-
Δε φαινεται η εικονα με τις σλικαδουρες !
-
ε δεν θα εβλεπες και τιποτα με τοσο χαλια αναλυση
-
Με το πουλι στο χερι δηλαδη ;;;;
Καλάάάάάάά !!!
-
-
Ζώο ο τούρκος που κόλλησε από πίσω μου στην αριστερή λωρίδα ενώ προσπερνούσα φορτηγό, και ζώο εις διπλούν γιατί όταν μπήκα στην δεξιά θυμήθηκε ν' αφήσει το γκάζι... Τράβα ψώφα ρε μαλάκα...
-
Τα καλύτερα στο 4:34, 6:52, 9:29.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ζώο ο τούρκος που κόλλησε από πίσω μου στην αριστερή λωρίδα ενώ προσπερνούσα φορτηγό, και ζώο εις διπλούν γιατί όταν μπήκα στην δεξιά θυμήθηκε ν' αφήσει το γκάζι... Τράβα ψώφα ρε μαλάκα...θυμασε πιο παλια τι ελεγα για τους τουρκους και τι μου ελεγες?
-
Ωραίο σχόλιο στο video
In Russia driving rules is not rules, just recommendationsΛες και βλέπεις συγκρουόμενα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μεγαλο ζωο σημερα κατεβαινοντας την Λεωφορο Πεντελης, ασημι 206 με μπουρουχα, κολλαγε μαγκιες σε μια F 430...
Με αποκορυφωμα που πηγε να την προσπερασει απο την εξωτερικη στο αντιθετο ρευμα στην στροφη του Μπακα, ευτυχως μαζευτηκε γιατι ερχοντουσαν αμαξια στο αντιθετο. Εγω τους παρακολουθουσα απο αποσταση ασφαλειας...**Κριμα παντως στο φαναρι της Αναπαυσεως συνεχισε ευθεια και δε πηγε αριστερα μαζι μου, ειχα περιεργεια να δω τι επιανε αυτο το 206 στην ευθεια που ηθελε να περασει ολοκληρη Ferrari... **
Κλασσικότατο ανέκδοτο, αλλά τέλειο
-
Επιστροφη απο ελαφονησο στην αθηνα,ουσιαστικα μεχρι τριπολη γιατι μετα εχει.....δρομο......
4 περιπτωσεις ελληνων χιπαντζιδων που οχι μονο τους ειδα φατσα καρτα στην λωριδα μου,στην μεση υπηρχε 2πλη διαχωριστικη!
Η μια περιπτωση(ευχομαι να φυτευτικε σε καμμια κολωνα) βλεπωντας με να κανω δεξια προσπαθωντας να αποφυγω το μοιραιο ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ 2ΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ.Στην προσπαθεια μου να γυρισω επι τοπου να τον φτασω,οι στριγγλιες της συντροφου να συνεχισω ευθεια,με ξενερωσαν.....
Το συγκεκριμενο ητανε οικογενειακο ασημι τογιοτα με 4-5 ατομα μεσα,ο οδηγος ray-ban τρομαρα του....Ευχομαι να ειναι 3 μετρα στο χωμα......
Ποιος χιπαντζης καποιας σχολης οδηγων εδωσε,η μαλλον πουλησε σε αυτο το τερας διπλωμα? -
Πρώτο μου post σε αυτή την κοινότητα και πρόκειται για γκρίνια. Ας είναι όμως.
Ζώον εγώ που έτρεχα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης 3 παρά με 150. Ζώον μεγαλύτερο ο οδηγός της βυσσινί BMW που μου κόλλησε και με ανάγκασε να πάω στη μέση λίγο πριν το τούνελ και άρα έτρεχε περισσότερο, όπως επίσης και ο οδηγός ενός Mazda 6 (μπορεί να ήταν και Avensis, δεν είμαι σίγουρος) που τον ακολούθησε και έτρεχε και εκείνος γύρω στα 160. Μπήκαμε και οι τρεις λοιπόν στο άδειο (ευτυχώς) τούνελ με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Και καλά ο Mazda στην αριστερή και εγώ στη μεσαία τηρούσαμε τις γραμμές, ο BMW είχε χάσει τελείως τη γραμμή του. Μετά έστριψα στην έξοδο του Αγίου Παύλου και τους έχασα.
Δεν είναι ότι τρόμαξα ή ότι κόντεψα να χάσω τον έλεγχο, απλά μετά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε κάποιος να βρισκόταν μέσα στο τούνελ και να είχε γίνει μεγάλη ζημιά. Σκέφτηκα ότι είναι άδικο να πάθει κάποιος κάτι από τη δική μας τη βλακεία. Ευτυχώς για αυτό είναι τα λάθη, για να τα αναγνωρίζουμε, οπότε από εμένα τέρμα το τρέξιμο σε τέτοιους δρόμους.
-
Ο χρήστης RCkiller έγραψε:
Πρώτο μου post σε αυτή την κοινότητα και πρόκειται για γκρίνια. Ας είναι όμως.Ζώον εγώ που έτρεχα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης 3 παρά με 150. Ζώον μεγαλύτερο ο οδηγός της βυσσινί BMW που μου κόλλησε και με ανάγκασε να πάω στη μέση λίγο πριν το τούνελ και άρα έτρεχε περισσότερο, όπως επίσης και ο οδηγός ενός Mazda 6 (μπορεί να ήταν και Avensis, δεν είμαι σίγουρος) που τον ακολούθησε και έτρεχε και εκείνος γύρω στα 160. Μπήκαμε και οι τρεις λοιπόν στο άδειο (ευτυχώς) τούνελ με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Και καλά ο Mazda στην αριστερή και εγώ στη μεσαία τηρούσαμε τις γραμμές, ο BMW είχε χάσει τελείως τη γραμμή του. Μετά έστριψα στην έξοδο του Αγίου Παύλου και τους έχασα.
Δεν είναι ότι τρόμαξα ή ότι κόντεψα να χάσω τον έλεγχο, απλά μετά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε κάποιος να βρισκόταν μέσα στο τούνελ και να είχε γίνει μεγάλη ζημιά. Σκέφτηκα ότι είναι άδικο να πάθει κάποιος κάτι από τη δική μας τη βλακεία. Ευτυχώς για αυτό είναι τα λάθη, για να τα αναγνωρίζουμε, οπότε από εμένα τέρμα το τρέξιμο σε τέτοιους δρόμους.
Καλωσήρθες.
Εννοείται ότι είναι μεγάλη βλακεία να τρέχεις μέσα στο τούνελ. Κανείς δεν μένει στη λουρίδα του (ούτε καν αργοκίνητα φορτηγά που πανε δεξιά με 50) και κανείς δεν ανάβει τα φώτα την ημέρα. Επίσης με κατεύθυνση δυτικά δεν μπορείς (απαγορεύεται) να βγεις από την περιφερειακή στη έξοδο για Άγιο Παύλο, έπρεπε να είχες βγει νωρίτερα (έξοδος Τούμπα, Κέντρο-Τριανδρία, Άγιο Παύλο). -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Πρώτο μου post σε αυτή την κοινότητα και πρόκειται για γκρίνια. Ας είναι όμως.
Ζώον εγώ που έτρεχα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης 3 παρά με 150. Ζώον μεγαλύτερο ο οδηγός της βυσσινί BMW που μου κόλλησε και με ανάγκασε να πάω στη μέση λίγο πριν το τούνελ και άρα έτρεχε περισσότερο, όπως επίσης και ο οδηγός ενός Mazda 6 (μπορεί να ήταν και Avensis, δεν είμαι σίγουρος) που τον ακολούθησε και έτρεχε και εκείνος γύρω στα 160. Μπήκαμε και οι τρεις λοιπόν στο άδειο (ευτυχώς) τούνελ με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Και καλά ο Mazda στην αριστερή και εγώ στη μεσαία τηρούσαμε τις γραμμές, ο BMW είχε χάσει τελείως τη γραμμή του. Μετά έστριψα στην έξοδο του Αγίου Παύλου και τους έχασα.
Καλωσήρθες.
