-
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα με το kuga εδώ και καιρό. Μόλις κάνω όπισθεν κ σταματήσω κάνει έναν μεταλλικό θόρυβο κάτω στο πάτωμα του οδηγού. Πήγα στο συνεργείο στα βόρεια αλλά η διάγνωση ήταν πλήρως αστεία πώς είναι θόρυβος από τα τακακια. Αποφάσισα να παω λίγο πιο νότια και ενώ άκουσαν το θόρυβο δεν μπορούσαν να βρουν από που είναι και θέλουν να κρατήσουν το αυτοκίνητο καμία βδομάδα μέσα, η αλήθεια είναι πως δε τους εμπιστεύομαι αρκετά. Μπορεί κάποιος έστω με pm να μου πει κάποιο συνεργείο που να ήταν ευχαριστημένος κ να έχει ακούσει σχετικά καλά λόγια πέρα από αλλαγή λαδια κτλ;
-
Ποιος παπαρας μπορεί να μηδενίζει το trip 2 του αυτοκινήτου μου; Ειναι δυνατόν να το κάνει κάποιος στο πλύσιμο; Μπορεί να είναι τόσο μαλάκας;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά μηδενίζει μετά από κάποια χλμ..
-
Γιατί να μηδενίζει; Ποιος ο λόγος;
-
Γιατί θα ήθελε μεγαλύτερη μνήμη η cpu ! Διάβασε το manual αναφέρει πότε μηδενίζει.
-
Νομίζω στα 2000 χλμ μου είχε γίνει εμένα
-
Αν μηδενίζει στις 2000 ποιος ο λόγος ύπαρξης του trip 2; Το βρίσκω τραγικό.
-
Παιδια και εμενα μου φαινεται παραλογο να μηδενιζει σε αλλο νουμερο εκτος του 9999,9 χλμ αν υπαρχει περιορισμος στα ψηφια ή και παραπανω απο 10.000+ αν δεν υπαρχει..
Εγω εχω το Fiesta βεβαια (εχουν παρομοιο trip computer) αλλα σιγουρα το εχω δει να γραφει 7000κατι... δεν εχω τσεκαρει να δω τωρα μου ειμαι στα 12.000+ αν συνεχιζει να μετραει το trip 2... Θα τσεκαρω και θα ενημερωσω.. -
Το μηδενισα μετά το σέρβις για να παρακολουθώ τα χιλιόμετρα και μηδενίσα ξαφνικά. Σε γίνονται αυτά..
-
Μηδενιζει και το trip1 στα 2000 χλμ?
Σαν να μου φανηκε χτες οτι αυτο ειδα...
-
Παραλαβαμε σημερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλές βόλτες!
-
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω st-line diesel 1.5 και σκεφτομαι για μεμβρανες μπροστα. Τι προτεινετε? Πισω που εχει εργοστασιακα φιμε χρειαζεται κατι?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Πίσω δεν θέλει τίποτα.
Εμένα τις μπροστά μου τις έκαναν δώρο αλλιώς θα έβαζα llumar.Με το καλό να παραλάβεις.
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω st-line diesel 1.5 και σκεφτομαι για μεμβρανες μπροστα. Τι προτεινετε? Πισω που εχει εργοστασιακα φιμε χρειαζεται κατι?Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Εγώ ξέρω ότι και πίσω θέλει καθώς αυτά που έχει είναι privacy glass ( μόνο για σκίαση) και δεν απορροφούν την ακτινοβολια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Παραλαβαμε σημεραΚαλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!!
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω st-line diesel 1.5 και σκεφτομαι για μεμβρανες μπροστα. Τι προτεινετε? Πισω που εχει εργοστασιακα φιμε χρειαζεται κατι?
Χρειάζεται κα ιπίσω για να κόβει την ακτινοβολία και την ζέστη. Το εργοστασιακό φυμέ είναι απλά για το φώς.
-
Πολύ ωραίο , mitsos587, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Χρειάζεται κα ιπίσω για να κόβει την ακτινοβολία και την ζέστη. Το εργοστασιακό φυμέ είναι απλά για το φώς.
100% αυτό; Γιατί την άλλη φορά κάποιος εδώ μέσα (ή σε κάποια αντιπροσωπεία, μπερδεύτηκα τώρα) έλεγε ότι φυσικά και κόβουν την ακτινοβολία και τα εργοστασιακά. Τι να πιστέψω τώρα εγώ;
-
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο
https://en.wikipedia.org/wiki/Factory_tint
Όλα τα εργοστασιακά φιμέ κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο, δλδ βάζουν χρωστική κατά τη δημιουργία του τζαμιού.
Αυτό δεν προσφέρει προστασία απο τις ακτίνες UVA.
Τα τζάμια αυτοκινήτων γενικώς προσφέρουν προστασία τουλάχιστον από UVB, είναι αυτή που προκαλεί τα εγκαύματα.Αλλά σύμφωνα με αυτό το forum
https://www.fordflex.net/forums/viewtopic.php?t=1452Η απάντηση της Ford για ένα Ford Flex 2011 ήταν ότι παρέχει 98% προστασία από UV (η φιμέ ζελατίνες δίνουν 99%)
[spoiler=:sor3rgs0]My name is Mayzel from Ford Customer Service Department. I sincerely appreciate the time that you have taken to write us with your feedback regarding the UV protection of the privacy glass of your 2011 Ford Flex.In an effort to assist you, I have personally looked up my resources and found out that your 2011 Ford Flex privacy glass has a 98 percent of ultraviolet (UV) light. In addition, there are some vehicles that are also equipped with this specific feature, like the 2010 Ford Taurus and Lincoln MKS and MKT.
I hope this information helps you. Thank you for contacting Ford. I appreciate the opportunity to assist you.
Sincerely,
Mayzel
Customer Relationship Center
Ford Motor Company[/spoiler:sor3rgs0]Άρα.....
Όλα τα τζάμια προσφέρουν προστασία από UVB αλλά ίσως όχι από UVA.
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
Μηδενιζει και το trip1 στα 2000 χλμ?Σαν να μου φανηκε χτες οτι αυτο ειδα...
Εγώ μηδενιζω το τριπ 1 όταν βάζω πετρέλαιο. Το τριπ 2 το μηδενισα μετά το πρώτο σέρβις και ξαφνικά μέρα από 2 μήνες το είδα μηδενισμενο.
Ford Kuga