-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάνω επίτηδες κάποια ορθογραφικά για να δίνω την ψευδαίσθηση πως είμαι πιο προσιτός
ευφυέστατο!
...και καπου εκει, 'τελειωνει' η ευφυια του IKE... Eπι της ουσιας, ως συνηθως, τιποτα, περα απο δικαιολογιες τις πλακας, σε οτι του ζητηθει να υποστηριξει σοβαρα τα λεγομενα του....
-
η ελιζ που έχει πανί είναι βέβαια ταργκα , αν ειναι κλασσικό θέλει οπωσδήποτε μηχανισμό οροφή
-
Βρε μικρό κουταβάκι Γρηγόρη τι θες να σου απαντήσω? Στα 3 πράγματα που ανέφερε η σαχλαμάρα που μας έχεις σπάσει τα tombolins σου επισήμαναν 497290734207 βλακείες, πόσες θες πια?
Λες και άλλες φορές που σου έχουν γράψει (και εγώ) ολόκληρα κατεβατά έχεις καταλάβει κάτι, καλύτερα να μάθω τη χελώνα μου να πλέκει (αν και δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό).
Τι κόλλημα έχεις φάει? Είναι φιλαράκος σου ο αισθαντής συγγραφέας? Μήπως τα είχατε (ας μη βάζουμε και ταμπέλες, 2013 έχωμε)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βρε μικρό κουταβάκι Γρηγόρη τι θες να σου απαντήσω? Στα 3 πράγματα που ανέφερε η σαχλαμάρα που μας έχεις σπάσει τα tombolins σου επισήμαναν 497290734207 βλακείες, πόσες θες πια?Λες και άλλες φορές που σου έχουν γράψει (και εγώ) ολόκληρα κατεβατά έχεις καταλάβει κάτι, καλύτερα να μάθω τη χελώνα μου να πλέκει (αν και δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό).
Τι κόλλημα έχεις φάει? Είναι φιλαράκος σου ο αισθαντής συγγραφέας? Μήπως τα είχατε (ας μη βάζουμε και ταμπέλες, 2013 έχωμε)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βρε μικρό κουταβάκι Γρηγόρη τι θες να σου απαντήσω? Στα 3 πράγματα που ανέφερε η σαχλαμάρα που μας έχεις σπάσει τα tombolins σου επισήμαναν 497290734207 βλακείες, πόσες θες πια?Λες και άλλες φορές που σου έχουν γράψει (και εγώ) ολόκληρα κατεβατά έχεις καταλάβει κάτι, καλύτερα να μάθω τη χελώνα μου να πλέκει (αν και δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό).
Tιποτα μικρο κοτοπουλακι, απο εσενα δεν περιμενα αλλωστε σοβαρη απαντηση-τοποθετηση. Απλα εκανα μια τελευταια δοκιμη να δω μηπως -αλλα ματαια- εκανες καμμια προσπαθεια να ξεχασεις το φρου-φρου, μη μου απτου υπεροπτικο αλλα και ανουσιο στυλακι του απολυτου τιποτα στις δημοσιευσεις σου...
Τιποτα δεν τον εχω τον τυπακο, αλλα απο ολα αυτα ακριβως που γραφεις εσυ, αποδεικνυεται ΠΟΣΟ 'λιγοτερος' εισαι τελικα ακομα και απο αυτον τον τυπακο που λεει μια ωραια 'μπουρδα', ειδικα την στιγμη που 'κυκλοφορεις' στο forum με επιστημονικα 'παρασημα', τρομαρα σου... -
Μα γιατί μου μιλάς έτσι άσχημα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Βρε μικρό κουταβάκι Γρηγόρη τι θες να σου απαντήσω? Στα 3 πράγματα που ανέφερε η σαχλαμάρα που μας έχεις σπάσει τα tombolins σου επισήμαναν 497290734207 βλακείες, πόσες θες πια?
Λες και άλλες φορές που σου έχουν γράψει (και εγώ) ολόκληρα κατεβατά έχεις καταλάβει κάτι, καλύτερα να μάθω τη χελώνα μου να πλέκει (αν και δε θα είναι τόσο διασκεδαστικό).
Tιποτα μικρο κοτοπουλακι, απο εσενα δεν περιμενα αλλωστε σοβαρη απαντηση-τοποθετηση. Απλα εκανα μια τελευταια δοκιμη να δω μηπως -αλλα ματαια- εκανες καμμια προσπαθεια να ξεχασεις το φρου-φρου, μη μου απτου υπεροπτικο αλλα και ανουσιο στυλακι του απολυτου τιποτα στις δημοσιευσεις σου...
Τιποτα δεν τον εχω τον τυπακο, αλλα απο ολα αυτα ακριβως που γραφεις εσυ, αποδεικνυεται ΠΟΣΟ 'λιγοτερος' εισαι τελικα ακομα και απο αυτον τον τυπακο που λεει μια ωραια 'μπουρδα', ειδικα την στιγμη που 'κυκλοφορεις' στο forum με επιστημονικα 'παρασημα', τρομαρα σου... -
Ρωμάνιε έχεις καταντήσει σφωγγοκωλάριος του Γρηγόριου..
-
ΙΚΕ, σε σβήνει με κάθε του ποστ, είσαι πλέον μια αχνή μουτζούρα
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
ΙΚΕ, σε σβήνει με κάθε του ποστ, είσαι πλέον μια αχνή **μουτζούρα **:)=
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σε βάρος η διαφορά από ένα παρόμοιο αλουμινένιο είναι ~100 κιλά, και μπορεί να λέω και πολλά.Δηλαδή το ανθρακονημάτινο να ζυγίζει 168 ή -32 κιλά ?
Formed of bonded aluminum sheets in a tub shape, the Elise chassis only weighs 150 lbs (68 kg).
-
Πηγή: unica strada
-
Από καθίσματα καλά πάμε. Επίσης φανταστική λεπτομέρεια το γυμνό ανθρακόνημα στο εσωτερικό των θυρών!
-
Οι αεραγωγοι ομως,επος γυφτιλας
-
Κάτι πάει να γίνει. Περιμένω κι άλλες φωτογραφίες αλλά ένα πρώτο σχόλιο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με εσωτερικό που εστιάζει καθαρά στην αφοσίωση της οδήγησης.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Οι αεραγωγοι ομως,επος γυφτιλας+1
-
...το γυμνο βαμμενο μεταλλο στις πορτες βλεπω εδω το κανουμε γαργαρα... Στα 'τενεκεδενια' City cars του VAG group ομως που κανουν το 1/6 των χρηματων, 'μας ενοχλει'...
...καμμια φωτο φατσα καρτα εχουμε?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/625654_10151354424127762_369186213_n.jpginteresting
...το γυμνο βαμμενο μεταλλο στις πορτες βλεπω εδω το κανουμε γαργαρα... Στα 'τενεκεδενια' City cars του VAG group ομως που κανουν το 1/6 των χρηματων, 'μας ενοχλει'...
Που αποσκοπει ακριβως αυτο το σχολιο? Μιλαμε για διαφορετικης φιλοσοφιας κατασκευες που ουδεμια συγκριση εχουν....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Που αποσκοπει ακριβως αυτο το σχολιο? Μιλαμε για διαφορετικης φιλοσοφιας κατασκευες που ουδεμια συγκριση εχουν....
Θελει προφανως ιδιαιτερη(?) ευφυια για να καταλαβει κανεις που αποσκοπει το σχολιο...Ξερουν καλα αυτοι που 'κοβοντουσαν' δηθεν για το βαμμενο μεταλο στις πορτες της νεας τριπλετας της VAG...
-
Ξανασκέψου λίγο αυτό που έγραψε ο 007 και ξαναρώτα αν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα.
Σαν να τη βλέπω μπροστά μου την επαναδημοσίευση του προηγούμενου ποστ.
Alfa Romeo 4C