-
θελω γνωμες μεχρι 35000 ευρω.
Sent from my FROYO X using Tapatalk
-
-
-
-
Τίποτα πιο φορτηγίσιο δεν είχες Ράφι; Κάτι σε τριαξονικό με υδραυλική πόρτα φόρτωσης πχ;
-
renault grand scenic
ford grand c-max -
V60 2.0T-T5
VW touran
VW passat station -
Saab 9-5 ή Volvo S80 για τους πρίμιουμ, Opel Insignia 2.0T για τους γρήγορους, Skoda Superb (Combi ίσως) για τους εκτελούνται μεταφοραι.
-
Renault Grand Espace να χωράνε και οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή το αντίστοιχο Citroen.
-
H σημαντικότερη παράμετρος είναι οι ηλικίες των παιδιών. Πες και βλέπουμε.
-
8χρονων-2 νεογεννητα.
-
Nissan Qashqai+2 4X4
-
Αν κανεις ταξιδια και θελεις το αυτοκινητο να σε καλυπτει πληρως, αναγκαστικα πας σε μεγαλο πολυμορφικο ή σε σουβοειδές, πάντα σε 7θέσια έκδοση. Το κακο είναι ότι αυτά είναι σαν νταλίκες τριαξονικές, και οτι σε λιγα χρονια που τα μπαγκαζια θα λιγοστεψουν θα σου μείνει ο τρακτορας αμανατι.
Αν δεν κανεις πολλα ταξιδια, σε καλυπτουν και μικροτερα μοντελα.
Να κοιταξεις οπωσδηποτε κατι με 5 πορτες (πολυμορφικο, σουβ ή στεισιον).
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Nissan Qashqai+2 4X4+1 και από εμένα.
Εναλλακτικά θα έβλεπα και το Superb SW σε 1,8Tsi (αν φτάνουν τα λεφτά και 4χ4).
... ένα αρκετά μεγάλο μερος του σπιτιού σε ρόδες!!!Απο τα MPV θα έβλεπα το μόνο που έχει και πολύ όμορφη εμφάνιση μεταξύ άλλων. Το Grand Picasso C4 (νομίζω έτσι το λένε).
-
θα τραβαει με 6 ατομα συν αποσκευες το nissan?για ford smax?
-
Ο χρήστης diaselo έγραψε:
θα τραβαει με 6 ατομα συν αποσκευες το nissan?για ford smax?Αν δεν εχεις προβλημα με τα κυβικα μια χαρα ειναι. Που ειναι ο Mad_max_geo να μας πει??
-
Πες μας τι κατηγοριας αμαξι θελεις..
-
Ο χρήστης diaselo έγραψε:
θα τραβαει με 6 ατομα συν αποσκευες το nissan?Αν μιλάμε για 6 ενήλικες υπάρχει και θέμα 'φιλοξενείας'. Στα περισσότερα με πτυσσόμενη σειρά 6ης και 7ης θέσης τα καθίσματα δεν είναι και τα πιο άνετα. Το 1,6 είναι αρκετά ικανό και στο 7θέσιο. Ικανοποιεί οικογενειακές απαιτήσεις, στο όριο θετικές οι οδηγικές αλλά με τα λεφτά που διαθέτεις γιατί να μην πας στο 2λιτρο.
Πριν λίγο είδα στο θέμα της Octavia5 τις εκπτώσεις της Skoda. Εντυπωσιακές στα μοντέλα της SW έκδοση -αν σε ενδιαφέρουν.
-
Καλησπέρα και από μένα.
SUV: MItsubishi Outlander, Nissan Pathfinder, Honda CRV (με κάποια επιφύλαξη αν χωράνε 3 παιδικά καθίσματα πίσω, κυρίως λόγω χώρου, καθώς δεν έχει ξεχωριστή μεσαία θέση).
MPV: Ford Grand C-max, Toyota verso, VW Touran, Peugeot 5008, Opel Zafira (new), Mazda 5- Citroen και Renault προσωπικά εμένα δε μου αρέσουν, και προτιμώ αυτά που ανέφερα κατά σειρά.
SW / Sedan: Peugeot SW (3 ξεχωριστές θέσεις πίσω) Audi A4 Avant, Volvo S-60 ή V60 Saab 9-5, Opel Insignia (πάντα με επιφύλαξη για τα τρία παιδικά καθίσματα λόγω μεσαίου πίσω καθίσματος).
Επίσης, παρά το τρομερό value-for-money του Skoda Octavia, νομίζω θα έχεις πρόβλημα με το 3ο παιδικό καθισματάκι καθώς δεν έχει ξεχωριστό μεσαίο κάθισμα εφόσον και η ευλαβική τήρηση κανονισμού ασφαλείας δεν προβλέπει την τοποθέτηση καθίσματος στο πίσω μεσαίο κάθισμα, που μάλλον υποβραχιόνιο είναι παρά κανονικό κάθισμα.
Και φυσικά συγχαρητήρια και καλώς να έρθουν τα μωράκια σου!!! -
Αν φτάνουν τα λεφτά, το Ford S-max 2.0 200 ίπποι, αλλιώς grand C-max την έκδοση με τους 180 ίππους που θα σε καλύψει πιστεύω.
Αυτοκίνητο για τριτεκνο