-
Εγώ θα βάλω, γιατί το business δυχτυσώς δεν έχει τα εργοστασιακά φυμέ πίσω και ενώ είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ έξτρα (€39!!!), για €7 έβγαινε η ΛΤΠΦ πάνω από τις €17.000 και έπρεπε να πληρώσω επιπλέον φόρο περί τα €2.000!
Η BMW μου και το Mini είχαν εργοστασιακά φυμέ, αλλά κανείς δεν ήξερε να μου πεί εάν έχουν φίλτρα UV και Infrared. Οπότε είχα βάλει μεμβράνες και πίσω (δεν ξέρω τελικά εάν χρειάζονταν).
Για το Kuga προσανατολίζομαι σε Madico, είτε στην carglass είτε στον Γιαννικέλη.
-
Προσανατολίζομαι σε Llumar γιατί είχα βάλει και σε προηγούμενα οχήματά μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εχω πάρει προσφορά για 65€ οδηγού-συνοδηγού μόνο ή 219€ μαζί με τα πίσω και πορτ-μπαγκαζ - οπότε αν η Ford επιβεβαιώσει την καταλληλοτητα των εργοστασιακών φυμέ γλιτώνουμε περί τα 150€....
-
καλησπερα. νεος και εγω στο forum εχω παραγγειλει ενα ford kuga st line magnetic βενζινα 1.5-150hp με ηλιοροφη και ανοιγομενη πορτα πορτ μπαγκαζ μαζι με ford key free. λογο της ηλιοροφης μου ειπανε απο βροχιδης-χατζης θεσ-νικη οτι θα ερθει στα μεσα Μαιου. οποτε εχουμε ακομα δρομο.να πω παντος οτι ειναι πολυ χρησιμες η αποψεις σας με βοηθεισαν αρκετα σε καποιες αποριες που ειχα.
-
Εξαιρετική επιλογη σε χρώμα και εξοπλισμο!! Εβαλες τα 2 εξτρα που θα ηθελα και εγω. Δυσκολη η αναμονη, αλλα αξιζει!!
-
ναι οντως.και ηθελα και της μαυρες ζαντες αλλα μας τα χαλασε ο φορος ταξινομησης
-
Παιδιά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει ποσά χλμ κάνει με ένα ντεπόζιτο στην έκδοση 1.5 150hp βενζίνη ...είμαι στη διαδικασία για αγορά του αυτοκινητου και το μόνο που δεν ξέρω είναι αυτο...δεν θελω να μου γράψει 8lt ή 9lt στα 100. Απλά ποσά χλμ κάνει με ένα ντεπόζιτο....ευχαριστώ εκ των προτέρων ...!!!
-
Ο χρήστης nickcompact έγραψε:
Παιδιά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει ποσά χλμ κάνει με ένα ντεπόζιτο στην έκδοση 1.5 150hp βενζίνη ...είμαι στη διαδικασία για αγορά του αυτοκινητου και το μόνο που δεν ξέρω είναι αυτο...δεν θελω να μου γράψει 8lt ή 9lt στα 100. Απλά ποσά χλμ κάνει με ένα ντεπόζιτο....ευχαριστώ εκ των προτέρων ...!!!Σε τι συνθήκες?
- Πόλη (με κίνηση ή χωρίς, Α.Ο ή όχι)?
- Εθνική Οδό?
- Επαρχιακή οδό?
- Μικτή χρήση?
Με την ερώτηση που κάνεις δείχνει να σε απασχολεί η αυτονομία και όχι η κατανάλωση, σωστά?
Εγώ Μ.Ο έχω 600 χλμ με ένα ρεζερβουάρ, μέχρι στιγμής.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Παιδιά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει ποσά χλμ κάνει με ένα ντεπόζιτο στην έκδοση 1.5 150hp βενζίνη ...είμαι στη διαδικασία για αγορά του αυτοκινητου και το μόνο που δεν ξέρω είναι αυτο...δεν θελω να μου γράψει 8lt ή 9lt στα 100. Απλά ποσά χλμ κάνει με ένα ντεπόζιτο....ευχαριστώ εκ των προτέρων ...!!!
Σε τι συνθήκες?
- Πόλη (με κίνηση ή χωρίς, Α.Ο ή όχι)?
- Εθνική Οδό?
- Επαρχιακή οδό?
- Μικτή χρήση?
Με την ερώτηση που κάνεις δείχνει να σε απασχολεί η αυτονομία και όχι η κατανάλωση, σωστά?
