-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλοτάξιδο!! Κλασσικός και πολύ όμορφος συνδυασμός έκδοσης και χρώματος. Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς.Σε ευχαριστω πολυ. Ερχομαι από Toyota Corolla hatchback και μόλις το οδήγησα νόμιζα ότι είμαι σε transit. Άλλο σε αντιπροσωπεία και άλλο στο δρόμο πάνω
-
Εξαιρώντας το QQ και τις πωλήσεις εταιρικών leasing Χ1 και GLA, το Kuga χτύπησε κορυφή και όχι άδικα.
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -9-seg.pdf
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Εξαιρώντας το QQ και τις πωλήσεις εταιρικών leasing Χ1 και GLA, το Kuga χτύπησε κορυφή και όχι άδικα.http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -9-seg.pdf
Σωστα. Πολυ αυτοκινητο για τα λεφτα του. Καλορίζικα σε όλους.
Offtopic αλλα κοιτώντας τη λίστα, βγάζει μάτι ποσο πάτο εχει πιάσει το crv. Παντού εκτος απο την Ελλάδα ειναι best seller κ εδώ με το ζόρι γράφει καμία πώληση.
Αυτο θα πει επιτυχία για την εγχώρια αντιπροσωπεια.. . -
Νομίζω ότι είναι λίγο ακριβούτσικο, γι'αυτό
-
Το Kuga πρώτο σε πωλήσεις (εξαιρείται φυσικά το QQ το οποίο ότι και να γίνει, απλά πουλάει!!!) τον Σεπτέμβριο. Το CHR πάει επίσης πολύ καλά. Η GLA έχει χτυπήσει κορυφή (μάλλον εταιρικά με τέτοιες τιμές) και επίσης το 3008 όλο και πέφτει σε πωλήσεις (πλέον δεν ισχύει ότι έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης, 1 χρόνο είναι στην αγορά).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το Kuga πρώτο σε πωλήσεις (εξαιρείται φυσικά το QQ το οποίο ότι και να γίνει, απλά πουλάει!!!) τον Σεπτέμβριο. Το CHR πάει επίσης πολύ καλά. Η GLA έχει χτυπήσει κορυφή (μάλλον εταιρικά με τέτοιες τιμές) και επίσης το 3008 όλο και πέφτει σε πωλήσεις (πλέον δεν ισχύει ότι έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης, 1 χρόνο είναι στην αγορά).Πλεον μαλιστα βλέπω ολο και περισσότερους με kuga στο δρομο! Καλα να ειμαστε και καλα χλμ να κάνουμε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σήμερα διαπίστωσα ότι όταν ακολουθώ την ένδειξη για αλλαγή ταχύτητας (για να πετύχω το σκορ χαμηλών ρύπων) καίει περισσότερο από ότι εάν αλλάζω τις ταχύτητες κοντά στις 1750 στροφές. Εχει διαπιστώσει κανεις κάτι τέτοιο ; Αναφέρομαι σε πετρέλαιο και είμαι στη διαδικασία του στρωσιματος.
-
Κοιτάω στην λίστα των αντιπροσώπων της Ford. Ποια είναι η διαφορά του 'Επίσημος Εμπορος' από το 'Εξουσιοδοτημένος
Επισκευαστής της FORD MOTOR ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. και Επίσημος Συνεργάτης της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.'; -
Καλημερα, το active city stop, σας εχει ενεργοποιηθει ποτε? ή εστω να σας δωσει καποια προειδοποιηση οτι θα ενεργοποιηθει αν δεν κανετε καποια ενεργεια?
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερα, το active city stop, σας εχει ενεργοποιηθει ποτε? ή εστω να σας δωσει καποια προειδοποιηση οτι θα ενεργοποιηθει αν δεν κανετε καποια ενεργεια?Καλημερα, στους 3+ μήνες που το εχω μέχρι στιγμής οχι.
