-
Συνελθεεεεεε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όσο γράφεις τέτοια θα τα ακούς
Ο χρήστης skous έγραψε:
Περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνει τον κόσμο να αγοράσει kuga (και φορντ)...
Οικονομια στην τιμή
Οικονομία σχετικα στα σερβις
Εγγυηση 8 χρόνια
Κοκοψινια στυλ st line, boot opener κλπ )Προφανώς και αυτοί είναι λόγοι για το πόσο γαμάτο VFM είναι το Kuga, αλλά ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που το αγοράσαμε είναι ότι αποτελεί την πιο καλοστημένη πρόταση στην κατηγορία. Κάτι το οποίο λένε όλοι παγκοσμίως. Όταν ξεκολλήσεις και το καταλάβεις, το συζητάμε...
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Αναμεσα στο 1.5 180 αλογα auto awd βενζινη και το 2.0 150 ps awd auto diesel ποιο θα επιλεγατε?? Με 1000 χλμ το μηνα περιπου...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Με τα χλμ που λες πως κάνεις, ίσως συμφέρει η βενζίνη.
Αν κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό με βάση 1) τα τέλη που πληρώνει ετησίως το καθένα ( περίπου 420 ευρώ το 1.5 και 160 ευρώ το diesel), 2) υπολογίζοντας τη μέση εργοστασ. κατανάλωση 7,5λτ/100χλμ. βενζίνη και 5,2/100χλμ. diesel 3)την υπάρχουσα διαφορά στην τιμή/λτ. βενζίνης-πετρελαίου και τέλος 4) τη διαφορά στην τιμή αγοράς ( 4400 ευρώ πιο ακριβό το diesel απ'ότι είδα στον τιμοκατάλογο),πρέπει να υπολογίζεις απόσβεση σε 5μησι-6 χρόνια.
Αυτά εφ'όσον όπως προείπα, δεν βάλει το χεράκι της η ελληνική (και οι παγκόσμιες κυβερνήσεις) και δεν αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα.Αναλόγως κρίνεις και πράττεις.Στο diesel πληρώνεις και 440€ το χρόνο φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Επειδή είναι δίλιτρο.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οικονομια στην τιμή
Εγγυηση 8 χρόνια
Κοκοψινια στυλ st line, boot opener κλπ )Διαφωνώ! Συμβάλλουν και αυτά, αλλά όσoι το ψάχνουν λίγο περισσότερο, αγοράζουν Kuga (και Ford) κυρίως για το στήσιμο και τον συνδυασμό κρατήματος, οδικής συμπεριφορά, άνεσης και ποιότητας κύλισης.
Προσωπικά το Kuga το κοίταζα αρκετά πριν το facelift και εάν υπήρχε διαθέσιμη έκδοση βενζίνης (είχαν τελειώσει όλα και νέες παραγγελίες δεν γίνονταν) θα το είχα ήδη αγοράσει ενώ έφτασα και ένα βήμα πριν την αγορά του 2λιτρου diesel, το οποίο που το έδιναν σε πολύ καλή τιμή.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Όσο γράφεις τέτοια θα τα ακούςΠεριγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνει τον κόσμο να αγοράσει kuga (και φορντ)...
Οικονομια στην τιμή
Εγγυηση 8 χρόνια
Κοκοψινια στυλ st line, boot opener κλπ )Προφανώς και αυτοί είναι λόγοι για το πόσο γαμάτο VFM είναι το Kuga, αλλά ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που το αγοράσαμε είναι ότι αποτελεί την πιο καλοστημένη πρόταση στην κατηγορία. Κάτι το οποίο λένε όλοι παγκοσμίως. Όταν ξεκολλήσεις και το καταλάβεις, το συζητάμε...
Xμ.....
Ξαφνικά έγινε η πιο καλοστημένη πρόταση και το αγόρασαν ΤΟΣΟΙ θειασώτες της οδηγικής απόλαυσης , ή απλά ήταν καλοστημένη και δεν το αγοραζε κανείς προηγουμένως ;
Διότι αν το αγοραζε κανείς ΚΥΡΙΩΣ για αυτά που λές, τότε θα μοσχοπουλούσε από το 2012 ξέρω γώ, όχι από το 2017.
