-
Λογικά είχε δει το φλας και θα περίμενε να μπεις σβέλτα για να έρθει στην αριστερή αυτός , εσύ το καθυστερησες για να είσαι σίγουρος , έκοψες ταχύτητα , έκοψε και αυτός , μπερδεύτηκε το πράγμα.
Εμένα μου θυμίζει περιπτώσεις που μπαρμπαδες ή γιαγιαδες σε επαρχία σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης θέλουν να στρίψουν αριστερά και ανοίγονται πρώτα δεξιά για κάποιο λόγο και εσύ από πίσω είσαι σε φάση να περάσω τώρα ή όχι;
Και πολλές φορές με το που περνάς έρχονται πάνω σου και σου φωνάζουν κιόλας για το ότι έχουν βάλει φλας κλπ.Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Παιδιά το άτομο, που δεν φορούσε κράνος, κοιτούσε στο άπειρο. Μόνο μπροστά του δεν κοιτούσε.
Όπως τον είδα από τον καθρέφτη μου πρέπει να ήταν πάνω στη διακεκομενες γραμμές των λωριδων.
Τι να πω? Είναι αυτό που ειπώθηκε. Ότι και να έκανα μπινελίκια θα άκουγα... -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ειμαι ο μονος που θελει να ανοιξει ψηφοφορια με θεμα να συνεχισει την ιστορια του ο καταιγιδας στο νησι;
Να μαθουμε ρε παιδι μουΣχωρα με για το θρασος του χωριατη, κοτζαμ **υπουργειο **πηρες.
υ.γ. η ιστορία στο νησί ας την αφήσουμε καλύτερα, γιατί το Yugo τα έφτυσε και σπρώχναμε... Αντί να μας πηγαίνει το πηγαίναμε...
-
Ότι έγραφα εχθές... Μετρήστε πόσοι είναι στο πεζοδρόμιο και πόσοι κλείνουν ράμπες... Ο χαζός με το μηχανάκι.
Και στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται με δυσκολία μεν, αλλά όλος εκείνος ο χώρος μέχρι κάτω στη θάλασσα είναι ΑΔΕΙΟΣ.
ΖΩΑ τέλος -
@Καταιγιδα
Παει πειναγε ο αντμιν και εφαγε τα ποστς.Σε ενα παραλληλο συμπαν ησουν υπουργος μονο αυτο σου λεω, μεγαλεια λεμε.
Εσυ κοιμοσουν και η τυχη σου δουλευε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Με την ψυχρή λογική όμως.
Δεν είναι ψυχρή λογική, είναι λογική πιθήκων και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς πιάνουν και τιμόνι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχληθώ αν κάποιος περιμένει μέχρι να ανοίξει η γκαραζόπορτα για να μπει μέσα. Επίσης δεν ενοχλούμαι να περιμένω κάποιον να βγει από την πυλωτή του αν δώ το μισό αυτοκίνητο απ έξω. Ακόμα και αν δω κάποιον να είναι σε σημείο με δύσκολη ορατότητα κι ας έχει και STOP (ντάξει σ αυτό φταίνε τα άλλα ζώα που παρκάρουν πάνω στις στροφές και κλείνουν την ορατότητα). Και αναστροφή να θέλει να κάνει κάποιος αν τον δω από μακρυά θα κόψω και θα τον περιμένω ΟΣΟ και αν βιάζομαι. Μέσα στην πόλη δε θα χάσεις τίποτα σε χρόνο αν περιμένεις για κάποια δευτερόλεπτα τον άλλον.
Πολιτισμός, ανθρωπιά και κατανόηση λέγεται αυτό και είναι πάνω από τον κάθε ΚΟΚ. Το χω δει και στην Ευρώπη, μόνο τα εδώ κολόζωα την έχουν δει νταήδες της ασφάλτου.
Αν από την άλλη κάποιος κλείσει το δρόμο για να πάει στην τράπεζα, courier, περιμένει τη γκόμενα και γενικά οτιδήποτε ενώ θα μπορούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο λίγο παρακάτω και δεν το κάνει απλά και μόνο για να μην περπατήσει λίγο, ναι εκεί θα πάρω ανάποδες.Ακόμα δεν έχω δει που επιτρέπει ή απαγορεύει ο ΚΟΚ αναστροφή, πόσο μάλλον αυτές τις «3 κινήσεις» που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν η αναστροφή διδάσκεται και εξετάζεται (που δεν μπορώ να θυμηθώ να γινόταν κάτι τέτοιο) μπορεί να είναι γιατί καθίσταται απαραίτητη όταν υπάρχει εμπόδιο μπροστά, όχι για την ταχύτερη εξυπηρέτηση (σε βάρος άλλων πάντα) του εκτελών την αναστροφή.
Ισχύει. Θυμάμαι που το κάναμε και στα μαθήματα, δεν έτυχε να μου το ζητήσουν αλλά όντως έπρεπε να ολοκληρώσεις την αναστροφή με 3 κινήσεις, και εννοείται δεν μπορούσες να ακουμπήσεις κράσπεδο.
Συμπέρασμα: Δεν βάζουμε όπισθεν όποτε γουστάρουμε και η αναστροφή είναι μέσα στο «γουστάρουμε», εκτός αν την κάνετε χωρίς όπισθεν, οπότε απαγορεύεται μόνο σε αυτοκινητόδρομους και σήραγγες...
Έτσι, κι εγώ φροντίζω να μην βάζω όπισθεν αν χρειαστεί να κάνω αναστροφή...
[spoiler:3qb1s5wv]
[/spoiler:3qb1s5wv]
Πολυ σωστος συμφωνω κ τα κανω πραξη στην καθημερινοτητα μου κ ο οδηγος που θα 'βοηθησω' φευγοντας σηκωσει κ ενα χερι πει ενα ευχαριστω εμενα προσωπικα θα με εχει χαροποιησει αυτο.
Επισης κατι που δεν κανει σχεδον κανενας που περιμενει στο φαναρι κ στα δεξια του εχει δρομο για να στριψουν οι απεναντι η να βγει καποιος απο εκει,ας αφησει ενα κενο απο τον μπροστινο του για να μην κολλαει κ η κινηση στο σημειο,απλο ειναι. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@Καταιγιδα
Παει πειναγε ο αντμιν και εφαγε τα ποστς.Σε ενα παραλληλο συμπαν ησουν υπουργος μονο αυτο σου λεω, μεγαλεια λεμε.
Εσυ κοιμοσουν και η τυχη σου δουλευε.
Τα καλύτερα χάνω...
Και μιας που είμαστε στο θέμα ζώα... και εγώ σαν τυπικό ζώο και μάλιστα παπούδι, μόλις πάει 10 το βράδυ ήδη ροχαλίζω...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ότι έγραφα εχθές... Μετρήστε πόσοι είναι στο πεζοδρόμιο και πόσοι κλείνουν ράμπες... Ο χαζός με το μηχανάκι.
Και στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται με δυσκολία μεν, αλλά όλος εκείνος ο χώρος μέχρι κάτω στη θάλασσα είναι ΑΔΕΙΟΣ.
ΖΩΑ τέλοςΒλέπω όμως τεράστια πεζοδρόμια. Τουλάχιστον μπορείτε να περπατάτε κανονικά σαν άνθρωποι. Γιατί συνήθως το περπάτημα έχει καταντήσει σλάλομ σε αργή κίνηση...
