-
Καλά 90 εδώ δηλαδή...
-
Γιατί να έχει 90? 45.000 λίρες έχει στην Αγγλία άρα εδώ προβλέπω μαξ 60.000€, όσο την υπολογίζαμε εξαρχής δηλαδή.
-
Στην Ιταλία 55 και εδώ 60; Δεν νομίζω...
Στην Αγγλία η Boxster έχει 38.000 Λίρες, εδώ πάνω από 70.000 Ευρώ. Η δε Boxster S έχει 46.000 Λίρες. Εδώ; Πάνω από 90.000 Ευρώ...
-
Γιατί ρε συ? Αφού δεν ξεφεύγει σε κυβισμό. Σε ένα οποιοδήποτε 1800αρι, πχ Α4 1.8Τ, τι διαφορές έχουμε σε τιμές? Ενδεχομένως να είμαστε και πιο φθηνοί αλλά σου βάζω κάτιτις παραπάνω για την 4C λόγω υψηλότερου ΦΠΑ και ΦΠ.
-
Μα ο ΦΠ είναι που θα το στείλει στον θεό. Ο ΦΠ πάει με την εργοστασιακή αξία, όχι τα κυβικά.
-
Καλά τις εργοστασιακές αξίες τις κάνουν λάστιχο οι αυτοκινητοβιομηχανίες γιατί ξέρουν με τι βλαμμένη αγορά έχουν να κάνουν. Οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρά θέμα της FGA να δείξει διάθεση να κυνηγήσει μειωμένη εργοστασιακή.
-
Στο γνωστό φόρουμ υπήρχε πληροφορία για 75-80 k από την FGAH και ότι θα έρθουν δυο. Μια για πούλημα και μια του Συγγελίδη.
-
Φθήνιααααα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
55χιλ στην Ιταλια...53K
......και 8,04 στο ring (αν και οχι επισημο)
http://distilleryimage11.s3.amazonaws.c ... ade0_7.jpg -
Η ιδέα μου ειναι η ρίχνει στα αυτιά στην εξιζουλα;
-
-
http://www.autoblog.gr/2013/09/18/�%B ... CE%B5-804/
-
Πληρης τιμοκαταλογος
-
Λίγες επιλογές για τέτοιο αμάξι. Θα ήθελα ενα μπλε ή πράσινο ως επιλογή για το εξωτερικό. Και κανα μπεζ για μέσα.
-
Έχει και bianco Malaperda χρωματική επιλογή με 2.5 χιλιάρικα
Συγνώμη αλλά βάζω κάτω τα κουκιά και με αυτό το αστρονομικό ποσό που μου βγαίνει, αν υποτεθεί ότι έπρεπε οπωσδήποτε να το σπαταλήσω, θα ήταν για Porsche Cayman -
Καλυτερα για να ερχοταν η δικη μου 4C μια ωρα αρχυτερα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καλυτερα για να ερχοταν η δικη μου 4C μια ωρα αρχυτερα.Καλή είναι αλλά για τόσα λεφτά που θα κοστίζει στην Ελλάδα, αν τα διέθετε Βασίλη, δύσκολα θα πήγαινε το χέρι μου για μια καινούρια 4C.
-
Θα πηγαινε το δικο μου ομως λεω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί να έχει 90? 45.000 λίρες έχει στην Αγγλία άρα εδώ προβλέπω μαξ 60.000€, όσο την υπολογίζαμε εξαρχής δηλαδή.+1
Eιναι 1,800κ.εκ. Ποσο πια να την υπερφορολογησουν...
...μακαρι το αυτοκινητο οδηγικα να ειναι αψεγαδιαστο, να πετυχουν τις επιθυμητες πωλησεις (ειδικα στο USA, -China θα παει?- και στην συνεχεια και Ευρωπη) και ακομα περισσοτερο, μακαρι να βγαλουν στην συνεχεια και μια ' Junior? ' εκδοση με τον 1,400αρη m-air στα 170-180αλογα με το χειροκινητο κιβωτιο C635, ωστε καποτε το χαμηλου κυβισμου, supercar ονειρο, να ειναι και λιγο πιο κοντινο...
-
Μακάρι να βγει και με τον δικύλινδρο του 500 και σε έκδοση χωρίς ηλεκτρικά παράθυρα για ακόμα πιο προσιτό σουπερκαρ
Alfa Romeo 4C