-
Η peugeot να τα βλεπει αυτα που με τετοιες τιμες θα της παιρνουν τις πωλησεις κατω απο τη μυτη ακομα και αν προσφερει καλυτερο συνολο.
-
H Peugeot δεν προσφέρει καν τετρακίνηση.
Το 180άρη βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση φαίνεται ολοκληρωμένη επιλογή. -
Αυτή τη στιγμή προσφέρεται στην Ελλάδα πολύ φτηνότερα από τις άλλες ευρωπαικες χώρες και με 8 χρόνια εργοστασιακή πανευρωπαική εγγύηση.......
Τα νούμερα είναι απλά όσο κι αν ορισμένοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Αρκεί κάποιος να κοιτάξει το Car Configurator σε Ιταλία Ισπανία Γερμανία.....σε kuga 3008 tiguan crv X1.......και βλέπει ποιοι τον κοροιδεύουν ΄και ποιοι όχι..... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
H Peugeot δεν προσφέρει καν τετρακίνηση.
Το 180άρη βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση φαίνεται ολοκληρωμένη επιλογή.Όντως, 28,5 το αυτόματο, 4κίνητο...πάρα πολύ καλή τιμή!
Πάντως, όταν το οδήγησα το καλοκαίρι (το pro facelift) το 1.5 4κίνητο, αυτόματο μπορώ να πώ ότι έμεινα παρα πολύ ικανοποιημένος από το αυτοκίνητο (αισθητικά είναι απλά ΟΚ) και σαφώς είχε καλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης από το Tiguan που είχα οδηγήσει 2-3 ημέρες νωρίτερα. Απλά, το βάρος του γίνεται αισθητό, δηλαδή με τα 180ps ήταν απλά σβέλτο.
-
Εκεί που έλεγα ότι το Kuga έχει από τις πιο τραγικές τιμολογήσεις (γενικά και ειδικά στην Ελλάδα), αυτές οι τιμές είναι ίσως οι καλύτερες της αγοράς Πραγματικά απίστευτο, ειδικά αν δείτε τι περιλαμβάνει ακόμα και η 'βασική' Business. Θα πάω να το δω, ίσως πάρω και καλή προσφορά λόγω του ότι είμαι ήδη πελάτης
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εκεί που έλεγα ότι το Kuga έχει από τις πιο τραγικές τιμολογήσεις (γενικά και ειδικά στην Ελλάδα), αυτές οι τιμές είναι ίσως οι καλύτερες της αγοράς Πραγματικά απίστευτο, ειδικά αν δείτε τι περιλαμβάνει ακόμα και η 'βασική' Business. Θα πάω να το δω, ίσως πάρω και καλή προσφορά λόγω του ότι είμαι ήδη πελάτηςΝα πάς και να μας κρατήσεις ενήμερους!!
Σκέφτομαι να περάσω και εγώ κάποια στιγμή.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εκεί που έλεγα ότι το Kuga έχει από τις πιο τραγικές τιμολογήσεις (γενικά και ειδικά στην Ελλάδα), αυτές οι τιμές είναι ίσως οι καλύτερες της αγοράς Πραγματικά απίστευτο, ειδικά αν δείτε τι περιλαμβάνει ακόμα και η 'βασική' Business. Θα πάω να το δω, ίσως πάρω και καλή προσφορά λόγω του ότι είμαι ήδη πελάτης
Να πάς και να μας κρατήσεις ενήμερους!!
Σκέφτομαι να περάσω και εγώ κάποια στιγμή.
Επειδή του γκουντ του μπι τρουθ , μήπως είναι τιμές 'Λιανική Τιμή προ Φόρων & Δασμών' όπως αναφέρεται στον επίσημο τιμοκατάλογο τους?
-
Και όμως όχι, στο site φαίνονται μεν οι τιμές προ φόρων (π.χ. ST-Line 1.5 17800€), αλλά αν δείτε τις τιμές που κυκλοφόρησαν π.χ. εδώ, θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές!
Business 1.5 150HP 22K€ και το STLine 25K€
Δυστυχώς και αυτό την παθαίνει από το σκαλοπάτι των 20Κ€, αφού είτε με 180 άλογα είτε με AWD, ξαφνικά τσιμπάει 4Κ€ φόρους...oh well, τα 180 άλογα είναι θέμα 400€ και μισής ώρας
-
Όχι, είναι τιμές λιανικής με φόρους και όλα!
http://www.drive.gr/news/agora/apo-eu-2 ... -ford-kuga
-
Τις πόσταρα ήδη ρε συ
Εκεί που το 3008 πήγε +10Κ€ πάνω από το προηγούμενο μοντέλο, το Kuga πήγε 10Κ€ κάτω. 32Κ€ έκανε πριν το 150αρι Titanium, 22Κ€ κάνει τώρα το Business με παραπλήσιο εξοπλισμό.
