Εεπ, τι χαζό άρθρο έβαλες τώρα? Από δημοσιογράφο του κατεστημένου? Δεν είναι τζάμπα μάγκες είπαμε...
-
-
Προτείνω επίσης spay πιπεριού για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αν θέλουμε δε να μιλάμε για πραγματική κοινωνική επανάσταση νομίζω ότι συσκευή ηλεκτροσόκ είναι ακόμα πιο ταιριαστή.
Έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε μικρές πόλεις ναί. Σε πόλεις μεγέθους Αθήνας ή Θεσσαλονίκη το σύστημα δεν θα πιάσει, ειδικά αν μιλάμε για 2-3 τζαμπατζήδες μαζεμένους. Στο Παρίσι συνήθως θα μπούν από την μεσαία πόρτα, ο οδηγός θα παίξει το ηχητικό περι ακύρωσης και θα συνεχίσει την διαδρομή. Αν μπεί ελεγκτής παρέα με την αστυνομία της RATP το πράγμα αλλάζει
Το Λονδίνο είναι μικρή πόλη; Όλοι από μπροστά, εάν μπεί κάποιος από την μεσαία ή απο μπροστά χωρίς εισητήριο, το λεωφορείο ΔΕΝ φεύγει και αρχίζουν να φεύγουν μάπες από τους επιβάτες πρός τον τζαμπατζή μέχρι να βγεί έξω...
-
Σημερα σε λεωφορείο του οασθ κάποιος μου ειπανε έδωσε το εισιτήριο του σε κάποιον άλλον κ μια ηλικιωμένη γυναικά φώναζε μην το δίνεις το εισιτήριο κλπ δεν είναι σωστό (άσχετα αν ο άντρας της την έλεγε τη σε νοιάζει)
-
Το παράξενο που είναι?
-
Τη τι νοιάζει την παλιόγρια τη κάνουν οι άλλοι
να το πω κόσμια
-
Προφανώς την 'παλιόγρια' την νοιάζει γιατί ξέρει ότι με αυτές τις βλακείες θα την πληρώσει αυτή . Αυτή θα φάει την αύξηση του εισιτηρίου στο κεφάλι και όχι αυτός ο έξυπνος (ο τζαμπατζής) που θα χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία και δεν θα πληρώσει.
-
Σήμερα παραλίγο να γίνω μπίλιες με τους υπαλλήλους του Μετρό που για μία ακόμα φορά είχαν κλείσει τα μηχανήματα ακύρωσης. Και ευτυχώς που είχα κάρτα απεριορίστων γιατί στο Σύνταγμα υπήρχε έλεγχος.
Ελλάς το μεγαλείο σου αλλά το χάραμα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα παραλίγο να γίνω μπίλιες με τους υπαλλήλους του Μετρό που για μία ακόμα φορά είχαν κλείσει τα μηχανήματα ακύρωσης. Και ευτυχώς που είχα κάρτα απεριορίστων γιατί στο Σύνταγμα υπήρχε έλεγχος.Ελλάς το μεγαλείο σου αλλά το χάραμα.
Χμ...περιεργο.....αφου ειχες καρτα απεριοριστων γιατι ηθελες να ακυρωσεις εισητηριο?
Οσο για τη ¨'παλιογρια' αυτην θα την πληρωσει ειτε ετσι ειτε αλλιως...Εδω με το καλο θα ειμαστε και θα δουμε
τις αυξησεις του Σεπτεμβριου... -
Τον νοιάζει γιατί δε θέλει να είναι ο μ@λ@κ@ς που πληρώνει όταν οι άλλοι περνάνε τζάμπα. Ας συσσωρεύσουν λίγα ακόμα ελλείμματα οι μεταφορές της Αθήνας, δεν πειράζει! Ο κάτοικος του Αγρινίου, της Κομοτηνής και της Ροδου θα πληρώσει φόρο γι' αυτό.....
Στην ουσία λοιπόν αντί να γίνεται το ανάποδο - δηλαδή η Αθήνα να βγάζει χρήμα για την ανάπτυξη της περιφέρειας(καθιστώντας την έτσι ένα κλικ ανταγωνιστικότερη), θέλουμε να χρηματοδοτεί η καημένη επαρχία τις συγκοινωνίες της πρωτεύουσας.
-
Αν για τα διόδια υπάρχει έστω και κάποιος λογικός αντίλογος, το να μην πληρώνεις στα ΜΜΜ είναι σκέτη τρέλλα...
-
Το Λονδίνο είναι μικρή πόλη; Όλοι από μπροστά, εάν μπεί κάποιος από την μεσαία ή απο μπροστά χωρίς εισητήριο, το λεωφορείο ΔΕΝ φεύγει και αρχίζουν να φεύγουν μάπες από τους επιβάτες πρός τον τζαμπατζή μέχρι να βγεί έξω...
