-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Οφ τοπικ αλλα αυτες τις weissenfel ξερετε κανα καταστημα που να τις πουλαει;και επισης οντως δε γρατσουναν καθολου τη ζαντα;;
με μια γρηγορη αναζητηση δε τις βρηκα για 18αρια...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Autoplus στη 235 διάσταση 250€ περιπου. Πανεύκολες στη τοποθέτηση.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thule XG-12 pro 235 για 215/55/18 αν ενδιαφέρεται κάποιος:
https://www.car.gr/parts/view/15822928- ... -xg-12-pro -
Κλουζω καλοτάξιδο και από εμένα και καλα km! Νομίζω ότι για τη χρήση που το προοριζεις θα σε καλύψει απόλυτα. Άσος βέβαια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αλλά για περίπτερο ([emoji14]) είναι από τα πιο καλοστριφτα.
Συν ότι θα ανακουφιστεί η μεσουλα σου καθώς και της συζύγου. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Κλουζω καλοτάξιδο και από εμένα και καλα km! Νομίζω ότι για τη χρήση που το προοριζεις θα σε καλύψει απόλυτα. Άσος βέβαια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αλλά για περίπτερο ([emoji14]) είναι από τα πιο καλοστριφτα.
Συν ότι θα ανακουφιστεί η μεσουλα σου καθώς και της συζύγου.Ευχαριστώ! Έπρεπε να πάμε σε κάτι πιο πρακτικό. Ειδικά το μπες βγες και δέσιμο των παιδιών στα παιδικά καθίσματα είναι απείρως πιο εύκολο και ξεκούραστο. Πραγματικά ηρέμησε η μέση μας
Τουλάχιστον είναι καλοστημένο και ευχάριστο στην οδήγηση, θα ξαναεπιστρέψω σε πιο sport καταστάσεις όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και φύγουν από το σπίτι -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Συν ότι θα ανακουφιστεί η μεσουλα σου καθώς και της συζύγου.Ευχαριστώ! Έπρεπε να πάμε σε κάτι πιο πρακτικό. Ειδικά το μπες βγες και δέσιμο των παιδιών στα παιδικά καθίσματα είναι απείρως πιο εύκολο και ξεκούραστο. Πραγματικά ηρέμησε η μέση μας [emoji38]
Τουλάχιστον είναι καλοστημένο και ευχάριστο στην οδήγηση, θα ξαναεπιστρέψω σε πιο sport καταστάσεις όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και φύγουν από το σπίτιΣε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κ εμένα η μέση μου περνάει δύσκολα, σε σημείο που λέω 'ρε γμτ SUV έπρεπε να είχα παρει'. Βέβαια όταν ο δρόμος αρχίζει να στρίβει μου υπενθυμίζει το λογο που το επέλεξα. Σίγουρα όμως για τα οικογενειακά βάρη θα σε εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα. Όταν θα επιστρέψεις στις σπορ καταστάσεις μάλλον θα στο ζητάνε πολύ περισσότερο αυτά να το οδηγούν κ τότε θα έχεις άλλες αγωνιες! Αλλά έχεις χρόνια μπροστά σου μέχρι τότε κ σίγουρα θα έχει μπει κ η αυτόνομη οδήγηση στη ζωή μας.
-
Και το πορτ μπαγκάζ το φορτώνεις πιο εύκολα (πέραν φυσικά της μεγαλύτερης χωρητικότητας). Το πρόβλημα πλέον είναι ότι σπανίως μπορώ να είμαι μόνος στο αυτοκίνητο για να το στρίψω και να το ευχαριστηθώ. Ούτε χρόνος περισσεύει. Τον άσο τον έστριβα όλο και πιο σπάνια. Το παρήγορο είναι ότι το kuga είναι πολύ ευχάριστο για 'ψηλό'. Είναι και φορτωμένο με εξοπλισμό οπότε η συμβίωση μαζί του γίνεται σαφώς πιο ευχάριστη. Πάντα υπάρχει η επιλογή -και σκέψη- για ένα δεύτερο sport (πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές και σε καλές τιμές στην αγορά του μεταχειρισμένου). Αλλά και πάλι θα το έβγαζα καμιά Κυριακή, θα το έτρωγε η ακινησία στο γκαράζ. Υπερβολή και πολυτέλεια στις μέρες μας. Τις καθημερινές κυκλοφορώ με scooter κυρίως.
Η αυτόνομη οδήγηση είναι ακόμα μακριά πιστεύω (και ελπίζω) -
Mrclouzo μπορεις να εξηγησεις πως το καταφερες με τα προσκεφαλα?Παλευω να το κανω και δεν το χω πετυχει ακομα..
-
Πιάνεις το προσκέφαλο από το επάνω μέρος και το τραβάς προς τα εμπρός (προς το τιμόνι) μέχρι να τερματίσει (δεν θέλει πολύ δύναμη). Μετά το αφήνεις και αυτό κάθεται σε εντελώς όρθια θέση. Για να δώσεις πάλι κλίση το τραβάς προς τα εμπρός σιγά-σιγά, θα ακούσεις και έναν θόρυβο (κλικ-κλικ, σαν ρολόι που κουρδίζει). Έχει σκάλες, όπου σε βολεύει το αφήνεις και κάθεται.
Έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post και link από του you tube όπου δείχνει ακριβώς πώς γίνεται. -
Δεν ξέρω εάν ισχύει ή έχει γίνει λάθος, αλλά πλέον στον διαμορφωτή της Ford Hellas δίνει το Kuga 1.5 Ecoboost με 225 γρ εκπομπές!!
Εάν ισχύει, μιλάμε για €686 τέλη κυκλοφορίας....
-
Στο ενημερωτικό έντυπο για το 150 ίππων γράφει 225-144 και για το 176 ίππων 275-164. Στον τιμοκατάλογο όμως το γράφει το 150αρι με 177γρ. και το 176αρι με 209γρ. που λογικά είναι οι μέσες τιμές που αναγράφονται και στην άδεια.
Στο ενημερωτικό πιστεύω αναφέρει το μίνιμουμ και το μάξιμουμ των ρύπων που αντιστοιχούν σε πόλη και ανοιχτό δρόμο.
Είναι μπέρδεμα ετσι όπως είναι γραμμένα. -
Στην έκδοση business ανοίγει το πορτ μπαγκαζ με διπλό πάτημα του χειριστιρίου στην 3η επιλογή (μετά το κλειδωμα/ξεκλείδωμα)?
-
Ο χρήστης Mansell έγραψε:
Στην έκδοση business ανοίγει το πορτ μπαγκαζ με διπλό πάτημα του χειριστιρίου στην 3η επιλογή (μετά το κλειδωμα/ξεκλείδωμα)?Ναι ανοίγει
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Mansell έγραψε:
Στην έκδοση business ανοίγει το πορτ μπαγκαζ με διπλό πάτημα του χειριστιρίου στην 3η επιλογή (μετά το κλειδωμα/ξεκλείδωμα)?Ναι ανοίγει (βασικά ξεκλειδώνει, δεν ανοίγει ηλεκτρικά).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στην έκδοση business ανοίγει το πορτ μπαγκαζ με διπλό πάτημα του χειριστιρίου στην 3η επιλογή (μετά το κλειδωμα/ξεκλείδωμα)?
Ναι ανοίγει (βασικά ξεκλειδώνει, δεν ανοίγει ηλεκτρικά).
φαν καταντια...
μπαινω μετα απο καιρο και αντι να σε ειδω να μιλας για υπερστροφη, βλεπω να λες για κουμπακια...
και καπου σε πηρε το ματι μου να παζαρευεις γκέικα γκριπ-τιποτα...
συμμορφωθειτε κυριε... -
Είδε το φως το αληθινό....
Γάτος με γιαπωνέζικα σχιστά μάτια πως να είναι άραγε....
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
φαν καταντια...
μπαινω μετα απο καιρο και αντι να σε ειδω να μιλας για υπερστροφη, βλεπω να λες για κουμπακια...
και καπου σε πηρε το ματι μου να παζαρευεις γκέικα γκριπ-τιποτα...
συμμορφωθειτε κυριε...Τεό, καταρχάς το Kuga δεν υπερστρέφει δυστυχώς...μπροστοκούνα και βαριά.
Δεύτερον, είμαι εδώ και για να βοηθάω τους συνφορουμίτες
Δεν παζαρεύω ακόμα...απλά χαζεύω...με έχει πάρει η μπάλα της οικονομίας και εμένα...! Πάντως εμένα μου αρέσκουν τα Γαλλικά, έχουν φινέτσα και ένα ιδιαίτερο στυλ.
Θα προσπαθήσω να συμμορφωθώ. -
να ρωτησω κατι...
η αυτοματη εναλλαγη μεγαλης σκαλας στα φωτα ενεργοποιειται απο το διακοπτη φωτων ή απο την οθονη και πως? -
Στο st-line δεν είναι βασικός εξοπλισμός. Αν δεν το είχες βάλεις σαν extra δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
-
ευχαριστω δεν το ηξερα πως ηταν extra!
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Πιάνεις το προσκέφαλο από το επάνω μέρος και το τραβάς προς τα εμπρός (προς το τιμόνι) μέχρι να τερματίσει (δεν θέλει πολύ δύναμη). Μετά το αφήνεις και αυτό κάθεται σε εντελώς όρθια θέση. Για να δώσεις πάλι κλίση το τραβάς προς τα εμπρός σιγά-σιγά, θα ακούσεις και έναν θόρυβο (κλικ-κλικ, σαν ρολόι που κουρδίζει). Έχει σκάλες, όπου σε βολεύει το αφήνεις και κάθεται.
Έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post και link από του you tube όπου δείχνει ακριβώς πώς γίνεται.Τελικά το δοκίμασα και εγώ, και όντως το προσκέφαλο ρυθμίζεται ως προς την κλίση του. και εγώ έχω ένα από τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα (Δεκέμβριος 2016)
Ford Kuga