Ο χρήστης Jford έγραψε:
Σας ευχαριστώ Fani και Infide1 για την άμεση απόκριση.
Και εγώ κάτι τέτοιο ψυλλιαζόμουν αλλά είπα κάτσε να ρωτήσω τους γνώστες του forum. Ποια είναι η άποψη σας; να επιλέξω το εργοστασιακό ή να ψάξω για κανένα με gps. Βέβαια αν πάρω after sale θα τους ζητήσω να τον εγκαταστήσει η ford για να μην μου κάνουν κανένα θέμα με την εγγύηση μετά.
Εάν σε παίρνει οικονομικά, δεν υπάρχει συζήτηση, εννοείται θα πάρεις τον εργοστασιακό συναγερμό. Με €269 είναι εξαιρετική η τιμή του και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε όλα τα επίπεδα και δεν μπλέκει με κινεζιές και τοποθετήσεις στην Ελλάδα. Όποιος και να τον εγκαταστήσει, δεν είναι το ίδιο με τον εργοστασιακό συναγερμό.
Infide1 σε ευχαριστώ. Με βοήθησες αρκετά.
Τελευταία ερώτηση γιατί είμαι άσχετος από συναγερμούς. Τι σημαίνει διπλό κλείδωμα;
Αυτό που είπε και ο Αντώνης, κλειδώνει τις κλειδαριές με τρόπο που δεν ανοίγουν από μέσα. Επίσης (δεν ξέρω εάν το έχει η Ford αυτό) στην Mercedes παλιά είχε διπλό μάνταλο για να κλειδώνει η πόρτα, για έξτρα προστασία. Θα κοιτάξω αναλυτικά τον εξοπλισμό που έχω σπίτι να δω εάν αναφέρει κάτι.
Σήμερα test drive με St line.. Το αμάξι είναι φοβερό. Αίσθηση στιβαροτητας που δε συγκρίνεται. Μόνο με το 3008 μπορώ να το παρομοιασω. Σαφώς ανώτερο από tiguan, crv. Στρίβει σαν τρένο. Τελική τιμή 27150 κλειδί και δώρο μεμβράνες μπροστά και δάπεδο πορτ μπαγαζ. Αξίζει να ρωτήσω και αλλού;
Χωρίς να έχω οδηγήσει το 3008 & CRV, συμφωνώ 100% μαζί σου. Το αυτοκίνητο όντως είναι πολύ στιβαρό και πολύ σταθερό. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην ανάρτηση σε όλα τα επίπεδα.
Καλημέρα,
Παρέλαβα την Παρασκευή το Kuga 1.5 Ecoboost έκδοση business.
Με γειές, καλοτάξιδο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!! Ό,τι θες ρωτάς εδώ!
ΥΓ: Τον τελευταίο μήνα βλέπω ότι πληθαίνουν οι αγοραστές του Kuga...έτσι μου είχε πει και ο πωλητής από την Βελμάρ αναμένω και τις ταξινομήσεις Μαρτίου αν δώ εάν θα έχει ανοδική πορεία.