-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Σήμερα test drive με St line.. Το αμάξι είναι φοβερό. Αίσθηση στιβαροτητας που δε συγκρίνεται. Μόνο με το 3008 μπορώ να το παρομοιασω. Σαφώς ανώτερο από tiguan, crv. Στρίβει σαν τρένο. Τελική τιμή 27150 κλειδί και δώρο μεμβράνες μπροστά και δάπεδο πορτ μπαγαζ. Αξίζει να ρωτήσω και αλλού;Πάντα ρωτάς και σε δεύτερο μπας και χτυπήσει την πρώτη προσφορά. Τα δώρα που σου δίνει δεν ειναι κατι εν θα χρειαστείς και πίσω μεμβράνες για προστασία uva uvb
-
Sugarman απο Βροχιδη - Χατζή το πηρα... 25530 με δώρο τις μεμβράνες μπροστά!!!
-
St line diesel? Πριν ποσο καιρό; Σε αυτή τη τιμή περίπου βγαίνει η Business.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Infide1 σε ευχαριστώ. Με βοήθησες αρκετά.
Τελευταία ερώτηση γιατί είμαι άσχετος από συναγερμούς. Τι σημαίνει διπλό κλείδωμα;Αυτό να το απαντήσει ο φίλος fanis γιατί εγώ δεν το γνωρίζω
Σε πολλές μάρκες και μοντέλα υπάρχει αυτό, π.χ. το έχει η Citroen και η Mazda από όσο ξέρω προσωπικά, προφανώς και η Ford. Είναι το διπλό πάτημα του πλήκτρου κλειδώματος στο τηλεκοντρόλ, με το οποίο δεν επιτρέπουμε ξεκλείδωμα με άλλο τρόπο (π.χ. εσωτερικές ή ακόμα και εξωτερικές χειρολαβές) πλην του ίδιου τηλεκοντρόλ.
-
Καλημέρα,
Παρέλαβα την Παρασκευή το Kuga 1.5 Ecoboost έκδοση business. Έχω κάνει περ. 200 χλμ μόνο εντός πόλης οπότε δεν έχω πλήρη άποψη αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως ικανοποιητικές, τόσο σε αίσθηση στιβαρότητας όσο και σε ποιότητα κύλισης, ενώ παρά τον όγκο του, μου φαίνεται αρκετά ευκίνητο μέσα στην πόλη. Εμφανισιακά, αν και αυτό είναι άκρως υποκειμενικό, έχει μια επιβλητικότητα και δίνει πολύ macho αίσθηση.
Δυστυχώ δεν έχω χρόνο να το ψαχουλέψω επαρκώς και περιμένω πως και πως τις διακοπές του Πάσχα για καμιά καλή βόλτα και περισσότερες εντυπώσεις -
να το χαρείς με άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χλμ!
-
Ο χρήστης Anty έγραψε:
Καλημέρα,
Παρέλαβα την Παρασκευή το Kuga 1.5 Ecoboost έκδοση business. Έχω κάνει περ. 200 χλμ μόνο εντός πόλης οπότε δεν έχω πλήρη άποψη αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως ικανοποιητικές, τόσο σε αίσθηση στιβαρότητας όσο και σε ποιότητα κύλισης, ενώ παρά τον όγκο του, μου φαίνεται αρκετά ευκίνητο μέσα στην πόλη. Εμφανισιακά, αν και αυτό είναι άκρως υποκειμενικό, έχει μια επιβλητικότητα και δίνει πολύ macho αίσθηση.
Δυστυχώ δεν έχω χρόνο να το ψαχουλέψω επαρκώς και περιμένω πως και πως τις διακοπές του Πάσχα για καμιά καλή βόλτα και περισσότερες εντυπώσειςΚαλοταξιδο!!!
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Σας ευχαριστώ Fani και Infide1 για την άμεση απόκριση.
Και εγώ κάτι τέτοιο ψυλλιαζόμουν αλλά είπα κάτσε να ρωτήσω τους γνώστες του forum. Ποια είναι η άποψη σας; να επιλέξω το εργοστασιακό ή να ψάξω για κανένα με gps. Βέβαια αν πάρω after sale θα τους ζητήσω να τον εγκαταστήσει η ford για να μην μου κάνουν κανένα θέμα με την εγγύηση μετά.Εάν σε παίρνει οικονομικά, δεν υπάρχει συζήτηση, εννοείται θα πάρεις τον εργοστασιακό συναγερμό. Με €269 είναι εξαιρετική η τιμή του και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε όλα τα επίπεδα και δεν μπλέκει με κινεζιές και τοποθετήσεις στην Ελλάδα. Όποιος και να τον εγκαταστήσει, δεν είναι το ίδιο με τον εργοστασιακό συναγερμό.
