-
Kacey ο επιδειξιας με το mx5..
xenos-funky αυτομπαναριστειτε γιατι προκαλει το οχημα σας κυριοι.. -
Ξέχασες τον Kyr80 τον παλιοκοντράκια επιδειξία
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να παιζεις chicken εναντιον αυτοκινητου ενω εισαι με μηχανη?Εγώ ήμουν με αμάξι, έπαιξα chicken με μηχανή και κατάφερα να ... χάσω.
Βασ. Σοφίας, προχωράω στην αριστερή λωρίδα, μηχανάκιας με R1200 GS έχει βγει στο αντίθετο και έρχεται κατά πάνω μου!
Λέω, δε μπορεί, θα μαζευτεί, θα κάνει στην άκρη. Συνεχίζω κανονικά.
Ε, δε μαζεύτηκε, αλλά μάζεψε τον καθρέφτη μου (κόστος: 100 ευρώ) και έπειτα εξαφανίστηκε η κότα.
-
jtblaster
ΣΟυ ξαναλεω, δεν εχεις καταλαβει τι συνεβει γιατι δεν καθεσαι να διαβασεις προσεκτικα τι γραφω:
Ο σερβιτορος που πεταχτηκε στον δρομο ΑΦΟΥ ειχα ελεγξει κ ΑΦΟΥ ειχα βγει στο αντιθετο, μου ειπε 'τι κανεις ρε ανθρωπε' κ του απαντησα 'τι κανω ρε μεγαλε, προσπερναω, εσυ που πεταγεσαι ετσι'. Εκει το θεμα με τον σερβιτορο ΕΛΗΞΕ.
Αφου ξαναξεκινησα κ εφευγα, ακουσα καποιες παναγιες στις οποιες απαντησα με ενα κωλοδαχτυλο δια της ανοιχτης οροφης, χωρις καν να κοιταξω πισω. Αυτος λοιπον που εριξε τις παναγιες κ εφαγε το κωλοδαχτυλο, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ. Ηταν ο τραμπουκος φουσκωτος του μαγαζιου, ο οποιος ηταν ΑΣΧΕΤΟΣ με το συμβαν, δεν του ειχα μιλησει ποτε, κ ανεβηκε σε μια μηχανη για να με κυνηγησει κ να παιξει chicken με το αυτοκινητο, κ δεν με αφηνε ησυχο να παει να φυγει να παει στο διαολο.
Καταλαβες τωρα?
@πιπινε
-
Ήταν λάθος του kacey που δεν κοίταξε καλά πριν βγει στο αντίθετο. Ο πεζός σωστά έκανε έλεγχο στο ρεύμα του και πήγε να φτάσει στο μέσον του δρόμου. Ταυτοχρόνως όμως, ήταν και λάθος του πεζού που γνωρίζοντας τις συνθήκες και βλέποντας το σταματημένο ΙΧ της κυρίας, έπρεπε να περιμένει ότι θα προσπερνούσαν το σταματημένο ΙΧ.
-
Ήταν λάθος και των δύο ο διαπληκτισμός. Δε χρειάζεται. Έκανες λάθος, εφόσον δεν έγινε ζημιά, παραδέξου το και τελείωσε. Στην προκειμένη περίπτωση, ως πιο ισχυρός (αυτοκίνητο vs πεζός), ο kacey έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να μη συνεχίσει με τις χειρονομίες.
στο 3, οπως ειπα κ πιο πανω, πρωτα βγηκα εγω στο αντιθετο (οπου ειχα ελεγξει μια χαρα) κ μετα πεταχτηκε απο το πεζοδρομιο, βγαινοντας απο το παρακειμενο καταστημα, ο γρηγορος αυτοχειρας σερβιτορος. Ο οποιος δεν κοιταξε τιποτα κ πουθενα, ποσο μαλλον στο αλλο ρευμα.
στο 4, οπως εγραψα κ πιο πανω, ο διαπληκτισμος μου ΔΕΝ ηταν με τον σερβιτορο αλλα με τον φουσκωτο τραμπουκο του μαγαζιου που ενω δεν ειχε σχεση με το συμβαν, μου εριξε τα μπινελικια - κ πολυ σωστα εισεπραξε την απαντηση του - κ μετα ανεβηκε σε μια μηχανη κ με ακολουθησε να με φτασει 500μ πιο μετα κ δεν με αφηνε ησυχο.
ΥΓ Το οτι δεν ξερεις να διαβαζεις φαινεται απο το ΥΓ που γραφεις, για το περιστατικο στην Καλλιθεα κ για το τι υποτιθεται οτι ελεγα τοτε. Εκει περα το φορτηγο ειχε κλεισει τον δρομο σε σημειο οπου ειναι σχεδον αδυνατο να προσπερασεις, με αποτελεσμα να προκαλεσει κομφουζιο. Επισης μιλαμε για διανομη = το εχει κανει συνηθειο. Εξ'ου κ το 'φυγε ή φροντιζω να σε γραψουν' ως καλυτερη λυση. Στο δικο μου σεναριο μια κυρατσα που δεν ηξερε να οδηγει, εκλεισε τον δρομο σε σημειο που μπορουσα να περασω κ περασα. Κ αυτο βεβαια ΕΤΥΧΕ κ συνεβει, θα μπορουσε να γινεται χαμος κ εκει.
Οπως λοιπον ειπα κ αλλου, σκατα καταλαβες.
ΥΓ2 Το ΜΧ5 το αναφερω για να καταλαβετε πως εριξα το κωλοδαχτυλο κ σε τι υψος τον ειχα οταν με πλαγιασε.
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να παιζεις chicken εναντιον αυτοκινητου ενω εισαι με μηχανη?
Εγώ ήμουν με αμάξι, έπαιξα chicken με μηχανή και κατάφερα να ... χάσω.
Βασ. Σοφίας, προχωράω στην αριστερή λωρίδα, μηχανάκιας με R1200 GS έχει βγει στο αντίθετο και έρχεται κατά πάνω μου!
Λέω, δε μπορεί, θα μαζευτεί, θα κάνει στην άκρη. Συνεχίζω κανονικά.
Ε, δε μαζεύτηκε, αλλά μάζεψε τον καθρέφτη μου (κόστος: 100 ευρώ) και έπειτα εξαφανίστηκε η κότα.
μπαινω σε εισοδο στην εγνατια οδο, και εκει που το διπλωνω και παιζω με αναποδο, βλεπω μηχανη εχει μπει κοντρα στον μονοδρομο, ευτυχως προλαβα και το μαζεψα πριν τον παρω απο κατω
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τον ξερω κι εγω αυτο το δρομο εχουν γνωση οι φυλακες
το θεμα ειναι γιατι τον ξερεις?
[spoiler:t0d0uqft]εχει μια καβατζα με ''ωραια θεα'' εκει το ξερεις κι εσυ [/spoiler:t0d0uqft]
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
τον ξερω κι εγω αυτο το δρομο εχουν γνωση οι φυλακες
το θεμα ειναι γιατι τον ξερεις?
[spoiler:39pqli7l]εχει μια καβατζα με ''ωραια θεα'' εκει το ξερεις κι εσυ [/spoiler:39pqli7l]
μωρε σε λιγο καιρο να δεις κατι καβατζες στο μπαρακι κατω ισως η μονη παραλια που και πετρελαιο να εχει παντα θα μαζευει περιεργες αγγλιδες
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...καταλαβαινεις ποσο ηλιθιος ηταν για να σε κυνηγησει με τη μηχανη ενο εσυ με το αμαξι θα μπορουσες ανετα να κανες μια στραβοτιμονια και να τον στειλεις
-
Αυτο ξεκινησα να λεω κ εγω, αλλα κανεις δεν κανει τον κοπο να καταλαβει τι συνεβη πριν αρχισει να κραζει...
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
:metalo: Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστον
Κοιτα να δεις τωρα που καπου παει το μυαλο μου... Τι κανει ο ισπανος αμα εχει κεφια... (Volvo B12B / Irizar Century 12.35)
Ενα φτιαγμενο που γραφει με πρασινα γραμματα στο πλαι IRIZAR για να τονιζει την ΚουβαδοΙσπανικη καταγωγη του??? Ηταν σημερα στον Κηφισο. Που εχει βαμμενο μαυρο το μερος πανω απο τα παραθυρα και γενικα ειναι λιγο πειραγμενο και σε εμφανιση? Α και μην ξεχασω τον ηχο που σου παιρνει τα αυτια . Μιση ωρα αναμμενο το ειχε και οταν ξεκινησε για δρομολογιο μονο βαβουρα προκαλεσε.
Παντως μιλαω για αυτο http://leoforeia.gr/photos2/displayimag ... play_media αν λεμε για το ιδιοΝαι, αυτο...
Σορρυ Τομ, αλλα μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται, οσο κι αν πιστευεις οτι ασχολεισαι με τα λεωφορεια...