Το μέγεθος της πόλης δεν παίζει ρόλο, το μέγεθος του λεωφορείου όμως ναι. Και εκεί τα λεωφορεία τους είναι πολύ πιο κοντά και με μόνο εμπρός και μεσαία πόρτα που ελέγχονται εύκολα. Βέβαια χρειάζεται και κάποια σχετική εκπαίδευση και παιδεία. Γιατί ενώ εκεί όλοι θα τον κράξουνε εδώ μόνο η 'στριμμένη και κακιά' γριά θα του φωνάξει και ο ίδιος της ο άντρας θα της πει τι σε νοιάζει.... Η τουρκοκρατία πέρασε και ακούμπησε με το παραπάνω... ο ραγιαδισμός μας έμεινε.
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
Σήμερα παραλίγο να γίνω μπίλιες με τους υπαλλήλους του Μετρό που για μία ακόμα φορά είχαν κλείσει τα μηχανήματα ακύρωσης. Και ευτυχώς που είχα κάρτα απεριορίστων γιατί στο Σύνταγμα υπήρχε έλεγχος.
Χμ...περιεργο.....αφου ειχες καρτα απεριοριστων γιατι ηθελες να ακυρωσεις εισητηριο?
Οσο για τη ¨'παλιογρια' αυτην θα την πληρωσει ειτε ετσι ειτε αλλιως...Εδω με το καλο θα ειμαστε και θα δουμε
τις αυξησεις του Σεπτεμβριου...Γιατί θεωρώ απαράδεκτο να έχεις ομάδες που σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι θα πρέπει να μην πληρώσεις για ένα αγαθό που ακόμα και στην σημερινή τιμή του είναι επιδοτούμενο. Το κλου βέβαια είναι ότι στο Σύνταγμα υπήρχε ομάδα ελέγχου εισιτηρίων. Αν λοιπόν δεν είχα κάρτα και έπεφτα στον υπάλληλο του ελέγχου τι θα του έλεγα ότι 'μέλη του ΠΑΜΕ ή συνάδελφοι του είχαν βάλει χαρτιά στα ακυρωτικά των Αμπελοκήπων για να μην χτυπάμε εισιτήριο??' Θα με πίστευε? Ή θα μου έβαζε ένα ωραίο πρόστιμο 60*1.40 = 84 €. Και ποιος θα το πλήρωνε? Οι υπάλληλοι του Μετρό ή η Παπαρήγα??? Εγώ ο μαλάκας θα το πλήρωνα. (αλλιώς θα μου ερχόταν μία 400άρα από την εφορία).
Το θέμα είναι ότι σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που έφτασα στη δουλειά μου χωρίς να έχω περπατήσει 5 χιλιόμετρα. Και καλά που η διαδρομή είναι μικρή και τις προηγούμενες μέρες δεν έβρεχε. Αν έπρεπε να πάω στην Αγία Παρασκευή ή στη Γλυφάδα για δουλειά και όχι στο κέντρο πως θα το έκανα??? Μα φυσικά ή με αυτοκίνητο ή με ταξί? Πολύ ενδιαφέρον. Να πληρώνω 20 € την ημέρα ταξί ώστε κάποιοι να κάνουν την απεργιακή τους γυμναστική. Και δεν λέω να μην γίνονται απεργίες. Τουναντίον. Αλλά όταν αυτές είναι για ημέρες ολόκληρες συνέχεια δεν μπορείς να μην θίξεις αυτούς που θεωρητικά λες ότι βοηθάς. Γιατί κακά τα ψέματα ο πλούσιος έτσι και αλλιώς με το ΙΧ θα κινηθεί. Απλά την ημέρα της απεργίας θα βρει πιο πολύ κίνηση. Αυτός που χάνει είναι ο άνθρωπος των 700 με 1000 ευρώ που θα πρέπει το μεροκάματο να το δώσει για ταξί. Γιατί δεν νομίζω ότι οι Εργοδότες είναι τόσοοο ανεκτικοί (ή και να είναι για μία ημέρα το καταλαβαίνω... δεν μπορεί ο άλλος να λείπει τις μισές ημέρες) ώστε να καταλάβουν γιατί ο υπάλληλος θα έρθει στις 11.00 αντί στις 08.00.