-
Τεράστια πεζοδρόμια για τους πεζούς όμως... Στις ράμπες ρε γμτ;;;; Στις ράμπες;;; Και σε 10 μέτρα να έχει να παρκάρεις καράβια;;;
Εδώ μου άφησε ένα βράδυ κάποιος χαρτάκι, γιατί πρακτικά του έπιανα τη ΔΗΜΟΣΙΑ θέση, που έχει συνηθίσει να παρκάρει... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τεράστια πεζοδρόμια για τους πεζούς όμως... Στις ράμπες ρε γμτ;;;; Στις ράμπες;;; Και σε 10 μέτρα να έχει να παρκάρεις καράβια;;;
Εδώ μου άφησε ένα βράδυ κάποιος χαρτάκι, γιατί πρακτικά του έπιανα τη ΔΗΜΟΣΙΑ θέση, που έχει συνηθίσει να παρκάρει...Και εμένα μια φορά μου έκανε παρατήρηση μπάρμπας που πάρκαρα έξω από το σπίτι του. Θράσος που το έχω...
-
Λεφτά να έχεις και κανένα χρέπι διαθέσιμο και...
-
Κάμποσα ζώα αυτές τις μέρες από τις περιοχές που χιόνισε ξεκίνησαν σήμερα να κατέβουν προς πιο νορμάλ περιοχές χωρίς να σκουπίσουν τα χιόνια πάνω από τα αυτοκίνητα τους και τα σκορπάνε σε όλη τη διαδρομή.
Να πατήσει κανείς φρένο πανω σε κομμάτι χιόνι και να μην σταματήσει παρά πάνω στον μπροστινό του ή κανένα πεζό.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Άλλος ένας που πήρε το δρόμο ανάποδα...
https://www.protothema.gr/greece/articl ... is-serres/ -
https://www.zougla.gr/automoto/paraxena ... ielise-ola
Το δίποδο δεν ήξερε τα βασικά, ήθελε και καινούργιο αυτοκίνητο!
Απορώ πάντως που το αυτοκίνητο ήταν λειτουργικό, εντός της έκθεσης. -
Μεγάλος μ@λ...ς με ασημί punto, έκανε αναστροφή στην κατηφορική αριστερή πριν το πέταλο στα λιμανακια όπως έρχεσαι από Βάρκιζα
Πέσαμε στα φρένα 3-4 αυτοκίνητα, αλλά δεν πειράζει, ο αρχηγός να εξυπηρετήθει και όλα καλά.
Κυριακή απόγευμα με πυκνή ροή και τα '' κουνούπια'' να κυνηγιούνται...
Γενικά,, πολλή καφρίλα στην Σουνίου, θύμιζε Αυγούστο... -
Το ένα παιδάκι με το κεφαλάκι του σφηνωμένο ανάμεσα στο τζάμι και στο προσκέφαλο και το άλλο παιδάκι με το κεφαλάκι του ανάμεσα στα δύο προσκέφαλα κάπου στο Ίλιον...
Το έβλεπα από πίσω και είχα τρελαθεί.Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την εντύπωση ότι είναι περίπου στην αγκαλιά της μαμάς τους, γιαγιά τους!
-
Από τύχη θα ενηλικιωθουν πολλά παιδιά
Και αντε, οι γονείς μας δεν ξέρανε, αλλά το να βλέπεις νέους ανθρώπους να έχουν χύμα τα παιδιά τους, να μην φοράνε ζώνη και κράνος, είναι εξοργιστικο.
Τις προάλλες, συνάδελφος, έλεγε ότι θα τα αφήσει στο κάθισμα μέχρι τα 4-5. Μετά του φαίνεται γελοίο
Έχει δίκιο ο Ιαβέρης που τα λέει τόσο ωμά. -
Καλά τέτοιες περιπτώσεις....... άπειρες! Αν δεν φάνε κανένα πρόστιμο, δεν θα βάλουν μυαλό ποτέ.
-
Εγώ προχθές είδα όπως πέρναγα πεζός μια διάβαση, 30αρη μπαμπά με Golf με τον 3χρονο γιο του στο μπροστά κάθισμα όρθιο, να χοροπηδάει.
Χημικός ευνουχισμός. Τίποτα λιγότερο. Κάποιοι είναι απλά επικίνδυνοι για την κοινωνία.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]