-
παιδες να ρωτησω εχει κανεις τριγμο απο το κομματι πανω απο την οθονη?
εγω εχω σε ανωμαλιες του δρομου κι εχω 6000χλμ...
κι αν εχει κανει καποιος κατι για να το αντιμετωπίσει γιατι ειναι λιγο σπαστικο
thanks -
Εγώ όχι δεν έχω τριγμούς από εκεί. Έχω από την θήκη των γυαλιών ενίοτε και δεν έχω βρεί από που προέρχεται ώστε να τους σταματήσω.
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
thanksΝαι, εγώ έχω αλλά έχει να κάνει με τη θερμοκρασία. Το καλοκαίρι όταν ζεσταίνεται κάνει ένα τσικ τσικ. Το ΣΚ πχ που είχε χαμηλές θερμοκρασίες δεν έκανε κιχ σε χωματόδρομο 30 λεπτών.
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
thanksΚι εγώ με 18.000 χλμ σε κάτι λιγότερο από ενάμιση χρόνο μέχρι στιγμής δεν εχω τριγμο.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Kαλησπερα σημερα ενω ταξιδευα ειπα να ανοιξω την οροφη παταω το κουμπι της ηλιοπροστασιας και ενω πηγαινε προς τα πισω το υφασμα ακουσα ενα μικρο θορυβο οταν σταματησα και πηγα να την κλεισω με το κουμπι δεν εκλεινε το υφασμα.κοιταω και μεσα στο σιρμο ειχε ενα μικρο φυλο το αφαιρω αλλα τιποτα
Μετα παταω το διπλα κουμπι για ανακλιση ουτε αυτο εκανε κατι
Κλεινω το αμαξι το ξαναανοιγω δεν δουλευε ουτε η ανακλιση ουτε η ηλεκτρικη ηλιοπροστασια
Σκεφτηκα μαλλον καηκε η ασφαλεια το αφηνω καμια ωρα μπαινω να φυγω παταω το κουμπι της ηλιοπροστασιας και αρχισε να δουλευει και να την κλεινει αλλα οχι αυτοματα... με το που το αφηνα σταματαγε τελικα το κλεινει το υφασμα αλλα παλι δεν το ανοιγει....
Μαλλλον εχει αποσυντονιστει ξερει κανεις τιποτα του εχει ξανατυχει κατι παρομοιο... ? -
Καλησοέρα σας. είμαι κάτοχος KUGA sST LINE (1500) 15 ημέρες περίπου και είμαι πολύ ευχαρηστημένος. σήμερα όμως ανακάλυψα πως στα λούκια ανάμεσα στις πόρετς κρατάει πάρα πολύ νερό. φυσικά και οδήγησα με την βροχή αλλα το κύριο μου parking είναι σε εσωτερικό χώρο. είδα μετά από πολλές ώρεσ στο parking οτι το κάτω μέρος των πορτών είναι βρεγμένες. έχετε κάποια ιδέα? να πάω στην αντιπροσωπεία? σας ευχαριστώ πολύ.
-
Γιώργο μάλλον θέλει 'αρχικοποίηση' η ηλιοροφή. Δεν ξέρω εάν γίνεται από εσένα (ίσως στο Youtube βρείς κάποιο βιντεάκι που να δείχνει την διαδικασία), αλλιώς σίγουρα ένα εξουσιοδοτημένο θα μπορεί να κάνει reset και λογικά δωρεάν.