-
Εγω απ'οτι εχω ακουσει απο φιλους που το εχουν και εχει ενεργοποιηθει δεν σε προειδοποιει, του στυλ φρεναρει λιγο, αλλα περιμενει μεχρι τελευταια στιγμη και κανει πολυ αποτομο φρεναρισμα, λες και πατας αποτομα και τερμα το φρενο - τσαρουχωμα κανονικο χεχε. Εκεινη την ωρα σε αφηνει μ@λ@κ@ και τρομαζεις και εσυ ο ιδιος γιατι προφανως ενεργοποιειται οταν δεν εχεις εσυ την προσοχη.
-
Κατεβαινε κανεις σας με γκρι st line Πεμπτη πρωι προς Κορινθο? Πινακιδα με 7 ,9 ,2. Ψευτοκορναρα-'ευχαριστω' που μ αφησε στη αριστερη να προσπερασω.
-
Έχει κοκκαλωσει μπροστά από μπάρα και με τρόμαξε. Νομίζω λειτουργεί με ταχύτητες μέχρι 50 χλμ.
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωστόσο επίδοξος αγοραστής του business 1,5 Ecoboost βενζίνη θέλω να κάνω 2 ερώτησεις γιατί κάπου έχω χαθεί με εξοπλισμό, πωλητές, φυλλάδια κτλ...
- Στην έκδοση business περιλαμβάνεται το θερμαινομενο παρπριζ ( εννοώ να ζεστενεται με αντιστάσεις όπως το πίσω) σε έκθεση που είδα το είχε, στο φυλλάδιο το λέει έξτρα...
- Το να βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά ( και όχι το active park assist) θα σου έχει οπτική ειδοποίηση στην οθόνη όπως συμβαίνει με τους πίσω
Κατά τα άλλα ενθουσιασμένος από το test drive του St line ( κράτημα, θορυβος καμπίνας, ορατότητα κτλ) αλλά δυστυχώς ξεφεύγει για το budget μου. Το active park assist δεν δούλεψε ποτέ σωστά στο test drive και λέω ότι αν μου έσπασε τα νεύρα στην δοκιμή φαντάσου όταν και άμα το χρειαστώ ( για αυτό και λέω μόνο τους αισθητηρες μπροστά)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Ωστόσο επίδοξος αγοραστής του business 1,5 Ecoboost βενζίνη θέλω να κάνω 2 ερώτησεις γιατί κάπου έχω χαθεί με εξοπλισμό, πωλητές, φυλλάδια κτλ...- Στην έκδοση business περιλαμβάνεται το θερμαινομενο παρπριζ ( εννοώ να ζεστενεται με αντιστάσεις όπως το πίσω) σε έκθεση που είδα το είχε, στο φυλλάδιο το λέει έξτρα...
- Το να βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά ( και όχι το active park assist) θα σου έχει οπτική ειδοποίηση στην οθόνη όπως συμβαίνει με τους πίσω
Κατά τα άλλα ενθουσιασμένος από το test drive του St line ( κράτημα, θορυβος καμπίνας, ορατότητα κτλ) αλλά δυστυχώς ξεφεύγει για το budget μου. Το active park assist δεν δούλεψε ποτέ σωστά στο test drive και λέω ότι αν μου έσπασε τα νεύρα στην δοκιμή φαντάσου όταν και άμα το χρειαστώ ( για αυτό και λέω μόνο τους αισθητηρες μπροστά)
Εγώ πάλι που δοκίμασα το active park assist δούλεψε παρά πολυ καλα. Απλά πρέπει, από ότι κατάλαβα, να το επιλέξεις ακριβώς πριν τη θέση parking. Αν θα εύρισκα ένα λάθος του αυτό θα ήταν ότι κατα την όπισθεν το φέρνει οριακά το αυτοκινήτο μέχρι να σου πει Stop. Στις κόκκινες ενδείξεις του αισθητήρα για να ακριβολογώ.
-
Ο χρήστης Marinos85 έγραψε:
Ωστόσο επίδοξος αγοραστής του business 1,5 Ecoboost βενζίνη θέλω να κάνω 2 ερώτησεις γιατί κάπου έχω χαθεί με εξοπλισμό, πωλητές, φυλλάδια κτλ...