Εννοείται ότι είναι μεγάλη βλακεία να τρέχεις μέσα στο τούνελ. Κανείς δεν μένει στη λουρίδα του (ούτε καν αργοκίνητα φορτηγά που πανε δεξιά με 50) και κανείς δεν ανάβει τα φώτα την ημέρα. Επίσης με κατεύθυνση δυτικά δεν μπορείς (απαγορεύεται) να βγεις από την περιφερειακή στη έξοδο για Άγιο Παύλο, έπρεπε να είχες βγει νωρίτερα (έξοδος Τούμπα, Κέντρο-Τριανδρία, Άγιο Παύλο).Στην έξοδο προς Τούμπα βγήκα, λάθος δικό μου που έγραψα κατευθείαν Άγιο Παύλο. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
-
Aααααα γειά σου!
Youtube Video -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Aααααα γειά σου!
Youtube Videoχαχαχα
meanwhile in russia
η πλακα ειναι οτι εδω που καθομαι εχω διπλα μου ενα αεροβολο ακ47 απο ενα παιδακι που το ξεχασε -
Πρώτο μου post σε αυτή την κοινότηταΚαλωσήρθες.
-
Πρώτο μου post σε αυτή την κοινότητα και πρόκειται για γκρίνια. Ας είναι όμως.Ζώον εγώ που έτρεχα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης 3 παρά με 150. Ζώον μεγαλύτερο ο οδηγός της βυσσινί BMW που μου κόλλησε και με ανάγκασε να πάω στη μέση λίγο πριν το τούνελ και άρα έτρεχε περισσότερο, όπως επίσης και ο οδηγός ενός Mazda 6 (μπορεί να ήταν και Avensis, δεν είμαι σίγουρος) που τον ακολούθησε και έτρεχε και εκείνος γύρω στα 160. Μπήκαμε και οι τρεις λοιπόν στο άδειο (ευτυχώς) τούνελ με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Και καλά ο Mazda στην αριστερή και εγώ στη μεσαία τηρούσαμε τις γραμμές, ο BMW είχε χάσει τελείως τη γραμμή του. Μετά έστριψα στην έξοδο του Αγίου Παύλου και τους έχασα.
Oταν λες βυσσινι BMW εννοείς προς μπλε ή προς μωβ?
Καλώς ήρθες!
-
Αχ αυτό το κυκλικό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Όταν έγινε πέταξα απο τη χαρά μου και είμαι σίγουρος ότι χάρηκε πολύς κόσμος που εργάζεται στη περιοχή. Τι να το κάνεις όμως?
Σήμερα το απόγευμα ένα Matizάκι έχει μπει στο κυκλικό με πρόθεση να στρίψει αριστερά. Ένα παλιό Astra έρχεται από δεξιά - πριν το κυκλικό θα λέγαμε ότι ερχόταν από ευθεία - και πολύ σωστά σταματάει να περάσει το άλλο αυτοκίνητο. Εκεί υπήρξε ένα 'μπέρδεμα ως το ποιος πρέπει να περάσει. Φοβήθηκε το Matiz, το Astra περίμενε υπομονετικά - θα έλεγα - αλλά από πίσω του ήρθε ένα παπάρας με μια Χ6 και άρχισε τις κόρνες. Ο καραβοσκαράς!!! Φοβήθηκε το Astra και έφυγε. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Oταν λες βυσσινι BMW εννοείς προς μπλε ή προς μωβ?
Καλώς ήρθες!
Έχω την εντύπωση ότι ήταν προς μωβ, αλλά πλέον τόσες μέρες μετά δε θα έκοβα και το χέρι μου. Ήταν και αυτός ο υπέροχος φωτισμός του περιφερειακού το βράδυ, καταλαβαίνεις...
Σήμερα πάλι πέτυχα μικρή κόντρα στη Γεωργίου Παπανδρέου πριν από λίγο. Ήταν ένα ΤΤ, ένα i30 και ένα καγκουρεμένο σαξόραλο (δεν τα ξεχωρίζω πλέον έτσι όπως τα κάνουν) από το οποίο έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας! Λέω μικρή, γιατί τουλάχιστον σταματούσαν στα φανάρια.
-
Το i30 τι ρόλο βαρούσε ακριβώς στην παραπάνω κόντρα;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]