-
Thank you all
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή σήμερα. Επόμενες μέρες οι εντυπώσεις.
-
Η ώρα η καλή... αναμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις
-
Εννοείται [WHITE SMILING FACE]
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Εννοείται [WHITE SMILING FACE]
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το καλό!!!
Αναμένουμε εντυπώσεις και φωτό! -
Παραλαβή σήμερα. Επόμενες μέρες οι εντυπώσεις.Με το καλό και εύχομαι καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
Είναι πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο (ειδικά για τα λεφτά του) και πιστεύω ότι πραγματικά θα το ευχαριστηθείς.
-
Μηδενισαμε τους χρόνους στην κυριολεξία. Τρίτη έπεσε η προκαταβολή, Πέμπτη το αυτοκίνητο πήγε στην αντιπροσωπεία. Σε μια μέρα βγήκαν όλα τα έγγραφα, οι πινακίδες και μπήκαν και οι μεμβράνες μπροστά.
-
Μηδενισαμε τους χρόνους στην κυριολεξία. Τρίτη έπεσε η προκαταβολή, Πέμπτη το αυτοκίνητο πήγε στην αντιπροσωπεία. Σε μια μέρα βγήκαν όλα τα έγγραφα, οι πινακίδες και μπήκαν και οι μεμβράνες μπροστά.Πάρα πολύ γρήγορα!!
Σε ποια αντιπροσωπεία?
-
Καλοτάξιδο κλπ κλπ.
Too fast, too furius η κατάσταση με την παραλαβή.
Μπράβο, πραγματικά χαίρομαιSent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Παιδιά το πήρα. ΑΠΙΘΑΝΟ. Σύντομα φώτος. Από Βελμαρ στη λεωφ. Λαυρίου. Τελική τιμή 26750 με δώρο φιμε μπροστά, πλαστικό δάπεδο πορτ μπαγκάζ και ανεμοθραυστες στα παράθυρα.
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά το πήρα. ΑΠΙΘΑΝΟ. Σύντομα φώτος. Από Βελμαρ στη λεωφ. Λαυρίου. Τελική τιμή 26750 με δώρο φιμε μπροστά, πλαστικό δάπεδο πορτ μπαγκάζ και ανεμοθραυστες στα παράθυρα.Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοτάξιδο να είναι και να το χαίρεσαι καθημερινά!
-
Σας ευχαριστώ όλους. Μια ερώτηση. Ποιες οι δυνατότητες του sync 3 αναφορικά με το ίντερνετ; Mirroring παίζει;
-
Παιδιά το πήρα. ΑΠΙΘΑΝΟ. Σύντομα φώτος. Από Βελμαρ στη λεωφ. Λαυρίου. Τελική τιμή 26750 με δώρο φιμε μπροστά, πλαστικό δάπεδο πορτ μπαγκάζ και ανεμοθραυστες στα παράθυρα.Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πωπω ζηλεύω...
Αντι να μυρίζεις παπαρούνες και μαργαρίτες να κλειστεις μέσα και να μυρίζεις καινούργιο πλαστικό...
Συγκριση μόνο με μυρωδιά που θα φάω μπαναρισμα αν τη πω....
Αν μπορείς, πάρε ένα μπουκαλάκι οξυζενέ, άδειασε το, ζούλατο έξω απο το παράθυρο, άστο να φουσκώσει μέσα και κράτα μου λίγη...
Καλοτάξιδος.... -
Σας ευχαριστώ όλους. Μια ερώτηση. Ποιες οι δυνατότητες του sync 3 αναφορικά με το ίντερνετ; Mirroring παίζει;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες 2-3 σελίδες πίσω, έχω γράψει αναλυτικά. Wifi μόνο για αναβαθμίσεις, δεν υποστηρίζει mirrorlink
-
Ok
-
Καλορίζικο sugaramn.
-
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Το πρώτο αρνητικό που διαπίστωσα είναι ότι το usb δε σηκώνει 64gb φλασακι. Καταναλώνει πολύ ρεύμα λέει. Θα δοκιμάσω να αδειάσω 4-5 gb μπας και γίνει κάτι.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Το πρώτο αρνητικό που διαπίστωσα είναι ότι το usb δε σηκώνει 64gb φλασακι. Καταναλώνει πολύ ρεύμα λέει. Θα δοκιμάσω να αδειάσω 4-5 gb μπας και γίνει κάτι.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που αναφέρεις. Καταρχήν τα usb sticks τραβανε ελάχιστο ρεύμα, εδώ φορτίζει κινητό από τη usb. Να ηταν εξωτερικός δίσκος να πω. Η χωρητικότητα δεν παίζει ρόλο στην κατανάλωση ρεύματος, ουτε φυσικά το ποσο γεμάτο είναι. Ή το στικ έχει πρόβλημα, ή η usb είναι βραχυκυκλωμένη, ή το πρόβλημα είναι άλλο και το μύνημα λάθους είναι παραπλανητικό. Δοκίμασε και την άλλη θύρα και φυσικά ενα αλλο usb stick
-
Δοκίμασα 32αρι και δούλεψε κανονικά. Το 64αρι το έβαλα και στις 2. Στο i30 μου έπαιζε κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga