-
Οντως ο ΚΟΚ λεει φλας για παρκαρισμα αλλα για καποιο λογο ολη η Ελλαδα αναβει αλαρμ.. Κι εγω μαζι και φυσικα οχι ενα χιλιομετρο πριν αποφασισω να παρκαρω. Φλας + παρκαρισμα μαλλον κορνες και ακουμπημα θα ναι το αποτελεσμα μαζι με μπινελικια. Κατα τ αλλα ειναι αστειο να γραφει καποιος οτι μπερδευει τα φλας με τ αλαρμ
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καταλαβαινεις τη ηλιθιοτητες γραφεις?
λες οτι αναβει αλαρμ και εσυ τα μπερδευεις με φλας,και ετσι νομιζεις οτι θα στριψει
και απαιτεις να αναβει φλας γιατι?για να μπερδευεσαι παλι και να νομιζεις οτι θα στριψει?Το λέει ο ΚΟΚ! Σε αυτό έχει δίκιο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το λέει ο ΚΟΚ! Σε αυτό έχει δίκιο!
Δεν διαφωνούμε σε αυτό
-
Οπως και να έχει θα πρέπει απο αυτους που ακολουθούν να τηρούν την δέουσα αποσταση ασφαλείας. Απ' ότι γνωρίζω η Δικαιοσύνη λειτουργεί με δεδικασμένο ως προς αυτο άσχετα με την υποχρέωση χρήσης φλας, αλαρμ, σημάτων καπνού κλπ απο το προπορευόμενο οχημα. Η δικαιολογία 'δεν ειδοποιησε με τα φλας' -όπως υποχρεούταν- κλπ ... δεν ...
Για τον μη χρηστη φλας, το πολύ ένα χρηματικό προστιμο κάποιων ευρω. -
Όσοι οδηγούν στη ΛΕΑ τον παίρνουν .&-
Κάποια στιγμή δεν άντεξα και βγήκα όσο έπρεπε για να μη χωράει να περάσει άλλο ζώο. Λίγο πριν καταργηθεί η ΛΕΑ κι αφού είχε λυσσάξει το ζώο στα φώτα, μπαίνω στη δεξιά λωρίδα και τον αφήνω να περάσει. Περνάει βρίζοντας αλλά το καλύτερο έρχεται αμέσως μετά. Ο προπορευόμενος νταλικιέρης, που προφανώς είχε δει τη φάση, τον αφήνει να έρθει δίπλα του και μετά του κάνει προσποίηση πως αλλάζει λωρίδα . Κάπου εκεί το ζώο έβαλε την ουρά στα σκέλια και μπήκε στη δεξιά για αρκετή ώρα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Όσοι οδηγούν στη ΛΕΑ τον παίρνουν .&-Κάποια στιγμή δεν άντεξα και βγήκα όσο έπρεπε για να μη χωράει να περάσει άλλο ζώο. Λίγο πριν καταργηθεί η ΛΕΑ κι αφού είχε λυσσάξει το ζώο στα φώτα, μπαίνω στη δεξιά λωρίδα και τον αφήνω να περάσει. Περνάει βρίζοντας αλλά το καλύτερο έρχεται αμέσως μετά. Ο προπορευόμενος νταλικιέρης, που προφανώς είχε δει τη φάση, τον αφήνει να έρθει δίπλα του και μετά του κάνει προσποίηση πως αλλάζει λωρίδα . Κάπου εκεί το ζώο έβαλε την ουρά στα σκέλια και μπήκε στη δεξιά για αρκετή ώρα
Ζώο και ο φορτηγατζής λοιπόν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οπως και να έχει θα πρέπει απο αυτους που ακολουθούν να τηρούν την δέουσα αποσταση ασφαλείας. Απ' ότι γνωρίζω η Δικαιοσύνη λειτουργεί με δεδικασμένο ως προς αυτο άσχετα με την υποχρέωση χρήσης φλας, αλαρμ, σημάτων καπνού κλπ απο το προπορευόμενο οχημα. Η δικαιολογία 'δεν ειδοποιησε με τα φλας' -όπως υποχρεούταν- κλπ ... δεν ...
