-
χθές είδα άσπρη brera με μαύρη οροφή και τις 19αρες...
το πόσο κεφάλια γυρίζαν απλά δεν λέγεται, το αυτοκίνητο είναι έργο τέχνης σε 4 τροχούς...
η εμπειρία μου από 2.2 ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική... -
Αν θες να γυρνάς κεφάλια μία πιο φθηνή και πρακική λύση είναι να φοράς αστεία καπέλα.
-
Brera μακράν καλύτερη , το ΤΤ πολυφορεμένο.
-
καλυτερη σε τι? δεν καταλαβαινω την αναγκη να διαφερετε καποιοι
στο μονο που ειναι καλυτερη η brera ειναι στο θεμα κυβικων/τιμης και απο αυτη την αποψη (μονο) ισως τη προτιμουσα κι εγω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν καταλαβαινω την αναγκη να διαφερετε καποιοιΔεν καταλαβαινω την αναγκη να ειστε ολοι ιδιοι..
Και για να μαι και on topic σε τετοιας κατηγοριας οχηματα απλα παιρνεις αυτο που κανει κλικ ,αυτο που γουσταρεις χωρις βεβαια να παρασυρεσαι περαν καθε οριου λογικης..
Θα επαιρνα τη brera χωρις να κοιταξω καν το tt..
-
καλυτερη σε τι? δεν καταλαβαινω την αναγκη να διαφερετε καποιοιστο μονο που ειναι καλυτερη η brera ειναι στο θεμα κυβικων/τιμης και απο αυτη την αποψη (μονο) ισως τη προτιμουσα κι εγω
σε θέμα ντιζάιν προτιμάς το ΤΤ??
-
μα εγω δεν επιδιωκω να ειμαι ιδιος με κανενα, απλα δεν προσπαθω ντε και καλα να διαφερω
αν ενα αυτοκινητο πουλαει πολυ θα εχει τους λογους του μαλλον , αυτο δε θα με απετρεπε ομως ποτε απο το να το αγορασω
και εστω οτι η brera ειναι πιο ομορφη απο το ΤΤ (που για μενα δεν ειναι , η spider ομως θεωρω οτι ειναι ) , αυτο να το δεχτω
αλλα να μου λες σαν επιχειρημα οτι ειναι σπανια και οχι πολυφορεμενη μου φαινεται ακυρο.. και η 156 και η 147 ηταν πολυφορεμενες αλλα αυτο δεν μειωνε την ομορφια τους
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ναι γιατι δε μου αρεσει καθολου το πισω μερος της brera, αντιθετως στην ανοικτη εκδοχη της μου αρεσει παρα πολυ
(πιο πολυ απο ΤΤ)προσωπικο γουστο
-
Θέλετε να το (ξανα)λήξω το θέμα?
-
ναι γιατι δε μου αρεσει καθολου το πισω μερος της brera, αντιθετως στην ανοικτη εκδοχη της μου αρεσει παρα πολυ
(πιο πολυ απο ΤΤ)προσωπικο γουστο
περίεργο αλλά δεκτό...
η κοπέλα μου λέει οτι η brenda (ποτέ δεν την έχει πει σωστά... ) είναι χοντροκώλα...
εγώ πάλι λιώνω... -
θα συμφωνησω με τη κοπελα σου
(κατι παραπανω ξερουν οι γυναικες, αλλωστε αν μιλαμε για μουρη αυτες πρεπει να ρωταμε πρωτα, οχι καγκουρες των φορουμ )
-
Όσο αθάνατος είναι ο ανωτέρω κερατάς άλλο τόσο θα είναι και το σχέδιο της Brera...δώστε βάση στο στίχο και το νόημα του τραγουδιού...ταιριάζει άνετα στο θέμα μας...
-
Αααχχχχχ.
-
θα συμφωνησω με τη κοπελα σου(κατι παραπανω ξερουν οι γυναικες, αλλωστε αν μιλαμε για μουρη αυτες πρεπει να ρωταμε πρωτα, οχι καγκουρες των φορουμ )
το αυτοκίνητο τουλάχιστον θέλω να το γουστάρω πρώτα εγώ, αν το γουστάρουν και αυτές έχει καλώς αλλιώς ...
