-
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Καλοριζικες οι μεμβράνες!!
Για τον φίλο που ρώτησε για τα φώτα η ST Line δεν εχει το automated high beam assist.Κρίμα!
Από το πιο χρήσιμα features !
Ελπίζω τουλάχιστον τα βασικά φώτα να είναι επαρκή οπότε να αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς προβολείς λίγες φορές!
Αν έχεις φωτα κεριά όπως εχει το yaris ή το QQ τότε η ευκολία αυτή σε σώζει και ευτυχώς που αμφότερα το έχουν.
Στην Χ1 αυτό το δινουν μόνο με τα led φώτα που είναι οξύμωρο καθώς τα led φωτίζουν τόσο άριστα που δεν θα χρησιμοποιήσεις τους προβολείς παρά μόνο για σινιάλο!
Τουλάχιστον και στις απλές εκδόσεις τα βασικά φώτα είναι πολύ καλά και λίγες πάλι φορες θα βάλεις προβολείς -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κρίμα!
Από το πιο χρήσιμα features !
Ελπίζω τουλάχιστον τα βασικά φώτα να είναι επαρκή οπότε να αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς προβολείς λίγες φορές!Εάν μιλάμε για την ST Line (που ρώτησε ο φίλος), τότε τα φώτα είναι super αφού είναι Xenon κατευθυντικά. Αλλά και στην έκδοση Business τα απλά αλογόνου είναι από τις πολύ καλές υλοποιήσεις που έχω δει και φωτίζουν επαρκώς (μου λείπουν τα Xenon, αλλά όχι όσο μου έλειπαν πχ στην Ζ4 που είχα ΑΘΛΙΑ φώτα).
-
Φίλε iceman η st line εχει στον βασικό εξοπλισμό τα κατευθυντικα xenon οποτε μια χαρά και με το παραπάνω ειναι....
Την μεγάλη σκάλα την χρησιμοποιώ μόνο σε εθνική η επαρχιακό δρόμο χωρίς αντίθετη κίνηση και επειδη ειναι bi-xenon δηλαδή και οι προβολείς ειναι xenon κάνουν τη νύχτα-μέρα!!! -
Πολύ ωραία τα φιμέ Φάνη! Πρέπει να κανονίσω να πάω και εγώ κάποια στιγμή. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν μπλεδίζουν όπως άκουσα. Δεν φαίνεται κάτι στις φωτό, μπορείς να το επιβεβαιώσεις?
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Πολύ ωραία τα φιμέ Φάνη! Πρέπει να κανονίσω να πάω και εγώ κάποια στιγμή. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν μπλεδίζουν όπως άκουσα. Δεν φαίνεται κάτι στις φωτό, μπορείς να το επιβεβαιώσεις?Θα έλεγα ότι δεν μπλεδίζουν καθόλου! Τα συστήνω, προσωπικά.
-
Πολύ ωραία όντως τα φιμέ Φανή και θα συμφωνήσω οτι στο ασπρο δείχνουν πολύ ωραία. Επειδη θέλω να βαλω και εγω και δεν θέλω να εχουν μεγαλη διαφορά τα πίσω με τα μπροστά δεν επιτρέπεται κατω απο 75% στα μπροστά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Επειδη θέλω να βαλω και εγω και δεν θέλω να εχουν μεγαλη διαφορά τα πίσω με τα μπροστά δεν επιτρέπεται κατω απο 75% στα μπροστά ;Εάν θες να είσαι νόμιμος, όχι δεν επιτρέπεται πιο σκούρο από 75% στα εμπρός παράθυρα. Εάν βάλεις πιο σκούρο υπάρχει πιθανότητα να σε γράψουν (είναι παράβαση του ΚΟΚ) και υπάρχει και περίπτωση να σε κόψουν στο ΚΤΕΟ. Φυσικά μπορεί να μην γίνει ποτέ τίποτα από τα 2...είναι και θέμα τύχης!
-
Μέχρι 70% επιτρέπεται στα μπροστά, απλά η carglass έχει μεμβράνη με 75% .
-
Ευχαριστω! Πάντως στο προηγούμενο αυτοκίνητο που ειχα 55% αν δεν κανω λάθος δεν έφαγα κλήση ποτέ ούτε κόπηκα απο ΚΤΕΟ. Μάλλον στάθηκα τυχερός.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μέχρι 70% επιτρέπεται στα μπροστά, απλά η carglass έχει μεμβράνη με 75% .Σωστά....75% είναι το εμπρός παρ-μπρίζ (μπερδεύτηκα από όταν είχα τοποθετήσει και εμπρός).
Από την απόφαση:
Άρθρο 2
Όρια συντελεστών μετάδοσης φωτός σε υαλοπίνακες οχημάτων
1.Ο ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός των εγκεκριμένων υαλοπινάκων των κυκλοφορούντων οχημάτων καθορίζεται σε:
α) 75% για τον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα.
β) 70% για τους υαλοπίνακες εκατέρωθεν της θέσης του οδηγού.
γ) 70% για τους πίσω πλευρικούς υαλοπίνακες και τον οπίσθιο ανεμοθώρακα, εφόσον το όχημα δεν φέρει πλευρικούς καθρέφτες.
2.**Εάν το όχημα φέρει πλευρικούς καθρέφτες, δεν υφίσταται ο περιορισμός του εδαφίου (γ) της παρ. 1 του παρόντος **άρθρου ως προς το συντελεστή μετάδοσης φωτός των πίσω πλευρικών υαλοπινάκων και του οπίσθιου ανεμοθώρακα. -
Και για τα όρια ταχύτητας ισχύει αυτό Αν το όριο είναι 130, δεν πρόκειται να σας κόψουν κλήση αν πηγαίνετε με 140...
Για τις μεμβράνες πάντως είναι πολύ πιο εύκολο, αφού χρειάζεται πιστοποιητικό και βεβαίωση, ενώ ο τύπος φαίνεται υποχρεωτικά και πάνω στην ίδια τη μεμβράνη. Άρα κάποιος που θέλει να κόψει κλήση για μεμβράνες, μπορεί να το κάνει στο 90% των οχημάτων που φορούν μεμβράνες. Το ίδιο και στο ΚΤΕΟ. Απλώς επιλέγουν να ασχολούνται μόνο με τα ΠΟΛΥ εξόφθαλμα, π.χ. αυτοκίνητα που φοράνε κάτι 10% και 20% ολούθε τριγύρω, γιατί εκεί τα ζητάει και ο κ#@ος τους
-
Η st line δεν εχει φιμε τζαμια? Παντως το λευκο με ή χωρις φαινεται πανεμορφο..Ξερετε την διαφορα του λευκου με το white platinum?
-
Η st έχει τα πίσω αρκετά σκούρα. Δεν έχει μεμβράνες. Είναι βαμμένο τζάμι.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η st line έχει φιμέ μονο στα πίσω τζάμια. Το λευκό ' frozen white ' ειναι το απλό λευκό ενώ το white platinum ειναι το γνωστό περλέ. Διαφορά στην τιμή 1000 για το white platinum
-
Vignale στο Golden Hall
-
To μόνο που με χαλάει στο Vignale είναι η μάσκα του...την βρίσκω πάρα πολύ άσχημη, ειδικά σε σχέση με τις άλλες 2 εκδόσεις. Κατά τα άλλα, ο συνδυασμός εξοπλισμού-τιμής (και έξτρα υπηρεσιών) απλά δεν έχει ανταγωνιστή!!
-
Ναι όντως είναι στα 1000+ περίπου και οι πλαφονιέρες οροφής είναι πολύ κοντά στους διακόπτες που ανοίγει η ηλιοροφή. Σε αντίθεση με το προηγουμένο μοντέλο που τις ειχε στις χειρολαβές. Και η πόρτα που ανοιγει με το πόδι μαζί με το ford key free κάνει περιπου 500 + περιπου κομπλέ.
-
-
Παρα πολυ ωραια τα καθισματα..μεσα πρεπει να εχει απιστευτη αισθηση..
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και η 'δοκιμή' του Kuga από το γνωστό κανάλι του Youtube [emoji38]Τα πήρε παραμαζωμα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga