Aug 13, 2012, 7:02 AM

Ο χρήστης RCkiller έγραψε:
Πρώτο μου post σε αυτή την κοινότητα και πρόκειται για γκρίνια. Ας είναι όμως.

Ζώον εγώ που έτρεχα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης 3 παρά με 150. Ζώον μεγαλύτερο ο οδηγός της βυσσινί BMW που μου κόλλησε και με ανάγκασε να πάω στη μέση λίγο πριν το τούνελ και άρα έτρεχε περισσότερο, όπως επίσης και ο οδηγός ενός Mazda 6 (μπορεί να ήταν και Avensis, δεν είμαι σίγουρος) που τον ακολούθησε και έτρεχε και εκείνος γύρω στα 160. Μπήκαμε και οι τρεις λοιπόν στο άδειο (ευτυχώς) τούνελ με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Και καλά ο Mazda στην αριστερή και εγώ στη μεσαία τηρούσαμε τις γραμμές, ο BMW είχε χάσει τελείως τη γραμμή του. Μετά έστριψα στην έξοδο του Αγίου Παύλου και τους έχασα.

Δεν είναι ότι τρόμαξα ή ότι κόντεψα να χάσω τον έλεγχο, απλά μετά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε κάποιος να βρισκόταν μέσα στο τούνελ και να είχε γίνει μεγάλη ζημιά. Σκέφτηκα ότι είναι άδικο να πάθει κάποιος κάτι από τη δική μας τη βλακεία. Ευτυχώς για αυτό είναι τα λάθη, για να τα αναγνωρίζουμε, οπότε από εμένα τέρμα το τρέξιμο σε τέτοιους δρόμους.

Καλωσήρθες.
Εννοείται ότι είναι μεγάλη βλακεία να τρέχεις μέσα στο τούνελ. Κανείς δεν μένει στη λουρίδα του (ούτε καν αργοκίνητα φορτηγά που πανε δεξιά με 50) και κανείς δεν ανάβει τα φώτα την ημέρα. Επίσης με κατεύθυνση δυτικά δεν μπορείς (απαγορεύεται) να βγεις από την περιφερειακή στη έξοδο για Άγιο Παύλο, έπρεπε να είχες βγει νωρίτερα (έξοδος Τούμπα, Κέντρο-Τριανδρία, Άγιο Παύλο).