Γιατι το λες αυτο Γιωργο , επειδη ειναι Ισπανικος κουβας? Οπως γνωριζεις δεν τα εχω σε υποληψη
-
Καλος ο χαβαλος Θωμα αλλα πραγματικα οτι δεν εχει σημα το αστερι ειναι κουβας για εσενα..ημαρτον..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλος ο χαβαλος Θωμα αλλα πραγματικα οτι δεν εχει σημα το αστερι ειναι κουβας για εσενα..ημαρτον..Δεν το λεω για το αστερι, απλα τα Ισπανικα αμαξωματα ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ! Τοτε καλος ο χαβαλος και με σενα και τα Citroen! Οτι ειναι χτισμενο σε IRIZAR Και ΚΥΡΙΩΣ HISPANO ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΩ! (μια μικρη εξαιρεση στα Obrador ), τα αλλα δεν ειναι του παροντως φορουμ. Α και να μην ξεχασω πως και οι Ισπανοι χτιζουν σε αστερι, αλλα και παλι δεν τρελενομαι. Φχαριστημενος?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΚΥΡΙΩΣ HISPANO ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΩ! (μια μικρη εξαιρεση στα Obrador )ουτε το ''καλαματιανος αερας'' χωνευεις
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ΚΥΡΙΩΣ HISPANO ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΩ! (μια μικρη εξαιρεση στα Obrador )
ουτε το ''καλαματιανος αερας'' χωνευεις
Νικο αφιερωμενος http://leoforeia.gr/photos2/displayimag ... play_media ο Ισπανικος κουβας
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Είσαι σε λάθος θέμα... Αυτό είναι για εδώ viewtopic.php?f=5&t=35906 αλήθεια κυκλοφορεί ακόμα;;;
-
Ο χρήστης Sun έγραψε:
Είσαι σε λάθος θέμα... Αυτό είναι για εδώ viewtopic.php?f=5&t=35906 αλήθεια κυκλοφορεί ακόμα;;;
Εχει ξαναμπει , δεν θα το κανουμε και διασημο το ρημαδι
-
΄Εχω καταλάβει πολύ καλά. Απλά ό,τι έχει σχέση με σένα έχει μονοσήμαντη εξήγηση: σε εξυπηρετεί; το κάνεις. Δεν σε εξυπηρετεί; δεν το κάνεις. Νόμιμο ή παράνομο δεν έχει σχέση με την αποφασή σου. Γι' αυτό και η διαφορετική αντιμετώπιση ιδίων καταστάσεων. Γι' αυτό και δεν ασχολούμαι ιδιαιτέρως, όπως βλέπεις. Σχολιάζω και τέρμα.
΄Οσο για το αμάξι, δυστυχώς, η αναφορά ήταν στον ΙΚΕ που με ρώτησε γιατί αναφέρω ακριβώς οχήματα. Προφανώς ήταν μομφή και τον παρέπεμψα σε σένα για να καταλάβει γιατί η αναφορά μάρκας παίζει ρόλο τις περισσότερες φορές.
Σε δρόμο 2 άδειων λωρίδων, με εμένα σταματημένο σε φανάρι στη δεξιά λωρίδα, έχει έρθει παπάκι και έχει πέσει πάνω στον δεξί καθρέπτη... ΄Ακρη δε θα βγάλεις ποτέ με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
ρε Kacey εντάξει είπαμε αλλά πρέπει να ξέρουμε να βάζουμε και ένα όριο.
ΟΧΙ και να ελέγχουμε και από το αντίθετο ρεύμα τη στιγμή που υπάρχει διπλή διαχωριστική άρα απαγορεύεται η προσπέραση
Είσαι κατηγορηματικά ένοχος και ζητάς και το δίκιο με το μέρος σου.
Ναι, μαλακία του άλλου που σε κυνήγησε και καλά αυτό που του έκανες μετά, αλλά στο πρώτο κομμάτι (που δεν έχει σχέση με το δεύτερο) είσαι guilty as chargedο μηχανόβιος έτρεξε να τονε προλάβει για να τον σταματήσει και να καλέσει αστυνομία και να πάρουν όλα το δρόμο τους ή έτρεξε να τον ΔΕΙΡΕΙ;;;;;;;;;; αν γινόταν το 1ο και ο κέισι πάνω στην τρέλα του τον χτυπούσε για να αποφύγει το σκηνικό, ας τον θάβατε ζωντανό.
(διπλή διαχωριστική είχε σε εκείνο το σημειό τελικά ή όχι;)
ειλικρινά, καταλαβαίνετε τι γράφετε; τα ξαναδιαβάζετε και σας φαίνονται λογικά;
τοσο πολλή πωρωση για να αποδείξετε οτι ο άλλος είναι ο κουκουρούκου κι εσείς οι ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ οδηγεί σε βλακώδη συμπεράσματα και ατοπα σχόλια
Προσπάθησε να δεις την ευρύτερη εικόνα.
Από πότε είναι θέσφατο ότι η διαφορές πρέπει να λύνονται με βία (λεκτική ή σωματική) ?
