-
Πανε να βγάλουν τα σπασμένα. Ανάπτυξη έχεις και με δανεισμό
-
Όντως έχουν πάρει την ανιούσα οι τιμές, αλλά εγώ βρήκα σε νορμάλ επίπεδα δωμάτια, απλά έψαξα αρκετά ή έβαλα γνωστό (σε ένα νησί), δηλαδή ντόπιο να μου βρεί από τους γνωστούς του.
-
Μιας και λέμε για διακοπές....δεν ξέρω τι εντύπωση έχετε εσείς αλλά εγώ βλέπω ότι έχουν σαλτάρει ομαδικώς και ζητάνε ότι να'ναι από τιμές.....κοίταξα μάλιστα ξενοδοχεία που έχω ξαναμείνει και οι τιμές είναι μέχρι 3πλάσιες. Τα δε εισιτήρια και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα το ίδιο....τελικά πρέπει να έπεσε πολύ ανάπτυξη....
περυσι με ενα τηλεφωνο σου εδιναν σπιτια στο 50% της τιμης που διαφημιζαν στο ιντερνετ. φετος εχει κατακλυστει η χωρα απο τουριστες? σιγουρα οχι. απλα ειναι αρχη ακομα και ειπαν να ζητησουν κατι παραπανω. οταν δουν οτι δεν θα εχουν κοσμο να τα γεμιζουν θα δεις τις πραγματικες τιμες.
-
υπαρχουν πληθωριστκες πιεσεις παντου
-
Η ψευδαίσθηση ότι είμαστε covid safe προορισμός τους έχει πάρει τα μυαλά , οι συγγενείς από Γερμανία βρήκαν εισιτήρια για Αύγουστο σχεδόν διπλάσια τιμή από πέρυσι , πήραν τηλέφωνο και σε ξάδερφο τους που δουλεύει σε εταιρεία ενοικίασις αυτοκινήτων που έχουν και καλή έκπτωση και τους συμφέρει καλύτερα να κατεβάσουν από Γερμανία με νταλίκα ένα παλιό φόκους που έχουν και θα τους μείνουν και άλλα τόσα στην τσέπη!
Στο Αλεποχώρι που λέγαμε πριν πέρυσι ο καφές στην οργανωμένη κόστιζε 2,5ε τώρα πήγε ο καφές 3,5ε και στις 3εις οργανωμένες που πήγα ! Θα μου πεις κλάιν το 1ε , το λέω για την αύξηση σε χρεώσεις χωρίς λόγο !
-
Εχμ, βρείτε τρόπο να καλέσετε με το +44 και μιλήστε Αγγλικά Ή ακόμη καλύτερα κλείστε ολόκληρο το πακέτο μέσω ίντερνετ από ξένο γραφείο!
Δεν χαλάνε την πιάτσα στους Έλληνες οι ταβερνιάρηδες-ρουμτουλετατζήδες της χώρας, είμαστε γνωστά καλά πελατάκια...
Παρ'όλα αυτά πιστεύω πως θα βρείτε πολύ καλύτερες τιμές, να μην πω και θάλασσες και καλοπέραση, σε προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας που φτάνετε με το αυτοκίνητο, παρά σε νησιά της μοδός.
-
Το έχω κάνει πολλές φορές να κλείσω μέσω Αγγλίας πακέτο διακοπών. Την μοναδική φορά που πήρα all inclusive ήταν στην Κέρκυρα σε 4άστερο με 470 ευρώ για μια εβδομάδα. Στην πισίνα γνωριστήκαμε με 2 οικογένειες που είχαν πληρώσει ο ένας 1600 και ο άλλος 2000 για το ίδιο ακριβώς πακέτο. Αυτοί απλά το είχαν κλείσει από Αθήνα. Δυστυχώς την ηπειρωτική Ελλάδα την έχουμε καλύψει πλήρως όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά το Πήλιο που το έχουμε γυρίσει όλο παραπάνω από μια φορά.
-
470 ειναι για το δωματιο? Η για το ατομο δηλ 940 για το δωματιο?
Δεν εχω κλεισει ποτε στο εξωτερικο, το θεμα οτι τα πακετα εχουν και την πτηση πως το εκανες?
-
Η Ολυμπιακή ακτή και γενικά η περιοχή προς τα εκεί αξίζει για κάνα 3-4 ημερο ή είναι βαλτός?
Φέτος το μενού θα είναι αποκλειστικά Αλεποχώρι αλλά λέω να την κάνουμε μεσοβδόμαδα για 3-4 μέρες κάπου παραέξω, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
-
470 ειναι για το δωματιο? Η για το ατομο δηλ 940 για το δωματιο?
Δεν εχω κλεισει ποτε στο εξωτερικο, το θεμα οτι τα πακετα εχουν και την πτηση πως το εκανες?
Αυτή η τιμή ήταν για όλους μας, ήτοι 3 άτομα..μόνο ξενοδοχείο, χωρίς πτήση.
-
Lap wrote:
υπαρχουν πληθωριστκες πιεσεις παντου
Ο λεγόμενος κυκλικός πληθωρισμος. Πέφτουν και τα επιτόκια αποταμίευσης. Και άλλο πιο κάτω
-
Η Ολυμπιακή ακτή και γενικά η περιοχή προς τα εκεί αξίζει για κάνα 3-4 ημερο ή είναι βαλτός?
