-
-
Πατάει και την διάβαση τυφλών. Θέλει καταγγελία επι τόπου.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Πατάει και την διάβαση τυφλών. Θέλει καταγγελία επι τόπου.Πηρα τηλ την αστυνομια, μην ανησυχεις ακομα ερχονται .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πηρα τηλ την αστυνομια, μην ανησυχεις ακομα ερχονται . -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πηρα τηλ την αστυνομια, μην ανησυχεις ακομα ερχονται .
χθες που τρακαρε η μητερα μου την περιμεναν κοντα στη 1.5 ωρα , ειχαν πολλη δουλεια
αλλα να μου πεις εγω που τους περιμενα βραδυ καθημερινης και τους ειπα οτι τραυματιστηκα μπας και ερθουν πιο γρηγορα εκαναν 40'
ευτυχως ειναι παντα διπλα σου η ελας
(οταν ειναι να σε γραψει ) -
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πηρα τηλ την αστυνομια, μην ανησυχεις ακομα ερχονται .
χθες που τρακαρε η μητερα μου την περιμεναν κοντα στη 1.5 ωρα , ειχαν πολλη δουλεια
Επιτελους ξεφορτωθηκες το c2.. Απο το υφος της δημοσιευσης συμπεραινω οτι η μητερα ειναι οκ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στο βάθος φαίνεται η στροφή... Ο αντίθετα ερχόμενος, με το που βγει από τη στροφή θα βρεθεί φάτσα κάρτα με τον νταλικιέρη (υποτίθεται 'επαγγελματίας' οδηγός ή μήπως δολοφόνος;)
Ω, ρε μεγάλε!
Τι κάνει ο άνθρωπος!
Κι αυτό το ζώο με το Huyndai γιατί δεν τον βοηθάει λίγο για να σωθεί κανάς άνθρωπος;
-
Ναι να παρανομήσει περισσότερο πατώντας ολόκληρος την ΛΕΑ μπας και προσπεράσει το άλλο ζώο με την νταλίκα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι να παρανομήσει περισσότερο πατώντας ολόκληρος την ΛΕΑ μπας και προσπεράσει το άλλο ζώο με την νταλίκα...Δεν είναι ΛΕΑ εκεί πέρα, είναι έρεισμα. Όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά ο ΚΟΚ συστήνει στα βραδύτερα οχήματα σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνουν όσο το δυνατόν δεξιά για να διευκολύνουν το προσπέρασμα αν αυτό είναι ασφαλές.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν είναι ΛΕΑ εκεί πέρα, είναι έρεισμα. Όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά ο ΚΟΚ συστήνει στα βραδύτερα οχήματα σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνουν όσο το δυνατόν δεξιά για να διευκολύνουν το προσπέρασμα αν αυτό είναι ασφαλές.Συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει όσοι κινούνται αργά να κινούνται στο έρεισμα αλλά δυστυχώς πολλοί από τους ταχύτερα κινούμενους απαιτούν να μπεις στο έρεισμα, ανεξάρτητα αν α) στενεύει στα επόμενα 50 μέτρα ο δρόμος και ουσιαστικά καταργείται το έρεισμα, β) υπάρχει στροφή που αν τύχει και υπάρχει ακινητοποιημένο όχημα στο έρεισμα (απϊθανο;) τη φούτσισες άσχημα γ) θέλεις να προσπεράσεις όταν εσύ αισθάνεσαι ασφαλής να το κάνεις (όχι φυσικά περιμένοντας με τις ώρες, αλλά όχι να απαιτεί ο άλλος να προσπεράσεις πάνω στη στροφή).
Απλή διαπίστωση κάνω μιας και ειδικά στο συγκεκριμένο δρόμο είμαι από αυτούς που κινούνται με τη ροή του ερείσματος (110-120-130, ανάλογα τη ροή), χωρίς να προσπερνώ ό,τι πετάει κι ό,τι κολυμπάει και ώρες-ώρες αισθάνομαι ιδιαίτερη ανασφάλεια από αυτούς που θέλουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να προσπεράσουν. Πολλές φορές μάλιστα μου έχει τύχει να έρχεται αυτός που προσπερνάει τόσο κοντά μου (ενώ ήδη οδηγώ μέσα στο έρεισμα) που μόνη λύση είναι να φρενάρω ή να πηδήξω στα χωράφια. -
Κατι που παρατηρω παντοτε ειναι το εξης, στην τελευταια εξοδο της εθνικης οδου λαμιας-αθηνας για αττικη οδο μετα την γεφυρα της μεταμορφωσης το 90% των οδηγων το κανει εντελως ξαφνικα απο την αριστερη με πολλα χιλιομετρα κανοντας τρελλη σφηνα στα τελευταια ελαχιστα μετρα για να χωθουνε στην εξοδο. Η συγκεκριμενη εξοδος εχει 2 λωριδες, σωστη σημανση απο πριν, σωστες διαγραμμισεις ο δρομος, σωστο φωτισμο το βραδυ και παντα γινεται η ιδια μαλακια εκει. Απειρες φορες ελειψε να με παρουν και μενα μαζι στην εξοδο οι αριστεροι. Μιλαμε οτι η εθνικη προς Αθηνα εχει πολλες εξοδους, αλλα αυτο το πραγμα που γινεται στη συγκεκριμενη εξοδο δεν το εχω ξανασυναντησει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Η συγκεκριμενη εξοδος εχει 2 λωριδες, σωστη σημανση απο πριν, σωστες διαγραμμισεις ο δρομος, σωστο φωτισμο το βραδυ και παντα γινεται η ιδια μαλακια εκει.Διότι απλά ο Έλληνας ποτέ δεν ακολούθησε διαγραμμίσεις, είτε επειδή δεν έμαθε να τους δίνει σημασία είτε επειδή τις θεωρεί ενδεικτικές.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η συγκεκριμενη εξοδος εχει 2 λωριδες, σωστη σημανση απο πριν, σωστες διαγραμμισεις ο δρομος, σωστο φωτισμο το βραδυ και παντα γινεται η ιδια μαλακια εκει.
