-
Καλοτάξιδο το εργαλείο!
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το sx4 είχα μοντέλο του 2007 μόλις είχε βγει.
-
Στέλιο πανέμορφο κ το χρώμα απλα τα σπάει!
Καλοτάξιδο! Ποια εκδοση/ μοτέρ πήρες; -
Σε ευχαριστώ πολύ! ST Line 1,5 βενζίνη
-
Πόσο σου κόστισε με το κλειδί στο χέρι που λένε ???
Πάντως το συγκεκριμένο χρώμα όπως & το λευκό του πάνε πιο πολύ πιστεύω... -
Αυτοκινηταρα
-
27900 με ηλιοροφη και ηλεκτρικη πισω πορτα μαζι με ford keyless free
-
Φανταστικό Στέλιο!!
Και εγώ σε 2 αυτοκίνητα με ηλιοροφή και σε ένα cabrio ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα, το Mini είχε πανοραμική ηλιοροφή, γνωστή για τα προβλήματά της και παρόλο που η γυναίκα μου δεν το πρόσεχε καθόλου, η ηλιοροφή 12 χρόνια δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
-
Kαλοτάξιδο stelios ng!
H πανοραμική σε δική μου giulietta που είχα 7 χρόνια και σε Punto EVO της αδερφής μου 6μησι χρόνια δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.Βέβαια,δεν έμενε πολύ καιρό έξω.Παρκάρω σε πυλωτή κι η αδερφή μου σε κλειστό γκαράζ. -
Σας ευχαριστω παιδια και ευχομαι σε ολους απροβληματιστα χιλιομετρα. να ρωτησω κατι αναπαραγωγη καποιο βιντεο απο το κινητο μου μπορει να γινει στο sync3
-
Όχι, δεν έχει τέτοια δυνατότητα.
-
ok. λες αργοτερα να εχει με καμια αναβαθμιση ?
-
Δε νομίζω οτι υπάρχει εργοστασιακό σύστημα που παίζει βίντεο (για λόγους ασφαλείας) .
-
Μακάρι με μια αναβάθμιση να κάνει τουλάχιστον mirrorlink
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην περιμένεις αναβάθμιση με προσθήκη mirrorlink. Το mirrorlink θεωρείται πια ξεπερασμένο σε σχέση με android auto/apple car play και έχει αρκετά θεματάκια συμβατότητας και καθυστέρησης.
Αν θέλεις οπωσδήποτε video in (π.χ. για να παίζεις video στα παιδιά) ίσως να ψάξεις για κάτι τέτοιο
http://www.car-interface.com/vendita/en/interfaces-a-v-video-ford/758-video-interface-for-ford-sync-3.html
http://www.rostra.com/ford-sync3-blindspot-front-camera.phphttp://www.voxxelectronics.com/docs/common/FDS3NAV2/FDS3NAV2_IM.pdfΠροσθέτει ένα εικονικό κουμπί στην κατηγορία 'Applications' το οποίο σε γυρνά στο interface της εξωτερικής συσκευής.
Η συσκευή αυτή έχει video in καθώς και ξεχωριστό navigation με δικό του gps γιατί στο εξωτερικό το sync 3 βγαίνει και χωρίς navigation. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι συμβατό με την Ευρωπαϊκή έκδοσή μας. -
Καλημερα σας.
Ποια η μεση καταναλωση diesel και βενζινης; πραγματική εννοώ.
Ο χωρος αποσκευών πως σας φαίνεται για οικογενεια με ένα παιδι (μακαρι και δευτερο στο μελλον); Στα χαρτια ειναι 410 λιτρα περιποτ και με καθισματα σε ορθια θεση γυρω στα 450 λιτρα.
-
Με ένα παιδί μεταφέρεις και κανό για το καλοκαίρι αφού ο μέγιστος χώρος αποσκευών είναι 1600 λίτρα
-
Ο χρήστης Mitsos_ath έγραψε:
Ποια η μεση καταναλωση diesel και βενζινης; πραγματική εννοώ.
Ο χωρος αποσκευών πως σας φαίνεται για οικογενεια με ένα παιδι (μακαρι και δευτερο στο μελλον); Στα χαρτια ειναι 410 λιτρα περιποτ και με καθισματα σε ορθια θεση γυρω στα 450 λιτρα.
-
Όπως έχω ξαναγράψει, μετά από 5.000χλμ εμένα η μέση κατανάλωση είναι στα 10.8λτ/100χλμ με 20% εθνική και 80 πόλη. Επίσης 70% των χιλιομέτρων τα έχει κάνει η γυναίκα μου, η οποία ΔΕΝ οδηγεί οικονομικά! Στο ταξίδι είναι 7.5-85λτ/100χλμ, ανάλογα με την ταχύτητα (110-120χαω ή 120-150 χαω).
-
Ο χώρος αποσκευών είναι υπερ-επαρκής για 1 παιδί. Το Πάσχα χωρέσαμε τα πάντα άνετα και χωρίς 2η σκέψη.
-
-
Τελικες προσφορες για kuga 1.5 st line 150 hp 24900 και 1.5 st line 180 hp 4wd 32000...Συμπεριλαμβανεται ηλ.ανοιγωμενη πορτα, συναγερμος, πλαστικο δαπεδο για χωρο αποσκευων και ομπρελοθηκη και σε λευκο χρωμα..Συμβουλιο σημερα και διαμαχη για αν θα παρουμε τα 180(εγω) ή τα 150(οι αλλοι)..
-
Παίξε το χαρτί της 4-κίνησης, μη κολλήσουμε σε καμιά ερημιά και τέτοια
Ford Kuga