-
Ο χρήστης billyskuga έγραψε:
Καλησοέρα σας. είμαι κάτοχος KUGA sST LINE (1500) 15 ημέρες περίπου και είμαι πολύ ευχαρηστημένος. σήμερα όμως ανακάλυψα πως στα λούκια ανάμεσα στις πόρετς κρατάει πάρα πολύ νερό. φυσικά και οδήγησα με την βροχή αλλα το κύριο μου parking είναι σε εσωτερικό χώρο. είδα μετά από πολλές ώρεσ στο parking οτι το κάτω μέρος των πορτών είναι βρεγμένες. έχετε κάποια ιδέα? να πάω στην αντιπροσωπεία? σας ευχαριστώ πολύ.Καλοτάξιδο καταρχήν. Αυτό που αναφέρεις είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Είναι θέμα στο μπες βγες γιατί αν δεν προσέξεις λερώνεσαι χωρίς να το καταλάβεις. Κάποιοι έβαλαν ταινία που λειτουργεί σαν στεγανωτικό και έλυσαν αυτό το θέμα.
thanksΣτο δικό μου με 19.500 χλμ καμιά φορά τρίζει λίγο σε εκείνο το σημείο, στην σίτα πάνω από την οθόνη. Αλλά ίσα που ακούγεται και δεν ενοχλεί. Τις τελευταίες μέρες ακούω τριγμούς από το κάθισμα του συνοδηγού, έχω την αίσθηση ότι είναι μέσα από το κάθισμα, από τον σκελετό. Δεν είχα το χρόνο να κοιτάξω από κάτω μήπως έχει λασκάρει κάποιο καλώδιο. Σε λίγες μέρες θα πάω για το δεύτερο service και θα τους πω να το δουν. Κατά τα λοιπά το αυτοκίνητο είναι αρκετά ήσυχο.
Κάτι άλλο που μου έκανε τελευταία, όταν πάρκαρα και κλείδωνα το βεντιλατέρ δούλευε υπερωρίες ακόμα και μετά από διαδρομές των 10 λεπτών που δεν είχε πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας το μοτέρ. Τσεκάρω παραφλού, ήταν κοντά στο min. Συμπλήρωσα περίπου 200-300 ml με απιονισμένο νερό και δεν το έχει ξανακάνει. -
Παίδες μια ερώτηση. 128gb φλασακι το σηκώνει;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το φλασακι το 64αρι που εβαλα το αντεξε μια χαρα..Λοιπον σημερα αγορασα χιονοαλυσιδες Konig XG12pro,τις δοκιμασα στο μαγαζι αφηνε ενα με 2 δακτυλα απο πισω, ελπιζω να μην το μετανοιωσω οσον αφορα τα χτυπηματα ή την ζημια εσωτερικα..δεν πηρα χιονοκουβερτες κατι με κανει να μην τις εμπιστευομαι..τις δοκιμασα και εφαρμοζαν μια χαρα..Οσον αφορα τα προσκεφαλα των καθισματων μετα λυπης(οχι ιδιαιτερης) διαπιστωσα οτι τουλαχιστον στο δικο μου δεν ρυθμιζονται μπρος πισω..ισως να συμβαινει επειδη ειναι τα καθισματα τετοια της St-line..απο τριγμους τιποτα ακομα και το αυτοκινητο ειναι 1,5 ετους..
-
Για κάποιο λόγο και εγώ δεν εμπιστεύομαι τα πανιά αλλά φοβάμαι μην γίνει και καμιά ζημιά με κακή τοποθέτηση των αλυσίδων. Μάλλον η λύση είναι να κάθομαι στα αυγά μου όταν έχει κακοκαιρία και απλώς για έξτρα ασφάλεια να τις έχω στο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Για το φλασακι το 64αρι που εβαλα το αντεξε μια χαρα..Λοιπον σημερα αγορασα χιονοαλυσιδες Konig XG12pro,τις δοκιμασα στο μαγαζι αφηνε ενα με 2 δακτυλα απο πισω, ελπιζω να μην το μετανοιωσω οσον αφορα τα χτυπηματα ή την ζημια εσωτερικα..δεν πηρα χιονοκουβερτες κατι με κανει να μην τις εμπιστευομαι..τις δοκιμασα και εφαρμοζαν μια χαρα..Οσον αφορα τα προσκεφαλα των καθισματων μετα λυπης(οχι ιδιαιτερης) διαπιστωσα οτι τουλαχιστον στο δικο μου δεν ρυθμιζονται μπρος πισω..ισως να συμβαινει επειδη ειναι τα καθισματα τετοια της St-line..απο τριγμους τιποτα ακομα και το αυτοκινητο ειναι 1,5 ετους..μα και εγώ st-line έχω και ρυθμίζονται. Περίεργα πράγματα...