Και από ότι φαίνεται, ωραίο το ST, αλλά όχι για μένα, γιατί χαμηλώνει, και το 180αρι με το αυτόματο είναι πιο αργό από το χειροκίνητο 150αρι. Οπότε αν δεν θέλεις οπωσ-και-δήποτε 4κίνηση, τότε το χειροκίνητο είναι τελικά καλύτερη επιλογή (αφού είναι και πιο φθηνό και πιο οικονομικό).
We have a winner
-
Όντως το 150αρι στα 22.000 είναι ίσως η πιο value for money επιλογή αυτή την στιγμή...ξεπνερνάει ακόμα και το s-cross!!
-
Σε χωρους πως ειναι;
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Σε χωρους πως ειναι;Χώροι πίσω επιβατών τεράστιοι, αποσκευών στο μέσο όσο.
Επίσης, έχει πολύ καλό εξοπλισμό στα 22,500....μέχρι και navi είναι στάνταρ.
-
Η καμπίνα είναι ανετότατη...Δεν παίζεις μπάλα, αλλά ούτε είσαι και περιορισμένος. Ο χώρος αποσκευών θα μπορούσε να ήταν λίγο μεγαλύτερος, αλλά είναι επαρκής σίγουρα. Το αμάξι βγάζει εξαιρετική στιβαρότητα και το στήσιμό του είναι πολύ καλό. Η ford έχει κάνει άλματα προόδου σε αυτόν τον τομέα, όπως και στην αξιοπιστία!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε χωρους πως ειναι;
Χώροι πίσω επιβατών τεράστιοι, αποσκευών στο μέσο όσο.
Επίσης, έχει πολύ καλό εξοπλισμό στα 22,500....μέχρι και navi είναι στάνταρ.
Δυσκολες εποχες πια για το κασκάϊ! Αν και τετοια αμαξια παντα κρατανε ενα προβαδισμα λογω του οτι ηδη εχουν χτισει κοινο.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεταξόνιο 2.7μ, πορτμπαγκάζ 456lt, εξοπλισμός πραγματικά full, αφού πλην LED δεν του λείπει κάτι (δέρμα και οροφή δεν τα θεωρώ 'βασικά'), και όλες οι εκδόσεις έχουν παραπλήσιες επιδόσεις, άρα είναι θέμα αν χρειάζεσαι 4κίνηση, αν προτιμάς βενζίνη ή πετρέλαιο, και αν θες αυτόματο ή όχι.
-
Δύο μόνο αρνητικά μπορώ να εντοπίσω στο αμάξι
Πρώτο και σημαντικότερο, το βάρος του...Πρέπει να βρει τρόπο να το περιορίσει η ford
Δεύτερο, ένα καλύτερα σχεδιασμένο καντράν, γενικά ό,τι βρίσκεται μπροστά από οδηγό και συνοδηγό, μπορεί να βελτιωθεί, χωρίς να είναι κακά ή άσχημα... -
Και μεγάλη κατανάλωση στα 180 βενζίνης
-
Θεωρητικά ένα ακόμα που δεν είναι στα συν του είναι το σχετικά μέτριο πορτ παγκαζ σε σχέση με το συνολικό μέγεθος του αυτοκινήτου.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο πάντως σε γενικές γραμμεςΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Και μεγάλη κατανάλωση στα 180 βενζίνηςΕντάξει, αυτό φτιάχνεται, το 150αρι με 600€ πάει στα ~200 άτια και ~30 κιλά ροπής, με ελαφρά καλύτερη κατανάλωση από το 180αρι
Γι'αυτό λέω ότι το 180αρι είναι επιλογή μόνο για όποιον θέλει οπωσδήποτε 4κίνηση ή/και αυτόματο....
Τα 456 λίτρα είναι όντως μέτρια χωρητικότητα, σχεδόν όλα τα άλλα μεσαία έχουν μεγαλύτερη. Αλλά προσωπικά εφόσον είναι σχεδόν ίδια με της C5, μου φτάνει. Θέλω να δω βέβαια και πως δουλεύει το κάλυμμα (είναι σταθερό, είναι roll-up ?) και τι λειτουργίες ανάκλισης έχει.
Μίλησα ήδη με Βελμάρ, το απόγευμα μετά το test-drive θα έχω ολοκληρωμένη άποψη
Ford Kuga