-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Βρες μια 159 TBI που είναι το εύκολο και θα καταλάβεις τι κάνει το μοτέρ. Παρόλα αυτά εγώ που δεν είμαι καλομαθημένος, την 2.2 τη βρίσκω μια χαρά, μόνο που είναι λίγο πλαδαρή. Το θέμα, βέβαια, αυτό διορθώθηκε από τα MY2008 και μετά και με τα πακέτα Ti. Όπως και να χει η Brera είναι εξαιρετική στο δρόμο αντίθετα με το τι θέλουν να πιστεύουν οι διάφοροι γνώστες των περιοδικών. Το ΤΤ απ' την άλλη το 200αρι απ' το οποίο έχω εμπειρία, είναι όντως πολύ γρήγορο αλλά δεν...άσε που είναι κλειστοφοβικό μέσα! Χειρότερο και από MX-5 MKII είναι και δεν είμαι και πρώτο μπόι.
γιατι 159 tbi βρισκεις ευκολα;
πριν το 2008 ειχα οδηγησει σιγουρα, οποτε καταλαβαινεις. το θεμα με τις brera αυτο ηταν παντα.. ολα φτιαχνοντουσαν μετα... μετα το πακετο... μετα ο καλος κινητηρας ε μετα πεταξε και το πουλακι
159 υπάρχουν σε όλες τις εκθέσεις μπας και δελεάσουν τους λίγους που έχουν απομείνει να θέλουν αυτό το αμάξι. Το αν μπήκαν μετά τα πακέτα, οι κινητήρες κτλ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και έχει να κάνει με τη κουκουρούκου πολιτική της εταιρίας. Εκ του αποτελέσματος όμως η Brera εν έτη 2011 είναι καθόλα αξιοπρεπής και με κάτι από old school driver's car, πράγμα που ελάχιστα σύγχρονα κουπέ προσφέρουν στα χρήματα αυτά και σίγουρα μέσα σε αυτά δεν βρίσκεται το ΤΤ...
-
Απορω γιατι ακομα ασχολειστε με ανθρωπο που παιρνει το top gear στα σοβαρα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απορω γιατι ακομα ασχολειστε με ανθρωπο που παιρνει το top gear στα σοβαρα...ποιος παιρνει το top gear στα σοβαρα;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απορω γιατι ακομα ασχολειστε με ανθρωπο που παιρνει το top gear στα σοβαρα...Κουβέντα να γίνεται μωρέ...λες και αν ο καθένας πει τη μαλακία του, μετά θα γεμίσουν οι δρόμοι ΤΤ και Brera...
-
Brera/159 ήταν καλή περίπτωση για αγορά το 2009 που ήρθαν με τον Tbi σε συνάρτηση με τα μειωμένα τέλη.
Τώρα, εκείνος που θα την αγοράσει (θεωρητικά) είναι μόνο όποιος έχει 'κόλλημα' με το μοντέλο ή σκοπεύει σε μερικά χρόνια να γράφει παρέα με τους ιστορικούς του φόρουμ
-
Το θέμα ξεκίνησε για μεταχειρισμένα οπότε....(άσχετα αν υπάρχουν 2-3 κομμάτια ακόμα, το αμάξι δεν βρίσκεται καν σε παραγωγή)...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
την εμπαθεια που την ειδες; αμφιβαλλεις για τα πινακιδωμενα αυτοκινητα πχ η για το οτι θα χρειαστουν λαστιχα; πριν καιρο, κοιτα τι επαθε καποιος που αγορασε α4 στοκ...
