-
Ενημερωτικά για όσους ψάχνονται με το android auto.
Έχει βγάλει ένας τύπος unofficial plugin για το torque & android auto.
https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/app-obd2-plugin-android-auto-torque-t3657805g
-
Καλημερα, εχετε ιδεα ποσο χρειαζεται εκτελωνισμος πινακιδες?
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερα, εχετε ιδεα ποσο χρειαζεται εκτελωνισμος πινακιδες?σε χρόνο γύρω στις 8-10 εργάσιμες
-
Οκ μου ειπαν το αυτοκινητο φτανει στις 20 οποτε παραλαβη πριν της 30 φανταζομαι και ελπιζω...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερα, εχετε ιδεα ποσο χρειαζεται εκτελωνισμος πινακιδες?Ανάλογα πόσο βιάζονται να πουλήσουν. Εμένα με 'χαλαρούς' ρυθμούς έκαναν 4 ημέρες για εκτελωνισμό, πινακίδες και προετοιμασία αυτοκινήτου για την παράδοση. Μου είπαν ότι μπορούν και σε 2 ημέρες εάν συντρέχει λόγος για να επισπεύσουν.
-
Μακαρι ο πωλητης μου να κανει το καλυτερο για την ωρα η αναμονη μεχρι τις 18 ειναι 3 μηνες, αντε να κανω βολτες λιγο πιο ανετα απο το rx8 γιατι μανα και μπεμπα και συμπραγκαλα συμπιεζονται..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Μακαρι ο πωλητης μου να κανει το καλυτερο για την ωρα η αναμονη μεχρι τις 18 ειναι 3 μηνες, αντε να κανω βολτες λιγο πιο ανετα απο το rx8 γιατι μανα και μπεμπα και συμπραγκαλα συμπιεζονται..Τι ακριβώς έκδοση περιμένεις; χρωμα; και με τι κινητήρα;
Με το καλό να παραλάβεις!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
1.5 150hp λευκο με εργοστασιακο συναγερμο , keyless και ηλ.πισω πορτα...και ζητησα και την ομπρελοθηκη μαζι με τα υπολοιπα συμπραγκαλα που μου δινουν...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
1.5 150hp λευκο με εργοστασιακο συναγερμο , keyless και ηλ.πισω πορτα...και ζητησα και την ομπρελοθηκη μαζι με τα υπολοιπα συμπραγκαλα που μου δινουν...Τέλειος συνδυασμός-επιλογή !! Ωραία και τα έξτρα που επελεξες.Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς! Με το καλό και πάλι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει και εγώ ένα St line 1.5 tdi και το περιμένω αρχες οκτώβρη. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν είπα στον πωλητή να μου πει τον αριθμό πλαισίου μου είπε έναν κωδικό με 2 γράμματα μπροστά και 5 αριθμούς έπειτα. Γνωρίζω ότι ο αριθμός πλαισίου εχει περισσότερα ψηφία. Ισχύει κάτι διαφορετικό στη ford;
-
Ο αριθμός πλαισίου εχει πολυ περισσότερα νούμερα (στο kuga μου ειναι ενα μακρυναρι όπως σε ολα τα αυτοκίνητα)
-
Ο χρήστης Marinos85 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει και εγώ ένα St line 1.5 tdi και το περιμένω αρχες οκτώβρη. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν είπα στον πωλητή να μου πει τον αριθμό πλαισίου μου είπε έναν κωδικό με 2 γράμματα μπροστά και 5 αριθμούς έπειτα. Γνωρίζω ότι ο αριθμός πλαισίου εχει περισσότερα ψηφία. Ισχύει κάτι διαφορετικό στη ford;Σου έδωσε τα δύο πρώτα και τα 5 τελευταία, γιατί αυτά αρκούν για να καταλάβεις μοντέλο και έκδοση.
http://www.autocheck.com/vehiclehistory/autocheck/en/vinbasics
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει και εγώ ένα St line 1.5 tdi και το περιμένω αρχες οκτώβρη. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν είπα στον πωλητή να μου πει τον αριθμό πλαισίου μου είπε έναν κωδικό με 2 γράμματα μπροστά και 5 αριθμούς έπειτα. Γνωρίζω ότι ο αριθμός πλαισίου εχει περισσότερα ψηφία. Ισχύει κάτι διαφορετικό στη ford;
Σου έδωσε τα δύο πρώτα και τα 5 τελευταία, γιατί αυτά αρκούν για να καταλάβεις μοντέλο και έκδοση.
Οκ. Θα το τσεκάρω με την παραλαβή !
-
Αν είχες ολόκληρο το VIN θα μπορούσες δωρεάν να κάνεις λογαριασμό στο service portal της Ford και να δεις όλα τα specs του αυτοκινήτου.
https://www.etis.ford.com/
Μετά πρέπει να πληρώσεις:
1 Hour EUR8.00
1 Day EUR15.00
1 Month EUR250.00Αλλά μπορείς να δεις όλα τα service, και τυχόν TSB που έχουν βγει για το μοντέλο.
-
Καλησπέρα σας.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το Ford Kuga και θα ήθελα να μου απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις, στο μέτρο που γνωρίζετε.- Τι κατανάλωση έχει το 1.5 βενζίνη και τι το 1.5 diesel? Απέχουν πολύ από τις εργοστασιακές τιμές;
- Όσο καιρό το έχετε, σας έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα; Σε γνωστούς που τους είπα για Ford μου είπαν τα χειρότερα λόγια για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων (περισσότερο χρόνο θα είναι στο συνεργείο παρά στο δρόμο). Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
Καλησπερα!
Το εχω δυο μήνες, ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
Η κατανάλωση φυσικά δεν εχει σχεςη με την εργοστασιακή... στο 1.5 Ecoboost εχω μέχρι στιγμής κατι λιγότερο απο 4000χλμ, τα μιςα ταξίδι και τα υπόλοιπα λιγο κινηση λιγο Αττική οδό - ανοιχτό δρομο γενικα, η κατανάλωση μου ειναι στο 9,5-10 λίτρα/100χλμ.
Για πρόβλημα νομίζω όλοι ειναι λιγο νωρις να μιλησουμε, αλλα θεωρώ μεγάλο συν την εγγύηση 8 ετων.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Για τη βενζίνη μου είχαν πει ότι καίει πολύ, αλλά το 9.5-10 είναι αρκετά ψηλά!
Στο πετρέλαιο που έκανα test drive, έλεγε μέση κατανάλωση 7,5lt/100km. Όσοι έχουν πετρέλαιο, τόσο σας βγάζει; -
Σε ταξίδι / ανοιχτό δρομο εχω δει και 7,5-8 λίτρα/100 χλμ, σε πόλη/κινηση τσιμπάει λιγο παραπάνω...
Ποσα χλμ κανεις το χρόνο ;
-
Εγώ για την αξιοπιστία των Ford έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο! Τα καλύτερα δηλαδή..
Για την κατανάλωση του ecoboost όντως θα είναι λιγο τσιμπημένη αλλά συμβάλλει και το βάρος σε αυτό.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να μας πει και ο Fanis75 που εχει κανει πολυ περισσότερα χλμ με το kuga
Ford Kuga