βλ. σφήνες, κλπ).
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Αυτο σε πείραξε;εδω σε αλλο βίντεο του, μπαινει καποιος και τον βριζει και απανταει σε ευχαριστώ για την κριτική,κανε subscribe στο καναλι μουΔεν εκπλήσσομαι. Στο youtube μπορείς να κερδίζεις χρήματα ανάλογα με τους subscribers που έχεις. Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Στο συγκεκριμένο βίντεο νομίζω ο μέγιστος βλαξ είναι ο οδηγός της bmw. Το σφάλμα του πιπίνου είναι το ότι ασχολήθηκε μαζί του και έπεσε τελικά στο επίπεδο του (βλ. σφήνες, κλπ).Sent from Samsung Mobile
Εντάξει, υπάρχουν πάνω από ένας μπετόβλακες εκεί έξω...
-
Ειδα 2 - 3 βιντεο του, ο τυπος χρηζει σφαλιαρας....
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ειδα 2 - 3 βιντεο του, ο τυπος χρηζει σφαλιαρας....Αμα διαβάσεις και τα search.php?author_id=11899&sr=posts είναι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη!!!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]