**μπορω να σου απαντησω αντιστροφα. προς τι τοση αγαπη για ενα αυτοκινητο που εχει καταργηθει; που ποτε δεν ηταν αυτο που ηθελε να ειναι, που κανεις δεν το αγορασε και που ηταν η πληρη αποτυχια στο δρομο και στις πωλησεις;
**
ποια ειναι τα uber alles αγαπημενα μου οπως γραφεις; εσυ εχεις η δεν εχεις uber alles αγαπημενα; εκτος κι αν εχουν μονο οι αλλοι και συ δεν εισαι οπαδος καμιας μαρκαςτουλαχιστον θα μου απαντησεις γιατι κανεις δεν αγοραζει παρα τις χωμα τιμες;
Σαφώς και δεν αναφέρθηκα σε αυτό για τα πινακιδωμένα. Εκεί έχεις απόλυτο δίκιο.
Στα bold φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις αρκετά πράγματα για το αμάξι. Ουδέποτε λανσαρίστηκε ως super sport, ουδέποτε ως αυστηρό coupe επιδόσεων κτλ. Ένα μεσαίο GT ήταν, είναι και θα παραμείνει. Και πιστεύω ότι βγήκε στην παραγωγή μόνο και μόνο γιατί είχε φοβερό αντικτυπο ως concept. Άλλωστε τότε η Alfa είχε ήδη ένα κουπε στη γκάμα της. Το γιατί δεν πούλησε είναι 1000ειπωμένο και ισχύει ότι και για την 159 πχ...και αν πιστεύεις ότι υστερεί στο δρόμο θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και να μας πεις...
δεν χρειάζεται stefan, την έχει οδηγήσει όλος ο παγκόσμιος ειδικός τύπος και είναι για βόλτα μόνο... καμία σχέση με τις ιστορικά απλησίαστες σε αίσθηση coupe Alfa Romeo, τις οποίς εκθείαζαν τα ίδια περιοδικά που τώρα απλά απαγοητεύτηκαν για την μέτρια ως κακή λειτουργία του σασσί πάνω στον δρόμο...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αν με 30Κ παίζει καινούρια Μπρέρα δεν το συζητάμε καν το θέμα. Προσωπικά όμως στα 30Κ θα προτιμούσα τη Τζουλιέτα 1750 TBi QUADRIFOGLIO VERDEΠιο φρέσκια, εξίσου ωραία με Μπρέρα, πιο πρακτική και με τον 1750 να ξουρίζει...
προφέσορα σε σύγκριση με τον διάδοχο του δικού σου το μόνο που δεν κάνει η ιταλίδα είναι να ξουρίζει... βολτα κάνει, για ξύρισμα κάνει, είναι και μαλακούλι αλλά να κόβει όπως άλλα GTi ξέχνα το...
ααα, χαίρομαι που σε βλέπω μετά τόσο καιρό φίλτατε..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το θέμα ξεκίνησε για μεταχειρισμένα οπότε....(άσχετα αν υπάρχουν 2-3 κομμάτια ακόμα, το αμάξι δεν βρίσκεται καν σε παραγωγή)...Ενώ μτχ με tbi βρίσκεις όσα θες...
Αναφερόμουν κυρίως σε όσα γράφτηκαν για αγορά καινούριου (άλλωστε έγινε αναφορά για budget 30K)
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
λος ο παγκόσμιος ειδικός τύπος και είναι για βόλτα μόνο... καμία σχέση με τις ιστορικά απλησίαστες σε αίσθηση coupe Alfa Romeo, τις οποίς εκθείαζαν τα ίδια περιοδικά που τώρα απλά απαγοητεύτηκαν για την μέτρια ως κακή λειτουργία του σασσί πάνω στον δρόμο...Κίκιζας Νο2??
Τα bold μόνο ως αστείο μπορώ να τα εκλάβω...
Για τσέκαρε τις πηγές σου γιατί εγω θυμάμαι οι Εγγλέζοι γουστάρανε πολύ την Brera S (από την οποία δανείστηκε την ανάρτηση η Ti) όπως επίσης και κάτι δικοί μας τσομπαναρέοι σε συγκριτικό με το ιερό δισκοπότηρο ΤΤ την έβγαζαν καλύτερη...Όχι ότι λένε τίποτα όλα αυτά απλά επειδή έκανες αναφορά σε δημοσιογράφους!
