-
Ζώα οι γονείς που επέτρεψαν στο βλαστάρι τους (2 - 2,5 ετών) να κρατάει ένα πλαστικό μεν - άκαμπτο δε σπαθάκι και να κυκλοφορεί χύμα στο πάρκο. Μα σκ@τ@ έχουν για μυαλό ορισμένοι;;;
-
Για πες μερικα τετοια κωλοσαραβαλα γιατι εχω την εντυπωση οτι σε πατανε κανονικα.. Εσενα στα 3e δε θα σε τσουξει?
-
Eίναι άπλας ο amazing
-
Στα 3 ευρω μπορει να μην τον τσουξει, αλλα μια περιουσια για μισο cross-country θα του γαργαλησει λιγο το ωτρυπιδι
Να λεμε και του στραβου το δικιο ...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Το i30 τι ρόλο βαρούσε ακριβώς στην παραπάνω κόντρα;Περιμενε μηπως ανατιναχθει το ΤΤ κ το περασει
-
Eαν παει στα 3€ το λιτρο, καλου κακου, αγορασε μια ταπα βενζινης ενισχυμενη ή αλλαξε θεση το στομιο του ρεζερβουαρ, ας πουμε κατω απο το καθισμα...
Βλεπω σαν τα κουνουπια ολοι να κυνηγανε αυτοκινητα να τα ρουφηξουν με μπετονι και λαστιχο !!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
....και ένα kia baleno.....Το μάθαμε κι αυτό...kia baleno...μάλιστα. Suzuki baleno σου θυμίζει κάτι? Εμένα ναι. Kia baleno όμως τίποτα! .
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Μια άλλη φορά που είχα βγει βόλτα με 2 φίλους,ο ένας με το καινούργιο το φιέστα το σπορ,και ο άλλος με punto sporting,για να περάσουμε ωραία στα λιμανάκια .Γενικά είμαι κατά του να κάνεις κόντρες και άλλες στο δρόμο, ό,τι αυτοκίνητο και αν έχει ο καθένας.Και ακόμη περισσότερο μου τη δίνει όταν ακούω δικαιολογίες του τύπου ''Τί θε ρε φίλε,αφού δεν έχουμε λεφτά για να πάμε σε πίστα ή να πάρουμε ακριβό αυτοκίνητο'' από τύπους που δεν υπολογίζουν κανένα και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο .
Ασε μας ρε φιλε..
Όσο για τη βενζίνη,ε,θα τσούξει λίγο αλλά λεφτά υπάρχουν(και σε ένα μήνα τα καύσιμα θα είναι αποκλειστικά με δικά μου λεφτά )οπότε καλύτερα να πάει η βενζίνη στα 3 ευρώ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον τη βενζίνη που καίω .
Μη γραφεις βλακειες χωρις να σκεφτεσαι...
-
Σήμερα το απόγευμα είδα οικογένεια γύφτων στην Αλεξάνδρας σε τρίκυκλο piaggio. Ο μπαμπάς, η μαμά και ένα μικρό παιδί μπροστά (πως χώρεσαν;) και πίσω στη μικρή καρότσα, μαζί με κάτι σίδερα ένα πιτσιρίκι το πολύ 4 ετών όρθιο με ένα σφυρί στο χέρι να κοπανάει ένα από τα σίδερα. Δε κοπανάει και το μ..λάκα που το γέννησε στο κεφάλι...
-
Όσο για τη βενζίνη,σοβαρά μιλάω .
-
Άμα ειναι άπλας ο άνθρωπας...
-
Τι αλλες μαλακιες θα διαβασουμε εδω μεσα.
-
Σήμερα για παράδειγμα μου κολλούσε ένα seicento,το πιο παλιό που είναι τελείως τετράγωνο και ένα suzuki baleno και τα 2 με καγκουροξένον που σε τύφλωναν από τα 5 χιλιόμετρα.
