-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μπράβο σου Νίκο, που διάλεξες το καλύτερο και δέκα φορές μπράβο σου που βάζεις στη θέση σου και τους λαλάκες που διάλεξαν κάτι άλλο από σένα!
'Δοξάστε με!' Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν.
Σε ποιο σημειο λεω πως επρεπε να παρει καποιος το δικο μου στα παραπανω ποστ? Πουθενα αλλα μαλλον επρεπε να βρεις κατι να πεις
Άσε μας ρε Νίκο. Κανείς και τον θιγμένο... Και δεν καταλαβαίνεις και καλά τι είπες (και πως το είπες). Είσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση η απόλυτη ενσάρκωση του ελληνάρα Χάρρυ Κλυνν!
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Χαχαχα! Μόνο που το ντουστ και το 2008 ταξινομούνται σε άλλη κατηγορία.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιθανότατα να έχεις δίκιο. Το ντουστ ειδικά πρέπει να είναι πολύ μικρότερο σε χώρους σε σχέση με του κούγκα! Μάλλον με το εκοσπορτ πρέπει να το συγκρίνουμε.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μπράβο σου Νίκο, που διάλεξες το καλύτερο και δέκα φορές μπράβο σου που βάζεις στη θέση σου και τους λαλάκες που διάλεξαν κάτι άλλο από σένα!
Σε ποιο σημειο λεω πως επρεπε να παρει καποιος το δικο μου στα παραπανω ποστ? Πουθενα αλλα μαλλον επρεπε να βρεις κατι να πεις
Άσε μας ρε Νίκο. Κανείς και τον θιγμένο... Και δεν καταλαβαίνεις και καλά τι είπες (και πως το είπες). Είσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση η απόλυτη ενσάρκωση του ελληνάρα Χάρρυ Κλυνν!
Το θιγμενο δε το κανω απλα βαζω τ α πραγματα στη θεση τους κατι που δε το κανεις εσυ (και ειρωνευεσαι απο πανω) γιατι ειπες κατι που δεν ευσταθουσε και επρεπε να πεταξεις τη.....
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Χαχαχα! Μόνο που το ντουστ και το 2008 ταξινομούνται σε άλλη κατηγορία.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιθανότατα να έχεις δίκιο. Το ντουστ ειδικά πρέπει να είναι πολύ μικρότερο σε χώρους σε σχέση με του κούγκα! Μάλλον με το εκοσπορτ πρέπει να το συγκρίνουμε.
Δεν ξέρω αν το γράφεις ειρωνικά αλλά ναι, το kuga έχει πολύ καλύτερους χώρους από το duster (και μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις φυσικά). Το ecosport δεν το έχω δει από κοντά για να εκφέρω άποψη.
-
Μα γιατί να ειρωνευτώ? Το ντουστ έχει χώρο αποσκευών 475 λίτρα οπότε το κούγκα με τις μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις θα είναι κάπου ψηλότερα. Σωστά?
-
Είσαι πονηρούλης. Εκεί το πήγαινες βρε? Σύμφωνα με τις μετρήσεις του autotriti, το duster έχει 510 λίτρα και το kuga 499. Φυσικά το kuga έχει σαφώς μεγαλύτερο πλάτος που διευκολύνει πολύ το βάλε βγάλε. Βέβαια στους χώρους επιβατών οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες (υπέρ του kuga φυσικά). Αντίστοιχα το tiguan με το πίσω κάθισμα στην πιο πίσω θέση, χωράει επίσης 499 λίτρα
Πέρα από απόλυτα νούμερα, μεγαλύτερη αξία έχει το σχήμα, το πλάτος φόρτωσης και το βάθος. Με 3 παιδιά δεν έχω χρειαστεί κάτι μεγαλύτερο για την ώρα γιατί πολύ απλά δεν κάνουμε μετακομίσεις όπως κάποιοι άλλοι. -
Πονηρούλης γιατί? Μια ερώτηση έκανα. Με τι ευκολία φορτώνεις δεν γνωρίζω. Προσωπικά προχθές στην επιστροφή από την Ευβοια έφερα και το χορτοκοπτικό. Μια χαρά και αμέσως το έβαλα στο πορτ μπαγκαζ. Μη με ρωτήσεις για αυτό. Όλα μέσες άκρες το ίδιο μήκος έχουν. Τρεις ενήλικες ένα ευτραφές σκυλί και ένα παιδί επίσης με τα μπαγκάζια τους μια χαρά χώρεσαν στο ταξίδι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πιθανότατα να έχεις δίκιο. Το ντουστ ειδικά πρέπει να είναι πολύ μικρότερο σε χώρους σε σχέση με του κούγκα! Μάλλον με το εκοσπορτ πρέπει να το συγκρίνουμε.Δεν είναι θέμα χώρων, αλλά θέμα κατηγορίας και είναι πολύ συχνό φαινόμενο κάποια αυτοκίνητα μικρότερης κατηγορίας να έχουν παραπλήσιους χώρους με αυτοκίνητα της μεγαλύτερης.
ΥΓ: Ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά ειλικρινά ώρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω....
-
Για οσους ενδιαφερονται για χωρους αποσκευων, να σας προτεινω να ριξετε μια ματια στο σαιτ της adac
https://www.adac.de/infotestrat/tests/auto-test/select.aspx
εντυπωσιαστηκα οταν ειδα οτι το qq εχει ισως το φαρδυτερο πορτμπαγαζ της κατηγοριας με 1.10 μετρα, οταν ακομα και το kodiaq ειναι στο 1μ
-
Φάνη μου το ντουστ δεν ξέρω αν βρίσκεται στην ίδια ή σε μικρότερη κατηγορία με το κούγκα (αδιαφορώ). Αναφέρω στον φίλο πως οι χώροι του όμως είναι ανταγωνιστικοί πχ των qq ,κούγκα και άλλων μικρομεσαίων suv. Αν το συγκρίνω σε χώρους με τα aircross ecosport captur κλέβω εκκλησία. Τα συγκριτικά του μάλιστα στο internet με την καμία δεν αναφέρονται στα προαναφερθέντα.