-
Κι εμένα ρυθμίζονται στο st line.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς κάτι δεν κάνει σωστά ο φίλος ikos.
Η κατανάλωση στο δικό μου τα τελευταία 2000 χλμ με το 90% εντός πόλης και διαδρομές των 10-15 λεπτών πήγε στο 7.4. Παίζει ρόλο βέβαια ότι ήρθε ο χειμώνας (χαμηλές θερμοκρασίες) και το παίρνει κυρίως η σύζυγος [emoji846]Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Η κατανάλωση στο δικό μου τα τελευταία 2000 χλμ με το 90% εντός πόλης και διαδρομές των 10-15 λεπτών πήγε στο 7.4. Παίζει ρόλο βέβαια ότι ήρθε ο χειμώνας (χαμηλές θερμοκρασίες) και το παίρνει κυρίως η σύζυγος [emoji846]Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια για να το καταφερνετε ολοι εγω κανω σιγουρα λαθος..Και σας λεω παλι μπαινω, καθομαι, βαζω το χερακι μου στην κορυφη του προσκεφαλου το τραβαω μπροστα και δεν κανει τιποτα..Βαζω δυναμη και με τα δυο χερια τιποτα..ρυθμιζω την πλατη να ναι πλήρως μπροστα...προσπαθω παλι..αποτυχια..βλεπω το βιντεο της φορντ..και τρελαινομαι..εχει καποια ειδικη θεση ωστε να το πετυχω?πφφφφ...
-
Δεν είμαι 100% σίγουρος, γιατί το ίδιο θέμα είχε και ο the_ace, οπότε παίζει και η πιθανότητα να είναι θέμα παρτίδας. Κάποια να έρχονται με ρυθμιζόμενο και κάποια με μη
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δεν είμαι 100% σίγουρος, γιατί το ίδιο θέμα είχε και ο the_ace, οπότε παίζει και η πιθανότητα να είναι θέμα παρτίδας. Κάποια να έρχονται με ρυθμιζόμενο και κάποια με μη
Και βρηκε καποιο τροπο να του βαλουν τα σωστα? Δηλαδη εχω δικαιωμα να ζητησω αντικατασταση τους με τα ορθα?
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι ο άσος βρήκε πώς γίνεται. Το δικό μου είναι κατασκευής 12/2016 άρα από τα πρώτα. Μου φαίνεται λίγο κουλό να μην το έβαλαν σε κάποια αυτοκίνητα γιατί είναι θέμα ασφάλειας η σωστή ρύθμιση του ύψους και της κλίσης του προσκέφαλου.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H κατανάλωση το χειμώνα στα πετρέλαια τουλάχιστον αυξάνει ένα 5%
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στα βενζίνης το ίδιο ισχύει. Αργεί να έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας το μοτέρ. Και επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη και οι μετακινήσεις είναι σύντομες, πολλές φορές παρκάρω και η βελόνα της θερμοκρασίας νερού ίσα που έχει κουνηθεί. Το colt 1.3 του brother παίζει στα 7.5+ με ανάλογη χρήση. Και ζυγίζει σχεδόν μισό τόνο λιγότερο. Το kuga με τον ecoboost θεωρώ απίθανο να καίει λιγότερο από 10.
Μετά από περίπου 3500 χλμ έχω μεικτή μέση πραγματική κατανάλωση 6.9 αλλά το 70% εντός πόλης στις συνθήκες που προανέφερα και καύσιμο μόνο avin best action από το ίδιο πρατήριο. Αρκετά ευχαριστημένος.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga