-
Οχι και όλο...
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
...Υ.Γ. Ρε παιδιά ακόμα δε μπορώ να χωνέψω αυτό που συνάντησα όταν πήγα να κάτσω στο πίσω κάθισμα του V40.. Ο πωλητής ο καημένος προσπαθούσε να με πείσει ότι η ιδανική θέση οδήγησης είναι πιο μπροστά μπας και χωρέσω από πίσω... **Δεν κάνω πλάκα...
**Ισχυει, τα εχω αναφερει και εγω, μαλιστα εχω βαλει και μια φωτο, που δειχνει ακριβως που βρισκεται το προβλημα, αφου ειχα μια οδηγικη επαφη με ενα V40, και ειχα γραψει για αυτο στο 'οδηγησα'. Το τι κραξιμο ειχα φαει βεβαια απο καποιους στο Forum, οταν το ανεφερα αφου το ειχα πρωτοδει σε εκθεση, πριν καν βαλω φωτο, και το οδηγησω, δεν λεγεται...
Σε αυτο το θεμα πραγματικα οι Σουηδοι εβαλαν αυτογκολ, και το τραγελαφικο ειναι οτι τα περισσοτερα περιοδικα γενικως, το περασανε στο ντουκου. Ελαχιστοι το εχουν αναφερει, και αυτοι οχι στην εκταση που βρισκεται το προβλημα.
Ειδικα για υψος οδηγου απο 1,80 και πανω η πισω θεση καταργειται ουσιαστικα, εκτος εαν παει να κατσει παιδακι... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Υ.Γ. Ρε παιδιά ακόμα δε μπορώ να χωνέψω αυτό που συνάντησα όταν πήγα να κάτσω στο πίσω κάθισμα του V40.. Ο πωλητής ο καημένος προσπαθούσε να με πείσει ότι η ιδανική θέση οδήγησης είναι πιο μπροστά μπας και χωρέσω από πίσω... **Δεν κάνω πλάκα...
**Ισχυει, τα εχω αναφερει και εγω, μαλιστα εχω βαλει και μια φωτο, που δειχνει ακριβως που βρισκεται το προβλημα, αφου ειχα μια οδηγικη επαφη με ενα V40, και ειχα γραψει για αυτο στο 'οδηγησα'. Το τι κραξιμο ειχα φαει βεβαια απο καποιους στο Forum, οταν το ανεφερα αφου το ειχα πρωτοδει σε εκθεση, πριν καν βαλω φωτο, και το οδηγησω, δεν λεγεται...
Σε αυτο το θεμα πραγματικα οι Σουηδοι εβαλαν αυτογκολ, και το τραγελαφικο ειναι οτι τα περισσοτερα περιοδικα γενικως, το περασανε στο ντουκου. Ελαχιστοι το εχουν αναφερει, και αυτοι οχι στην εκταση που βρισκεται το προβλημα.
Ειδικα για υψος οδηγου απο 1,80 και πανω η πισω θεση καταργειται ουσιαστικα, εκτος εαν παει να κατσει παιδακι...Φίλε ομολογώ ότι όταν το είχα διαβάσει..και εμένα μου είχε φάνει υπερβολικό..αλλά αυτό που συνάντησα χθες ήταν χειρότερο από αυτό που περιέγραφες.. Είμαι ακριβώς 1.80 σε ύψος και 77 κιλά. Από όσο ξέρω η σωστή θέση οδήγησης (σε σχέση με την απόσταση από το τιμόνι) είναι ως εξής: Να ακουμπάς στην πλάτη του καθίσματος και προεκτίνοντας τα χέρια μπροστά οι καρποί των χεριών να ακουμπούν στο κέντρο του επάνω μέρους της στεφάνης του τιμωνιού.. Αυτό έκανα και εχθές με το V40 και όταν στη συνέχεια πέρασα στο πίσω κάθισμα..είπα ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ..Δεν είναι μόνο ότι είναι πολύ λίγος ο χώρος..Η διάταξη του πατώματος είναι τέτοια που πρέπει να κάνεις μανούβρες με τα πόδια σου για να τα σφινώσεις κάτω από το εμπρός κάθισμα.. Μου κάνει φοβερή εντύπωση το γιατί τα περιοδικά το πέρασαν τόσο πολύ στο ντούκου..Όταν για την προηγούμενη σειρά 1 μας είχαν πρίξει ότι δεν έχει χώρους.. Το V40 είναι σίγουρα χειρότερο από την προηγούμενη σειρά 1 ως προς τους χώρους...Και ο καϊμένος ο πωλητής προσπαθούσε να με πίσει ότι όταν τεντώνω τα χέρια, πρέπει οι καρποί να πέφτουν πίσω από το τιμώνι...
Βρε Γρηγόρη sorry κιόλλας που δεν σε πολυ πίστεψα..για εμένα και πολύ ήπια το περιέγραψες.. -
-
Άντε καλορίζικο το υπνωτικό Μπούσο.
Δεν θα πρέπει να μεταφερθεί στους Κατασκευαστές; Κυκλοφορεί στην Ελλάδα πλέον.
-
τι ωραίες καγκουροζαντες είναι αυτές
-
δε πάτε να αγοράσετε αυτό, αφού δεν κάνετε κ πολλά χλμ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2789958/
να σας μείνουνε κ 10χλρ στη τσέπη -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
να σας μείνουνε κ 10χλρ στη τσέπηΝα αφαιρέσεις από τα 10.000 μια καινούργια ταπετσαρία...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
να σας μείνουνε κ 10χλρ στη τσέπηΝα αφαιρέσεις από τα 10.000 μια καινούργια ταπετσαρία...
?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άντε καλορίζικο το υπνωτικό Μπούσο.Δεν θα πρέπει να μεταφερθεί στους Κατασκευαστές; Κυκλοφορεί στην Ελλάδα πλέον.
Διάβασε το νέο Drive. Σχεδόν ταυτίζονται τα όσα είχα γράψει.
Ω ναι, με τέτοιες είδα στην έκθεση το γκριζάκι για το οποίο σας έγραψα. Μου αρέσουν.
να σας μείνουνε κ 10χλρ στη τσέπηΜε 37.500 χλμ?
Παμπάλαιο.
Για καινούρια Giulietta έχω γράψει την άποψη μου. Είναι όμορφη εξωτερικά, ο κινητήρας της(170 ΜΑ) πάει και έχει πολύ καλό ήχο, αλλά μέσα είναι κοτέτσι. Προσπάθησα πολλές φορές να το χωνέψω αλλά δεν. Κρίμα γιατί αδίκησαν το αμάξι, κατά τη δική μου άποψη πάντα.δε πάτε να αγοράσετε αυτό, αφού δεν κάνετε κ πολλά χλμ
?
Εννοεί ότι αυτά δεν είναι καθίσματα και υφάσματα για να το συγκρίνεις με το Α3 και όχι μόνο.
Συγνώμη που θα το γράψω ξεκάθαρα αλλά πρόκειται περί ταπετσαρίες του ΠΟΥΤΣΟΥ. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Άντε καλορίζικο το υπνωτικό Μπούσο.
Δεν θα πρέπει να μεταφερθεί στους Κατασκευαστές; Κυκλοφορεί στην Ελλάδα πλέον.
Διάβασε το νέο Drive. Σχεδόν ταυτίζονται τα όσα είχα γράψει.
Ω ναι, με τέτοιες είδα στην έκθεση το γκριζάκι για το οποίο σας έγραψα. Μου αρέσουν.
να σας μείνουνε κ 10χλρ στη τσέπηΜε 37.500 χλμ?
Παμπάλαιο.
Για καινούρια Giulietta έχω γράψει την άποψη μου. Είναι όμορφη εξωτερικά, ο κινητήρας της(170 ΜΑ) πάει και έχει πολύ καλό ήχο, αλλά μέσα είναι κοτέτσι. Προσπάθησα πολλές φορές να το χωνέψω αλλά δεν. Κρίμα γιατί αδίκησαν το αμάξι, κατά τη δική μου άποψη πάντα.δε πάτε να αγοράσετε αυτό, αφού δεν κάνετε κ πολλά χλμ
?
Εννοεί ότι αυτά δεν είναι καθίσματα και υφάσματα για να το συγκρίνεις με το Α3 και όχι μόνο.
Συγνώμη που θα το γράψω ξεκάθαρα αλλά πρόκειται περί ταπετσαρίες του ΠΟΥΤΣΟΥ.Βασικά δες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με αποχρωματισμούς κτλ...
