-
Μολις διαβασα λιγες σελιδες πισω, οτι κλεινουν τα ακυρωτικα στο μετρο ενω απο κατω υπαρχει ελεγχος...
Βρωμαει ρε παιδια... και πολυ μαλιστα, κοροιδια απο παντου σ'αυτο το γ@μοκρατος -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μολις διαβασα λιγες σελιδες πισω, οτι κλεινουν τα ακυρωτικα στο μετρο ενω απο κατω υπαρχει ελεγχος...
Βρωμαει ρε παιδια... και πολυ μαλιστα, κοροιδια απο παντου σ'αυτο το γ@μοκρατοςΘελω να δω αν κανενας απο τους ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΝΗΜΑ μην χ@σω , αν θα πληρωσουν τα προστιμα, αλλα τι λεω για να δωσουν 4€ για ενα πακετο τσιγαρα, να πιουν και καναν καφε στο Κολωνακι δεν εχουν προβλημα, τα εισιτηρια τους μαραναν. Τζα ζωα εχουν φραξει τα ακυρωτικα με κολλα και σιλικονη......, αυτο λεγεται φθορα ξενης πειρουσιας αν δεν απατωμαι
-
Δεν καταλαβες, οι υπαλληλοι της εταιριας τα εκλεισαν (οι ιδιοι που κανουν τους ελεγχους εξ'οσων γνωριζω)
-
Βρωμαει ρε παιδια... και πολυ μαλιστα, κοροιδια απο παντου σ'αυτο το γ@μοκρατοςΤο θέμα είναι ποιος είναι αυτός που έκανε την απάτη. Οι 'δεν πληρώνω' που ήξεραν για τον έλεγχο ή ο έλεγχος που ήξερε για τους 'δεν πληρώνω'; Μάλλον το 2ο. Σου λέει: 'κλείνεις τα ακυρωτικά;', θα κάνω έλεγχο να πιάσω καμια 10αριά παρανόμους να βγάλω όσα χάνω από τα εισιτήρια.
Γενικά, στην Ελλάδα, δε δουλεύουμε με μέτρο και λογική πουθενά. Εξυπνάδες οι μεν, εξυπνάδες και οι δε.
Ευχαριστώ.
-
Δεν καταλαβες, οι υπαλληλοι της εταιριας τα εκλεισαν (οι ιδιοι που κανουν τους ελεγχους εξ'οσων γνωριζω)Παρανοησα . Χθες ειχε κατεβει το τζαμπατζιδικο κινημα πρωι πρωι και ειχε κλεισει τα ακυρωτικα στο Μετρο και δεν μιλαμε για μεσημερι αλλα για πρωι (γυρω στις 7:00) τα μισα παιδια στη σχολη ηρθαν τζαμπα μιας και δεν μπορεσαν να ανκυρωσουν τα εισιτηρια τους (καμποσοι πιαστηκαν στη τσιμπιδα στον ΗΣΑΠ), γλιτωσαν οσοι ειχαν χτυπησει εισιτηριο στα λεωφορεια.
Ξεαρφωτο ποιο μεγαλη δεν μπορουσαν να την κανουν την καρτα απεριοριστων?? -
Δεν καταλαβες, οι υπαλληλοι της εταιριας τα εκλεισαν (οι ιδιοι που κανουν τους ελεγχους εξ'οσων γνωριζω)Σε ποιόν σταθμό αναφέρεσαι?
Γιατί στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου χθες υπήρχαν 2 μηχανήματα ελεύθερα, σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα.
Όπως και να' χει πάντως, το θέμα είναι σοβαρό και εντελώς παράδοξο! Πρόστιμο στα καλά καθούμενα...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Κανονικά έπρεπε να το στείλεις αυτό με ΡΜ αλλά τέλος πάντων, το κλείνουμε εδώ. Ελπίζω να είμαι σαφής [Mod]Αν με είχε κάνει 'εχθρό' δε θα μπορούσα να στείλω pm. Γι' αυτό το έγραψα δημόσια να είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα τον ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Για ρωτά αυτους που πάνε πρωί πρωί σαν παστή σαρδέλα στη δουλειά τους αν αξίζει αυτό 1 ευρω! Η οταν μεσημέρι θες να γυρίσεις αλλα τα λεωφορεία δεν σταματάνε γιατι ειναι γεμάτα! Καλα για βαλίτσες σε ώρα αιχμής δεν το συζητάω!Στη Γερμανια μπορει να πληρώνω 1.5-2.0 το εισιτήριο αλλα ολα αυτα που προανέφερα ανήκουν στη σφαίρα τις φαντασίας!
Τωρα η δεν έχεις μπει καιρό σε οασθ η σε αρέσει η παστή σαρδέλα του 1Ε με αρκετούς ελαφροχεριδες σε τέτοιες συνθήκες!