Για τον μη χρηστη φλας, το πολύ ένα χρηματικό προστιμο κάποιων ευρω.Όσον αφορά την απόσταση ασφαλείας συμφωνώ απόλυτα και θα περιγράψω σκηνικό:
Είμαστε τρία αυτοκίνητα, ο πρώτος κάνει τη μ@λακία να κόψει σε στενό τελευταία στιγμή, ο δεύτερος κολλημένος πίσω του τσαρουχώνει τα φρένα ακινητοποιόντας το αυτοκίνητο, εμείς το τελευταίο με αρκετή απόσταση φρενάρουμε αλλά δεν, ο δρόμος ήταν τόσο σαπούνι (για τους Θεσσαλονικείς η στροφή στο πολιτιστικό κέντρο(?), δημαρχείο Πυλαίας(?) λίγο ανηφορική που είναι με ένα mini market στην γωνία και το στενό που οδηγεί και γω δεν ξέρω που ) με αποτέλεσμα πατινάροντας να πέσουμε πάνω του. Όταν ήρθε η τροχαία για καταγραφή (ο ίδιος το ζήτησε με τον φόβο ότι μπορεί να έσπασαν οι αισθητήρες παρκαρίσματος, μόνο η πινακίδα του έκανε κάτι λακουβίτσες, γρατζουνιά δεν υπήρχε πουθενά) του είπαν οι τροχαίοι πως όφειλε να τηρήσει απόσταση ασφαλείας και δεν θα γινόταν τίποτα.
Φυσικά δεν τον βγάλαν φταίχτη αλλά σαν συμβουλή, κατάλαβαν ακριβώς ότι όντως δεν υπήρχε απόσταση και πραγματικά ήταν κολλημένος πίσω του. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οι έφηβοι θέλουν να γίνουν άντρες από μικροί και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν με τέτοιες συμπεριφορές.Που στα Καμινια ρε μαστορα κ μου εχει ξεφυγει? Πες διευθυνση κ θα ασχοληθω εγω
Αν πας στην Χίου και μαχητών εκεί γύρω θα καταλάβεις τι εννοώ... οι μηχανές έχουν κάνει κατάληψη σε όλα τα πάρκινγκ εκεί, χωρίς να είναι πάρκινγκ για μηχανές και είναι έτσι παρκαρισμένες που πολλές φορές μία μηχανή πιάνει μία θέση αυτοκινήτου μόνη της
από πότε οι μηχανές υποχρεούνται να παρκάρουν σε διαφορετική θέση και να έχουν δικό τους πάρκινγ;
Άργησα να απαντήσω γιατί δεν πολυβλέπω το τόπικ, αλλά θα απαντήσω. Δεν μιλάμε για κανονικό παρκάρισμα μηχανής, αλλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις οριζόντιο παρκάρισμα μηχανής πιάνοντας ολόκληρο πάρκινγκ που θα μπορούσαν να παρκάρουν μέχρι 2 σμαρτ ή ένα κανονικό σε μέγεθος αμάξι. Δεν πήγα ακόμα στο τμήμα γιατί γενικά εκεί γυρίζω κυρίως βράδυ, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ζώο και ο φορτηγατζής λοιπόν.Ναι, που έμεινε στην προσποίηση
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
οι έφηβοι θέλουν να γίνουν άντρες από μικροί και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν με τέτοιες συμπεριφορές.
Που στα Καμινια ρε μαστορα κ μου εχει ξεφυγει? Πες διευθυνση κ θα ασχοληθω εγω
Αν πας στην Χίου και μαχητών εκεί γύρω θα καταλάβεις τι εννοώ... οι μηχανές έχουν κάνει κατάληψη σε όλα τα πάρκινγκ εκεί, χωρίς να είναι πάρκινγκ για μηχανές και είναι έτσι παρκαρισμένες που πολλές φορές μία μηχανή πιάνει μία θέση αυτοκινήτου μόνη της
από πότε οι μηχανές υποχρεούνται να παρκάρουν σε διαφορετική θέση και να έχουν δικό τους πάρκινγ;
Άργησα να απαντήσω γιατί δεν πολυβλέπω το τόπικ, αλλά θα απαντήσω. Δεν μιλάμε για κανονικό παρκάρισμα μηχανής, αλλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις οριζόντιο παρκάρισμα μηχανής πιάνοντας ολόκληρο πάρκινγκ που θα μπορούσαν να παρκάρουν μέχρι 2 σμαρτ ή ένα κανονικό σε μέγεθος αμάξι. Δεν πήγα ακόμα στο τμήμα γιατί γενικά εκεί γυρίζω κυρίως βράδυ, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι.
με συγχωρείς κιόλας, αλλά
τσάμπα θα πας, δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστός νόμος για τις μηχανές, μπορούν να παρκάρουν όπως θέλουν, κάθετα, οριζόντια, ανάποδα κλπ -
Ανάποδα? Με τις ρόδες προς τα πάνω?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οντως ο ΚΟΚ λεει φλας για παρκαρισμα αλλα για καποιο λογο ολη η Ελλαδα αναβει αλαρμ.. Κι εγω μαζι και φυσικα οχι ενα χιλιομετρο πριν αποφασισω να παρκαρω. Φλας + παρκαρισμα μαλλον κορνες και ακουμπημα θα ναι το αποτελεσμα μαζι με μπινελικια. Κατα τ αλλα ειναι αστειο να γραφει καποιος οτι μπερδευει τα φλας με τ αλαρμΟ λογος ειναι προφανης κ για να το κανει ολη η Ελλαδα, μαλλον ειναι κ το σωστο κ λογικο: αν βγαλεις φλας, ο πισω δεν ξερει αν κοβεις για να παρκαρεις ή για να στριψεις. Κ ειναι ηλιθιο να σου οριζουν να χρησιμοποιεις το ιδιο σινιαλο για δυο διαφορετικες ενεργειες.
@ikarus & dmitspan:
Ναι, το κατα μηκος του πεζοδρομιου παρκαρισμα της μηχανης ειναι οχι μονο επιτρεπομενο, αλλα τυπικα κ το μοναδικο νομιμο. Παραμενει το γεγονος οτι ειναι μια νομοτυπη αντικοινωνικη γυφτια.
Αν καταλαβα καλα, οι μπατσοι ειπαν σε αυτον που καταφερε να σταματησει οτι επρεπε να κραταει αποσταση, επειδη ΕΣΥ ο τριτος στη σειρα δεν καταφερε?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οι έφηβοι θέλουν να γίνουν άντρες από μικροί και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν με τέτοιες συμπεριφορές.
τσάμπα θα πας, δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστός νόμος για τις μηχανές, μπορούν να παρκάρουν όπως θέλουν, κάθετα, οριζόντια, ανάποδα κλποχι.ειναι υποχρεωμενοι να παρκαρουνε παραλληλα με το πεζοδρομιο.το καθετα απαγορευεται
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
τσάμπα θα πας, δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστός νόμος για τις μηχανές, μπορούν να παρκάρουν όπως θέλουν, κάθετα, οριζόντια, ανάποδα κλποχι.ειναι υποχρεωμενοι να παρκαρουνε παραλληλα με το πεζοδρομιο.το καθετα απαγορευεται
viewtopic.php?f=12&t=47211&p=2150967&hilit=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82#p2150967
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν καταλαβα καλα, οι μπατσοι ειπαν σε αυτον που καταφερε να σταματησει οτι επρεπε να κραταει αποσταση, επειδη ΕΣΥ ο τριτος στη σειρα δεν καταφερε?
Ναι, που είναι το περίεργο??
-
Τι ειναι αυτο που οριζει ποση ειναι η αποσταση 'ασφαλειας'?
Εγω υποθετω οτι (εξ'ορισμου κιολας), απο τη στιγμη που αυτος καταφερε να σταματησει, ειχε ασφαλη αποσταση, ενω εσυ που δεν καταφερες να σταματησεις, δεν ειχες. Το περιεργο ειναι να λεμε το αναποδο.
-
Μπορεί να είχε σωστή απόσταση αλλά τελιεωμένα λάστιχα
-
Σωστή είναι η απόσταση στην οποία καταφέρνεις να σταματήσεις με ασφάλεια.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σωστή είναι η απόσταση στην οποία καταφέρνεις να σταματήσεις με ασφάλεια.και σχετικα ανετα.
το να τυχει να σταματησεις με ασφαλεια δεν ειναι οτι καλυτερο -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μπορεί να είχε σωστή απόσταση αλλά τελιεωμένα λάστιχαΟποτε επιστρεφω στο ερωτημα: τι ειναι αυτο που οριζει 'σωστη' κ 'ασφαλη' την αποσταση απο το προπορευομενο, αν οχι το αποτελεσμα οταν την τεσταρεις?
η αποσταση απο μονη της?
η αποσταση μαζι με αλλους παραγοντες?
ο λογος της αποστασης ως προς την ταχυτητα?απο αυτο που γραφεις ('ισως σωστη αποσταση αλλα χαλια λαστιχα) δειχνεις να τεινεις προς το α, που δεν μπορω να το καταλαβω. Πως γινεται να ηταν σωστη αν τελικα επεσε πανω στο μπροστινο του?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]