Προβληματίσου...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Οικονομια στην τιμή
Εγγυηση 8 χρόνια
Κοκοψινια στυλ st line, boot opener κλπ )Διαφωνώ! Συμβάλλουν και αυτά, αλλά όσoι το ψάχνουν λίγο περισσότερο, αγοράζουν Kuga (και Ford) κυρίως για το στήσιμο και τον συνδυασμό κρατήματος, οδικής συμπεριφορά, άνεσης και ποιότητας κύλισης.
Προσωπικά το Kuga το κοίταζα αρκετά πριν το facelift και εάν υπήρχε διαθέσιμη έκδοση βενζίνης (είχαν τελειώσει όλα και νέες παραγγελίες δεν γίνονταν) θα το είχα ήδη αγοράσει ενώ έφτασα και ένα βήμα πριν την αγορά του 2λιτρου diesel, το οποίο που το έδιναν σε πολύ καλή τιμή.
Αυτό. Μια χαρά το ήξερα το Kuga και γνώριζα όλα τα υπέρ και κατά του, ΑΛΛΑ με την τραγική τιμολόγηση που είχε (πριν κάτι χρόνια είχα γράψει και εδώ μέσα ότι ήταν ίσως από τις πιο αποτυχημένες τιμολογήσεις ever), δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να το προτιμήσω έναντι του CX7 (μιλάω για τις καλές εποχές, 2.5Τ έναντι 2.3Τ...).
Όσο για το Kuga, δεν χρειάζεται να προβληματιστώ, μια χαρά τα έχουμε συμφωνήσει όλοι μας. Επειδή δεν νομίζω ότι το έχει ποστάρει κάποιος εδώ μέσα....
Γιατί πρέπει να είναι τόσο καλό το Ford Kuga;
Όταν το ανέβασε κάποιο παιδί στο CFH, έγραψα ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν βάλει το όνομά μου και να το είχαν γράψει ακριβώς για μένα
Ή όπως τα λένε οι αγγλάρες
Τhe Kuga plays Ford's familiar handling trump card.
Whether you want a comfortable and easy drive, a big towing capacity, serious off-road ability or a cavernous cabin, the sub-£30k 4x4 class already caters for you. But if you want genuinely athletic, absorbing handling, it doesn’t. Or it didn’t, until the Ford Kuga arrived. Crossovers like the Qashqai arguably offered something for keener drivers in need of added ‘utility’. But now the Kuga has become a fully fledged SUV, it has not only come of age but has also brought typical Ford-brand dynamism and poise to a segment that badly needs it
-
Τιμη
Εξοπλισμος
Εγγυηση
Αυτοι οι κυριοι λογοι αγορας του kuga απο τους περισσοτερους -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τιμη
Εξοπλισμος
Εγγυηση
Αυτοι οι κυριοι λογοι αγορας του kuga απο τους περισσοτερουςΣωστά, γιατί τα υπόλοιπα τα είχε και πρίν και είναι στάνταρ για τα Ford πλέον (δηλαδή οδική συμπεριφορά και άνεση/ποιότητα κύλισης για το Kuga). Δηλαδή έχουμε ως δεδομένο αυτά τα χαρακτηριστικά και μετά κοιτάμε και τα υπόλοιπα.
Εάν είχε κράτημα zastava, δεν θα πούλαγε λόγω τιμής και εξοπλισμού.
-
Τόσο στο S7 όσο και τώρα στο S8, ενώ έχω εγκαταστήσει κανονικότατα τις συμβατές με το Sync3 εφαρμογές από το Store, δεν τις βρίσκει καν στην Αναζήτηση. Ξαφνικά κάποια στιγμή χθες, στο εντελώς άσχετο, μου εμφανίζει ότι βρήκε Waze και Spotify, οπότε λέω 'ΟΚ, ξεμπλόκαρε' (χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ). Αλλά όταν ξαναμπήκα στο αυτοκίνητο, είχαν ξαναχαθεί και αυτές, και πάλι δεν έβρισκε τις εφαρμογές από το S8.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας κάτι παρόμοιο ?
Α, και δεν ολοκληρώνεται ποτέ η εύρεση αναβαθμίσεων, όντας συνδεδεμένος κανονικά με το wifi που έχω στήσει στο garage. Και εδώ καμιά ιδέα ?
-
Για να τις δει το sync3 πρέπει οι εφαρμογές να τρέχουν ήδη. Άρα τρέξε το spotify και μετά βάλε το καλώδιο και θα τη δει. Κάποιες τρέχουν στο startup του κινητού και τις βλέπει πάντα.
Για το 'check for updates' το έχω γράψει και ποιο πάνω. Την 1η βδομάδα που πήρα το αυτοκίνητο μου έκανε κανονικά check. Τώρα τελευταία που προσπαθώ από διάφορα hotspots δεν ολοκληρώνει ποτέ.
-
Για να δει τις εφαρμογές δεν χρειάζεται καλώδιο, μέσω ΒΤ γίνεται. Και έχω δοκιμάσει τα πάντα, να τρέχουν, να μην τρέχουν, να τις κάνω uninstall/install, να επιλέγω εκείνη τη στιγμή να κάνω κάτι (π.χ. στο Waze), τίποτα. Και χθες που τις εμφάνισε για λίγο, δεν έκανα κάτι εγώ, μόνο του τις εμφάνισε, και μόνο του τις ξαναεξαφάνισε. Είναι το λεγόμενο erratic behaviour, δεν μπορείς να συγκεκριμενοποιήσεις την αιτία....
Το τελευταίο update που φαίνεται να έχει ολοκληρώσει είναι αυτό που μάλλον του έκαναν στη Βελμάρ ακριβώς πριν το παραλάβω. Αλλά δεν ξέρω αν το έκαναν μέσω ETIS ή μέσω wifi...
-
Ναι έχει δίκιο με το καλώδιο, μπερδεύτηκα με το AA. Αλλά οι εφαρμογές πρέπει 100% να τρέχουν, μου το κάνει και εμένα αυτό. Η μόνη που βρίσκει πάντα είναι το miroamer
Κάτσε, τώρα είδα ότι λές για waze. Το waze είναι ford sync app; Δεν είναι μόνο android auto;Εγώ πάντως έχω κάνει 1 πετυχημένο check for updates από το wifi του σπιτιού μου τον Ιανουάριο
-
Στην τελευταία έκδοση του Sync3 έχει μπει και το Waze. Και ενώ π.χ. το Spotify και το Glympse είναι από τα πιο παλιά Sync apps, το Waze βρήκε πρώτο αλλά και αυτό για μερικά δευτερόλεπτα.
Το ΑΑ δούλεψε τέλεια από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν έκανα το παραμικρό.
-
Σοβαρά! Εγώ νόμιζα ότι στην τελευταία έκδοση θα έβαζαν το sygic
θα το ψάξω με το waze να σου πω αν παίζει.
-
Το θέμα είναι αν θα δουλεύει το sygic χωρίς data.
-
To sygic 99% δεν θα θέλει data όπως ακριβώς δουλεύει και τώρα. Αλλά πιθανότατα θα θέλει να αγοράσεις και το plugin 'car connectivity' και το πακέτο πάει 80euro τώρα.
Πάντως για waze και ford sync app δεν έχω βρει τίποτα μέχρι τώρα, ούτε μια photo που να δείχνει ότι λειτουργεί σε ford sync 3.
Το μόνο που βρήκα είναι video από το booth του SDL που λένε ότι η waze όντως μπήκε στο consortium και έχουν και demo. -
Καλησπερα σε ολους,ειμαι ο βασιλης και αυτο το
καιρο ειμαι στο ψαξιμο για αυτοκινητο τυπου suv crossover
η οπως θελει να τα πει ο καθενας.εχω δει τα περισσοτερα suv που
κυκλοφορουν στην αγορα απο jeep compass μεχρι q3 και με ταβανι τα 26000€
που διαθετω εχω καταληξει στο kuga 1500 κυβικα με 150ps st line βενζινη.περα απο τη
γνωμη καποιον που εχουν kuga που θελω να ακουσω,προχθες ειδα και το vw t roc
και θελω τη γνωμη σας!τελικα να κλεισω με το kuga η να δω και κατι αλλο; -
Ο χρήστης vasilis7 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,ειμαι ο βασιλης και αυτο το
καιρο ειμαι στο ψαξιμο για αυτοκινητο τυπου suv crossover
η οπως θελει να τα πει ο καθενας.εχω δει τα περισσοτερα suv που
κυκλοφορουν στην αγορα απο jeep compass μεχρι q3 και με ταβανι τα 26000€
που διαθετω εχω καταληξει στο kuga 1500 κυβικα με 150ps st line βενζινη.περα απο τη
γνωμη καποιον που εχουν kuga που θελω να ακουσω,προχθες ειδα και το vw t roc
και θελω τη γνωμη σας!τελικα να κλεισω με το kuga η να δω και κατι αλλο;Καλώς όρισες!
Κατ'αρχήν,το Τ-roc είναι σε άλλη,μικρότερη κατηγορία σε σχέση με το Kuga και τα υπόλοιπα που είδες (Compass,Q3).Για αυτή τη κατηγορία υπάρχει το Tiguan σε VW.Για να εκφέρουμε κάποια γνώμη, κατατόπισέ μας λίγο.Ποιες είναι οι ανάγκες σου (οικογένεια,παιδιά); Θέλεις χώρους κι άνεση κυρίως; Θα σε ένοιαζε να είχε και μια ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά; Πόσα χλμ./έτος; Χρήση σε άσφαλτο ή και για ανώμαλα εδάφη;Mε θέμα parking είσαι ο.κ.;
-
To T-Roc, όπως και το Karoq, είναι μικρότερα οχήματα, οπότε θα έχεις μικρότερους χώρους. Το Karoq έχει λίγο μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, αλλά γενικά κανένα από αυτά δεν έχει την άπλα του Kuga. Επίσης κανένα από αυτά -και κανένα άλλο γενικότερα- δεν έχει το μέσα-έξω του ST-Line. Από εξοπλισμό πάντως το Kuga έχει τα πάντα, και πρέπει αναγκαστικά να πας στις ανώτερες εκδόσεις και των δύο για να έχεις αντίστοιχο επίπεδο εξοπλισμού.
Από το ποσό-ταβάνι που λες, υποθέτω ότι κοιτάς δικίνητα, άρα και για τα δύο μοντέλα μιλάμε για τον 1.5EVO 150 στο ανώτερο επίπεδο. Με αυτό το μοτέρ είναι πιο γρήγορα από το Kuga, αλλά προφανώς κανένα από τα δύο δεν έχει το πάτημα και την αίσθηση του Ford.
Το ότι το Kuga, παρόλο που είναι μεγαλύτερο όχημα και δίνει περισσότερο εξοπλισμό (και στυλ) καταλήγει να είναι φθηνότερο και από τα δύο, αμέσως σου δίνει να καταλάβεις ποιο είναι και το καλύτερο vfm
-
ευχαριστω για την απαντηση σου αρχικα,οι αναγκες ειναι οικογενεια
παιδια ανεση χωρους καροτσια μωρα κτλ.εκτος δρομου σπανια πηγαινω αλλα θελω
να εχει τη δυνατοτητα.μεσος ορος χλμ το χρονο δεν ξεπερναω τα 10000χλμ,αυτο που θελω
να εχει αρκετο εξοπλισμο σε αξεσουαρ και μην μου βγαζει μηχανικα προβληματα.αυτη
τη στιγμη εχω το a1 της audi κ εχω θεμα δισκο πλατο σασμαν και απ οτι ακουω κ απο αλλους που εχουν
audi εχουν προβληματα τετοιου τυπου ακομα και σε q5 επομενως εχω αποκλεισει την audi σαν εταιρεια!
Ford Kuga