-
Αν κρίνω από το πως παρκάρουν και στα εμπορικά κέντρα, π.χ. στο παραλιακό hondos στη Θεσσαλονίκη, και εκεί έχει κάτι φρούτα...
Στην Καζαντζίδη έναντι κοιμητηρίων, πόλο με στρογγυλά φώτα κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και παράλληλα με άλλο ΙΧ για λόγους που μόνο εκείνος/η ήξερε, και ευτυχώς είχε χώρο στο απέναντι ρεύμα και οι απέναντι του έκαναν χώρο αλλιώς θα είχαμε δράματα. Μα πόσο ανόητος ; Και στο αντίθετο και δεν ολοκλήρωνε το προσπέρασμα. -
πολύ καλά τού εκαναν ...
μόνο ετσι θα βάλουν μυαλό τα 2ποδα μοσχάρια ...https://www.notia.gr/2019/01/glyfada-pa ... cQ0aa4FHUs
-
Όχι. Δεν του κάνανε καλά. Μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο στην τροχαία. Του παίρνουν δίπλωμα και πινακίδες για 1 μήνα. Και είμαι ΑΜΕΑ και όταν παρκάρει κάποιος στην θέση μου τηλέφωνο στην τροχαία, δεν προκαλώ ζημιά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν παίρνεις την τροχαία αυτή έρχεται?μηπως όντως είσαι ο παγκαλος?
-
το ξαναγράφω ,πολύ καλά του εκαναν καί λογικά ο οδηγός αλλη φορά νομίζω δέν θα τολμήσει να το ξανακάνει...
πήρε το μάθημά του στά 4 λάστιχα και αν το χαράκωσαν κιόλας με πρόκα η γυαλί ...γύρω γύρω (ακόμα καλύτερα)
ο επόμενος παρακαλώ ...
στά ζωάδια πρέπει να φέρεσαι αναλόγως ...(και για ολα αυτά φταίει η αστυνομία πού 99 στίς 100 φορές ΔΕΝ ερχεται και αν ερθει μετά απο 2-3-4 ωρες ο παραβάτης μπορεί και να εχει φύγει ...) -
Τι λετε ρε παιδια;Να κανω ζημια στην ξενη περιουσια επειδη ενας βλακας με ακριβο αμαξι,εκανε μια παρανομια,η οποια στο φιναλε δεν με αγγιζει κιολας;
Αν ηταν κανενα Lada Niva θα ενοχλουταν το ιδιο ο 'ευσυνειδητος' συμπολιτης μας,η λειτουργησε με την λογικη 'να,θα του δειξω εγω του λεφτα,που νομιζει οτι μπορει να κανει οτι γουσταρει,επειδη εχει BMW'....
Η αστυνομια τι ρολο παιζει;
Τι ειμαστε εμεις;Αυτοκλητοι δικαστες της ασφαλτου;
Ας παρουμε και απο ενα κουμπουρι,και ας καθαριζουμε οποιον δεν γουσταρουμε την φατσα του .. -
Συγχαρητήρια! Πολύ σωστά τα είπες! Δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε την αυτοδικία. Τέξας θα γίνουμε...
-
Εν το μεταξύ αν ο άλλος είναι στόκος δεν αλλάζει κάτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα θυμάμαι κάποτε ένα συμφοιτητη. Το χε σύνηθες να διπλοπαρκαρει οπότε μια φορά του ξηλωνουν πινακίδες και τον γράφουν και για τα φιμε.