Infide1 σε ευχαριστώ. Με βοήθησες αρκετά.
Τελευταία ερώτηση γιατί είμαι άσχετος από συναγερμούς. Τι σημαίνει διπλό κλείδωμα;Αυτό που είπε και ο Αντώνης, κλειδώνει τις κλειδαριές με τρόπο που δεν ανοίγουν από μέσα. Επίσης (δεν ξέρω εάν το έχει η Ford αυτό) στην Mercedes παλιά είχε διπλό μάνταλο για να κλειδώνει η πόρτα, για έξτρα προστασία. Θα κοιτάξω αναλυτικά τον εξοπλισμό που έχω σπίτι να δω εάν αναφέρει κάτι.
Σήμερα test drive με St line.. Το αμάξι είναι φοβερό. Αίσθηση στιβαροτητας που δε συγκρίνεται. Μόνο με το 3008 μπορώ να το παρομοιασω. Σαφώς ανώτερο από tiguan, crv. Στρίβει σαν τρένο. Τελική τιμή 27150 κλειδί και δώρο μεμβράνες μπροστά και δάπεδο πορτ μπαγαζ. Αξίζει να ρωτήσω και αλλού;
Χωρίς να έχω οδηγήσει το 3008 & CRV, συμφωνώ 100% μαζί σου. Το αυτοκίνητο όντως είναι πολύ στιβαρό και πολύ σταθερό. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην ανάρτηση σε όλα τα επίπεδα.
Καλημέρα,
Παρέλαβα την Παρασκευή το Kuga 1.5 Ecoboost έκδοση business.Με γειές, καλοτάξιδο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!! Ό,τι θες ρωτάς εδώ!
ΥΓ: Τον τελευταίο μήνα βλέπω ότι πληθαίνουν οι αγοραστές του Kuga...έτσι μου είχε πει και ο πωλητής από την Βελμάρ αναμένω και τις ταξινομήσεις Μαρτίου αν δώ εάν θα έχει ανοδική πορεία.
-
Όντως σε ανοδική πορεία! Εγώ με αυτά που έχω δει και διαβάζω το συστήνω πολύ, τόσο πολύ που στο qq J11 Forum κάποιοι μου την είπα γιατί το πρότεινα αντί του qq σε υποψήφιους αγοραστές.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όντως σε ανοδική πορεία! Εγώ με αυτά που έχω δει και διαβάζω το συστήνω πολύ, τόσο πολύ που στο qq J11 Forum κάποιοι μου την είπα γιατί το πρότεινα αντί του qq σε υποψήφιους αγοραστές.Δεν παίζεσαι Στέφανε!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όντως σε ανοδική πορεία! Εγώ με αυτά που έχω δει και διαβάζω το συστήνω πολύ, τόσο πολύ που στο qq J11 Forum κάποιοι μου την είπα γιατί το πρότεινα αντί του qq σε υποψήφιους αγοραστές.
[emoji106] [emoji38] [emoji38]
Δεν παίζεσαι Στέφανε!
Αν δεν δεις τον ανταγωνισμό πως θα κανεις συνειδητη επιλογή; [emoji14]
-
Όλο και περισσότερα και στα Γιάννενα!
Το diesel πήρε και ένας φίλος εδώ και δηλώνει κατενθουσιασμένος. Ετοιμάζομαι για test drive -
Μου έδωσαν προσφορά 25500 το business με δώρο φιμε. Μόνο 2 χιλιάρικα έχουν διαφορά οι 2 εκδοσεις;
Diesel ή βενζίνη ? Πόσα κυβικά ?
-
Ο χρήστης Ειρήνη Ειρήνη έγραψε:
Μου έδωσαν προσφορά 25500 το business με δώρο φιμε. Μόνο 2 χιλιάρικα έχουν διαφορά οι 2 εκδοσεις;
Diesel ή βενζίνη ? Πόσα κυβικά ?
Diesel. Το βενζινη εινα φθηνοτερο. 1.5 ειναι.
-
25500 με 27000 είναι οι τιμές στα 2 πετρελαια. Απο 1/4 η Ford κάνει δώρο τα μεταφορικά.
-
Αχά! Άρα έπεσε και άλλο η τιμή.
-
320€
-
Έχει σημασία και το χρώμα γιατί ακόμα και τα μεταλλικά έχουν διαφορετικές βαθμίδες χρεώσεων
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
25530 βενζίνη 1500cc 150 hp st line . Δώρο τα φιμε!!!
-
Ο χρήστης gavriilg έγραψε:
25530 βενζίνη 1500cc 150 hp st line . Δώρο τα φιμε!!!To ειδα σημερα. ΠΟλυ καλο.
Ford Kuga