-
XAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXA
Μετα κυνηγιουνται!!!! Εχω λιωσει στα γελια!!!!
Ποιος ξερει ισως τους δουμε σε κανενα αλλο βιντεακι να ανταλλαζουν μπατσες στη μεση του δρομου...
-
Το χω κανει μια φορα καταλαθος σ εναν στη παραλιακη του Ριου.. Δε κοιταξα καθρευτη και ηταν κοντα απο πισω μου και ξεκινησα να σηκωνω τον τοπο Του ζητησα συγγνωμη παρακατω..
-
Πηγα να το κανω με μηχανη σε πεζους... ηταν πιο βαθια τα νερα απ'οτι υπολογιζα και στην κυριολεξια περασαν απο πανω μου.
κααααααπως ετσι....
(ε πηγαινα γυρευοντας... )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν είναι Ελλάδα...αλλά είναι γαμώ τα παιδιά(...)
(αστειεύομαι προφανώς)
Ζώα και οι δύο, αλλά αυτός με το landcruiser ήταν με διαφορά ο πιο ευρηματικός.
Βλάκας όμως αφού 'νίκησε' την πρώτη φορά, μετά 'γύρισε πίσω' για 2ο γύρο -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Συγχύζομαι και δεν μπορώ να οδηγήσω προσεκτικά.
Υπάρχουν ψυχολόγοι/ψυχίατροι γι αυτό, γιατι τελικά με τη σύγχυση σου εσύ γίνεσαι κίνδυνος για τους υπόλοιπους.
Sent from my MT11i using Tapatalk
Εκείνη την ώρα δε σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο. Σκέφτομαι να πάρω ένα γκάνι να μπω σε ένα εμπορικό και να τους καθαρίσω όλους.
Αντικαπιταλιστής
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν είναι Ελλάδα...αλλά είναι γαμώ τα παιδιά(αστειεύομαι προφανώς)
Βασικά, ο λαντ-κρουζεράς είναι γνωστή ποσότητα, κάφρος. Ο μαλάκας είναι ο άλλος που κατ` αρχήν ασχολήθηκε και στη συνέχεια τσίμπησε και άρχισε και αυτός τις καφρίλες.
Εκεί είναι και το κρίσιμο σημείο που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και κίνδυνο: τσιμπάς, ή δεν τσιμπάς;;
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Βασικά, ο λαντ-κρουζεράς είναι γνωστή ποσότητα, κάφρος.
Έχεις κάποιο link;
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Βασικά, ο λαντ-κρουζεράς είναι γνωστή ποσότητα, κάφρος. Ο μ@λ@κ@ς είναι ο άλλος που κατ` αρχήν ασχολήθηκε και στη συνέχεια τσίμπησε και άρχισε και αυτός τις καφρίλες.
Εκεί είναι και το κρίσιμο σημείο που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και κίνδυνο: τσιμπάς, ή δεν τσιμπάς;;
Σωστός! Αν τσιμήσεις, μπορεί να σε στείλουν για banιο...
-
Μεγάλο** ΖΩΟ** ο μηχανόβιος που με προσπέρασε από τα αριστερά, στην εθνική οδό προς Αθήνα, μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου, ενώ εγώ ήμουν με 130 στην αριστερή λωρίδα κάνοντας προσπέραση.
Η συνοδηγός του τα έπαιξε βέβαια, σε σημείο να αρχίσει να τον βαράει με το που έκανα εγώ λίγο δεξιά (όταν πλέον είχα χώρο) και να κάνουν στάση στα Σ.Ε.Α. Σπαθοβουνίου λίγο παρακάτω. (Τουλάχιστον θα πέσει παντόφλα!! ) -
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Μεγάλο** ΖΩΟ** ο μηχανόβιος που με προσπέρασε από τα αριστερά, στην εθνική οδό προς Αθήνα, μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου, ενώ εγώ ήμουν με 130 στην αριστερή λωρίδα κάνοντας προσπέραση.
Η συνοδηγός του τα έπαιξε βέβαια, σε σημείο να αρχίσει να τον βαράει με το που έκανα εγώ λίγο δεξιά (όταν πλέον είχα χώρο) και να κάνουν στάση στα Σ.Ε.Α. Σπαθοβουνίου λίγο παρακάτω. (Τουλάχιστον θα πέσει παντόφλα!! )μου θύμισε αυτο , απο το 00:50 και μετα
βεβαια μπορει να ερχοταν απο πισω σου με 250+ και να μην προλαβε να κοψει οποτε περασε στο κενο αριστερα σου
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
βεβαια μπορει να ερχοταν απο πισω σου με 250+ και να μην προλαβε να κοψει οποτε περασε στο κενο αριστερα σουΌχι γιατί τον είχα προσπεράσει εγώ πριν από λίγο. Αυτός ήταν δεξιά λωρίδα, προσπέρασα εγώ από την αριστερή, συνέχισα για να προσπεράσω και τον άλλον και ο έξυπνος αποφάσισε να κάνει την μ@λ@κία του...