Αλίμονο επίσης αν συγκρίνουμε με τα supercars που έβγαζε η Alfa μέχρι το '70. Ουδέποτε η Brera ή οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη Alfa βγήκε για να συνεχίσει την παράδοσή τους. Δεν θα μπορούσε εξάλλου γιατί μιλάμε για 40 χρόνια μετα...
-
να κόβει όπως άλλα GTi ξέχνα το
αν δεν μιλάμε για τίποτα megane και focus rs δεν υπάρχει καλύτερο μικρομεσαίο από την qv
την brera την έχουμε αναλύσει μέχρι αηδίας, από το 2008 και μετά (ειδικά με το πακέτο ti) είναι άλλο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
να κόβει όπως άλλα GTi ξέχνα το
αν δεν μιλάμε για τίποτα megane και focus rs δεν υπάρχει καλύτερο μικρομεσαίο από την qv
την brera την έχουμε αναλύσει μέχρι αηδίας, από το 2008 και μετά (ειδικά με το πακέτο ti) είναι άλλο αυτοκίνητο
Δυστυχώς η αναφορά ήταν για Golfw αλλά το προσπέρασα τεχνηέντως...
-
εγώ δεν το προσπέρασα όμως xexexe
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Αν με 30Κ παίζει καινούρια Μπρέρα δεν το συζητάμε καν το θέμα. Προσωπικά όμως στα 30Κ θα προτιμούσα τη Τζουλιέτα 1750 TBi QUADRIFOGLIO VERDE
Πιο φρέσκια, εξίσου ωραία με Μπρέρα, πιο πρακτική και με τον 1750 να ξουρίζει...
προφέσορα σε σύγκριση με τον διάδοχο του δικού σου το μόνο που δεν κάνει η ιταλίδα είναι να ξουρίζει... βολτα κάνει, για ξύρισμα κάνει, είναι και μαλακούλι αλλά να κόβει όπως άλλα GTi ξέχνα το...
ααα, χαίρομαι που σε βλέπω μετά τόσο καιρό φίλτατε..
σε σχέση με το γτι τι??
-
ολοι οι φιλοιταλοι σπευδουν να υποστηριξουν την αγαπημενη τους μαρκα ,με ενα σωρο ακυρα επιχειρηματα.
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
ολοι οι φιλοιταλοι σπευδουν να υποστηριξουν την αγαπημενη τους μαρκα ,με ενα σωρο ακυρα επιχειρηματα.Για πες μας κι εσύ που είσαι αντικειμενικός κανένα έγκυρο επιχείρημα??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σε σχέση με το γτι τι??
ειναι η τζουλιετα qv εξισου σπορ αυτοκινητο με το gti? ποτε δεν εχω ακουσει κατι τετοιο
-
Ναι και σε οποιον γουστάρει γιατί έχει κουμπί σμπόρ (D). To άλλο τι έχει?
E ρε με τους βαγγεληδες. Πάλι σε γκολφ καταλήξαμε. Κατα κάποιον περίεργο τρόπο μόνο στο GTi πάντα φτάνουμε. Οι άλλες εκδόσεις είτε είναι μπάζα έιτε ανάξια αναφοράς.
-
Αμαν πια αυτο το μαρκετινγκ των Βαγγεληδων με τη Γκόλφω
-
μα δεν χρειαζεται,το πραμα μιλαει απο μονο του.
προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειναι καλυτερη η αλφα ρομεο επειδη ταχα μου ειναι πιο ομορφη(που μπορει και να ειναι) ενω στο ερωτημα οτι ειναι πισω σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα απαντατε οτι και καλα δεν ειναι το σπορ μοντελο αυτο και τριχες κατσαρες.
αμα δεν ειναι η Brera το σπορ μοντελο της , ποιο ειναι τοτε ρε φιλε;
για μ@λακες μας περνατε;
Brera vs TT (πρωην ALFA ROMEO vs. AUDI)