- Στην έκδοση business περιλαμβάνεται το θερμαινομενο παρπριζ ( εννοώ να ζεστενεται με αντιστάσεις όπως το πίσω) σε έκθεση που είδα το είχε, στο φυλλάδιο το λέει έξτρα...
Εγώ πάλι που δοκίμασα το active park assist δούλεψε παρά πολυ καλα. Απλά πρέπει, από ότι κατάλαβα, να το επιλέξεις ακριβώς πριν τη θέση parking. Αν θα εύρισκα ένα λάθος του αυτό θα ήταν ότι κατα την όπισθεν το φέρνει οριακά το αυτοκινήτο μέχρι να σου πει Stop. Στις κόκκινες ενδείξεις του αισθητήρα για να ακριβολογώ.
Τι να πω δεν ξέρω. Η βλακεία είναι ότι αν το βάλω extra μαζί με το μεταλλικό χρώμα αλλάζω κλίμακα και μου βγαίνει κόστος όσο σχεδόν το St line. Για αυτό και σκέφτομαι για τους αισθητηρες μπροστα
-
Ωστόσο επίδοξος αγοραστής του business 1,5 Ecoboost βενζίνη θέλω να κάνω 2 ερώτησεις γιατί κάπου έχω χαθεί με εξοπλισμό, πωλητές, φυλλάδια κτλ...- Στην έκδοση business περιλαμβάνεται το θερμαινομενο παρπριζ ( εννοώ να ζεστενεται με αντιστάσεις όπως το πίσω) σε έκθεση που είδα το είχε, στο φυλλάδιο το λέει έξτρα...
Καλησπερα,
-
περιλαμβάνεται το θερμαινόμενο παρμπρίζ
-
εχω βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά, εχω μόνο ηχητική ειδοποίηση. Οι αισθητήρες ενεργοποιούνται μόλις βαλω μπροστά και απενεργοποιούνται 2-3 λεπτά μετα, ενώ ενεργοποιούνται και μόλις βαλω όπισθεν. Αν θέλω να τους ενεργοποιήσω στο άσχετο το κανω απο ενα μπουτόν που μου εχουν βάλει διπλα στο μπουτόν του start-stop.
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Καλησπερα,
-
περιλαμβάνεται το θερμαινόμενο παρμπρίζ
-
εχω βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά, εχω μόνο ηχητική ειδοποίηση. Οι αισθητήρες ενεργοποιούνται μόλις βαλω μπροστά και απενεργοποιούνται 2-3 λεπτά μετα, ενώ ενεργοποιούνται και μόλις βαλω όπισθεν. Αν θέλω να τους ενεργοποιήσω στο άσχετο το κανω απο ενα μπουτόν που μου εχουν βάλει διπλα στο μπουτόν του start-stop.
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Μια ερώτηση μόνο: γιατί να θες να τους ενεργοποιήσεις στο άσχετο. Σου έχει τύχει? Και επίσης το button on/off είναι αντιπαθητικό?
Και μια τελευταία ερώτηση. Η επιλογη απενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού μπορεί να γίνει οποτεδήποτε η πρέπει να το πω κατά την παραγγελία?Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω την εντυπωση οτι παντα υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης αεροσακου συνοδηγου και σε ολα τα αυτοκινητα.
-
Μια ερώτηση μόνο: γιατί να θες να τους ενεργοποιήσεις στο άσχετο. Σου έχει τύχει? Και επίσης το button on/off είναι αντιπαθητικό?
Και μια τελευταία ερώτηση. Η επιλογη απενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού μπορεί να γίνει οποτεδήποτε η πρέπει να το πω κατά την παραγγελία?Ας εχω την επιλογή να τους ενεργοποιησω οποτε θέλω και ας μη το χρειαστω - δε το εχω χρειαστεί.
Νομίζω οτι σε ολα τα αυτοκίνητα μπορεις να απενεργοποιήσεις αερόσακο συνοδηγού οποτε θέλεις.
Ford Kuga