-
@acrobat
Πρεπει οπωσδηποτε, οπως σωστα εχουν αναφερει και αλλοι χρησετς πιο πριν, να οδηγησεις αυτα τα οποια σε ενδιαφερουν πιο πολυ, και στην προκειμενη περιπτωση, την 120αρα Giulietta. Eχω οδηγησει την 170αρα, και τουλαχιστον στο οδηγικο κομματι (μετα απο οδηγηση σε εθνικη, στενα, αλλα και διαδρομη με στροφες προς το Τατοι) θεωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κατι καλυτερο στην κατηγορια.
Η 120αρα παραλληλα, αν και σαφως με λιγοτερη δυναμη, εχει καποιες προσφατες ρυθμισεις στον κινητηρα, (σε σχεση με του Bravo 120 πχ) με αποτελεσμα στις χαμηλομεσαιες να ειναι εντυπωσιακα ζωηρη, (στην καθημερινη κινηση δηλαδη, οτι καλυτερο) καλυτερη απο την 170αρα στις χαμηλες, και απλα στις υψηλες στροφες γυρω στις 5,000σαλ και πανω, να 'ξεφουσκωνει' σε δυναμη, σε σχεση παντα με την ισχυροτερη εκδοση.
Οι επιδοσεις της παντως, καθε αλλο παρα συμβιβασμος χαρακτηριζονται, σε καθε περιπτωση.
Το 207 GT 5dr με το νεο 6αρι σασμαν, που προτεινα σαν ενναλακτικη, εφοσον εισαχθει, καθε αλλο παρα μικρο ειναι σε χωρους, ειδικα αν το συγκρινεις με αυτους της 116i. -
ΒΜW θελεις
-
Σαν κατοχος μια δ θα σου πω παρτην με κλειστα ματια αν σου αρεσει.
αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει την επιλεον ποιοτητα κατασκευης αλλα και την ποιοτητα κυλισης μιας BMW.
Επισης αυτο που βλεπω με τον κινητηρα της δ ειναι οτι ειναι δυσκολο να κατεβει η καταναλωση κατω απο το 7,9 γιατι το τουρμπο μπαινει αρκετα χαμηλα στις 1700στροφες νομιζω. -
Ο χρήστης acrobat έγραψε:
Έχει οδηγήσει κάποιος και τις 2 να πει την γνώμη του;Τέλος, σκέφτηκα και την άλφα gt αλλά ηρέμησα και μου πέρασε...
Έχω οδηγήσει και την 120άρα και την 170άρα Giulietta και τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής:
120: Επαρκέστατο μοτέρ! Σε καμία περίπτωση συμβιβασμός, πηγαίνει σβέλτα και ευχάριστα όμως είναι φανερό ότι το πλαίσιο σηκώνει πολύ περισσότερη δύναμη.
170: Σπορτιφ χατς με τα όλα του. Έχει την παραπάνω δύναμη που κάνει τη διαφορά σε σχέση με την 120άρα. Το ίδιο γραμμική στις χαμηλομεσαίες, με περίσσεια ισχύος ψηλά. Η επιλογή του ενθουσιώδη οδηγού.Προσωπικά θα προτιμούσα την 170άρα αλλά αν δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, η 120άρα θα ήταν πολύ καλή λύση.
ΥΓ: Η GT αξίζει σε δίλιτρη!
-
http://bmwscoop.com/2010/07/31/2011-bmw ... hotos.html
Το 13άρι μοτέρ θα ρίξει τα τέλη ταξινόμισης κάτω από της σημερινής 116 . -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν και δεν εμπλέκομαι σε συζητήσεις επιλογής αυτοκινήτων , ας πω και εγώ (την παπαριά μου)
Fiat Bravo 1.4 16v MULTIAIR 140hp DYNAMIC με 19,900€ + ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή 1040,00€ + 1 χιλιάρικο ρέστα για κάποια εξτρά.Έρχονται οι ντομάτες
Εγώ γιατί στα περιοδικά βλέπω 21κ+ την τιμή του Multiair?
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Αν και δεν εμπλέκομαι σε συζητήσεις επιλογής αυτοκινήτων , ας πω και εγώ (την παπαριά μου)
Fiat Bravo 1.4 16v MULTIAIR 140hp DYNAMIC με 19,900€ + ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή 1040,00€ + 1 χιλιάρικο ρέστα για κάποια εξτρά.Έρχονται οι ντομάτες
Εγώ γιατί στα περιοδικά βλέπω 21κ+ την τιμή του Multiair?
Εδώ μπορείς να διαμορφώσεις την τιμή.
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=11&carid=100&version=1066 -
Άλλες 2 απορίες:
Υπάρχει περίπτωση να μπει αυτός ο 140ρης ΜΑ και στην g (και πότε)?
Τελικά πότε έρχεται τελικά η νέα σειρά 1; Το '11 ή το '12; -
Άλλες 2 απορίες:
Τελικά πότε έρχεται τελικά η νέα σειρά 1; Το '11 ή το '12;Το πρώτο δεν το ξέρω , η καινούρια 1 θα παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ σε ένα μήνα περίπου .
-
Θα μπει κάποια στιγμά αλλά θα βγαίνει μόνο αυτόματη!
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Άλλες 2 απορίες:
Τελικά πότε έρχεται τελικά η νέα σειρά 1; Το '11 ή το '12;Το πρώτο δεν το ξέρω , η καινούρια 1 θα παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ σε ένα μήνα περίπου .
καινούργια ή facelift;; θα συνοδεύεται από νέα μοτέρ;;;;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Επισης αυτο που βλεπω με τον κινητηρα της δ ειναι οτι ειναι δυσκολο να κατεβει η καταναλωση κατω απο το 7,9 γιατι το τουρμπο μπαινει αρκετα χαμηλα στις 1700στροφες νομιζω.Το τουρμπο μπαινει οταν το βαλεις.....μαλλον αλλου οφειλεται η υψηλη (?!?) καταναλωση που αναφερεις.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Επισης αυτο που βλεπω με τον κινητηρα της δ ειναι οτι ειναι δυσκολο να κατεβει η καταναλωση κατω απο το 7,9 γιατι το τουρμπο μπαινει αρκετα χαμηλα στις 1700στροφες νομιζω.
Το τουρμπο μπαινει οταν το βαλεις.....μαλλον αλλου οφειλεται η υψηλη (?!?) καταναλωση που αναφερεις.
Η κατανάλωση που λέω δεν είναι με το δικό μου πόδι στο γκάζι αλλα τις συζύγου.με το δικό μου περνάει το 10.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Επισης αυτο που βλεπω με τον κινητηρα της δ ειναι οτι ειναι δυσκολο να κατεβει η καταναλωση κατω απο το 7,9 γιατι το τουρμπο μπαινει αρκετα χαμηλα στις 1700στροφες νομιζω.
Το τουρμπο μπαινει οταν το βαλεις.....μαλλον αλλου οφειλεται η υψηλη (?!?) καταναλωση που αναφερεις.
Η κατανάλωση που λέω δεν είναι με το δικό μου πόδι στο γκάζι αλλα τις συζύγου.με το δικό μου περνάει το 10.
Οσο και να ειναι, οποιος και να οδηγει δεν ειναι επειδη το τουρμπο μπαινει στις 1700rpm....μπορεις να φτασεις και κοντα στον κοφτη χωρις να spoolαρει το τουρμπο..δυστυχως τα συγχρονα τουρμπο δεν εχουν μπαρομετρο κι ο χρηστης δεν βλεπει τι ακριβως συμβαινει..θα εκπλαγεις αν δεις ποσες φορες πραγματικα κανει spool το τουρμπο και ποσα μπαρ στις καθημερινες σου μετακινησεις....εκτος αν εισαι μονιμα με wot
-
Για κάτι τέτοιο, τι λέτε; αξίζει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/773036/
Ενα αυτοκίνητο ακίνητο για 1,5 χρόνο τι προβλήματα μπορεί να βγάλει; -
Ενα αυτοκίνητο ακίνητο για 1,5 χρόνο τι προβλήματα μπορεί να βγάλει;Τίποτα. Του αλλάζεις μόνο λάδια και φίλτρο, για να μη σου πω ότι το απαιτείς κιόλας, και είσαι κομπλέ.
Χτύπα το. Πολύ όμορφο και το χρώμα του. -
Ενα αυτοκίνητο ακίνητο για 1,5 χρόνο τι προβλήματα μπορεί να βγάλει;Αλλάζεις φίλτρΑ (καμπίνας, αέρος, λαδιού), λάδια και ΙΣΩΣ και μπαταρία. Τσέκαρέ τη.
Καλοτάξιδο
Κι εγώ την 116i θα προτιμούσα πάντως.
-
Ενα αυτοκίνητο ακίνητο για 1,5 χρόνο τι προβλήματα μπορεί να βγάλει;Εγώ αμφισβητώ ότι υπάρχουν όλα αυτά τα 'καλομεταχειρισμένα'.
Και αν υπάρχουν δεν είμαι σίγουρος ότι θέλουν να τα πουλήσουν. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ενα αυτοκίνητο ακίνητο για 1,5 χρόνο τι προβλήματα μπορεί να βγάλει;Αλλάζεις φίλτρΑ (καμπίνας, αέρος, λαδιού), λάδια και ΙΣΩΣ και μπαταρία. Τσέκαρέ τη.
Καλοτάξιδο
Κι εγώ την 116i θα προτιμούσα πάντως.
Αυτό πάντως δείχνει να έχει ξεμείνει, οπότε μπορεί και τίποτα να μη θέλει.
118 είναι Νίκο, άρα 2000κεκ
Μάλλον με 0χλμ -
... και τέλη 600 ευρά
να το ξαναρωτήσω επ' ευκαιρία: η νέα σειρά 1 του 2011 θα είναι λίφτινγκ ή εντελώς νέα;
Giulietta120, 116i ή Megane Tce;