Το θέμα είναι ότι με το τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια γινόντουσαν οι απεργίες αυτές, έχουν κουράσει το κόσμο και σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το οξύμωρο όπου ενω κατανοείς ότι τώρα πρέπει να γίνει απεργία (όταν κάποιον τον απολύουν δεν περιμένεις να μην αγωνιστεί) αλλά έχεις τόσο πολύ εκνευριστεί με τις απεργίες γενικώς που θέλεις να τους ανοίξεις το κεφάλι γιατί απλά η υπομονή σου έχει εξαντληθεί. Και σε αυτό 100% υπεύθυνοι είναι οι Εργατοπατέρες που τώρα λουφάζουν στα γραφεία τους και που τα προηγούμενα χρόνια είχαν γ@μίσει την κοινωνία για την ικανοποίηση των δικών τους 'δίκαιων και τίμιων αιτημάτων'. Και καθώς οι Εργατοπατέρες έχουν να επιδείξουν πεδίο δόξης λαμπρό στον Δημόσιο Τομέα βλέπουμε σήμερα γιατί ο κόσμος έχει μεν πάθει τραμπάκουλο με τα μέτρα του ΓΑΠ αλλά παθαίνει επιληψία όταν ακούει Συνδικαλιστές και ακόμα χειρότερη επιληψία όταν ακούει περί απεργιών (εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Αλέκας και οι Αριστεροί του Παλαιού Ψυχικού που περνούν την ημέρα τους στα καφέ του Κολωνακίου).
-
...
Το κλου βέβαια είναι ότι στο Σύνταγμα υπήρχε ομάδα ελέγχου εισιτηρίων. Αν λοιπόν δεν είχα κάρτα και έπεφτα στον υπάλληλο του ελέγχου τι θα του έλεγα ότι 'μέλη του ΠΑΜΕ ή συνάδελφοι του είχαν βάλει χαρτιά στα ακυρωτικά των Αμπελοκήπων για να μην χτυπάμε εισιτήριο??' Θα με πίστευε? Ή θα μου έβαζε ένα ωραίο πρόστιμο 60*1.40 = 84 €. Και ποιος θα το πλήρωνε? Οι υπάλληλοι του Μετρό ή η Παπαρήγα??? Εγώ ο μ@λ@κ@ς θα το πλήρωνα. (αλλιώς θα μου ερχόταν μία 400άρα από την εφορία).
...Αυτό είναι και το πλέον παράδοξο της όλης υπόθεσης! Είχα εκφράσει τον προβληματισμό μου εδώ κι εδώ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
...
Το κλου βέβαια είναι ότι στο Σύνταγμα υπήρχε ομάδα ελέγχου εισιτηρίων. Αν λοιπόν δεν είχα κάρτα και έπεφτα στον υπάλληλο του ελέγχου τι θα του έλεγα ότι 'μέλη του ΠΑΜΕ ή συνάδελφοι του είχαν βάλει χαρτιά στα ακυρωτικά των Αμπελοκήπων για να μην χτυπάμε εισιτήριο??' Θα με πίστευε? Ή θα μου έβαζε ένα ωραίο πρόστιμο 60*1.40 = 84 €. Και ποιος θα το πλήρωνε? Οι υπάλληλοι του Μετρό ή η Παπαρήγα??? Εγώ ο μ@λ@κ@ς θα το πλήρωνα. (αλλιώς θα μου ερχόταν μία 400άρα από την εφορία).
...Αυτό είναι και το πλέον παράδοξο της όλης υπόθεσης! Είχα εκφράσει τον προβληματισμό μου εδώ κι εδώ.
τα έχω δει.... αλλά ποιος ακούει ή μάλλον ποιος διαβάζει....
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εεπ, τι χαζό άρθρο έβαλες τώρα? Από δημοσιογράφο του κατεστημένου? Δεν είναι τζάμπα μάγκες είπαμε...
Déjà vu με απώτερο σκοπό το χάος. Αν έβλεπες την χθεσινοβραδυνή εκπομπή του blue sky (22:00-23:00) θα καταλάβαινες.
-
Ή θα μου έβαζε ένα ωραίο πρόστιμο 60*1.40 = 84 €...(αλλιώς θα μου ερχόταν μία 400άρα από την εφορία).Να πληρώνω 20 € την ημέρα ταξί ώστε κάποιοι να κάνουν την απεργιακή τους γυμναστική.
Μα κάνεις έτσι για 84€ ή για 400€ της εφορίας;
Το πρόβλημά σου δηλαδή είναι τα 20€ την ημέρα για το ΤΑΧΙ;
Σιγά το πράγμα. ΕΓΩ, κρίνω ότι αυτά είναι μικροποσά για εσένα και μην απασχολείς το forum με τέτοιες βλακείες.
(C) christos.dimou και η προσαρμογή δικιά μου
Ευχαριστώ.
-
Γυφτιές.
Πάρτε μια S600 νοικιάστε και έναν chauffeur και αν βάλουμε διάρκεια ζωής 10 χρόνια θα σας βγει περίπου 2500ευρώ το μήνα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γυφτιές.
Πάρτε μια S600 νοικιάστε και έναν chauffeur και αν βάλουμε διάρκεια ζωής 10 χρόνια θα σας βγει περίπου 2500ευρώ το μήνα.Με κάτι τέτοια που λέμε δημοσίως θα τα δει κανένας λεωφορειόφιλος και θα του μπούνε ιδέες.....