-
ΝΟΜΙΖΩ πως δεν είναι αποχρωματισμοί, αλλά μαλακία 'βιολογικός' καθαρισμός. Το έχω δει κ σε άλλο αμαξι, μετά από πλυσιμο των καθισμάτων
@gp
το ντραιβ όντως λέει πολύ καλά λόγια.
να πουμε καλοτάξιδο? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@gp
το ντραιβ όντως λέει πολύ καλά λόγια.
να πουμε καλοτάξιδο?Όχι ακόμη.
-
Καλό είναι. Αλλά ρε γαμώτο...θα το χεις 2 μήνες, θα βγαίνεις, θα το κλειδώνεις και δεν θα γυρνάς να του ρίξεις μια ματιά. Δεν εξάπτει καμία από τις 5 αισθήσεις το καημένο.
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ωραιες (18αρες βεβαια με 40αρι προφιλ ελαστικου... ) ζαντες κατα την γνωμη μου ειναι οι παρακατω:
Πειράζει που δεν μου αρέσουν και προτιμώ τις καγκούρικες RS?
Ωραία ζαντικά είναι τα 18άρια της Α-Class AMG, και το ακτινωτό και το 5άστερο.Αντίθετα μου αρέσει πολύ αυτό το γκρι χρώμα που θα το ονομάζω πλέον grigio morpheus
-
Μου αρεσε και εμενα το νεο Α3 οπως το ειδα στην εκθεση.Δεν το οδηγησα γιατι φοβηθηκα οτι μετα θα παραταγα το δικο μου παρακρισμενο στο αεροδρομιο και θα γυρναγα με λεωφορειο...
Ωραιο το αναθρακι της εκθεσης,δεν ρωτησα ομως για πιο αναθροκι επροκειτο...Αν ηταν το daytona κοστολογειται 2700 ευρω επιπλεον γεγονος που το καθιστα απαγορευτικο.Ομορφο και συμμετρικο εξωτερικα,ενα σωμα ολο το εσωτερικο με μοναδικη εκπτωση στην απτη ποιοτητα στα πλαστικα κατω απο το τιμονι απο οσο μπορεσα να εντοπισω.Επισης ακομα με ξενιζουν τα πισω φωτιστικα τα οποια θεωρω οτι ταιριαζουν πιο πολυ στο sportback παρα στο τριπορτο.Συνολικα ενα πιο ολοκληρωμνο αυτοκινητο απο αυτο που αντικαθιστα αλλα το κακο ειναι οτι για να το παρεις οπως πρεπει (μιλωντας για το 1.4) θα πρεπει να φτασεις στα 30000 ευρω,ποσο υπερβολικο στις μερες μας ειδικα αν αναλογιστουμε τι κυκλοφορει σε αυτες τις τιμες και πολυ χαμηλοτερα στην αγορα μεταχειρισμενου.
Μπλε ελεκτρικ (ειναι ειδικο χρωμα της quattro-δεν εχει κυκλοφορησει ακομα) ή ανθρακι με 18'' και ανοιχτο γκρι δερματινο νομιζω οτι ειναι ιδανικος συνδιασμος.
-
Ωραίο χρώμα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διάβασε το νέο Drive. Σχεδόν ταυτίζονται τα όσα είχα γράψει.Με συγχωρείς που δεν σε διάβασα Μπέπε αλλά αφενός το ποστ σου ήταν τεράστιο και αφετέρου και το σημαντικότερο, το αυτοκίνητο με κάνει να βαριέμαι τόσο που δεν είχα σκοπό να χάσω 10 λεπτά για αυτό ακόμα και ο Αλόνσο να έγραφε!
Από εκεί και πέρα βλέπω ότι στέκεσαι γενικά πολυ στο θεαθήναι και όχι στην ουσία (κινητήρας, αναρτήσεις, τιμόνι, φρένα, στρίψιμο). Κάποτε χαλβαδιάζαμε Integralle με αισχρό εσωτερικό, δεν μας ένοιαζε καν! Τώρα βλέπω πως χάλασε η νέα γενιά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωραίο χρώμαReally? Δεν το περίμενα από σένα...
Audi A3 (2012)