-
Toyota; Ωχ Παναγία μου.... Αχαχαχαχ
-
Χωριστές χρεώσεις ανταλλακτικών και εργασιών παρουσιάζει ο άνθρωπος. Πάνω κάτω όλες οι αντιπροσωπείες πλήν premium αυτά χρεώνουν.
-
Πολύ προσγειωμένες τιμές ειδικά για αντιπροσωπεία. Μπράβο.
-
Εγώ τα ανέβασα γιατί πιστεύω ότι πολλοί θέλουν να μάθουν πόσο πάνε τα service σε αντιπροσωπίες , μιας και γίνεται αρκετή συζήτηση για τα 8 χρόνια εγγύηση που δίνει η Ford. Βέβαια κάτι τακάκια, ιμάντες δίσκοι πλατό θα έχουν κάποια διαφορά σίγουρα με εξωτερικά συνεργία, ανάλογα βέβαια και το ανταλλακτικό που βάζεις.
Φάνη μήπως να δημιουργηθεί ένα άλλο thread για το Kuga III; γιατί τώρα μπαίνουν όλα εδώ και μπορεί να μπερδευτεί κάποιος.
Υπάρχει τέτοιο Θέμα:
https://forum.4troxoi.gr/forum/kataskeyastes-kai-montela/ford-kuga-2020?page=3
[Admin]
-
Τώρα είδα ότι το 68€ δεν είναι ολόκληρο το ποσό, αφού το είπα, γιατί δεν με διορθώνει κανείς!; Καλές τιμές έστω κ έτσι.
-
Τώρα είδα ότι το 68€ δεν είναι ολόκληρο το ποσό, αφού το είπα, γιατί δεν με διορθώνει κανείς!; Καλές τιμές έστω κ έτσι.
Νόμιζες ότι 68 ήταν ΌΛΑ;; ¨όχι ρε συ αφού τα λάδια μόνο το 5λιτρο έχει 50€ στο Skroutz.
-
σημερα μπηκε ο γατος σε ενα πλε, καινουργιο, ουτε ξερω τι εκδοση, βενζινη 150αρι. συναδελφου να παμε σε μια δουλεια. το 150αρι το εμαθα γιατι τον ρωτησα γιατι δεν πηγαινε μια. αποψις μου ως συνεπιβατου: τογιοτα.
Είδες που συμφωνούμε, τόσο καιρό τα λέω...τα Τουότα έχουν γίνει εξαιρετικά στον δρόμο, στρίβουν και πάνε πολύ καλά!! . Επιτέλους έγιναν αντάξια των Φόρντ στο δρόμο.
Φάνη μήπως να δημιουργηθεί ένα άλλο thread για το Kuga III; γιατί τώρα μπαίνουν όλα εδώ και μπορεί να μπερδευτεί κάποιος.
Σωστό είναι αυτό, απλά πρέπει να βρω χρόνο. Γιατί σε αυτή την πλατφόρμα η μεταφορά μηνυμάτων είναι χτικιό! Θέλει αρκετή ώρα και υπομονή.
-
Οπότε αυτό να το κάνουμε Kuga II και να μεταφερθούν τα του 3 στο άλλο
-
Αυτό θέλω, αλλά είναι 100αδες τα ποστ για το ΙΙΙ και πρέπει να τα επιλέξω ενα-ένα! Καταλαβαίνεις πόσες ώρες θα μου πάρει...
-
infidel wrote:
Αυτό θέλω, αλλά είναι 100αδες τα ποστ για το ΙΙΙ και πρέπει να τα επιλέξω ενα-ένα! Καταλαβαίνεις πόσες ώρες θα μου πάρει...
Ξεκίνα το από την αρχή , νέο αμάξι είναι.
-
Έγινε και το service των 4 ετών (το απλό). 1.5 diesel
Ανεβάζω και τις περσινές τιμές για σύγκριση, για όποιον ενδιαφέρεται για κόστος αντιπροσωπείας λόγω εγγύησης
Με μια απλή αναζήτηση των κωδικών βλέπω ότι οι τιμές είναι λογικές, με εξαίρεση ίσως το φίλτρο αέρα. Υπενθυμίζω ότι οι τιμές είναι για γνήσια ανταλλακτικά Ford, αν πας σε επώνυμα συμβατά πιθανολογώ θα κερδισεις κανα 30ρι ευρο.
Έγινε και η αναβάθμιση του εγκεφάλου PCM σύμφωνα με την τεχνική οδηγία της Ford.
Στο προηγούμενο service είχα αλλάξει και φίλτρο πετρελαίου. Ναι, γνωρίζω ότι είχαν βάλει 5w30 το οποίο με διαβεβαίωσαν ότι είναι συμβατό, φέτος ξεκαθάρισα ότι ήθελα 0w30, αυτό δλδ που δίνει η Ford.
Καλή χρονιά και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ετοιμάζομαι και εγώ για το ίδιο service σε λίγες μέρες Για την αναβάθμιση του εγκεφάλου σε ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία όταν το πήγες? Ξέρουμε τι διορθώνει/βελτιώνει? Περίπου έναν χρόνο πριν έκανα το remap της rica (στην ανωτέρω αντιπροσωπεία). Όμως μένω επαρχία και αν μου κάνουν την αναβάθμιση στην εδώ αντιπροσωπεία θα πρέπει να ξαναπεραστεί το πρόγραμμα. Φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να αρνηθώ, να τους πω να μην την κάνουν. Με τα lockdown είναι δύσκολες και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Υπό άλλες συνθήκες, θα ανέβαινα Αθήνα για το service να κάνουν την αναβάθμιση του εγκεφάλου και να περάσουν πάλι το πρόγραμμα. Μπερδέματα...