Διότι απλά ο Έλληνας ποτέ δεν ακολούθησε διαγραμμίσεις, είτε επειδή δεν έμαθε να τους δίνει σημασία είτε επειδή τις θεωρεί ενδεικτικές.
παρακατω στις αλλες εξοδους που δεν εχει διαγραμμισεις ολοι βγαινουν σωστα χωρις κοφτές τιμονιες, αβυσσος το μυαλο του ελληνα
-
Σήμερα το απόγευμα στο Ναύπλιο:
Από τους λιμενικούς πληροφορήθηκα ότι του υπέδειξαν να μαζέψει καρέκλες και τραπέζια που είχε απλώσει στο πάρκινγκ, αλλά για τον τρόπο που είχε παρκάρει δεν του είπαν τίποτα γιατί το θεώρησαν υπερβολικό, αφού άλλωστε και πολλοί με Ι.Χ. παρκάρουν εκτός διαγραμμίσεων.Βέβαια, αν παρκάριζα έτσι στην Γερμανία μάλλον θα με είχε συλλάβει επί τόπου η Βέρμαχτ.
Τι να κάνουμε όμως; Αυτά συμβαίνουν στις κατεχόμενες χώρες… -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ το είχα ξαναγράψει αλλά (τουλάχιστον) δεν θυμάμαι να είχα πάρει απάντηση: Γιατί σβήνετε κάτι που είναι φτιαγμένο για να είναι δημόσιο, όπως οι πινακίδες στις φωτογραφίες; Αν αποτελούν και οι πινακίδες προσωπικό δεδομένο...
Πάρε μία απάντηση (και όλο το αντίστοιχο thread). Ελπίζω να πείστηκες.
OK, κάτι κατάλαβα νομίζω.
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Εγώ το είχα ξαναγράψει αλλά (τουλάχιστον) δεν θυμάμαι να είχα πάρει απάντηση: Γιατί σβήνετε κάτι που είναι φτιαγμένο για να είναι δημόσιο, όπως οι πινακίδες στις φωτογραφίες; Αν αποτελούν και οι πινακίδες προσωπικό δεδομένο...
Πάρε μία απάντηση (και όλο το αντίστοιχο thread). Ελπίζω να πείστηκες.
OK, κάτι κατάλαβα νομίζω.
δεν καταλαβες γιατι αυτο viewtopic.php?f=5&t=46646 αναιρει το απο πανω..
-
Μαλακισμένη με Polo ασημί, σήμερα το πρωί 09:50 στην οδό 34ου Συντάγματος στον Πειραιά στο ρεύμα εισόδου, προσπαθεί αφού βρίσκεται στην λεωφοριολωρίδα να μπει στην κανονική για οχήματα κυκλοφορία λωρίδα. Φυσικά και δεν την αφήνω μιας και από την προηγούμενη 'εξυπνάδα' της όπου αποφεύγει το φανάρι που στρίβει αριστερά (λωρίδα που περιμένουμε τα υπόλοιπα 'ΖΩΑ') αλλά την βγάζει πάνω στην λεωφοριολωρίδα και προσπαθεί να χωθεί.
Αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω γιατί προχωράω και εγώ αργά όσο και το προπορευόμεν από εμένα αλλά δεν κάνω αριστερά που περιμένει αυτή....
Και αρχίζει ο διάλογος με δική της πρώτη φράση:ΖΩΟ - Συγνώμη, γιατί το κάνεις αυτό;
ΕΓΩ - Έρχεσαι ήδη λάθος και θέλεις να σε αφήσω και να μπείς; (Προσπάθησε δια της ταριφιάρικης μεθόδου δεν έκανε καν μια κίνηση να μου ζητήσει έστω να την αφήσω)
ΖΩΟ - Μα πως θα έφευγα από το φανάρι;
ΕΓΩ - Εγώ πώς έφυγα;
ΖΩΟ - Πρέπει να μπώ....
ΕΓΩ - (Σε άπταιστα γαλλικά με περαματιώτικη προφορά)
Το καλύτερο πάντως είναι ότι μου ζήτησε και τα ρέστα σαν να ήμουν υποχρεομένος να σταματήσω για να μπεί αριστερά, δλδ το έχουμε χάσει τελείως όμως -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν με εκπλήσουν οι απαντήσεις σας, 10 λεπτά αν οδηγήσει κανείς στο δρόμο τις ίδιες συμπεριφορές βλέπει. Κανείς δέν παραχωρεί προτεραιότητα στις διασταυρώσεις, κανείς δέν αφήνει τους πεζούς να περάσουν, κανείς δέν σε αφήνει να αλλάξεις λωρίδα.Πάς να βγείς απο τη διασταύρωση και σου έρχεται ο άλλος γκαζομένος με 1000 σου πατάει την κόρνα και πατάει επιδεικτικά το φρένο απότομα τελευταία στιγμή. Δηλαδή προτιμάει να πέσει πάνω σου παρά να κόψει λίγο να σε αφήσει να περάσεις.
Το χειρότερο είναι οτι νομίζουν οτι έτσι συνετίζουν τον αλλο ενώ στην πράξη αυτό που κάνουν είναι να προσθέτουν στο χάος που επικρατεί στους δρόμους.
Λέμε οτι όλοι οι γείτονες στην περιοχή μου δείχνουν κατανόηση στο θέμα. Όπως είπα και πρίν, πολλές φορες έχει τύχει να κάνω εγώ πίσω για να διευκολύνω τον παρανομούντα. Και δέν μιλάμε για μονόδρομο όπως στην περίπτωση του Σκλαβενίτη που αναφέρθηκε πρίν, οι δρόμοι αυτοί ουσιαστικά εξηπηρετουν μόνο αυτούς που μένουν στα σπίτια και περνάνε το πολύ 4-5 αυτοκίνητα την ώρα.
Ο μαγκάκος πήγε να με εκφοβίζει γκαζώνοντας κατα πάνω μου αλλά δέν του βγήκε η μαγκιά. Ξυδάκι!
Αν οδηγουσε κατι παλιο, θα ησουν τοσο μαγκας? Γιατι εγω απλα θα επεφτα πανω σου (κ το εχω κανει). Πας αναποδα σε μονοδρομο (για οποιονδηποτε λογο) κ ο αλλος δεν το δεχεται (για οποιονδηποτε λογο). Δεν θα κατσω να συζητησω το ποιος πρεπει να κανει πισω.
Κ οπως σου εγραψε κ αλλος, οταν εισαι φαουλ, δεν ειναι επιλογη σου το τι θα συμβει. Μπορεις να ζητησεις το οτιδηποτε, θα δεχτεις ομως την αποφαση αυτου που δεν ειναι φαουλ.
Φίλε kacey, και εγώ ένα χιλιοτρακαρισμένο αυτοκίνητο 15ετίας οδηγώ οπότε δέν με νοιάζουν οι πειθαναγκαστικές συμπεριφορές του κάθε αγάμητου κουραδόμαγκα
Όσο για το άλλο που λές, ακόμη και τα δικαστήρια που τόσο αγαπάς και συνέχεια επικαλείσαι (ασχετα αν απο τα γραφόμενά σου φαίνεται οτι ούτε απ έξω δέν έχεις περάσει) αναγνωρίζουν οτι υπάρχουν περιπτώσεις που ο νόμος δέν είναι μόνο ασπρο-μαύρο. Οπότε λογικές του στύλ αφού εγώ είμαι νόμιμος όλοι οι άλλοι να πάνε να πνιγούν δέν περνάνε.
α) Εξισωνεις το να σε αφησουν να περασεις μια διασταυρωση/να αλλαξεις λωριδα/να περασει ο πεζος, με το να πας αναποδα σε ενα μονοδρομο. Παρε χαμπαρι οτι το να σε αφησει ο αλλος ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ δικη του επιλογη.
β) Μικροτσουτσουνος εισαι εσυ που κανεις αυτα επειδη οδηγεις ενα χρεπι. Μαγκας θα ησουν αν τα εκανες με το καινουριο καλογυαλισμενο αυτοκινητακι σου. Ή με την μηχανη. Τωρα ο κουραδομαγκας εισαι εσυ. Οταν δεν εχεις τιποτα να χασεις, ειναι ευκολες οι αποφασεις.
γ) Απο τα δικαστηρια δεν εχω περασει απ'εξω επειδη ξερω τι μου γινεται κ ξερω τι να κανω στον δρομο. Εσυ να εισαι σιγουρος οτι μολις ελεγες στον δικαστη 'ηθελα να παω αναποδα γιατι δεν κανω τσαμπα κυκλο για 50μ', θα γελαγε μαζι σου
75 ατομα σου λενε με διαφορους τροπους οτι λες κ γραφεις Μιντλετον. Προφανως ειμαστε ολοι λαθος κ εσυ σωστος.
-
Ότι λες Μιντλετον ομολογουμένως πολύ καλό
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]