-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την απάντηση στη λύση την έχω ξαναδώσει και είναι κάτι που κάνω συχνά. Με το αριστερό ίσα που ακουμπάς το πετάλ του φρένου, τόσο όσο να ανάψουν τα στοπ σου.
Αν βέβαια έχεις vw με ηλεκτρόγκαζο, που δεν επιτρέπει το left foot braking, την πάτησες.To epitrepei mexri ena shmeio.....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στο ίδιο ακριβώς σημείο είχα δει το ίδιο πριν τρεις μήνες. Παρόμοιο ζώο (πάλι με BMW) έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα
από την τότε δημοσίευση http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=45288&start=1635 -
Δολοφονος και καραζωο ο οδηγος του ΚΤΕΛ με κατευθυνση το Αιγιο στις 22.20, ο οποιος ανεβαινε τη 28ης Οκτωβριου εχωντας μολις φυγει απο το σταθμο των ΚΤΕΛ στη Πατρα με 60 ! περιπου..Μιλαμε για στενακι απο το οποιο βγαινουν καθετα αμαξια και εχει απειρους πεζους.. Τραβηχτηκαμε πεζοι αποτομα προς τα πισω οταν τον ειδαμε να ερχεται ετσι και τον προλαβα τρεχωντας στο κοκκινο φαναρι 28ης Οκτωβριου και Μαιζωνος γωνια οπου και τον στολισα καταλληλα...
-
Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστον
-
Μεσα στη ταραχη μου δε συγκρατησα πινακιδα κυκλοφοριας, και το σκεφτηκα μαλιστα αφοτου αναψε το φαναρι και συνεχισε προς τα πανω.. Αυτο το νουμερο που λες δεν εχω ιδεα καν που ειναι και τι ειναι.. Παντως το led (κοκκινου χρωματος) με τον προορισμο εγραφε 'Αιγιο'..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μεσα στη ταραχη μου δε συγκρατησα πινακιδα κυκλοφοριας, και το σκεφτηκα μαλιστα αφοτου αναψε το φαναρι και συνεχισε προς τα πανω.. Αυτο το νουμερο που λες δεν εχω ιδεα καν που ειναι και τι ειναι..Με σκοτωσες ο αριθμος παρμπριζ ειναι ο αριθμος που φερει καποιο λεωφορειο του ΚΤΕΛ π.χ 69 (μην παει ο νους σου στο πονηρο , τυχαια μου ηρθε ). Ο αριθμος ειναι ψηλα συνηθως στη μεση του μπροστινου παρμπριζ αλλα και στο πισω. Απο το να συγκρατας τον αριθμο κυκλοφοριας του λεωφορειου βοηθαει. Δες εδω http://leoforeia.gr/photos2/index.php?cat=107 μερικες φωτογραφιες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δολοφονος και καραζωο ο οδηγος του ΚΤΕΛ με κατευθυνση το Αιγιο στις 22.20, ο οποιος ανεβαινε τη 28ης Οκτωβριου εχωντας μολις φυγει απο το σταθμο των ΚΤΕΛ στη Πατρα με 60 ! περιπου..Μιλαμε για στενακι απο το οποιο βγαινουν καθετα αμαξια και εχει απειρους πεζους.. Τραβηχτηκαμε πεζοι αποτομα προς τα πισω οταν τον ειδαμε να ερχεται ετσι και τον προλαβα τρεχωντας στο κοκκινο φαναρι 28ης Οκτωβριου και Μαιζωνος γωνια οπου και τον στολισα καταλληλα...Πριν από αρκετά χρόνια, νομίζω 1995 ήταν, ξεκινήσαμε να πάμε στο χωριό εμείς με αυτοκίνητο και ένα πούλμαν που είχαν μισθώσει κάποιοι χωριανοί. Αναγκαστικά πήραμε ΙΧ* γιατί το πούλμαν γέμισε και έτσι, ήταν η μόνη λύση. Αθήνα - Ιωάννινα, φτάσαμε σε σημείο να βάλουμε βενζίνη στο δρόμο για να μπορέσουμε να πάμε μαζί με το πούλμαν. Τόσο γρήγορα πήγαινε που, για να τον φτάσουμε, πηγαίναμε στο 100% του αυτοκινήτου. Κόρινθος-Πάτρα, τον περάσαμε πηγαίνοντας 140++ για να ανοίξουμε λίγο τη διαφορά, αλλά μπήκαμε μαζί στο ίδιο Ferry τελικά. Μας πέρασε καθώς στο Αντίρριο βάλαμε καύσιμα για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε μέχρι Ιωάννινα και τον προλάβαμε ξανά μετά τη Φιλιππιάδα. Στα Ιωάννινα βάλαμε πάλι καύσιμα γιατί το ρεζερβουάρ άδειαζε (~200 Km απόσταση) και έπρεπε και να γυρίσουμε προς τα πίσω. Συζητάμε για ρυθμό που το ΙΧ με πολύ δυσκολία μπορούσε να ακολουθήσει.