Τυχερός ήταν που δεν πανικοβλήθηκα εκείνη την στιγμή πάντως. Θα είχαμε σκοτωθεί και οι 5... -
ημουν διακοπες
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κανά δίωρο μετά την επίσκεψη του 100 η βάρκα είχε κατέβει στο δρόμο Λεφτά για βάρκα υπήρχαν, λεφτά για να βρει ένα χώρο να την αποθηκεύει δεν 'χάλασε' ο κάτοχος...Κ στο δρομο παρανομο ειναι, οτι δεν εχει πινακιδες κ τελη κυκλοφοριας δεν δικαιουται χωρο στο δρομο. Ενημερωσε τη δημοτικη αστυνομια του δημου σου, ο δημος θα ασχοληθει περισσοτερο (για να μαζεψει εσοδα).
Στελνει και αυτοκινητα ο Kacey στη μπαρα;
Δεν είναι δύσκολο πάντως...
Μπα, δεν το εχω κανει ποτε...Ουτε ηταν μπατσικο, ουτε κατεληξε στο τριγωνικο πεζοδρομιο στο φαναρι εξω απο το Caravel. ΠΟΤΕ σου λεω...
Ρε παιδια, δεν χρειαζεται να μαλωνετε: οποιος θεωρει οτι δικαιουται ειδικης/προνομιακης μεταχειρησης, μπορει να την επιδιωξει, με οποιο τροπο θεωρει αυτος προσφορο. Φυσικα, ολοι οι αλλοι που δεν δεχονται τα επιχειρηματα του για το γιατι πρεπει να εχει προνομιακη μεταχειρηση, δεν ειναι υποχρεομενοι να του τη δωσουν κ μπορουν κ αυτοι να επιδιωξουν να μην το επιτρεψουν κ εκεινοι με οποιο τροπο θεωρουν προσφορο.
ΥΓ Εγω ειμαι τελικα μαλακας που στα διοδια περιμενω τη σειρα μου οταν ειμαι με το μηχανακι?
ΥΓ2 Αυτος που μου εσπασε το σαγονι πριν κατι χρονια οταν ειχα πλακωθει στο δρομο, εφαγε 10 μηνακια. Πρεπει να εστρωσε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ημουν διακοπεςΚανά δίωρο μετά την επίσκεψη του 100 η βάρκα είχε κατέβει στο δρόμο Λεφτά για βάρκα υπήρχαν, λεφτά για να βρει ένα χώρο να την αποθηκεύει δεν 'χάλασε' ο κάτοχος...
Κ στο δρομο παρανομο ειναι, οτι δεν εχει πινακιδες κ τελη κυκλοφοριας δεν δικαιουται χωρο στο δρομο. Ενημερωσε τη δημοτικη αστυνομια του δημου σου, ο δημος θα ασχοληθει περισσοτερο (για να μαζεψει εσοδα).
Δεν χρειάστηκε. 1-2 ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε σε θέση στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας (μάλλον άλλου ενοίκου που ήταν διακοπές). Πλέον έχω χάσει τα ίχνη μιας και διανύω τη 2η εβδομάδα στη Σόφια για δουλειά...
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Θα είχαμε σκοτωθεί και οι 5...Όχι
Εσύ ενα μπαμ θα άκουγες μονο
Μετα δεν ξερω αν θα σου άρεσε αυτο που θα έβλεπες απο τον καθρέπτη -
-
Λάρσα Λάρσα ....
-
Ότι δεν έχει βάλει παιδικό καθισματάκι πάντως, δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν!!
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Βασικά, ο λαντ-κρουζεράς είναι γνωστή ποσότητα, κάφρος.
Έχεις κάποιο link;
Κάπου έιχα διαβάσει, μπορει και εδω δεν θυμαμαι, οτι ο λόγος που βλεπουμε ΑΠΕΙΡΑ video με αυτοκινητα στη Ρωσία, ειναι οτι οι περισσότεροι βάζουν μόνιμες καμερες στο ταμπλώ για να αποφύγουν την εξής κατάντια: Είσαι σταματημενος στο φαναρι, περναει ο πεζός, 'τον χτυπας' (πεφτει αυτός εντεχνως πανω σου και μετα κυλιέται σαν τον Καραγκούνη) και σου ζητά αποζημιωση τρεξιματα κλπ. Εννοείται οτι οι άλλοι 'οδηγοι' εκει δεν πανε πίσω, υπάρχουν άπειρα fail οδηγικα στη Ρωσια για να χαζεψετε με τις ώρες στο Youtube.
Αν διακρίνετε ομοιότητες με την εδώ κατάσταση, ειναι γιατι πάμε εμέις προς τα εκει...
-
Πολλοί κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα, αλλά τόσο ξυρισμένο δεν έχω ξαναδεί
-
είναι σλικ
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]