jtblaster
ΣΟυ ξαναλεω, δεν εχεις καταλαβει τι συνεβει γιατι δεν καθεσαι να διαβασεις προσεκτικα τι γραφω:
Ο σερβιτορος που πεταχτηκε στον δρομο ΑΦΟΥ ειχα ελεγξει κ ΑΦΟΥ ειχα βγει στο αντιθετο, μου ειπε 'τι κανεις ρε ανθρωπε' κ του απαντησα 'τι κανω ρε μεγαλε, προσπερναω, εσυ που πεταγεσαι ετσι'. Εκει το θεμα με τον σερβιτορο ΕΛΗΞΕ.
Αφου ξαναξεκινησα κ εφευγα, ακουσα καποιες παναγιες στις οποιες απαντησα με ενα κωλοδαχτυλο δια της ανοιχτης οροφης, χωρις καν να κοιταξω πισω. Αυτος λοιπον που εριξε τις παναγιες κ εφαγε το κωλοδαχτυλο, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ. Ηταν ο τραμπουκος φουσκωτος του μαγαζιου, ο οποιος ηταν ΑΣΧΕΤΟΣ με το συμβαν, δεν του ειχα μιλησει ποτε, κ ανεβηκε σε μια μηχανη για να με κυνηγησει κ να παιξει chicken με το αυτοκινητο, κ δεν με αφηνε ησυχο να παει να φυγει να παει στο διαολο.
Καταλαβες τωρα?
@πιπινε
-
Ήταν λάθος του kacey που δεν κοίταξε καλά πριν βγει στο αντίθετο. Ο πεζός σωστά έκανε έλεγχο στο ρεύμα του και πήγε να φτάσει στο μέσον του δρόμου. Ταυτοχρόνως όμως, ήταν και λάθος του πεζού που γνωρίζοντας τις συνθήκες και βλέποντας το σταματημένο ΙΧ της κυρίας, έπρεπε να περιμένει ότι θα προσπερνούσαν το σταματημένο ΙΧ.
-
Ήταν λάθος και των δύο ο διαπληκτισμός. Δε χρειάζεται. Έκανες λάθος, εφόσον δεν έγινε ζημιά, παραδέξου το και τελείωσε. Στην προκειμένη περίπτωση, ως πιο ισχυρός (αυτοκίνητο vs πεζός), ο kacey έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να μη συνεχίσει με τις χειρονομίες.
στο 3, οπως ειπα κ πιο πανω, πρωτα βγηκα εγω στο αντιθετο (οπου ειχα ελεγξει μια χαρα) κ μετα πεταχτηκε απο το πεζοδρομιο, βγαινοντας απο το παρακειμενο καταστημα, ο γρηγορος αυτοχειρας σερβιτορος. Ο οποιος δεν κοιταξε τιποτα κ πουθενα, ποσο μαλλον στο αλλο ρευμα.
στο 4, οπως εγραψα κ πιο πανω, ο διαπληκτισμος μου ΔΕΝ ηταν με τον σερβιτορο αλλα με τον φουσκωτο τραμπουκο του μαγαζιου που ενω δεν ειχε σχεση με το συμβαν, μου εριξε τα μπινελικια - κ πολυ σωστα εισεπραξε την απαντηση του - κ μετα ανεβηκε σε μια μηχανη κ με ακολουθησε να με φτασει 500μ πιο μετα κ δεν με αφηνε ησυχο.
ΥΓ Το οτι δεν ξερεις να διαβαζεις φαινεται απο το ΥΓ που γραφεις, για το περιστατικο στην Καλλιθεα κ για το τι υποτιθεται οτι ελεγα τοτε. Εκει περα το φορτηγο ειχε κλεισει τον δρομο σε σημειο οπου ειναι σχεδον αδυνατο να προσπερασεις, με αποτελεσμα να προκαλεσει κομφουζιο. Επισης μιλαμε για διανομη = το εχει κανει συνηθειο. Εξ'ου κ το 'φυγε ή φροντιζω να σε γραψουν' ως καλυτερη λυση. Στο δικο μου σεναριο μια κυρατσα που δεν ηξερε να οδηγει, εκλεισε τον δρομο σε σημειο που μπορουσα να περασω κ περασα. Κ αυτο βεβαια ΕΤΥΧΕ κ συνεβει, θα μπορουσε να γινεται χαμος κ εκει.
Οπως λοιπον ειπα κ αλλου, σκατα καταλαβες.
ΥΓ2 Το ΜΧ5 το αναφερω για να καταλαβετε πως εριξα το κωλοδαχτυλο κ σε τι υψος τον ειχα οταν με πλαγιασε.