Η απάντηση του ήταν :δηλαδή τώρα τι νομίζουν ότι δε θα το ξανακάνω;
Εννοείται ότι κυκλοφορούσε χωρίς πίνακες.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αρα αμα είναι στόκος πρέπει να του στερήσεις την χρήση του οχήματος οπότε ξεφούσκωμα* τα λάστιχα μέχρι να βρει να τα ξανα φουσκώσει θα έρθει και η αστυνομία να τον γράψει , ασε που αν είναι στόκος μπορεί να την πάρει και ο ίδιος
' 5 λεπτά το άφησα πάνω στην ράμπα και κοίτα τι μου έκαναν οι αλήτες κ. αστυνόμε...' πόσο θα ήθελα να βλέπω live τέτοιες φάσεις- όχι σκίσιμο τα λάστιχα και ζημιές , ξεφούσκωμα ναι , να ταλαιπωρηθεί ναι όχι όμως ακρότητες εγω σε τέτοιες φάσεις κλείνω καθρέπτες και σηκώνω υαλοκαθαριστήρες να ταλαιπωρηθεί να φέρει γύρω γύρω το αυτοκίνητο δυο φορές
-
Ναι ήρθε η τροχαία, Μετα από ώρα-ωρες βέβαια αλλά ήρθε. Και η αυτοδικια δεν είναι η λύση. Πες ότι σπάει ο διάολος το ποδάρι του και την ώρα που σκας τα λάστιχα και το χαρακωνεις σε βλέπει ο άλλος και σε σπάει στο ξύλο. Τι θα πεις εσύ μετά; Και πληρώνεις και τις ζημιές από πάνω και ο άλλος είναι μάγκας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η απάντηση του ήταν :δηλαδή τώρα τι νομίζουν ότι δε θα το ξανακάνω;
Tα πρόστιμα και οι ποινές συνετίζουν μέχρι ένα βαθμό τον μέσο παραβάτη, αυτός είναι ειδική περίπτωση. Να εύχεται όμως να μην πέσει σε καμιά ειδική περίπτωση θιγόμενου που έχει άκρες και του κάνουν τη μέρα δύσκολη. Είχα συνάδελφο που ο αδερφός του είναι στην τροχαία και έναν κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση διπλοπαρκαριζόμενο τον τακτοποίησε δεόντως.
Κάθε τόσο, π.χ. μια φορά το δίμηνο ,του έστελνε έναν της τροχαίας, ποτέ τον ίδιο, και τον έγραφε. -
Το έχω δει σε κάτι βίντεο στο YouTube, σήμερα το έζησα κι εγώ. Πριν 2-3 ώρες οδηγαω σε επαρχιακο δρόμο. Μπροστά μου έχω 2 αυτοκίνητα. Έμεινα πίσω τους για περίπου ένα λεπτό και περίμενα να βρω κατάλληλο μέρος προσπεραση. Στο μεταξύ έρχεται πίσω μου ένα καινούργιο Tipo. Βλέπω λοιπόν μια ευθεία, βλέπω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για προσπερασω τον ένα. Βγάζω φλας λοιπόν προσπερναω. Εκείνη τη στιγμή ταυτόχρονα γίνονται 2 πράγματα. Από το αντίθετο ρεύμα έρχεται πλακωμενο ένα παλιό αγροτικό 4 Χ 4 και με τρόμο διαπιστωνω ότι και το Tipo πίσω μου προσπερναει το αυτοκίνητο που πέρασα εγώ. Εγώ όπως είπα έχω χώρο να κάνω δεξιά χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο για το αγροτικό. Ο πίσω μου όμως? Την ώρα που έκανα δεξιά να ολοκληρώσω την προσοεραση για ένα δευτερόλεπτο έκλεισα τα μάτια μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε μετωπιμη με νεκρούς. Το αγροτικό πλακωθηκε στα φρένα έκανε δεξιά, το Tipo έμεινε σαν το 'πουλί' στη μέση του δρόμου. Πρέπει να πέρασε ξυστά ο ένας από τον άλλο θα ορκιζομουν ότι η μυρωδιά καμένος λαστιχου πρόλαβε και μπήκε μέσα στο αμάξι μου. Τελικά τα χειρότερα αποφευχθηκαν.
-
Είμαι παρκαρισμένος κάθετα μέσα στο αυτοκίνητο και κάνω κάτι δουλειές στο λαπτοπ. Δίπλα έρχεται μπάρμπας ανοίγει την πόρτα του και την κοπανάει πάνω σε εμένα κουνώντας όλο το αυτοκίνητο.
Μέχρι να κλείσω το λαπτοπ και να βγω έχει προλάβει να πάει για παρκόμετρο. Βγαίνω και κοιτάζω την πόρτα και βλέπω δύο σημαδακια.
Ξαναερχετε και του λέω 'προσέχουμε λίγο τις πόρτες'
Μου απαντάει πως προσέχει πάντα και αν την ανοίξει και έρθει πάνω στα σημάδια μου θα με παραδεχτεί.
Ανοίγει αλλά ευτυχώς για τον ίδιο έρχεται πάνω στο πλαστικό μου και την ακούω κιόλας.
Εν το μεταξύ η πόρτα του στο σημείο που βρίσκει ήταν χάλια.
Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσει σε κάποιον που θα τον τρέξει για το παραμικρό σημαδάκι γιατί εγώ αποδειχτηκα ηλιθιος κατά πως φαίνεται. Όχι ότι θα ασχολιωμουν αλλά βρέθηκα να βγαίνω και τρελός.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Είμαι παρκαρισμένος κάθετα μέσα στο αυτοκίνητο και κάνω κάτι δουλειές στο λαπτοπ. Δίπλα έρχεται μπάρμπας ανοίγει την πόρτα του και την κοπανάει πάνω σε εμένα κουνώντας όλο το αυτοκίνητο.
Μέχρι να κλείσω το λαπτοπ και να βγω έχει προλάβει να πάει για παρκόμετρο. Βγαίνω και κοιτάζω την πόρτα και βλέπω δύο σημαδακια.
Ξαναερχετε και του λέω 'προσέχουμε λίγο τις πόρτες'
Μου απαντάει πως προσέχει πάντα και αν την ανοίξει και έρθει πάνω στα σημάδια μου θα με παραδεχτεί.
Ανοίγει αλλά ευτυχώς για τον ίδιο έρχεται πάνω στο πλαστικό μου και την ακούω κιόλας.
Εν το μεταξύ η πόρτα του στο σημείο που βρίσκει ήταν χάλια.
Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσει σε κάποιον που θα τον τρέξει για το παραμικρό σημαδάκι γιατί εγώ αποδειχτηκα ηλιθιος κατά πως φαίνεται. Όχι ότι θα ασχολιωμουν αλλά βρέθηκα να βγαίνω και τρελός.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έμενες μέσα στο αμαξι θα επεφτε πάνω στην πόρτα και άνετα θα τον έτρεχες
-
Επρεπε να μπει και ο μπαρμπας μεσα στο αμαξι του
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Επρεπε να μπει και ο μπαρμπας μεσα στο αμαξι τουtrue, οπότε χέσ'το
-
Σωστά, για να έρθει ακριβώς στο ίδιο ύψος η ανάρτηση με αυτό που ήταν κατά το χτύπημα.
Δεν τους αφήνεις αυτούς.
Εμένα μου έτυχε το εξής εξοργιστικό...παρκαρισμένος κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο android. Βλέπω παππού σε ημιτραγική κατάσταση να πλησιάζει. Δίπλα μου διπλή θέση. Οριακά κόβει τιμόνι πριν πέσει πάνω μου. Ανοίγει πόρτα...μπάμ.
Βγαίνω και ευγενικά του λέω 'μισό λεπτό να δούμε την πόρτα'.
' Δεν κατάλαβα τίποτα' απαντάει.
Έτυχε πάνω στο πλαστικό και δεν υπήρξε ούτε ίχνος τελικά.
Η τελευταία του έκφραση: 'μακάρι να παθαίναμε τέτοια 10 φορές τον χρόνο παρά μια γρατζουνιά'.
'Καλύτερα να μην παθαίναμε τίποτα παρά 10 τέτοια'. Παππούς-ροφός mode enabled. -
Εμένα μου έτυχε το άλλο...παρκάρει δίπλα μου κόκκινο Πούντο,ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και μια ευμεγέθης ξανθιά κυρία χτυπάει την δικιά μου με όλη της την δύναμη...μόλις της λέω 'Μα τι κάνετε' ανοίγει η πόρτα του οδηγού και βγαίνει ένας έγχρωμος κύριος τύπου ντουλάπα (χωρίς σβέρκο,με μπράτσο όσο η μέση μου) και απλά έκλεισα την πόρτα και έφυγα.....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εμένα μου έτυχε το άλλο...παρκάρει δίπλα μου κόκκινο Πούντο,ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και μια ευμεγέθης ξανθιά κυρία χτυπάει την δικιά μου με όλη της την δύναμη...μόλις της λέω 'Μα τι κάνετε' ανοίγει η πόρτα του οδηγού και βγαίνει ένας έγχρωμος κύριος τύπου ντουλάπα (χωρίς σβέρκο,με μπράτσο όσο η μέση μου) και απλά έκλεισα την πόρτα και έφυγα.....καλά του έκανες! η σιωπή σου προς απάντηση του
-
[emoji13] [emoji13] [emoji13] θεός!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]