-
τις αυξησεις του Σεπτεμβριου...Γιατί θεωρώ απαράδεκτο να έχεις ομάδες που σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι θα πρέπει να μην πληρώσεις για ένα αγαθό που ακόμα και στην σημερινή τιμή του είναι επιδοτούμενο. Το κλου βέβαια είναι ότι στο Σύνταγμα υπήρχε ομάδα ελέγχου εισιτηρίων. Αν λοιπόν δεν είχα κάρτα και έπεφτα στον υπάλληλο του ελέγχου τι θα του έλεγα ότι 'μέλη του ΠΑΜΕ ή συνάδελφοι του είχαν βάλει χαρτιά στα ακυρωτικά των Αμπελοκήπων για να μην χτυπάμε εισιτήριο??' Θα με πίστευε? Ή θα μου έβαζε ένα ωραίο πρόστιμο 60*1.40 = 84 €. Και ποιος θα το πλήρωνε? Οι υπάλληλοι του Μετρό ή η Παπαρήγα??? Εγώ ο μ@λ@κ@ς θα το πλήρωνα. (αλλιώς θα μου ερχόταν μία 400άρα από την εφορία).
Το θέμα είναι ότι σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που έφτασα στη δουλειά μου χωρίς να έχω περπατήσει 5 χιλιόμετρα. Και καλά που η διαδρομή είναι μικρή και τις προηγούμενες μέρες δεν έβρεχε. Αν έπρεπε να πάω στην Αγία Παρασκευή ή στη Γλυφάδα για δουλειά και όχι στο κέντρο πως θα το έκανα??? Μα φυσικά ή με αυτοκίνητο ή με ταξί? Πολύ ενδιαφέρον. Να πληρώνω 20 € την ημέρα ταξί ώστε κάποιοι να κάνουν την απεργιακή τους γυμναστική. Και δεν λέω να μην γίνονται απεργίες. Τουναντίον. Αλλά όταν αυτές είναι για ημέρες ολόκληρες συνέχεια δεν μπορείς να μην θίξεις αυτούς που θεωρητικά λες ότι βοηθάς. Γιατί κακά τα ψέματα ο πλούσιος έτσι και αλλιώς με το ΙΧ θα κινηθεί. Απλά την ημέρα της απεργίας θα βρει πιο πολύ κίνηση. Αυτός που χάνει είναι ο άνθρωπος των 700 με 1000 ευρώ που θα πρέπει το μεροκάματο να το δώσει για ταξί. Γιατί δεν νομίζω ότι οι Εργοδότες είναι τόσοοο ανεκτικοί (ή και να είναι για μία ημέρα το καταλαβαίνω... δεν μπορεί ο άλλος να λείπει τις μισές ημέρες) ώστε να καταλάβουν γιατί ο υπάλληλος θα έρθει στις 11.00 αντί στις 08.00.
Το θέμα είναι ότι με το τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια γινόντουσαν οι απεργίες αυτές, έχουν κουράσει το κόσμο και σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το οξύμωρο όπου ενω κατανοείς ότι τώρα πρέπει να γίνει απεργία (όταν κάποιον τον απολύουν δεν περιμένεις να μην αγωνιστεί) αλλά έχεις τόσο πολύ εκνευριστεί με τις απεργίες γενικώς που θέλεις να τους ανοίξεις το κεφάλι γιατί απλά η υπομονή σου έχει εξαντληθεί. Και σε αυτό 100% υπεύθυνοι είναι οι Εργατοπατέρες που τώρα λουφάζουν στα γραφεία τους και που τα προηγούμενα χρόνια είχαν γ@μίσει την κοινωνία για την ικανοποίηση των δικών τους 'δίκαιων και τίμιων αιτημάτων'. Και καθώς οι Εργατοπατέρες έχουν να επιδείξουν πεδίο δόξης λαμπρό στον Δημόσιο Τομέα βλέπουμε σήμερα γιατί ο κόσμος έχει μεν πάθει τραμπάκουλο με τα μέτρα του ΓΑΠ αλλά παθαίνει επιληψία όταν ακούει Συνδικαλιστές και ακόμα χειρότερη επιληψία όταν ακούει περί απεργιών (εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Αλέκας και οι Αριστεροί του Παλαιού Ψυχικού που περνούν την ημέρα τους στα καφέ του Κολωνακίου).
Δικιο εχεις φιλε ομως δεν βλεπω να αναφερεις πουθενα για ευθυνες των Διοικησεων αυτων των οργανισμων που διοριζονται απο την καθε κομματικη εξουσια, κανουν το πλιατσικο τους 3-4 χρονακια και μετα αραζουν σε καποιο καφενειο και περιμενουν τον επομενο διορισμο.....