-
Πριν 3 εβδομάδες σταμάτησε δίπλα μου ένα Magnetic ST line με ένα 'συνάδελφο' οδηγό (= καράφλας!!) ο οποίος κατεύασε το τζάμι του και άρχισε να μου λέει: 'Με γειά, καλοτάξιδο, έχεις φανταστικό αυτοκίνητο' και κάτι τέτοια. Πιάσαμε και λίγο την κουβέντα...πλάκα είχε!
-
3 μηνες φαινονται μια αιωνιοτητα!! πιστευα πως θα εχω υπομονη αλλα τι ειδα και εγω μπροστα μου στην χαλκιδα σε λευκο st live και τρελαθηκα ειναι πολυ τουμπανο οταν το εκλεισα ο πωλητης μου ειπε μπορει να κανει και 2 αλλα οπως διαβαζω εδω ολοι το πηραν στους 3
και φοβαμαι επειδη πεφτει και καλοκαιρι μην κανει και παραπανω.... -
Εγώ ήθελα εξαρχής το stline. Όταν έμαθα ότι έχει 1 ετοιμοπαραδοτο, δε το σκέφτηκα λεπτό. Το magnetic μου άρεσε πιο πολύ σαν χρώμα αλλά και το μαύρο είναι σούπερ. Αρέσει και στη σύζυγο. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδια! μια ερώτηση: μόλις με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο έχει έρθει Ελλάδα και για να εκτελωνιστεί πρέπει να προχωρήσω στην ολική εξόφληση του. Είναι λογικό; δεν θα πρέπει να το δω πρώτα (ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποιες ατέλεις πχ.γρατζουνιές, κτλπ) και μετά να κάνω την εξόφληση; Στη δική σας περίπτωση πως έγινε η όλη διαδικασία;
ευχαριστώ!
-
Ναι λογικο ειναι. Εχει λιγο ρισκο αλλα δεν εχουν ρευστοτητα για να πληρωνουν μονοι τους. Στην παραλαβη αν εχει θεματα αρνεισαι να παραλαβεις.
-
Ο χρήστης nik4444 έγραψε:
Καλημέρα παιδια! μια ερώτηση: μόλις με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο έχει έρθει Ελλάδα και για να εκτελωνιστεί πρέπει να προχωρήσω στην ολική εξόφληση του. Είναι λογικό; δεν θα πρέπει να το δω πρώτα (ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποιες ατέλεις πχ.γρατζουνιές, κτλπ) και μετά να κάνω την εξόφληση; Στη δική σας περίπτωση πως έγινε η όλη διαδικασία;Ναι λογικό είναι, έτσι κάνουν πλέον όλοι, λόγω έλλειψης ρευστότητας. Εγώ δεν το εξόφλησα, γιατί ειχα συμφωνήσει ανταλλαγή με το αυτοκίνητό μου, οπότε είχα εξοφλήσει την διαφορά μόνο.
Όσο για τις ατέλειες, έχεις δίκιο αλλά να είσαι σίγουρος ότι εάν έχει κάτι, θα το φτιάξουν (χωρίς να το μάθεις φυσικά) πριν στο παραδώσουν. Εάν τώρα, όταν το δείς δεν είναι αυτό που έχεις παραγγείλει (σε χρώμα, έκδοση, εξοπλισμό κλπ.) τότε μπορείς να αρνηθείς να παραλάβεις.
-
Τελικά έπειτα από επικοινωνία με την τοπική ΒΕΛΜΑΡ, συμφωνήσαμε να τους δώσω το 50% της αξίας και το υπόλοιπο με την παραλαβή του αυτοκινήτου... γκρίνιαξαν λίγο αλλά πιστεύω πως είναι το πιο σωστό και για τα 2 μέρη... αφού εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο δεν θα παραδοθεί με ατέλειες (μακριά από εμάς) και αυτοί θα καλύψουν το κόστος εκτελωνισμού συν ένα μέρος της αξίας του...
-
Πολύ καλή συμφωνία! Ποια Βελμάρ?
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου παραδώσουν κάτι με πρόβλημα. Πολύ συχνά τα αυτοκίνητα περνάνε διαφορά στους τελωνειακους χώρους και ο πελάτης δε το μαθαίνει ποτέ.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στο cupra που ειχα παρει το 09 ηταν λιγο γδαρμενο το τελευταιο καζανακι της εξατμισης (ισως οταν το κατεβαζαν απο το φορτηγο...) βεβαια το ειδα υστερα απο ενα 6ημηνο γιαυτο πραγματικα θελει προσοχη στην παραλαβη
-
επειδή είχα μία άσχημη εμπειρία στο παρελθόν κατά την αγορά καινουργιου αυτοκινήτου, προσπαθώ να μειώσω το ρίσκο της συναλλαγής... 100% σίγουρος δεν μπορεί να είσαι ποτέ! αλλά αυτό που έχω μάθει γενικά είναι να διαπραγματεύεσαι βάσει επιχειρημάτων! αυτό κάνω πάντα και γενικά έχει οφέλη!
-
Να ρωτήσω:
Όλοι οι ευχαριστημένοι κάτοχοι Kuga συνήθως παρκάρετε σε πάρκινγκ (πυλωτή, κλειστό, στεγασμένο) ή στο δρόμο; Αναφέρομαι περισσότερο στη δυσκολία εύρεσης ανάλογου χώρου για παρκάρισμα λόγω όγκου. -
Ο χρήστης nik4444 έγραψε:
επειδή είχα μία άσχημη εμπειρία στο παρελθόν κατά την αγορά καινουργιου αυτοκινήτου, προσπαθώ να μειώσω το ρίσκο της συναλλαγής... 100% σίγουρος δεν μπορεί να είσαι ποτέ! αλλά αυτό που έχω μάθει γενικά είναι να διαπραγματεύεσαι βάσει επιχειρημάτων! αυτό κάνω πάντα και γενικά έχει οφέλη!Πραγματικα δεν εχει διαφορα γιατι το μονο που κερδίζεις είναι ότι θα κυνηγας να παρεις λιγοτερα χρηματα πισω σε περιπτωση που βαρεσουν κανονι αν υποθεσουμε ότι δεν εχουν αμαξι να σου δωσουν (γιατι στις περισσοτερες περιπτώσεις αναλαμβανει καποιος άλλος να παραδωσει τα οχήματα). Και να εχει μικροζημιες δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παρεις γιατι αυτό είναι για σενα. Για μεγαλη ζημια ετσι και αλλοιως θα παρεις άλλο μετα από 3 μηνες.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Να ρωτήσω:
Όλοι οι ευχαριστημένοι κάτοχοι Kuga συνήθως παρκάρετε σε πάρκινγκ (πυλωτή, κλειστό, στεγασμένο) ή στο δρόμο; Αναφέρομαι περισσότερο στη δυσκολία εύρεσης ανάλογου χώρου για παρκάρισμα λόγω όγκου.http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=46738&start=1305#p3191077
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Να ρωτήσω:
Όλοι οι ευχαριστημένοι κάτοχοι Kuga συνήθως παρκάρετε σε πάρκινγκ (πυλωτή, κλειστό, στεγασμένο) ή στο δρόμο; Αναφέρομαι περισσότερο στη δυσκολία εύρεσης ανάλογου χώρου για παρκάρισμα λόγω όγκου.Αν και παρκάρω σε πυλωτή, το μήκος είναι 4.5 μέτρα περίπου. Δεν είναι τόσο ογκώδες όσο φαίνεται.
-
Καλησπέρα στα μέλη. Έχω παραγγείλει το business 1,5 ecoboost.Αρκετά μέλη έχουν πάρει είδη τον κινητήρα αυτόν.Κάποιοι
έγραψαν για καταναλώσεις στην αρχή που το είχαν όταν το έστρωναν.Μετά από τόσο καιρό μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχει αλλάξει κάτι στην κατανάλωση; Τελικά αξίζει ο κινητήρας και οι επιδόσεις του αυτοκινήτου τα έξτρα χρήματα για την κατανάλωση και την διαφορά βενζίνης πετρελαίου σε σχέση με τον κινητήρα πετρελαίου;
Ευχαριστώ. -
Αν κανεις πανω απο 15 με 20 χιλιαδες το χρονο μαλλον δεν αξιζει
-
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι ενα κλικ πριν την παραγγελία ενος Ford Kuga Business 1.5 Diesel 120 στην τιμη 23800, με δώρο κάλυμα πορτ μπαγάζ και φιμέ τζαμια και 8 χρόνια εγγύηση
Ξεκίνησα για βενζίνη αλλα έχουν ετοιμοπαράδοτα diesel και είναι προσφορά αποτι λένε. Απο τα 25800 που έχει κανονικά μέχρι 31/6 ισχύει.
Τί λέτε αξίζει? Αny tips?
Ευχαριστώ
-
Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, δεν σε ενοχλεί ο τρόπος λειτουργίας του diesel, και -ακόμα καλύτερα- κάνεις πολλά χλμ, τότε είναι αυτόματη η επιλογή (του diesel )
Απλώς από τα δώρο που λες μόνο το κάλυμμα είναι 'πραγματικό' αυθεντικό δώρο-αξεσουάρ, οι μεμβράνες μπαίνουν Ελλάδα, ενώ τα 8 χρόνια είναι γενική παροχή, δηλαδή και το βενζίνης να παραγγείλεις, πάλι 8 χρόνια εγγύηση θα έχει.
-
Η τιμή είναι σούπερ για το Diesel, οπότε όπως είπε ο Αντώνης, εάν σου κάνουν οι επιδόσεις και τρόπος λειτουργίας, τότε αξίζει, ειδικά εάν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα.
Ford Kuga