Φέτος το μενού θα είναι αποκλειστικά Αλεποχώρι αλλά λέω να την κάνουμε μεσοβδόμαδα για 3-4 μέρες κάπου παραέξω, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Ποια λέτε Ολυμπιακή Ακτή, γιατί εμείς ξέρουμε (και το Google Maps βγάζει) την παραλία στην Κατερίνη. Που είναι όντως λασπότοπος γεμάτος μπιτσ μπάρς, αλλά για να πίνεις μπύρες και να βλέπεις Ρωσιδο-Ουκρανο-Τσέχες να μαυρίζουν εντάξει είναι... Νομίζω λίγο πιο Νότια στις 'Παραλίες Λαρίσης' έχει αρκετά πιο αξιόλογα μέρη από καμπίσια θάλασσα, αν και ομολογουμένως ελάχιστα έχω επισκευθεί. Μάλλον όμως κάποια άλλη παραλία λες.
-
Ναι την παραλία της Κατερίνης λέω , οπότε όντως είναι βάλτος όπως μου είπαν .
Ίσως πάω από Σύβοτα πλευρά ...
-
Ναι την παραλία της Κατερίνης λέω , οπότε όντως είναι βάλτος όπως μου είπαν .
Ίσως πάω από Σύβοτα πλευρά ...
Χθές ήμουν με συγγενή μου που έζησε χρόνια Κατερίνη και πηγαίνει και βλέπει φίλους του. Περιγράφει πως το νερό δε λέει τίποτα (μαθημένοι κι από Πήλιο εμείς) αλλά τα μαγαζιά που έχουν στήσει δεν θα τα δούμε εδώ ποτέ. Beach Volley και σπορ και τέτοια που του αρέσουν έχει πάρα πολλά, ενώ έμεινε σε ξενοδοχείο αστέρων με 26€ αυτή την περίοδο. Μπορώ να ρωτήσω και που αν ενδιαφέρει. Ο ίδιος λέει πως καλύτερο βλέπει να μείνει κάποιος στο Λιτόχωρο, να αγναντεύει τον Όλυμπο και να είναι σε 10 λεπτά στη παραλία Λιτοχώρου που είναι καλύτερη η θάλασσα, πιστεύω επίσης πως ίσως κάποιος περάσει ωραία στις παραλίες κοντά στη Λάρισα (αν και δεν τις ξέρω καλά).
Σύβοτα είναι πανέμορφα τα μέρη, μάλλον τσιμπημένες οι τιμές στα πέριξ αλλά ίσως το αξίζουν. Και Πάργα επισκέπτομαι όποτε μπορώ, πολύ όμορφο μέρος κι ωραίο road trip.
-
Ωραία ιδέα , θέλω βγαίνω από το δωμάτιο και με τα πόδια να είμαι παραλία, 2 παιδιά από το χέρι και μερικά παιχνίδια στην μασχάλη ... ούτε μπείτε - βγείτε από το αμάξι σκουπίστε πόδια κτλ. Πέρυσι είχα πάει στην Κάντια- Τολό θα μπορούσε και καλύτερα η παραλία αλλά σε 3' από το ξενοδοχείο είχα ξαπλώσει είδη στην ξαπλώστρα και πίσω ήταν η ταβέρνα με τα μπριζολάκια να περιμένει ... μαμ - κακά & νάνι κυριολεκτικά. Πήλιο δεν βολεύει ακόμα αν και φέτος μπορεί να πάω Αργαλαστή για 1-2 μέρες να δούμε κάτι οικογενειακούς φίλους .
-
Ε αν πας Αργαλαστή, κλείσε δωμάτιο Πάλτση αν θες άγρια ομορφιά (ή έστω Ποτιστικά ή Μελανή αν βρεις κάτι) να ζήσεις θάλασσα που θα θυμάσαι για πάντα.
Αν θες πιο βατή παραλία για τα παιδιά, φοβάστε κύμα, Πλατανιάς. Κι ακόμη πιο ήσυχα, Χόρτο ή Μηλίνα (αν και αυτή τη στιγμή αναφέρεται πρόβλημα με μέδουσες εκει), σε όλα αυτά θα σαι όπως περιγράφεις, αν όχι μπροστά στο κύμα σε απόσταση να πας με τα πόδια και σε υπέροχη θάλασσα, λογικό ως χαμηλό κόστος. Κι όποτε θες πας μια Αργαλαστή ή ένα υπέροχο Λαύκο ένα απόγευμα για φαγητό ποτάκι.
-
Και μένα μήνυμα για καφέ!
-
Ευχαριστώ για την πρόσκληση , αν ταιριάξει το πρόγραμμα και ανέβουμε θα στείλω pm , Μηλίνα είχαμε πάει φοβερό τοπίο , γενικά όλη η περιοχή με τα δέντρα να βουτούν τις ρίζες στην θάλασσα .
-
Κάτι καρχαρίες που έβγαιναν βόλτα στην Μηλίνα το έκοψαν ;
-
Κάτι καρχαρίες που έβγαιναν βόλτα στην Μηλίνα το έκοψαν ;
Μαζί με το παπόρι απ τη Συρία που είχε απευθείας δρομολόγιο για Βόλο το '80κατι και κάποτε το ακολούθησε ένας μεγάλος γιατί πετούσαν τα σκουπίδια στη θάλασσα λέει η ιστορία. Και τραυμάτισε έναν Γερμανό τουρίστα. Που τη θυμήθηκες αυτή την ιστορία; Αν ήταν αληθινή και δεν έφταιγε η ταινία που είχε σπάσει τότε τα ταμεια...
Στη κατάσταση που είναι ο Παγασητικός σήμερα από αλιεία και τράφικ, οτιδήποτε σε μέγεθος Μαγιάτικου και πάνω, λίγες είναι οι ώρες του...
Έχουμε όμως φώκιες και χελώνες, μέχρι να τις ξεκάνουν τίποτα αχρείοι μπαρμπάδες απ αυτούς που δένουν τα δίχτυα σε αγριελιές στην ακτή. Λίγοι τυχεροί ψαροντουφεκάδες τις έχουν συναντήσει και παίζουν μαζί τους...
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)