-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν οι επτά θέσεις, περισσότερο γιατί ανεβαίνει το κόστος και επειδή αλλαζουμε τύπο κατηγορία αυτοκινήτου,πιο ογκώδες,κτλ. Βεβαίως αν είχα την δυνατότητα θα ήταν πήγαινα σε , Opel zafira, φανταστικό αμάξι η μετά στο νέο 5008 η honda crv, nissan xtrail.
Αλλά και πάλι σκέφτομαι τρία κορίτσια θα έχω να παντρέψω... -
... ρώτησα για το Citroen,τελική τιμή 22Κ με το κλειδί στο χέρι για την έκδοση πετρελαίου επίπεδο εξοπλισμού shine,την καλύτερη και 20,700Κ με βενζίνη.τιμες για τριτεκνος
Στην , Opel το zafira, παραγγελία πετρέλαιο 136hp 28K.
Στη Peugeot το 5008 βενζίνη 25Κ και κάτι.
Όλες οι τιμές για τριτεκνος. -
Zafira βενζίνης;
-
Μου είπαν ότι μόνο πετρέλαιο παραγγελία.
-
Καλή φάση μου φαίνεται το 5008. Τι έκδοση εξοπλισμού είναι;
-
Έχεις αποκλείσει το σενάριο να φέρεις απ'έξω αυτοκίνητο ελαφρώς μεταχειρισμένο (μέχρι ενός έτους και μέχρι 10.000 χλμ)?
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το έχω σκεφτεί,γιατί δεν έχω το χρόνο να μπω σε αυτή την διαδικασία.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Έχεις αποκλείσει το σενάριο να φέρεις απ'έξω αυτοκίνητο ελαφρώς μεταχειρισμένο (μέχρι ενός έτους και μέχρι 10.000 χλμ)?Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αφου εχει δικαιωμα να παρει αφορολογητο ειναι κριμα να παρει μτχ εισαγωγης
-
Ουσιαστικά μπορεί να πάρει ένα καλό αυτοκίνητο ελάχιστα μεταχειρισμένο (τουλάχιστον 6 μηνών και με τουλάχιστον 6000 χλμ για να θεωρείται ως τέτοιο) χωρίς να πληρώσει τελωνείο. Ισχύει κανονικά η απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης. Το όφελος που θα έχει είναι μεγαλύτερο. Στο καινούριο το όφελος από το τέλος ταξινόμησης είναι σχετικά μικρό. Σε ένα αυτοκίνητο αξίας 27.000 είναι γύρω στα 3.500. Βέβαια μπορείς να φορτώσεις όσο εξοπλισμό θέλεις και να επιβαρυνθείς μόνο το ΦΠΑ. Στο εξωτερικό υπάρχουν αυτοκίνητα ελαφρώς μεταχειρισμένα 30% κάτω από το καινούριο. Και έχουν και εργοστασιακή εγγύηση. Με το budget που έχει ο φίλος βρίσκει άριστα αυτοκίνητα. Από crv μέχρι bmw grand tourer. Βασικά τα επταθέσια πολυμορφικά είναι ακόμα φθηνότερα από τα suv. Με 18 χιλιάρικα έχει καθαρίσει.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην κοιτάς τίποτα σε βενζίνη, καίνε τον άμπακα.
To Σενίκ πετρέλαιο για τρίτεκνο είναι εντός προυπολογισμού? Αν ναι, χτύπα το. Επίσης κάνε μια βόλτα από ΚΙΛ/Χιουντάι. Ίσως βρεις τα Τουσόν και Σπορτάτζ στο όριο που έχεις, έχουν και τεράστια εγγύηση. -
Συμφωνώ για το μοτέρ, καλύτερα ένα diesel για πολυμορφικό-suv. Το νέο scenic δεν έχει έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Μπορεί να φέρει το νέο grand scenic με τον 1.5 dci με 16-17 χιλιάρικα και πολύ λίγα χιλιόμετρα. Με λίγο μεγαλύτερο budget βρίσκει και espace 1.6 dci.
Οι βασικές εκδόσεις diesel των κορεατών κοστίζουν γύρω στα 23 χιλιάρικα χωρίς το όφελος του τέλους ταξινόμησης. Θα τα πάρει 2 χιλιάρικα κάτω περίπου. -
Χρόνια πολλά,καλή χρονιά.
Δεν ξέρω πραγματικά.θα χρειαστεί πολύς χρόνος,να ταξιδέψω εξωτερικό,χαρτουρα, γραφειοκρατία Ελλάδα με τελωνεία...θέλει πολύ ψάξιμο...
Δεν ξέρω πόσο όφελος θα έχω.... -
Καλησπερα,
ψαχνω μεταχειρισμενο βενζινη max 10.000 ευρω για τρια παιδια ηλικιας 7-10 χρονων εχω λιγο απογοητευτει απο SUV τυπου Qashqai γιατι το κεντρικο καθισμα ειναι μικρο για ενα παιδι 7-8 χρονων που βαζω και booster.
Απο την αλλη τα πολυμορφικα δεν μου αρεσουν καθολου παρολη την ευκολια που εχουν/
Σενταν δεν θελω και station ειναι τεραστια.
Σε χωρους πισω κανα KIA sportage, Tuscon λενε τιποτα
Εντωμεταξυ δεν μπορω να καταλαβω στο car που κοιταω αγγελιες εγω που ειμαι τριτεκνος θα εχω αλλη τιμη απο αυτην που λεει ?
-
Ναι, έχεις άλλη τιμή αν το πάρεις καινούριο ή μεταχειρισμένο εισαγωγής.
Σε αντίστοιχη φάση με σένα επέλεξα πολυμορφικό και μάλιστα επταθέσιο, ώστε να μπαίνει και κάνας ακόμα. Το έχω καταβολευτεί. -
Ποιο πηρες τελικα πολυμορφικο ?
-
Εγώ δεν είχα χρήματα για καινούριο, κοιτούσα δεκαετίας γύρω στα 6 χιλιάρικα. Κατέληξα σε Toyota Corolla Verso 1.8 του 2005.
-
1.8 καει πολυ ?
τελη ποσα δινει 280
? -
Ο χρήστης darn έγραψε:
1.8 καει πολυ ?Όχι, γιατί έχει βάλει LPG.
-
Τέλη έχει 300 ευρώ. Κατανάλωση βενζίνης είχε γύρω στο 8,5, αλλά έχω βάλει υγραέριο και το τωρινό κόστος κίνησης είναι περίπου 7 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα.
Εσύ ψάχνεις για καινούριο στα 20+, σωστά; -
οχι καινουργιο μεταχειρισμενο 10.000-12.000 ευρω απλα προσπαθω να βρω κανα μεταχειρισμενο που δεν εχει ταξινομηθει μπας και γλυτωσω τελη ταξινομησης.
Και φυσικα μονο βενζινη γιατι τα χλμ δεν ξεπερνουν 7.000-8.000 το χρονο
Αυτοκίνητο για τριτεκνο