-
Εγώ τους είπα ότι θέλω να γίνει και η αναβάθμιση γιατί υπάρχει σχετική οδηγία στο ETIS. Δεν ξέρω αν θα την έκαναν αν δεν το έλεγα, υποθέτω ανάλογα με το πόσο τυπικοί είναι στους ελέγχους.
Τώρα το τι ακριβώς διορθώνει είναι άγνωστο, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Υποτίθεται βοηθά στην αποθειίκωση της εξάτμισης από το θείο του καυσίμου που συσσωρεύεται σε αυτήν.
Πιθανότατα αν τους πεις να μην το κάνουν δεν θα το κάνουν. παίρνει περίπου 1 ώρα από ότι βλέπω στο ιστορικό
17E09 - 1.5L AND 2.0L DURATORQ DE-SULPHURISATION
-
Πάντως αυτή η αναβάθμιση δεν αλλάζει την απόδοση του κινητήρα σε τίποτα που μπορείς να αντιληφθείς. Καλό είναι βέβαια να την κάνετε και μετά ξανά πέρασμα του remap, όσοι έχετε.
-
Τι γνώμη έχετε για τον 1.5 ecoblue 120PS ; Είναι αρκετός για το συγκεκριμένο αμάξι ή φαίνεται 'λίγος'; Είναι άνετος στις προσπεράσεις με 140-150 χλμ?
-
Κοίτα, ο 1,5 TDCI στο προηγούμενο είναι αρκετός. έχω κάνει ~40.000, 2 άτομα και αποσκευές 70% εθνική και 30% επαρχιακούς δρόμους. Ταξιδεύω 130-140 κοντερισια (εθνική) και που και που πάω 150-160. Τώρα, αν εννοείς ότι θα πηγαίνεις 150 και θα βγεις αντίθετο ρεύμα να προσπεράσεις τότε όχι, δεν έχει το γκάζι.
Πάντως εθνική είμαι σχεδόν πάντα αριστερά, πολύ σπάνια βρίσκω αμάξια να πηγαίνουν πιο γρήγορα, και συνήθως λίγο πιο κάτω τους ξαναπερνάω.
Δεν ξέρω αν έχει βγει remap για τον ecoblue, Πιστεύω ότι με τα +20 άλογα του remap στο δικό μου θα ήμουν απόλυτα καλυμμένος, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν.
Το μόνο πρόβλημα είναι όταν ξεκινάς από στάση σε αρκετά μεγάλη κλήση (πχ ράμπα ανηφορική) εκεί θέλει να πατήσεις γκάζι για να τουρμπίσει, αλλιώς κάτω από 1200 δεν έχει δύναμη σε συνδυασμό με το βάρος.
-
Γνωρίζεις κάποιος αν υπάρχει email επικοινωνίας με την Ford?
-
Γνωρίζεις κάποιος αν υπάρχει email επικοινωνίας με την Ford?
Φυσικά, το έχει και το site τους: info11@ford.com (για την Ελλάδα).
-
Άσχετο. βγήκε και μια μικρή αναβάθμιση για το sync3 (δυστυχώς όχι σε 3.4)
-
Καλησπέρα σας. Μετά από αρκετό ψάξιμο και ενδοιασμούς ανάμεσα στο kuga και στο tucson έχοντας οδηγήσει και τα δύο, σκοπεύω να κλείσω αυτή την εβδομάδα το kuga. Υπάρχει κάποιος που να είναι κάτοχος της συγκεκριμένης έκδοσης και να μπορεί να μου πει σχόλια κ εντυπώσεις από την εμπειρία του; βασικοί προβληματισμοι του kuga είναι αν ο κινητήρας μπορεί να ανταπεξελθει επαρκώς(ασφαλείς προσπεράσεις) και οι τυχόν μελλοντικοί περιορισμοί της πετρέλαιο κίνησης καθώς δεν διαθέτει κάποιο ήπιο υβριδικό σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα σας. Μετά από αρκετό ψάξιμο και ενδοιασμούς ανάμεσα στο kuga και στο tucson έχοντας οδηγήσει και τα δύο, σκοπεύω να κλείσω αυτή την εβδομάδα το kuga. Υπάρχει κάποιος που να είναι κάτοχος της συγκεκριμένης έκδοσης και να μπορεί να μου πει σχόλια κ εντυπώσεις από την εμπειρία του; βασικοί προβληματισμοι του kuga είναι αν ο κινητήρας μπορεί να ανταπεξελθει επαρκώς(ασφαλείς προσπεράσεις) και οι τυχόν μελλοντικοί περιορισμοί της πετρέλαιο κίνησης καθώς δεν διαθέτει κάποιο ήπιο υβριδικό σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπάρχει άλλο νήμα άμα θέλεις να ενημερωθείς για το Kuga (FORD KUGA 2020). Ετοιμοπαράδοτο πήρες ή παραγγελία ;
Ford Kuga