Τι ωραία που είναι στην Γερμανία. Εγώ θυμάμαι κάτι στριμωξίδια στο S-Bahn της Στουτγκάρδης σε ώρες. Για το Παρίσι δεν θα μιλήσω καν. Aux armes citoyens
Y.Γ. Με το να μην πληρώνεις πως ακριβώς συνεισφέρεις στην βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης σου;
Υ.Γ2 Θα ήθελα να σε δώ να επιχειρηματολογείς στην Γερμανία -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν καταλαβες, οι υπαλληλοι της εταιριας τα εκλεισαν (οι ιδιοι που κανουν τους ελεγχους εξ'οσων γνωριζω)
Σε ποιόν σταθμό αναφέρεσαι?
Γιατί στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου χθες υπήρχαν 2 μηχανήματα ελεύθερα, σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα.
Όπως και να' χει πάντως, το θέμα είναι σοβαρό και εντελώς παράδοξο! Πρόστιμο στα καλά καθούμενα...
Σε ενα ποστ 2-3 σελιδες πισω το ειδα αλλα και παλαιοτερα που το ακουγα στις ειδησεις ελεγαν πως οι εργαζομενοι τα εκλειναν...
edit: εδω viewtopic.php?f=5&t=46656&start=315#p2118580
-
Σε ενα ποστ 2-3 σελιδες πισω το ειδα αλλα και παλαιοτερα που το ακουγα στις ειδησεις ελεγαν πως οι εργαζομενοι τα εκλειναν...
Μπράβο μας.
-
Ουτε το 80% των οδηγων δεν το εφαρμοσαν , ειδιησεις πυροτεχνηματα απο τους συνδικαλιστες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κάπου θα πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία πάντως από όλες τις πλευρές. Συζητούσα χθες με ένα συνάδελφο που έχει αγοράσει κάρτα απεριορίστων. Με τις απεργίες που γίνονται τώρα, κι αν συνεχιστούν, αυτοί που αγόρασαν κάρτες, θα τραβάνε τα μαλλιά τους.Κανονικά οι μέρες που γίνονται απεργίες πρέπει να προστίθονται στις κάρτες, από τη στιγμή που είναι πληρωμένες.
Δε είναι λογικό να σου 'τρώνε' μετακινήσεις που έχεις ήδη πληρώσει.Πάντως το 'αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους τσαμπατζήδες θα αυξήσουμε κι άλλο τα εισητήρια' (να βγάλουμε τα σπασμένα από τους νόμιμους....) είναι ο βέβαιος δρόμος προς την αποτυχία. Μου θυμίζει καφετέρια που είχε τον καφέ 5 ευρώ κι επειδή οι πελάτες είχαν λιγοστέψει εν καιρό κρίσης τον πήγε 5.60, ο τύπος!... Σε λίγο είχε μείνει μόνος του ο μαγαζάτορας να βαράει μύγες...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για ρωτά αυτους που πάνε πρωί πρωί σαν παστή σαρδέλα στη δουλειά τους αν αξίζει αυτό 1 ευρω! Η οταν μεσημέρι θες να γυρίσεις αλλα τα λεωφορεία δεν σταματάνε γιατι ειναι γεμάτα! Καλα για βαλίτσες σε ώρα αιχμής δεν το συζητάω!
Στη Γερμανια μπορει να πληρώνω 1.5-2.0 το εισιτήριο αλλα ολα αυτα που προανέφερα ανήκουν στη σφαίρα τις φαντασίας!
Τωρα η δεν έχεις μπει καιρό σε οασθ η σε αρέσει η παστή σαρδέλα του 1Ε με αρκετούς ελαφροχεριδες σε τέτοιες συνθήκες!
Τι ωραία που είναι στην Γερμανία. Εγώ θυμάμαι κάτι στριμωξίδια στο S-Bahn της Στουτγκάρδης σε ώρες. Για το Παρίσι δεν θα μιλήσω καν. Aux armes citoyens
Y.Γ. Με το να μην πληρώνεις πως ακριβώς συνεισφέρεις στην βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης σου;
Υ.Γ2 Θα ήθελα να σε δώ να επιχειρηματολογείς στην ΓερμανίαΜα δεν ειπα εγω ποτε οτι δεν πληρώνω στα λεωφορεία κλπ (αν κ σπάνια τα χρησιμοποιώ)! Εγω ανέφερα το παραδειγμα μιας γριας που κατηγορούσε αλλους που εδεινε ενας εισιτήριο σε κάποιον άλλων το οποιο θα έκανα κ εγω! Γιατι να μην δωσω το εισιτήριο μου σε καποιον που θα μπει εκεινει την στιγμη!
Πάντως ειναι λάθος θα ελεγα να συγκρίνει κάποιος το μετρο με τον οασθ! Στον οασθ θα κανω +1ωρα σε κίνηση πιττα στο κοσμο για μια απλη διαδρομή κατι που θα τυχει λογο της ταχύτητας πολυ σπάνια σε μετρο! Π.χ πριν λιγες μερες σε ωρα αιχμής στο sbahn της Φρανκφούρτης ετυχαν 2 στασεις χαλαρου συνωστισμού (hauptwache-Banhof) κ μετα άπλα! Η αδερφη μου που δουλεύει στη Γερμανια κ πηγαίνει με Λεωφορεία-μετρο καθε φορά που ερχετε σαλονικη φρικάρει στα Λεωφορεία! Γιατι άραγε??
-
Γιατί αν δεν το έκανε δεν θα ήταν σωστή Ελληνίδα που ζεί στο εξωτερικό και δη στην Γερμανία
-
Δε λεει όμως το ιδιο για την Αθήνα του Μετρο, Τραμ, Λεωφορεία, Ηλεκτρικό κ χίλια δυο κ το +50 σεντς εισιτήριο!
Ακομα κ για τα Κτελ (κ τον οσε αλα δεν τον ξερει καλά) λεει οτι μια χαρά ειναι! Μονο αυτον το ρημαδι τον Οασθ κατηγορει
-
Δλδ ο ΟΑΣΑ ειναι ΟΚ και ο ΟΑΣΘ. Θα μου επιτρέψεις να έχω τις αντιρήσεις μου. Στα ίδια επίπεδα παίζουν για να μην πω πως ο ΟΑΣΘ προσφέρει και καλύτερη εξυπηρέτηση τελικά αν σκεφτείς πως είναι το μοναδικό ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης με το ιδιαίτερα έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Κι αυτά στα λέει κάποιος που ζούσε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης που δεν ήταν και από τις καλύτερα εξυπηρετούμενες περιοχές από τον ΟΑΣΘ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
είναι το μοναδικό ΜΜΜ της Θεσσαλονίκηςεδω ειναι το πρόβλημα, εχεις μια πολη σε σχήμα πεταλούδας που ολοι οι βασικοί άξονες περνάνε απο το κέντρο! Έβρεξε=μποτιλιάρισμα περιφερειακό=μποτιλιάρισμα κέντρο= ΜΜΜ ταχύτητες χελώνας!
Ενω αν είχες ενα μεσο σταθερής τροχιάς δεν θα εξαρτονταν απο τον βασικό παράγοντα της κίνησης οπως κ ειναι στις αλλες πόλεις! Κ ας ηταν κ πιο ακριβό το μεμονωμένο εισιτήριο! Τωρα ομως στον οασθ (εχει τύχει σε πολλους γνωστούς πραγματικα) Φαε πίτα τον κόσμο για αρκετή ώρα λογο κίνησης φαε κ ενα ψείρισμα που εχουν αυξηθεί πάρα πολυ το τελευταίο καιρό κ πλήρωσε κ 1€ το εισιτηριο (που θελανε να ακυρώσουν κ τις μεταβιβάσεις οποτε π.χ τουμπα-δυτικά θα έβγαινε 1,60 παρακαλώ )
-
** Νέο «χτύπημα» του κινήματος «Δεν πληρώνω»**
Με συντονισμένη ενέργεια σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ αλλά και σε λεωφορεία και Τρόλεϊ, 'κτύπησε' πάλι, και μάλιστα με πρωτοφανή ένταση, το «κίνημα» του «Δεν πληρώνω», με αποτέλεσμα να γίνουν και καταστροφές, γεγονός που έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των διοικήσεων των εταιριών.
Συγκεκριμένα, από το πρωί, μέλη του αυτοαποκαλούμενου κινήματος «Δεν πληρώνω» επισκέφθηκαν τους περισσότερους σταθμούς των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και τοποθετούσαν κόλλα στα ακυρωτικά μηχανήματα, προκειμένου αυτά να μπλοκαριστούν και να μη γίνεται η ακύρωση των εισιτηρίων. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, 'ξήλωσαν' ολόκληρα τα μηχανήματα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν οι ιδιωτικοί φύλακες των σταθμών να αντιδράσουν.
Η ζημιά για τις επιχειρήσεις είναι μεγάλη, καθώς εκτός από την αποκατάσταση των ζημιών στα μηχανήματα υπάρχει συνεχής απώλεια εσόδων καθώς δεν ακυρώνονται τα εισιτήρια ως οφείλεται. Ανάλογη κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν και σε σταθμούς των διοδίων, μπλοκάροντας τους σταθμούς και ανοίγοντας τις μπάρες, ώστε τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου θυμίζει καφετέρια που είχε τον καφέ 5 ευρώ κι επειδή οι πελάτες είχαν λιγοστέψει εν καιρό κρίσης τον πήγε 5.60, ο τύπος!... Σε λίγο είχε μείνει μόνος του ο μαγαζάτορας να βαράει μύγες...Με συγχωρείς για το οφ τόπικ αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει καφετέρια που πουλά τον καφέ (οποιονδήποτε) 5,6ο ευρώ.Εδώ στη Γλυφάδα και σε μερικά μαγαζιά τον κατεβάσανε στο 2,80...
-
Η ζημιά για το ελληνικό δημόσιο είναι μεγάλη
fixed
Πληρώνετε (νουμε) κορόιδα την κάβλα του καθενός.
Περι εισιτηρίων λεωφορείων