Εγώ Μ.Ο έχω 600 χλμ με ένα ρεζερβουάρ, μέχρι στιγμής.
Αν δεν σου εκανε κοπο θα ηθελα και εγω να ξερω τις καταναλωσεις στα παραπανω που εγραψες. Σε ευχαριστώ και ελπιζω να το ευχαριστηθεις!
-
H μοναδική αξιόπιστη μέτρηση είναι στην εθνική με σταθερή ταχύτητα 90, 120 και 150χλμ/ω .
Στις άλλες μετρήσεις οι καταναλώσεις παίζει να έχουν απόκλιση και 50%.
πχ σε επαρχιακό δρόμο έχω γράψει από 5.2 έως 8.5 ανάλογα με την κίνηση στροφές και κλίση δρόμου. -
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
H μοναδική αξιόπιστη μέτρηση είναι στην εθνική με σταθερή ταχύτητα 90, 120 και 150χλμ/ω .
Στις άλλες μετρήσεις οι καταναλώσεις παίζει να έχουν απόκλιση και 50%.
πχ σε επαρχιακό δρόμο έχω γράψει από 5.2 έως 8.5 ανάλογα με την κίνηση στροφές και κλίση δρόμου.Τα νούμερα αυτά είναι για τον 1.5 βενζίνη;
-
Όχι για άλλο φορντ βενζίνη. Απλώς το ανέφερα για να δείξω ότι ένα απλό νούμερο κατανάλωσης που λέει κάποιος δεν είναι αξιόπιστο δείγμα.
-
Στην βενζίνη 150 θα πρέπει να είναι κανα 10άρι η κατανάλωση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στο Kuga του 2013 το honestjohn δίνει μέση κατανάλωση 8.5lt/100Κm και για το diesel 1.5Tdi 5.9lt/100Km.
-
το ford pass sync connect τι ειναι? Μια εφαρμογη που μπορει και περνει μπροστα το Αuto με το κινητο.υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ελλαδα
-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
το ford pass sync connect τι ειναι? Μια εφαρμογη που μπορει και περνει μπροστα το Αuto με το κινητο.υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ελλαδαΝαι, αυτό και κάτι ακόμα αν θυμάμαι καλά. Είναι μόνο για Αμερική όμως.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στο Kuga του 2013 το honestjohn δίνει μέση κατανάλωση 8.5lt/100Κm και για το diesel 1.5Tdi 5.9lt/100Km.Σε sites όπως αυτό: https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2
κοιτάζοντας το είδος των διαδρομών κ τον μέσο όρο των καταναλωσεων μπορείς να βγάλεις ένα καλό συμπέρασμα...
-
ok thanks.δηλαδη ευρωπη και γενικοτερα ελλαδα δεν το βλεπω να ερχεται?
-
Δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω ότι για να λειτουργεί χρειάζεται κάποια ενσωματωμένη κάρτα sim, άρα συμφωνία με παρόχους κινητής. Μετά μπαίνουν και νομικά θέματα. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι δεν πρόκειται να το δούμε σίγουρα στην Ελλάδα. Εδώ δεν έχει καν Ελληνικό μενού, Ελληνική φωνητική αναζήτηση στο gps και Ελληνικές φωνητικές εντολές γενικά.Όχι ότι με χαλάει, πάντα στα Αγγλικά τα έχω έτσι και αλλιώς.
Άσχετο, μόλις επέστρεψα από ημερήσια στο Αλιβέρι Ευβοίας. Εθνική 120-130 σταθερά, και φυσιολογικές ταχύτητες στο υπόλοιπο επαρχιακό δίκτυο, το trip computer έδειξε 5,6 σύνολο για την διαδρομή μπρος πίσω. 2 άτομα - 0 αποσκευές.Άσχετο #2 Στα τελευταία 2-3 τεστ το kuga 1.5 diesel βγάζει 12-12,1 για τα 0-100. Καλύτερα από τα εργοστασιακά νούμερα. Τι γίνεται, χαλάσανε και οι εταιρίες και υποτιμούν τα νούμερά τους; Το ίδιο είδα και σε άλλο μοντέλο άλλης εταιρίας
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ford-Kuga-1,5-TDCi-120-PS-4X2_140595.asp
-
Υπάρχει πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και για αυτό δεν υπάρχουν αυτά τα συστήματα στην Ε.Ε.
-
Ρε μην λετε τετοιες καταναλώσεις και με κανετε να δακρυζω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ford Kuga