Ευχαριστώ.
- Το ΙΧ ήταν πειραγμένο Yugo (ατμόσφαιρα μεν, αλλά όχι ο μαμά κινητήρας), σε άριστη κατάσταση, με τέλεια ανάρτηση (ενδεικτικά λέω ότι εκεί που με το Astra μπαίνω best case με 110, το Yugo έμπαινε με 140 άνετα). Επίσης, μιας και το συγκεκριμένο υπάρχει ακόμα, έχω βιώσει προσωπικά το εξής περιστατικό: διόδια Σχηματάρι να έρχεται δίπλα παρακάμπτωντας τη σειρά ένα CRX ελαφρώς πειραγμένο και να ρωτάει τον οδηγό του, τι στο καλό φοράει επάνω και δεν μπορεί να τον φτάσει με τίποτε από τις Αφίδνες. Αυτό σαν ένδειξη του πώς πήγαινε το πούλμαν...
-
Μερικά πρωινά ζώα:
-
Απορριματοφόρο φορτώνει κάδους. Δίπλα του περνάει λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Ένας από πίσω δεν χωρούσε και περιμέναμε 1 min για να αποφασίσει να περάσει. Έλεος...
-
Ανεβαίνουμε τη Λ. Σχιστού. Δεξιά αργά κινούμενο λεωφορείο, πίσω φορτηγάκι, πιο πίσω ΙΧ. Ξεκινάω προσπέρασμα στην αριστερή. Εκείνη την ώρα, από την είσοδο μπαίνει νταλίκα με τα όσα μπορεί να πάει (πάνω από 90 πήγαινε σίγουρα) και αναγκάζει όλους τους άλλους να πάνε μία αριστερά. Ευτυχώς, είδα ότι ο νταλικιέρης ερχόταν φουριόζος και είχα φροντίσει να κόψω αρκετά νωρίς πριν το ΙΧ με στείλει στις μπαριέρες. Στη συνέχεια, νταλίκα περνάει φορτηγό που προσπερνάει σκούτερ που προσπερνάει απορριματοφόρο. Πολύ σουρεαλιστικό σκηνικό να το βλέπεις από μακριά.
-
Το ίδιο ΙΧ στη συνέχεια ήθελε να στρίψει αριστερά στο φανάρι. Ουρά για τη στροφή, μερικοί μπροστά βρίσκονταν με μισό αμάξι και στην αριστερή λωρίδα ως έξυπνοι. Αυτός, δε θα πιάσει αριστερά να διευκολύνει. Όοοοχι, απλά θα φρενάρει στην αριστερή λωρίδα, θα σταματήσει πίσω από τον μπροστά του και όταν δει ότι έρχονται άλλοι απλά θα ανάψει φλας. Ευτυχώς, είχα φανταστεί τι θα κάνει και ήμουν δεξιά στην αριστερή λωρίδα και μπόρεσα να φύγω εύκολα.
-
Το παραπάνω φορτηγό κατέβαινε την Λ. Σχιστού μαλλιοκούβαρα. Με 100 Km/h (+20 του ορίου), τον είχα πίσω μου μονίμως. Η αρχική απόσταση δημιουργήθηκε στο φανάρι που προφανώς το ΙΧ επιταχύνει πολύ πιο εύκολα. Ευτυχώς, πρόλαβε και έκοψε εγκαίρως στο φανάρι. Στη συνέχεια, όταν φτάσαμε στη γέφυρα για Ε.Ο., πήγε δεξιά και έκανε σφήνα για να μπει αριστερά. Έλεος, νταλίκα είναι, δεν είναι Smart.
-
Μπαίνοντας στην Ε.Ο. η ζωάρα με το μπλε Baleno που προσπέρασε από τη λωρίδα επιταχύνσεως και κόντεψε να με εμβολίσει την ώρα που έμπαινα στην Ε.Ο. Ένα μικρό κορνάρισμα και με είδε αφήνοντας για λίγο το μερακλαντάν με το τσιγάρο της. Πιο κάτω, επανάληψη το ίδιο. Δεξιά από τη ΛΕΑ και πάει να σφηνωθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Το πρόβλημα, φυσικά, το δημιούργησε το παραπάνω φορτηγό που προσπερνούσε από τη ΛΕΑ πετάγοντας τον κόσμο έξω από τη λωρίδα του. Όταν πλέον δεν τον έπαιρνε, φλας αριστερά και είσοδος στη δεξιά λωρίδα της Ε.Ο. Η τύπισσα αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Τώρα, αν πάλι θα με μάζευε είναι λεπτομέρεια. Μικρό κορνάρισμα και πάλι και ευτυχώς ξύπνησε. Λίγο πιο κάτω, ένα μικρό κλείσιμο με είσοδο στη ΛΕΑ για να μην περάσει και κάνει το ίδιο και ο κίνδυνος τελείωσε.
-
Το ζώο με το Golf V που πήγε να κάνει προσπέρασμα από τη ΛΕΑ (έτσι νόμιζε), που στην πραγματικότητα ήταν η λωρίδα που οδηγεί στη στροφή για Περ. Αιγάλεω. Μας βρήκε σταματημένους (φορτηγό έστριβε) και άρχισε να κορνάρει. Μετά, βγήκε στην Ε.Ο. και εξαφανίστηκε.
-
Ο βλάκας που ξεκίνησε προσπέρασμα από το αντίθετο, μπήκε στο δικό μου ρεύμα και για να τον αποφύγω έπρεπε να βγω στο άκρο δεξί του δρόμου. Χωράς; Προσπέρασε ΟΠΟΥ θέλεις. Δε χωράς, μην περνάς. Τόσο απλό.
-
Η κοπελίτσα με το Aygo που, στη μέση του πουθενά, με όλη τη λωρίδα της άδεια, έκοψε στα 10 για να περάσει τις σχάρες που είχε ο δρόμος. Αν το πας 2 m πιο αριστερά περνάς χωρίς να κόψεις και δεν μπαίνεις και στο αντίθετο που, έτσι κι αλλιώς, ήταν άδειο. Την πέρασα στην ανηφόρα και μετά, σε όλη τη διαδρομή, την είχα πίσω μου στα 5 m. Ή άσε λίγο απόσταση, ή προσπέρνα. Αν φρενάρω για τον οποιονδήποτε λόγο έχεις πέσει πάνω μου 100%. Το καταλαβαίνω όταν γίνεται για προσπέρασμα, αλλά με ανοιχτή όλη την αριστερή λωρίδα είναι ξεφτίλα. Την προσπέρασα με άνεση στα διόδια (e-pass) και με πρόλαβε στην έξοδο για Λ. Ηρακλείου.
-
Η άλλη βλαμμένη με το Fiesta. Κινούμαι με 90 σε όριο 80. Δεν πρόκειται να πάω πιο γρήγορα γιατί ήδη ειμαι πολύ νωρίς για τη δουλειά, οπότε κάνω οικονομία στο καύσιμο. Έρχεται με φόρα (110-120 υπολογίζω), προσπερνάει την κοπέλα με το Aygo που σε εκείνο το σημείο ήταν ~20 m πίσω μου (έκοψε πάλι σε λακκούβα) και έρχεται από την άδει αριστερή λωρίδα ανάβοντας φώτα και κορνάροντας για να κάνω στην άκρη να βγει στην έξοδο που είχε δεξιά. Πού να πάω ο άνθρωπος; Είμαι δεξιά για να μην σε ενοχλώ, σε πειράζει γιατί δεν έστριψες με όσα ερχόσουν. Είμαι αριστερά, θα γκρινιάζεις γιατί σε έκλεισα.
-
Ο οδηγός με το βυτιοφόρο της Revoil που βγαίνοντας στην Α.Ο. μετά τα διόδια, άλλαξε λωρίδα χωρίς προειδοποίηση, χωρίς φλας (ένα υποτυπώδες άναψε-σβήσε) και 100% χωρίς να κοιτάξει πίσω. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, ήταν φυσιολογικό να το κάνει και δεν την πάτησα.
-
Ο βλάκας με το S2000 που ερχόταν γκαζωμένος, φοβήθηκε που έβγαινα από το στενό, κόρναρε, και, στη συνέχεια, πήγε και το πάρκαρε πάνω στη στάση του λεωφορείου. Αφού κοιμάσαι ακόμα, τι τρέχεις πρωί πρωί;
Σήμερα, έπρεπε να είχα ενεργοποιήσει την κάμερα. Πολλές οι σουρεαλιστικές καταστάσεις στο δρόμο.
Ευχαριστώ.
-
-
Tα λόγια περισσεύουν.2 μέρα σερί έτσι.Διοικητηρίου..
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:metalo: Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστονΚοιτα να δεις τωρα που καπου παει το μυαλο μου... Τι κανει ο ισπανος αμα εχει κεφια... (Volvo B12B / Irizar Century 12.35)
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Tα λόγια περισσεύουν.2 μέρα σερί έτσι.Διοικητηρίου..Την πινακίδα του ζώου γιατί την έσβησες;;;
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μερικά πρωινά ζώα:-
Απορριματοφόρο φορτώνει κάδους. Δίπλα του περνάει λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Ένας από πίσω δεν χωρούσε και περιμέναμε 1 min για να αποφασίσει να περάσει. Έλεος...
-
Ανεβαίνουμε τη Λ. Σχιστού. Δεξιά αργά κινούμενο λεωφορείο, πίσω φορτηγάκι, πιο πίσω ΙΧ. Ξεκινάω προσπέρασμα στην αριστερή. Εκείνη την ώρα, από την είσοδο μπαίνει νταλίκα με τα όσα μπορεί να πάει (πάνω από 90 πήγαινε σίγουρα) και αναγκάζει όλους τους άλλους να πάνε μία αριστερά. Ευτυχώς, είδα ότι ο νταλικιέρης ερχόταν φουριόζος και είχα φροντίσει να κόψω αρκετά νωρίς πριν το ΙΧ με στείλει στις μπαριέρες. Στη συνέχεια, νταλίκα περνάει φορτηγό που προσπερνάει σκούτερ που προσπερνάει απορριματοφόρο. Πολύ σουρεαλιστικό σκηνικό να το βλέπεις από μακριά.
-
Το ίδιο ΙΧ στη συνέχεια ήθελε να στρίψει αριστερά στο φανάρι. Ουρά για τη στροφή, μερικοί μπροστά βρίσκονταν με μισό αμάξι και στην αριστερή λωρίδα ως έξυπνοι. Αυτός, δε θα πιάσει αριστερά να διευκολύνει. Όοοοχι, απλά θα φρενάρει στην αριστερή λωρίδα, θα σταματήσει πίσω από τον μπροστά του και όταν δει ότι έρχονται άλλοι απλά θα ανάψει φλας. Ευτυχώς, είχα φανταστεί τι θα κάνει και ήμουν δεξιά στην αριστερή λωρίδα και μπόρεσα να φύγω εύκολα.
-
Το παραπάνω φορτηγό κατέβαινε την Λ. Σχιστού μαλλιοκούβαρα. Με 100 Km/h (+20 του ορίου), τον είχα πίσω μου μονίμως. Η αρχική απόσταση δημιουργήθηκε στο φανάρι που προφανώς το ΙΧ επιταχύνει πολύ πιο εύκολα. Ευτυχώς, πρόλαβε και έκοψε εγκαίρως στο φανάρι. Στη συνέχεια, όταν φτάσαμε στη γέφυρα για Ε.Ο., πήγε δεξιά και έκανε σφήνα για να μπει αριστερά. Έλεος, νταλίκα είναι, δεν είναι Smart.
-
Μπαίνοντας στην Ε.Ο. η ζωάρα με το μπλε Baleno που προσπέρασε από τη λωρίδα επιταχύνσεως και κόντεψε να με εμβολίσει την ώρα που έμπαινα στην Ε.Ο. Ένα μικρό κορνάρισμα και με είδε αφήνοντας για λίγο το μερακλαντάν με το τσιγάρο της. Πιο κάτω, επανάληψη το ίδιο. Δεξιά από τη ΛΕΑ και πάει να σφηνωθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Το πρόβλημα, φυσικά, το δημιούργησε το παραπάνω φορτηγό που προσπερνούσε από τη ΛΕΑ πετάγοντας τον κόσμο έξω από τη λωρίδα του. Όταν πλέον δεν τον έπαιρνε, φλας αριστερά και είσοδος στη δεξιά λωρίδα της Ε.Ο. Η τύπισσα αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Τώρα, αν πάλι θα με μάζευε είναι λεπτομέρεια. Μικρό κορνάρισμα και πάλι και ευτυχώς ξύπνησε. Λίγο πιο κάτω, ένα μικρό κλείσιμο με είσοδο στη ΛΕΑ για να μην περάσει και κάνει το ίδιο και ο κίνδυνος τελείωσε.
-
Το ζώο με το Golf V που πήγε να κάνει προσπέρασμα από τη ΛΕΑ (έτσι νόμιζε), που στην πραγματικότητα ήταν η λωρίδα που οδηγεί στη στροφή για Περ. Αιγάλεω. Μας βρήκε σταματημένους (φορτηγό έστριβε) και άρχισε να κορνάρει. Μετά, βγήκε στην Ε.Ο. και εξαφανίστηκε.
-
Ο βλάκας που ξεκίνησε προσπέρασμα από το αντίθετο, μπήκε στο δικό μου ρεύμα και για να τον αποφύγω έπρεπε να βγω στο άκρο δεξί του δρόμου. Χωράς; Προσπέρασε ΟΠΟΥ θέλεις. Δε χωράς, μην περνάς. Τόσο απλό.
-
Η κοπελίτσα με το Aygo που, στη μέση του πουθενά, με όλη τη λωρίδα της άδεια, έκοψε στα 10 για να περάσει τις σχάρες που είχε ο δρόμος. Αν το πας 2 m πιο αριστερά περνάς χωρίς να κόψεις και δεν μπαίνεις και στο αντίθετο που, έτσι κι αλλιώς, ήταν άδειο. Την πέρασα στην ανηφόρα και μετά, σε όλη τη διαδρομή, την είχα πίσω μου στα 5 m. Ή άσε λίγο απόσταση, ή προσπέρνα. Αν φρενάρω για τον οποιονδήποτε λόγο έχεις πέσει πάνω μου 100%. Το καταλαβαίνω όταν γίνεται για προσπέρασμα, αλλά με ανοιχτή όλη την αριστερή λωρίδα είναι ξεφτίλα. Την προσπέρασα με άνεση στα διόδια (e-pass) και με πρόλαβε στην έξοδο για Λ. Ηρακλείου.