Α εγω κυνηγαω μονος μου οποιον βλεπω με καγκουρεμενο αμαξι, δε χρειαζεται να με κυνηγησει αυτος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άμα ειναι άπλας ο άνθρωπας...Αμα πλερωνει αλλος την βενζινη σου θελεις να πεις...
.Όσο για τη βενζίνη,ε,θα τσούξει λίγο αλλά λεφτά υπάρχουν και σε ένα μήνα τα καύσιμα θα είναι αποκλειστικά με δικά μου λεφτά.
Μας ξαναλες σε ενα-δυο μηνες την αποψη σου...
-
καλύτερα να πάει η βενζίνη στα 3 ευρώ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον τη βενζίνη που καίω .Μαριε(?) επειδη ειμαστε συνομηλικοι,εντελως φιλικα ειπες μαλακια
Περασα και την περιοδο που πληρωναν βενζινη οι γονεις και τωρα περιοδο που οτι καιω,το πληρωνω εγω.Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση,αλλα οι περισσοτεροι της ηλικιας μας σε μια μας εξοδο θα εχουμε μαζι μας 20 αντε 30 ευρω ή ως φοιτητες ζουμε με 400 ευρω το μηνα ή και συχνα πολυ λιγοτερα αρα 13-14 ευρω τη μερα..Απ αυτα τα λεφτα μια μερα δοκιμασε να δωσεις ενα 20ευρο=11.5 λιτρα στην καλυτερη και πιστεψε με θα δεις ποσο θα σε ''πονεσει'' γιατι με το 20ευρω ο δεικτης οριακα εφτασε στο 1/4..Φιλικα στα λεω κ οχι να το παιξω συνειδητοποιημενος,απλα ειναι μαλακια να λες ας παει 3 ευρω. -
Αν παει 3 ευρω εγω θα κοψω και τα 150χλμ/μηνα που κανω, κανονιστε.
-
-
Όσο για τη βενζίνη,ε,θα τσούξει λίγο αλλά λεφτά υπάρχουν(και σε ένα μήνα τα καύσιμα θα είναι αποκλειστικά με δικά μου λεφτά )οπότε καλύτερα να πάει η βενζίνη στα 3 ευρώ να ευχαριστιέμαι τουλάχιστον τη βενζίνη που καίω .Κι εσύ τώρα θες να μου πεις ότι ψήφισες και αποφάσισες (και) για το μέλλον μου...
-
Ενταξει, χαλαρωσε κι εσυ...
-
Πήγα σήμερα να δω το Μπάτμαν σε ένα εμπορικό, στο Κόσμος. Τελείωσε το έργο στις 2.30 τα ξημερώματα κ την κάναμε όλοι σιγά σιγά. Δίπλα μας καθόταν μία τύπισα με το αγόρι της, η κοπέλα με ξανθό μαλλί, καλό σώμα, ψηλή κ κάτι 12κάποντα τακούνια κ κοντό σορτσάκι, λες κ πήγαινε για ποτό σε μπαρ της παραλιακής. Δεν έδωσα βάση γιατί η είναι το ίδιο σε μελαχρινή, μόνο που δεν φορούσε 12ποντα
Φεύγοντας την είδα σε ένα γκολφάκι, οδηγούσε με τη μεγάλη σκάλα στα φώτα (μάλιστα είχε τη μία μεγάλη καμμένη ποιος ξέρει πόσο καιρό οδηγεί έτσι ), σε μια στροφούλα στον Φοίνικα μπήκε στο απέναντι ρεύμα κ γενικά πήγαινε με τα όσα... Είπα να της εξηγήσω για τη μεγάλη σκάλα στα φώτα αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί της...
Απορώ με κάτι τέτοια άτομα, εκτός τόπου κ χρόνου ορισμένες φορές... Και άντε για το γούστο του καθενός, πάω πάσο, αλλά να οδηγεί όπως να 'ναι ...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]