Προσωπικά ούτε έχω πλακωθεί ποτέ στο ξύλο ούτε πρόκειται. Επίσης δεν αισθάνομαι εξαιτίας αυτής μου της 'ιδιοτροπίας' να έχω αδικηθεί ποτέ. Είναι τόσο περίεργο αυτό ?
Το πιθανότερο είναι δε, αν κάποια στιγμή κάποιος είναι τόσο άγριος που πάει να με δείρει, ακόμα και άδικο να έχει, να κάτσω να τις φάω. Ξέρω πολύ καλά ότι αν τον δείρω εγώ θα αισθάνομαι πιο άσχημα μετά.
Απλά δεν είναι τα πράγματα ?
ούτε εγώ ποτέ θα το έκανα. και βρεθηκα σε φάση που ο άλλος (2 φορές μάλιστα) ηταν 100% τσόχλανος, το ήξερε και ήθελε πραγματικά να φάει μερικές να στρώσει το στραβόχυμα αλλά συγκρατήθηκα.
όλα καλά αυτά, αλλά γιατί νιώθεις εσύ περιεργος ή γιατι πρεπει οι άλλοι να ειναι οι περίεργοι; ετσι όπως το λες είναι σαν να το κάνεις για τον εαυτό σου κ όχι για σένα κατά βαθος...
τεσπά, ο κέισι το ξαναεπεξηγησε για νιοστή φορά ξανά και πάλι οπότε δεν τίθεται θεμα πλεον ασυνεννοησίας. ο χλέμπουρας ειχε όρεξη για καυγά, καβάλησε το μηχανάκι και βουρ στον πατσά. τι άλλο να πούμε δλδ;
προχθές μπροστά στα ματια μου είδα το εξής σκηνικό:
δρόμος με 2 λωρίδες, στην αριστερή ένα Γκολφ, στη δεξιά ενα λεωφορείο. σε μια στιγμή καταφτθάνει μια ποδηλατισσα (από το πεζοδρόμιο, άρα δεξιά από το λεωφορείο) και παει να περάσει το δρομο. μαλλον δεν πολυπρόσεξε ότι περνούσε με κόκκινο για τους πεζούς και σου λέει 'όλοι σταματημένοι είναι, 1 δευτερόλεπτο χρειάζομαι να περασω, θα προλάβω'.
αποτέλεσμα: το Γκολφ ξεκινά κανονικά, εννοείται δε θα μπορούσε σε καμια περιπτωση να τη δει μιας και έκρυβε τα πάντα το λεωφορείο και μπαμ κάτω η τύπισσα.
άσχετο με την ιστορία του πεζού του κέισι; δε νομιζω.
παντα οι λαμαρίνες θα κερδίζουν σε μάχη κόντρα με τη σάρκα. καλύτερα θα έκανε η σάρκα τοτε να προσεχει 1000 φορές περισσοτερο, άσχετα με το αν φταίει είτε όχι.
-
Εχθές για πολλοστή φορά σφάξιμο STOP στο τέλος της θουκυδίδου στον Άλιμο. Ήθελα να πάω προς Ανθηρού συνεχίζοντας από Θουκυδίδου δλδ αλλά κλασσικά το corsa που ερχόταν από Αγίου Δημητρίου (αριστερά μου) το έσφαξε. Εγώ δεν έκοψα καθώς είχα υπολογίσει τις αποστάσεις. Σταματήσαμε και οι δύο και μου είπε το εξής. Ότι έχω STOP!! STOP πια έχει καταργηθεί εκεί, καθώς η διασταύρωση είχε 3 οπότε αποφάσισαν και πολύ λογικά να αφήσουν μόνο τα 2(Αγίου Δημητρίου και Επτανήσου ανάποδα, όπου μπαίνεις για λίγο στη Θουκυδίδου. Του ανέφερα ότι δεν έχω STOP και μου είπε 'μα εγώ περνάω κάθε μέρα από εδώ...' έλα όμως που δεν έχω STOP!!! που περνάς και κάθε μέρα! Αλλά και να είχα, γαμώ την αίσθηση της εκ δεξιών προτεραιότητάς μου γαμώ!!!!!!!!! Τέλος πάντων, στη διένεξη είμασταν κύριοι και κατάλαβε το λάθος του.. Αλλά γενικά το πάρτυ συνεχίζεται. Γτ πολύ απλά το STOP στην Ελλάδα δεν υπάρχει.. Το ξέρουμε πολύ καλά εδώ μέσα.
Το σημείο: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.9 ... 2&t=h&z=18
Α και μια ερώτηση.. Για να βάλω photo από το pc εδώ πρέπει αναγκαστικά να είναι από site αποθήκευσης φωτογραφιών ε? (δεν είναι στο ιντερνετ η φωτό)
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]