-
Η άλλη βλαμμένη με το Fiesta. Κινούμαι με 90 σε όριο 80. Δεν πρόκειται να πάω πιο γρήγορα γιατί ήδη ειμαι πολύ νωρίς για τη δουλειά, οπότε κάνω οικονομία στο καύσιμο. Έρχεται με φόρα (110-120 υπολογίζω), προσπερνάει την κοπέλα με το Aygo που σε εκείνο το σημείο ήταν ~20 m πίσω μου (έκοψε πάλι σε λακκούβα) και έρχεται από την άδει αριστερή λωρίδα ανάβοντας φώτα και κορνάροντας για να κάνω στην άκρη να βγει στην έξοδο που είχε δεξιά. Πού να πάω ο άνθρωπος; Είμαι δεξιά για να μην σε ενοχλώ, σε πειράζει γιατί δεν έστριψες με όσα ερχόσουν. Είμαι αριστερά, θα γκρινιάζεις γιατί σε έκλεισα.
-
Ο οδηγός με το βυτιοφόρο της Revoil που βγαίνοντας στην Α.Ο. μετά τα διόδια, άλλαξε λωρίδα χωρίς προειδοποίηση, χωρίς φλας (ένα υποτυπώδες άναψε-σβήσε) και 100% χωρίς να κοιτάξει πίσω. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, ήταν φυσιολογικό να το κάνει και δεν την πάτησα.
-
Ο βλάκας με το S2000 που ερχόταν γκαζωμένος, φοβήθηκε που έβγαινα από το στενό, κόρναρε, και, στη συνέχεια, πήγε και το πάρκαρε πάνω στη στάση του λεωφορείου. Αφού κοιμάσαι ακόμα, τι τρέχεις πρωί πρωί;
Σήμερα, έπρεπε να είχα ενεργοποιήσει την κάμερα. Πολλές οι σουρεαλιστικές καταστάσεις στο δρόμο.
Ευχαριστώ.
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
-
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
:metalo: Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστον
Κοιτα να δεις τωρα που καπου παει το μυαλο μου... Τι κανει ο ισπανος αμα εχει κεφια... (Volvo B12B / Irizar Century 12.35)
Μιλας με γριφους..
...
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
+yugogralle..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)Aυτό σημαίνει ότι ..τα διάβασες;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)Ποιον εννοείς από τους 11;
...
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
+yugogralle..
Περίμενε να δούμε σε ποιον αναφέρεται. Άλλωστε, στα 11 περιστατικά δεν περιλαμβάνεται το Yugo.
Aυτό σημαίνει ότι ..τα διάβασες;
Μάλλον έσπασε την υπόγεια συμφωνία του forum να μην μου απαντάνε ή να με έχουν στη λίστα εχθρών. Μήπως δεν τον ενημέρωσαν εγκαίρως; Ενημερώστε τον κύριοι, να γνωρίζει πως, όποιος πιστεύει πως οι ξυλοδαρμοί και οι ύβρεις είναι κάτι λανθασμένο, θα δέχεται τις επιθέσεις της κυρίαρχης ομάδας.
Ευχαριστώ.
-
Sorry πιπίνε αλλά και εγώ είμαι σθεναρά εναντίον των επιθέσεων παντός τύπου αλλά μάλλον δεν έχω κανένα εχθρό ...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
Ποιον εννοείς από τους 11;
Μάλλον αυτόν που συμμετέχει σε όλα.
-
Ερώτηση πρόκειται για τον ίδιο τον 'Xronometris' ή το πείραμα συνεχίζεται και σε άλλους ανυποψίαστους πολίτες αυτής της χώρας από 'διαταραγμένους επιστήμονες';; τέλος.
Το ζώο με το μαύρο καγκουρό Celica σήμερα το πρωί στο ποτάμι κατεβένοντας, ακριβώς πάνω στην γέφυρα στο Μοσχάτο και οι δίχως αύριο σφήνες του και όλα αυτά στις (αριστερή και μεσαία) λωρίδες και στο τέλος ακολούθησε πορεία για Πειραιά...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
Ποιον εννοείς από τους 11;
Μάλλον αυτόν που συμμετέχει σε όλα.
και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου, ότι εννοούσε τον... 12ο
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]