-
Ναι αλλα δε συμφερει το φανη η κουβεντα γιατι φαινεται η δυσαναλογια μηκουε χωρων του κουγκα σε σχεση με ανταγωνιστες σπυρο
-
Πραγματικά με εξέπληξε αυτή η δυσαρμονία διαστάσεων εσωτερικού εξωτερικού στο κούγκα. Αν πήγαινα να συγκρίνω τους χώρους του ντουστ με του ecosport δηλαδή τι θα κέρδιζα? Βέβαια νομίζω πως υπάρχει εξήγηση και είναι η ανεξάρτητη ανάρτηση του κούγκα σε αντίθεση με τη δική μου του ημιάκαμπτου πίσω.
-
Ειναι θεμα εκμεταλλευσης χωρων σπυρο. Η φορντ δε το χει. Εδω εγω που ειχα το γκολφ 5 που ηταν μοντελο του 2003 με πολλαπλους πισω ειχε 350 πορτ μπαγκαζ ενω το φοκους που εβγαινε μεχρι πριν λιγους μηνες 330
-
Τώρα να σου πω πως έχεις άδικο?
duster
Head Room, Front 907 mm
Head Room, Rear 895 mm
Hip Room, Front 1411 mm
Hip Room, Rear 1438 mm
Shoulder Room, Front 1387 mm
Shoulder Room, Rear 1400 mm
kuga
Head Room, Front 1013 mm
Head Room, Rear 991 mm
Hip Room, Front 1384 mm
Hip Room, Rear 1331 mm
Shoulder Room, Front 1420 mm
Shoulder Room, Rear 1402 mm -
ΥΓ: Οι πωλήσεις - το έχουμε πει χιλιάδες φορές - ΔΕΝ έχουν σχέση με το πόσο καλό αυτοκίνητο είναι κάποιο. Αλλιώς η Corolla σημαίνει ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο!
Με βαση τη τιμη και αυτα που λετε οτι προσφερει θα επρεπε να ηταν number one αλλα τζιφος. Η κορολλα εδω δε κολλαει να σου θυμισω μιλαμε για suv.
Εγω δεν εχω εμπαθεια οπως εσυ τρελα με το κουγκα και τη bmw **αντιθετα εχω πει πως το kuga diesel θα το αγοραζα
**Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται??
Το Kuga diesel γιατι θα το αγοραζες??? Αφου παραμενει ασφαλεστερο, καλυτερο, πιο συγχρονο το Tig...
Δλδ σε πειραζει μονο το 1.5 Ecoboost μοτερ και τα επακολουθα του (καταναλωση, τελη - που για την καταναλωση το εχουμε φουσκωσει πολυ και δεν ειναι τοσο τραγικη η πραγματικοτητα) ?? -
Πετρο το κουγκα diesel στην εκδοση st μ αρεσει. Στο τιγκ κατεληξα απο σποντα.
Εγω τοτε ξεκινησα απο crv, κασκαι, κατζαρ, x1(αλλα εβγαινε πανακριβη και ξεβρακωτη) και ενα ενα απορριπτονταν ειτε οικονομικα ειτε εξοπλιστικα ειτε παλιο μοντελο.
Απλα δε μπορω να δεχτω να παρω ενα παλιο μοντελο με καταναλωση rx8. Γιατι πρεπει να καιει σα σουπερ καρ ενω δεν ειναι? -
Το θιγμενο δε το κανω απλα βαζω τ α πραγματα στη θεση τους κατι που δε το κανεις εσυ (και ειρωνευεσαι απο πανω) γιατι ειπες κατι που δεν ευσταθουσε και επρεπε να πεταξεις τη.....
Όταν εσύ δεν σέβεσαι τα άλλα μέλη του φόρουμ (στη συγκεκριμένη περίπτωση τους κατόχους Kuga - δεν ανήκω σε αυτούς) να έχεις το θάρρος να το παραδέχεσαι και όχι να κρύβεσαι πίσω από διατυπώσεις και σοφιστείες. Μεγάλα παιδιά είμαστε και οι περισσότεροι από εμάς αναλαμβάνουμε την ευθύνη των λόγων μας. Πράγμα που δεν κάνεις εσύ...
Τέλος κουβέντας για μένα εδώ. Δεν έχει κανένα νόημα πλέον. Μας φλόμωσες στην... (αυτή που υπαινίσσεσαι εσύ πιο πάνω - εγώ απλώς σου επιστρέφω τα αποσιωπητικά, το νόημα τους το βάζεις εσύ).
-
Το να μη μου αρεσει το βενζινη κουγκα δε σημαινει δε θα πω τη γνωμη μου για να ειμαι αρεστος. Ακομα περιμενω την απαντηση σου σ αυτο που σε ρωτησα αλλά ματαια
-
Αντε βρε, θα σου απαντήσω και στην ερώτηση με μια αντίστοιχη ερώτηση : σε ποιο σημείο στο αρχικό μου ποστ λέω εγώ ότι είπες ότι 'έπρεπε να πάρει κάποιος το δικό σου';
-
Αστο δε το σωζεις..... 4 5 ποστ εκανες απλα για να μου τη πεις και να ειρωνευτεις. Ουσια μηδεν
Ford Kuga