-
μα εγω δεν επιδιωκω να ειμαι ιδιος με κανενα, απλα δεν προσπαθω ντε και καλα να διαφερωαν ενα αυτοκινητο πουλαει πολυ θα εχει τους λογους του μαλλον , αυτο δε θα με απετρεπε ομως ποτε απο το να το αγορασω
και εστω οτι η brera ειναι πιο ομορφη απο το ΤΤ (που για μενα δεν ειναι , η spider ομως θεωρω οτι ειναι ) , αυτο να το δεχτω
αλλα να μου λες σαν επιχειρημα οτι ειναι σπανια και οχι πολυφορεμενη μου φαινεται ακυρο.. και η 156 και η 147 ηταν πολυφορεμενες αλλα αυτο δεν μειωνε την ομορφια τους
Προφανως και δε χρειαζεται να γινεις καραγκιοζης,κιτς κτλπ για να διαφερεις..Αλλα αν ειχες μια laguna coupe ας πουμε μπορεις να διαφερεις χωρις να εχεις κατι ασχημο..προσεξε δε λεω οτι τη θεωρω πανεμορφη.. Απλα απαντησα σε αυτο που εγραψες για να σου δειξω οτι υπαρχει και μια αλλη πλευρα..μπορεις να εχεις κατι πανεμορφο ,σπανιο και καλο..
Μου ειναι παντελως αδιαφορο το αν πουλαει ενα αμαξι..Οι λογοι παντως ελεγχονται και συνηθως αποδεικνυεται οτι ειναι αδιαφοροι απο την ουσια του αυτοκινητου..
-
ωραία υπογραφή
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το αυτοκίνητο τουλάχιστον θέλω να το γουστάρω πρώτα εγώ, αν το γουστάρουν και αυτές έχει καλώς αλλιώς ...
συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη, για αυτο και δεν με αφορα αν ειναι πολυφορεμενο ή οχι για αυτο και εμενα δε γυρναει να με κοιταξει κανενα γκομενακι
απλα τονιζω οτι αν θες να πουλας μουρη , τουλαχιστον πουλα την εκει που θα πιασει και τοπο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου ειναι παντελως αδιαφορο το αν πουλαει ενα αμαξι..Οι λογοι παντως ελεγχονται και συνηθως αποδεικνυεται οτι ειναι αδιαφοροι απο την ουσια του αυτοκινητου..
αυτο να το δεχτω αν μιλαμε για οικογενειακο , ή για κανα hatch γενικης χρησης
αλλα για τα σπορ μοντελα δυσκολευομαι να το δεχτω απολυτως (οχι οτι πολλοι δεν θελουν να πουλανε μουρη με γερμανικο σημα)
-
συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη, για αυτο και δεν με αφορα αν ειναι πολυφορεμενο ή οχι για αυτο και εμενα δε γυρναει να με κοιταξει κανενα γκομενακι
απλα τονιζω οτι αν θες να πουλας μουρη , τουλαχιστον πουλα την εκει που θα πιασει και τοπο
Ναι, κατηγόρησε το αμάξι τώρα....
-
Η Brera είναι μια τρίπορτη 159, ένα μεσαίο hatchback και αισθητικά το βρίσκω ιδιαίτερα χοντροκομμένο. Αν όμως κάποιος νομίζει πως αγοράζοντας μία Brera θα καταξιωθεί σαν έμπειρος γνώστης* ή καλύτερος άνθρωπας αυτό από μόνο του **επιτάσσει **την συγκεκριμένη επιλογή.
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι από μόνο του, αν υπάρχει τέτοιο ΠΑΘΟΣ για το συγκεκριμένο γιατί να πάρει ΤΤ ή κάτι άλλο και γιατί να μπει σε σύγκριση εφόσον τα άλλα δεν τον ενδιαφέρουν και δεν συνάδουν με την κοσμοθεωρία του?
*(ας μην ξεχνάμε τι είχε πει και ο jeremy Clarkson )
Brera vs TT (πρωην ALFA ROMEO vs. AUDI)